IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сватбената целувка на Южени с Джак – по-интимна от тази на Хари и Меган

15 октомври 2018 07 20

Специалисти на езика на тялото коментират събитието

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Специалист по езика на тялото определи първата целувка на принцеса Южени и Джак Бруксбанк като съпрузи на стълбите на параклиса „Сейнт Джордж“ в Уиндзор като „много интимна“, съобщи в. „Mirror“.

Това, с което тя изпъква, е че младоженецът държи булката с две ръце – с лявата на гърба, а дясната на кръста.

Южени също прегръща съпруга си зад гърба. Дори след края на целувката ръката на Джак Бруксбанк се задържа на талията на 28-годишната принцеса.

Целувките на принц Хари и съпругата му Меган през май тази година и на принц Уилям и Кейт през 2011 г. бяха много по-вдървени. Докато принц Хари прегръща с едната си ръка съпругата си, принц Уилям държи ръцете си скръстени отпред.

 Целувката на Хари и Меган. Снимка: Reuters

„Това не означава, че другите мъже не обичат жените си – каза Бланка Коб, специалист по езика на тялото. – Това е дискретен начин да кажеш: „Ти си всичко за мен, ще те задържа“. Тя добави, че коремът „е много интимна област, но „не непременно сексуална“.

Принцеса Южени първа се отдръпна от целувката, вероятно заради етикета. Младите съпрузи се целунаха и втори път в подножието на стълбите, но по-леко, като се държаха за ръка. След сватбената церемония и кратката обиколка с карета, Южени и Джак отидоха на следобедния прием в двореца в тяхна чест.

На него бащата на младоженката принц Андрю е произнесъл традиционната реч, като е използвал възможността да се пошегува с младоженеца как веднъж е помислил, че говорят за него, а те имали предвид семейното куче.

Празникът продължи и вечерта в дома на херцога на Йорк в парка на двореца Уиндзор. Роби Уилямс зарадва присъстващите със свои изпълнения. Днес тържествата продължават, но по-неофициално и със само около 200 гости.

Много от гостите на сватбата от вчерашния ден не спазиха молбата на младоженците и разпространиха снимки в социалните мрежи. Младоженците не получиха нови титли след сватбата, защото принцеса Южени е от по-нисшестоящите кралски особи и няма преки обществени задължения.

Тя е девета по ред за наследяване на престола. Семейството няма да има и собствен герб, но принцеса Южени ще запази своя, който получи на 18-ия си рожден ден. Двамата вече ще се представят като г-н и г-жа Бруксбанк. Младоженката запазва титлата си – Нейно Кралско Височество принцеса Южени, г-жа Бруксбанк.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари