IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Bulgaria Air открива сезонa за пътувания с промо кампания

22 март 2019 10 26

Еднопосочните билети стартират на промоционални цени от 42 евро

Bulgaria Air открива сезонa за пътувания с промо кампания

По-малко от месец след като Bulgaria Air и Air Italy обявиха официално новото си партньорство, с което стартират съвместни полети между България, вътрешността на Италия, САЩ, Канада, Азия и Африка, през Милано, сега националният превoзвач е подготвил нова изненада за пасажерите си. Bulgaria Air открива новия сезон за пътувания с пролетна промоционална кампания на самолетни билети по всичките си директни международни дестинации. Кампанията е с продължителност от 22 март до 5 април включително.

Еднопосочните билети между  София и Милано ще са на атрактивни цени от 59 евро. Полетите в едната посока до Лондон също са много изгодни, като започват от 70 евро.  Франкфурт, слънчева Атина и Виена са сред останалите дестинации, по които могат да се намерят билети на някои от най-ниските цени. Всеки, който няма търпение да усети лятото възможно най-рано, може да резервира полет от 42 евро в едната посока до Атина.  Еднопосочните билети между София и Франкфурт пък започват от 65 евро, а тези до Виена от 69 евро.

Подробности за всички промоционални оферти може да откриете на уебсайта на Bulgaria Air на www.air.bg. Всички билети от пролетната кампания на ниските цени трябва да се използват за пътувания, които започват до 30 юни 2019 година. В цената се включват всички такси, както и 1 бр. ръчен багаж до 10 кг, една дамска чанта или чанта за лаптоп, кетъринг на борда, както и безплатен check-in на летището. При полетите за Ларнака, Москва и Одеса в цената на билетите се включва и чекиран багаж до 23 кг. 


Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари