IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 13 декември

13 декември 2018 06 40

Какъв ще бъде денят?

Снимка: Pexels

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Професионалните действия и решения ще зависят изцяло от вас. В тази област ще сте напълно самостоятелни и в състояние да подреждате и следвате графика си както ви е удобно. Въздържайте се от пътуване в тъмната част на денонощието.

Телец

Непредвидена информация ще ви „развърже ръцете“. Ще можете да довършите или започнете някаква дейност, свързана с промени на ежедневието ви като цяло. Ще се почувствате много по-сигурни във възможностите си и ще отхвърлите съмнения, които от известно време ви тревожат.

Близнаци

Намалете контактите, избягвайте създаването на нови връзки. Не е подходящо да се занимавате с уточняване на условията по сделки. Неприятностите ви днес може да са свързани с неразбиране или недооценяване на обстановката. Възможни са и езикови бариери.

Рак

Намалете инициативата и се съобразявайте с особеностите на обстановката и събитията като цяло. Следвайте интуицията си и реагирайте гъвкаво. Част от случките няма да ви допаднат, но не сте в позиция да се противопоставяте, така че запазете присъствие на духа.

Лъв

Занимавайте се предимно с текущите си задачи, ако има възможност да отложите важните, то направете го. Съществуват предпоставки за грешки, интриги, подвеждащи обещания или чиста проба мошеничество. Бъдете предпазливи и една идея недоверчиви, особено към хора, които не познавате твърде добре.

Дева

Уреждайте всичките си уговорки писмено. Въздържайте се от участие в хазартни игри, томболи, случайни благотворителни акции. Може да не претърпите материални загуби, но мисълта, че сте измамени ще ви нарани.

Везни

Леко сте разсеяни и склонни да „заобикаляте“ правилата. Ориентирайте се към дейности, изискващи творчески подход, ако е възможно. Не прекалявайте с разходите. Член от семейството може да подхване неприятен разговор, по-добре не го отклонявайте.

Скорпион

Нищо няма да се случва според предположенията ви, но не си заслужава да се разстройвате. Не се опитвайте да изпреварвате събитията, ще стигнете до „задънена улица“. Отделете време за любимите си занимания вечерта, ще ви подействат освежаващо.

Стрелец

Следвайте принципите си, но не ги натрапвайте. Моментът не е подходящ да отстоявате идеите си настоятелно и с дълги обяснения. Правете онова, което можете с идеята да не допуснете груби грешки. Новите идеи могат да почакат.

Козирог

Непрекъснато ще се налага да променяте нещо дребно в замислите си. Ако тръгвате на път може би ще се наложи да промените маршрута, ако си насрочвате срещи, времето и мястото ще търпят корекции. Приемете го като забавно приключение без излишна драма и ще се справите по-лесно.

Водолей

Във всяка уговорка следвайте старата поговорка, че приятелството си е приятелство, но сиренето си е с пари. Не смесвайте духовните предпочитания с материалните ангажименти. Най-добрата ви защита е да не нарушавате навиците си.

Риби

Случайна информация ще ви подтикне да се върнете към стара работа. Ще е съвсем навреме, защото ще я актуализирате и ще внесете нужните промени преди да сте получили подсказки отвън. Намалете инициативата и не отговаряйте на провокации.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари