IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 16 октомври

16 октомври 2018 05 35

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Няма начин да решите личните проблеми самостоятелно. Каквато и идея да ви хрумне е желателно да я обмисляте самостоятелно. Споделяйки разни подробности ставате уязвими, защото може да бъдат използвани срещу вас.

Телец

Някой ще се опитва да ви пречи. Единственият подходящ начин да го отстраните от пътя си е да реагирате внимателно и разумно. Помислете за слабите си страни и се опитайте да не ги допускате да се проявят.

Близнаци

Близките ще ви занимават с проблемите си, но не е желателно да отделяте прекалено много време. Преценявайте къде можете да се намесите и къде изобщо не е желателно да се включвате. Въздържайте се от допълнителни разходи.

Рак

Контролирайте както емоционалните изблици, така и проявите си на меркантилност. Не пренебрегвайте възможността да ви подведат или въвлекат в интрига. Отчитайте и чуждите интереси.

Лъв

Реагирайте прагматично, а не емоционално. Поведението на човек, на когото държите особено много може да ви озадачи. Потърсете причините преди да решите да се дистанцирате.

Дева

Ще се наложи да работите и за себе си, и за колектива. Никак няма да ви е лесно. Ще се наложи и да преценявате кое е по-важно в различни моменти от деня. Може би ще трябва да направите някакви разходи, които скоро ще ви се възстановят.

Везни

Комуникацията ще е интензивна и може да ви отегчи. Или пък да ви изтощи. Ще се наложи да променяте често темите на разговор и темите на обсъждане. Ако усетите, че в някакъв момент ви е трудно, споделете го искрено и си осигурете поне малко почивка.

Скорпион

Доста наситен със събития ден. Повечето ще са свързани с професионалните ви изяви и повечето, за съжаление, ще ви поставят в затруднена позиция. Няма да разполагате с достатъчно време, така че разпределяйте всяка минута с мисъл за себе си.

Стрелец

Направете си списък с нещата, които не ви харесват. След това отделете онези от тях, които можете да промените самостоятелно. След това решете за кои сте готови. И след това стартирайте поне едно. В края на деня ще сте изключително доволни от себе си.

Козирог

Ще се задълбочите изцяло в работата си и е възможно да изпуснете „някои подробности от пейзажа“, състоящи се в разговори между околните. Само не изпускайте от внимание проблемите на близките си, защото може да се окаже, че намесата ви е спешна.

Водолей

Ще се натъкнете на нередности и спонтанно ще решите да ги подложите на обсъждане. Помислете дали си заслужава и какви биха били последствията. Ще се натъкнете на несъгласие, а не е добре точно в момента да си създавате врагове.

Риби

Ще ви хрумне някаква изключително необичайна идея, свързана с ежедневието ви. Ще сте достатъчно ентусиазирани, за да я споделите с близките, но пък бъдете готови, че те може и да реагират отрицателно. И не се разочаровайте, може би те ви спасяват от поредната грешка.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари