IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Разнообразие в секса: Къде да го направите извън спалнята?

15 декември 2018 16 15

Излезте от зоната си на комфорт

Източник: IStockphoto

Източник: IStockphoto

Когато двама души са заедно повече от няколко години, започват да си омръзват и се нуждаят от разнообразие, особено в спалнята. Ако сте разочаровани от секса с партньора или търсите ново усещане, със сигурност трябва да промените нещо. 

Изборът на позата е от съществено значение, мястото също. Колко често го правите на друго място извън спалнята? Ако освен това винаги го карате мисионерската, със сигурност ви трябва промяна. Понякога само мисълта, че сте на ново място, може да възбуди сетивата ви. 
Ето няколко нови места, на които да правите секс:

В колата

Много млади хора правят секс в колата, паркирайки я на някое по-отдалечено и тихо място, например в гората. Ако сте по-възрастни, това не значи, че не може да пробвате. Има няколко различни пози, които да опитате, стига да сте по-пластични. При някои хора това, че правят секс на непознато място и някой може да ги види, действа доста възбуждащо. 

В киното

Сигурно много хора ще си кажат, че никога не биха направили подобно нещо. Сексът в кино салона е предизвикателство за онези, които обичат да поемат рискове. Разбира се, ако искате да го направите, трябва да отидете в най-закътаното място, за да не ви видят. 

В кухнята 

Всяка домакиня използва масата, за да прави разни вкусотии, на които да се наслаждават нейните близки. Но тази част от обзавеждането на кухнята може да се използва и за далеч по-приятни неща. Ако искате да изненадате съпругата/съпруга, отидете в тази част на жилището и пробвайте секс на кухненския плот или масата за хранене. 

За мъже: 6 трика за по-дълъг секс

В банята 

Може би след спалнята, банята е следващото място, на което двойките правят секс. Но за някои хора, то също е непознато. Ако сте от онези, които се къпят отделно от половинката, експериментирайте. Изненадайте гаджето докато се къпе в банята, като се промъкнете при него. Или просто отидете заедно, за да се позабавлявате под душа и изпробвате някоя нова поза. 

В сауната 

Много мъже и жени обичат да ходят на сауна. Ако сте сами вътре или още по-хубаво - имате собствена вкъщи, защо не се развихрите вътре? Гледката на потен мъж или жена стимулира сетивата и покачва нивото на тестостерона в кръвта. Разбира се, трябва да не прекалявате, за да не ви стане лошо на по-високата температура. 

На дивана 

Холът не е само за гледане на телевизия и купони с приятели по приятни поводи. Излезте от зоната си на комфорт - спалнята, като отидете на дивана. Той е много по-удобен - както за мъжа, така и за жената, за изпълняването на по-сложни пози от Кама Сутра. 

Само за жени: Най-добрите секс пози при различни ситуации

6 причини сексът да ви прави по-умни

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари