IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 14 ноември

14 ноември 2018 06 30

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

В случай, че имате задгранични партньори днес може да се занимаете с общата ви работа. Лесно ще постигнете каквито и да било споразумения и ще довършите текущите си сделки. Ще си осигурите възможности за социален напредък.

Телец

Контактите ще са разнообразни. Ще има такива със стари приятели, ще има и такива с почти непознати. Проявете сдържаност и не разчитайте на познати схеми. Ще ви разочароват именно онези, от които най-малко го очаквате.

Близнаци

Ще получите изненадващо предложение за участие в кратковременна форма на обучение. Не отказвайте, освен нови познания ще създадете и нови връзки. Обмяната на опит между колеги ще ви даде възможност да осъзнаете собственото си място в гилдията.

Рак

Ще се наложи да се справите с някои опасности от различен характер. Едната част може да са свързани с обективни обстоятелства в транспорта или някакви битови аварии, другата с финансови взаимоотношения и предпоставки за измама. Търсете нестандартни решения.

Лъв

Търсете диалог дори тогава, когато ви е трудно. Със сигурност ще се наложи да водите не много приятни разговори с не много приятни хора. Приемете го като обективен елемент от действителността и мислете бързо.

Дева

Ще ви запознаят или помолят за мнение по нов проект. Не бързайте с окончателната си оценка. Потърсете информация за сходни дейности или продукти. Не е изключено да попаднете на неблагоприятни уловки.

Везни

Началото на деня ще е достатъчно спокойно и скучно. Междувременно обаче ще се случат интригуващи събития, свързани с неформалните ви интереси. Може да попаднете на хора с вашите стремежи или виждания. Не преминавайте границата от обичайни към интимни отношения.

Скорпион

Преценявайте решенията и реакциите си, за да не се окажете в позицията „на брашното евтини, на триците – скъпи“. Вие умеете да забелязвате подробностите, да ги анализирате и да „четете между редовете“. Направете точно това, ще ви е от полза.

Стрелец

Ще сте буквално в течението на „информационния поток“. Колкото лесно, толкова и трудно. Лесно, защото за вас не е никакъв проблем да усвоите каквато и да било нова информация. Трудно, защото ще се налага да я предавате на хора, които все още са на ниво „усвояване на азбуката“.

Козирог

Нова информация ще ви помогне да оптимизирате собствения си работен процес. От друга страна, промяната на някакви правила ще ви помогне да преодолеете някакъв финансов проблем. Ще има и други новости, но тях трябва да оцените и систематизирате, за да можете да ги ползвате по-късно.

Водолей

Желанието ви да намерите съмишленици може да ви направи прекалено доверчиви и всъщност да се натъкнете на непредполагаеми конкуренти. Намалете контактите и не се втурвайте ентусиазирано да обяснявате идеите си на всеки, който покаже готовност да ви слуша. Малко предпазливост няма да е излишна.

Риби

Въздържайте се от категорични оценки. Ще ви съобщят данни, изискващи лично отношение, но не се подвеждайте по чужди внушения. Следвайте своите принципи, за да не ви въвлекат в чужда интрига.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари