IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 15 декември

15 декември 2018 11 42

Какъв ще бъде денят?

Снимка: Pexels

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Отделете време за почивка и възстановяване на силите. Ако пък „не ви свърта“ осигурете си излет сред природата или спортни занимания. Не се захващайте с нови занимания, бързо ще ви омръзнат.

Телец

Отстъпете инициативата на близките си. Нека този път те да „управляват парада“. Ако нямате спешни задачи върнете се към онези, които сте довършили бързо и проверете дали нямат нужда от корекции. Като цяло денят ще е спокоен.

Близнаци

Възможностите за изпълнение на личните ви желания ще са минимални. Започвайки каквато и да било работа ще се натъквате или на непредвидени затруднения, или на недоволство от страна на близките си. Приемете събитията такива, каквито са и не си давайте много зор.

Рак

С текущите цели, които сте си поставили ще се справите много бързо. Ще изникнат някакви допълнителни ангажименти, които няма да можете да избегнете, но и няма да ви затруднят. Вечерта е възможно да ви поканят на парти със стари приятели, където ще се почувствате в „свои води“.

Лъв

Разсеяни сте, не се опитвайте да контролирате събитията. Въздържайте се от отговорни решения и уточнявайте подробностите, ако възнамерявате да пътувате. Не критикувайте близките за грешките им, ще ви го върнат точно тогава, когато ще ви е най-неприятно.

Дева

Контактите ви ще са интересни, но свързани с известна доза неизвестност. Непрекъснато в съзнанието ви ще нахлуват въпроси, на които няма да можете да намерите отговор самостоятелно. Трупайте впечатления, съвсем скоро ще се ориентирате в обстановката.

Везни

Уединете се за известно време и се отдайте на любимите си занимания. Настроението ви е леко меланхолично и сте податливи на влияние. Избягвайте компанията на хора, които непрекъснато мрънкат и се оплакват.

Скорпион

В състояние сте да се занимавате с няколко принципно различни дейности едновременно. В същото време сте доста избухливи, раздразнителни и критични. Самостоятелната работа е за предпочитане. Може да не довършите каквото сте започнали, но поне няма да се изпокарате с близките си.

Стрелец

Не бъдете максималисти. Ако замислите ви не се реализират изцяло, значи не е било нужно да бързате. Реагирайте гъвкаво, следвайте събитията и помнете, че е много важно човек да знае кога да спре.

Козирог

Вашите желания и тези на близките ви ще са в противоречие. Следвайте собствените си замисли, но с идеята да не навредите на никого. Ако се налага да реагирате на дадено предложение с отказ, то знайте, че е важно да сте убедителни.

Водолей

Ще се наложи да избирате между два почти еднакво неблагоприятни варианта, свързани със свободното ви време или с компанията, която предстои да изтърпите. Следвайте волята на близките си, но си оставете резервен вариант за самостоятелни действия.

Риби

Импулсивни сте и нямате желание да прилагате готови схеми на действие. Поведението на някой от близките ще породи съмнения. Задайте въпросите си директно, вместо да се измъчвате с предположения.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари