IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Григор Димитров готви за бездомни

21 март 2019 13 15

Тенисистът бе доброволец за един ден

Източник: Instagram

Източник: Instagram

Григор Димитров готви храна за бездомни хора в Маями. Тенисистът прекара един ден в кухнята, за да подкрепи местната инициатива.

„Невероятна сутрин с Miami Rescue Mission, благодаря ви, че ме допуснахте да бъда доброволец“, написа той в Instagram и сподели една снимка.

„Григор е невероятен човек, помагащ на другите в нужда... с голямо сърце. Той е невероятен тенисист и човек!“, написа негов фен под кадъра.

Спортистът не се включва в подобни каузи за първи път. През февруари той пристигна у нас и прекара няколко седмици в родното Хасково. Тогава той посети дом за деца с увреждания в Перник заедно с майка си.

„Такива преживявания ме карат да се чувствам толкова благодарен през свободното си време. Вече с нетърпение очаквам следващия път, когато ще видя отново моите нови приятели и невероятните хора, които са посветили живота си да помагат на другите“, сподели тогава той в социалните мрежи.

Четете още:

Григор Димитров зарадва деца с увреждания

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари