IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Според зодията: Как всеки знак се справя с тъгата

18 декември 2018 15 50

Някои знаци изживяват меланхолията по-дълбоко от други

Снимка: istockphoto.com

Снимка: istockphoto.com

Нека да бъдем честни – тъгата не е рядкост в нашето общество. Много хора се опитват да прикриват меланхолията си и да поддържат имиджа на жизнерадостни личности, но тъгата ги разкъсва отвътре.

Без значение коя е зодията ви, ако когато преглеждате потока от информация във Facebook, всичките ви познати ви се виждат много по-щастливи от вас, опитайте се да приемете, че това е временно.

Вижте как се справя с тъгата всяка една от 12-те зодии. Част от знаците изживяват меланхолията по-дълбоко от други, но за добро или лошо, всички си имат свои собствени уникални начини да преминат през нея:

Овен – склонен е към саморазрушение

Когато един Овен е тъжен, всички около него са наясно с това. Овенът е гневен, заядлив и хаотичен. Той е склонен да поема още повече рискове, тъй като се стреми към саморазруха. Цялата тази ярост Овенът трябва да изразходи с помощта на активен спорт – енергични танци, кикбокс, джогинг или с разходки в планината. Ако се погрижат да пренасочат яростта си, за да не влошат нещата, процесът на оздравяване на хората със зодия Овен ще бъде много по-бърз.

Телец – изпада в летаргия

Телците изчезват от света, когато са тъжни. Те искат да останат сами с демоните си и се изолират в компанията на нездравословна храна. Телците са убедени, че целият свят е против тях. В такъв момент те могат да излязат от „дупката“ с някакво културно мероприятие – концерт, театър, кино или просто да заминат на почивка, да се отпуснат и да достигнат до някое ново прозрение за живота.

Близнаци – не спира с нощния живот

Странното е, че Близнаците се справят с тъгата си като се усмихват и се забавляват на максимум. Те са склонни да отхвърлят негативните си чувства или по-скоро да ги потискат. Можете да разберете, че човек от тази зодия е тъжен, ако е по-тих от обикновено или ако изглежда леко отнесен. Представителите на този знак могат да се справят с чувствата си като слушат любимата си музика или напишат на лист хартия всичко, което им тежи.

Рак – прилича на ревливо бебе

Когато един Рак се намира в ямата на отчаянието, той не се опитва да го скрие. По-скоро той прилича на болен човек, който е способен да плаче, докато болката не размине. Ракът има нужда от вниманието на своите близки, които трябва да го утешават в такъв момент. Ракът може да се справи с емоциите си чрез нещо по-продуктивно от сълзите – впускане в ново хоби или чрез ангажименти, свързани с благотворителност.

Лъв – животът му прилича на трагедия

Никоя зодия не реагира по-театрално от тъжния Лъв. Представителите на този знак се превръщат в главни герои на една истинска драма, когато животът ги разочарова. Те започват да се движат като сенки, а излъчването им е истински стресиращо. Те могат да се справят с тъгата по-бързо, ако спрат да се притесняват за това, дали хората ги съдят за ситуацията, в която са попаднали. Трябва да разберат, че никой не им се присмива.

Дева – изпада в маниакална бъркотия

Когато са тъжни, Девите са завладени от натрапчиви мисли как точно да се справят с тази бъркотия в живота си, тъй като са хора на реда и чистотата. Те започват прекалено много да анализират ситуациите, които са ги довели дотук и обикновено са прекалено критични към себе си. Те могат да се изцелят от тъгата стъпка по стъпка, като си направят списък със задачи, които да повдигнат духа им (но трябва да го следват стриктно).

Везни – лашкане в крайностите

Балансът е от съществено значение за хората от зодия Везни, а когато са тъжни или потиснати, те са склонни да губят този баланс и започват да лъкатушат в двете крайности. Разочарованите Везни или спират тотално да се грижат за външния си вид, или подобряването на визията им се превръща в тяхна фикс идея. Те могат да се справят с чувството на безнадеждност, ако четат философски книги или си намерят ново начинание, което да ги вдъхновява.

Скорпион – торнадо от емоции

Тъжният Скорпион е торнадо по отношение на настроенията си. В един миг ще е приповдигнат и усмихнат, в другия миг – ще плаче безутешно. Той ще бъде изкушен да манипулира другите, за да получи това, което иска. Скорпионът най-бързо ще излекува тъгата си, ако прекарва повече време сред животни или сред малки деца. Скорпионът е много състрадателен и може да забрави собствената си беда, ако е сред хора с по-безрадостна съдба.

Стрелец – живот в отрицание

Когато един Стрелец е тъжен, той се разсейва като пренатовари графика си със социални дейности, работа и др. Ако това не му помогне, той започва да се чувства изгубен и да казва „не“ на всичко и всички около себе си. Духът на пътешественик е най-голямата благословия за човека от тази зодия. Едно-единствено пътуване, смяната на обстановката и въздуха, който диша, могат да повлияят зареждащо и мотивиращо на объркания Стрелец.

Козирог – изпада в пълна апатия

Работливият и продуктивен Козирог изпада в пълна апатия, когато го налегне тъга. Той губи всякаква мотивация и преустановява своите начинания и планове за известно време. Скърбящият Козирог има нужда от ново вдъхновение, за да намери пътя обратно към своя живот. Хубавото е, че той обикновено сам предприема стъпки в тази посока. Независимо колко му е тежко, амбициозният Козирог не се отказва от щастието си току-така.

Водолей – отшелник или стоик

Можете да разберете, че един Водолей е тъжен, когато той изчезне без следа. Ужасеният и вцепенен от емоциите си Водолей, може и да си сложи маска и да се прави, че нищо му няма. Всъщност, начинът му да се справи с тъгата е да не мисли за нея. Той може да излезе от дупката по-бързо, ако се отдаде на някакъв творчески процес – да напише книга, стихотворение, да се научи да танцува или да рисува и др.

Риби – впуска се в нездравословен живот

Когато един човек от зодия Риби е тъжен, той буквално е безутешен. Самообвинява се за ситуацията и е склонен да се впусне в нездравословен начин на живот. Преди да изгубят ума си в своите емоции, Рибите трябва да премислят ситуацията и да намерят нещо красиво и приятно в живота си. Те трябва да следят знаците на съдбата и да се посветят на някакъв смислен проект като построяване и/или обзавеждане на нов дом.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

.... ( преди 5 години )
rabota , do pripaduk rabota i nikoi izli6en okolo men . ima samo malko hora na koito imam pulno doverie i obi4am da sum s tiah .
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар