IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Според зодията: Защо ви отхвърлят?

20 април 2019 14 15

Каква е истинската причина, поради която другите ви игнорират

Снимка: istockphoto.com

Снимка: istockphoto.com

На всеки от нас му се е случвало, поне веднъж в живота, да усети как друг човек започва да го игнорира напълно. В такъв случай ние обикновено се опитваме да протегнем ръка и да постигнем мир с този човек, но той просто да не иска извинение, а се надява да изчезнем от живота му.

Тогава ние объркани започваме да се чудим какво сме направили, за да предизвикаме това отхвърляне. Най-често обаче, причината за това се крие в собствения ни характер.

Ето и едно астрологическо предположение, защо внезапно някой е започнал да ви игнорира, базирано на неговата зодия:

Овен

Хората от зодия Овен се нуждаят от промени, за да процъфтяват. Те често отблъскват хората, без дори да осъзнават, че го правят. Те са толкова фокусирани върху работата и социалните си връзки, че някои техни лични отношения се изгубват неусетно, просто защото спират да са им приоритетни. Това не означава, че човекът Овен не държи на близките си, а просто че не инвестира достатъчно време във връзките си с тях.

Телец

Телецът мрази да се чувства несигурен и сам се затваря за хората, които го карат да се съмнява в себе си. Хората от този знак понякога неволно се изолират от другите по някаква тяхна, лична причина. В същото време те са склонни да бъдат много търпеливи и ако усетят, че даден човек се е отчуждил от тях, те може да инвестират много време и усилия, за да се опитат да го спечелят отново.

Близнаци

Близнаците са твърде вглъбени в собствените си възходи и падения и са склонни да забравят приятелите си, които към момента, по някаква причина, не се вписват в живота им. Те са твърде ангажирани в това, което преживяват, или в това, с което се занимават и просто забравят, че трябва да посвещават време и внимание на близкия си кръг от хора. Все пак именно на тези хора Близнаците разчитат в труден момент..

Рак

Човекът Рак може да започне да ви игнорира, ако самият той преживява някакъв тежък етап в живота си. Въпреки че Ракът обича да бъде заобиколен от близките си, понякога емоциите му са твърде силни и дълбоки, и му пречат на общуването. По каквато и да е причина, Ракът е явно претоварен, потиснат и/или стресиран и има нужда да остане насаме със себе си. Просто в момента не му е до вас и ще трябва да го изчакате сам да ви потърси.

Лъв

Ако един Лъв започне да ви игнорира, бъдете готови да продължи дълго. Лъвът е упорит и щом ви се е обидил или изпитва някакво недоволство към вас, то няма да му мине бързо. Лъвът се отчуждава от даден човек винаги по някаква уважителна причина. Например, ако се е почувствал пренебрегнат. Можете да привлечете вниманието му отново, ако започнете да го ухажвате, да му се възхищавате, да го аплодирате и т. н..

Дева

Девата доста лесно се обижда и може да сте направили нещо малко, а тя наистина да се е почувствала силно наранена и да започне да ви игнорира. Имайте предвид, че Девата вижда задкулисни игри и конспирации навсякъде. Само да ви заподозре в нещо подобно и край – ще се дистанцира от вас, още преди да сте се усетили какво става. За да накарате Девата да си промени мнението за вас, ще трябва да положите огромни усилия.

Везни

Ако представител от зодия Везни е започнал да ви изолира от близкия си кръг, то явно си е намерил друга тайфа и няма нужда от вас. Тъй като Везните са толкова справедливи и мирни, те няма да ви отрежат от живота си грубо, а фино и постепенно. Ако пък нещо сте ги засегнали и затова са се отдръпнали, те може и да ви дадат втори шанс, но не разчитайте много-много на това. Везните лесно се отчуждават.

Скорпион

Ако сте сбъркали в отношенията си с човек от зодия Скорпион, или поне той смята така, той ще ви отреже от раз. Тъй като Скорпионите са по натура подозрителни и ревниви, те може да са интерпретирали дадена ситуация неправилно и вие да сте излезли злодей, без реално да сте виновни. Подхождайте с повишено внимание към студения Скорпион, но бъдете честни за ситуацията и той ще оцени факта, че се борите за вашите отношения.

Стрелец

Стрелците имат много свободен дух, който ги кара да се носят през живота, без да се замислят много-много за това, което оставят зад гърба си. Възможно е да решат да напуснат живота ви, неусетно, изненадващо, без причина или предупреждение. Това не означава, че те таят лоши чувства към вас. Възможно е просто да са минали на съвсем друга вълна, в която вие някак не се вписвате.

Козирог

Ако един Козирог ви е отблъснал внезапно, то причината може да е само една-единствена – той не харесва нещо във вас. Съветът ни е да изчакате известно време, за да видите дали той може да преглътне недостатъците ви и да поиска да се сближите отново или предпочита да си продължи напред с живота, без вие да бъдете част от неговия близък кръг. Не го приемайте твърде лично – просто Козирогът е злопаметен.

Водолей

Хората от зодия Водолей често са твърде погълнати от собствените си стремежи и понякога забравят да комуникират с някои свои близки, без основателна причина. По-добре изчакайте известно време да им минат вълненията и тогава се опитайте да се свържете с тях, за да ги попитате какво става. Шансовете те да са били твърде заети с работа или с преследване на страстите си, са големи. Сигурно причината не е във вас.

Риби

Ако човек от зодия Риби съзнателно започне да ви игнорира, то това е защото той вярва, че вие първи сте го изолирали или сте спрели да му обръщате достатъчно внимание. Рибите са много чувствителни и лесно могат да се почувстват елиминирани. Тогава те действат защитно и на свой ред се измъкват от дадени отношения, за да покажат обидата си. Един вид те се изпаряват от живота ви, защото смятат, че вие нямате нужда от тях.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари