IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Жените обичат най-добрите си приятелки повече от съпрузите

16 октомври 2018 07 40

Според ново проучване

Снимка: Pexels

Снимка: Pexels

В днешно време истинските приятели се броят на пръстите на едната ръка. Сигурно всеки от вас има поне един, с когото връзката му е много силна. Може да не се виждате и чувате от няколко месеца, но когато го направите, все едно въобще не сте се разделяли.

Според ново проучване в САЩ, поръчано от уелнес компания, жените обичат да прекарват повече време с най-добрите си приятелки, отколкото със своите съпрузи. За целта са били анкетирани 1517 жени, като малко над 50% твърдят, че това наистина е вярно.

Когато става въпрос за това кой е техния най-близък – приятелката или съпруга, участничките са посочили първия вариант и са се аргументирали за причината. Основната е, че с друга жена, при това близка, могат да си говорят на всякакви теми.

Другият последвал отговор е, че именно приятелките ги разбират и изслушват повече в сравнение с техните мъже. По-голяма част от участничките посочват, че жените прекарват много по-добре свободното си време със своите приятелки. Близо 39% заявяват, че предпочитат тях, защото понякога се смеят и плачат едновременно.

Други 29% са на мнение, че с тях могат да бъдат себе си, а една четвърт признават, че имат повече общи неща. Нещо повече, повече от 40% са заявили, че техните приятелки са по-добри за компания, защото заедно се радват на едни и същи неща. 28% са отговорили, че връзката им със съпрузите е по-слаба в сравнение с приятелките, защото именно последните им дават по-добри съвети за живота.

Забавен е фактът, че една на всеки четири жени посочва, че приятелката ѝ я дразни по-малко от мъжа ѝ.

Почти една пета от анкетираните жени посочват, че дружките им имат по-голямо чувство за хумор. Така че, ако сред четящите тази статия има обвързани мъже, помислете си дали правите достатъчно за съпругата си, за да се чувства тя обичана и желана.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари