IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кои са най-харесваните зодии?

22 май 2019 14 50

Животът на Стрелците привлича много хора

Източник: IStockphoto

Източник: IStockphoto

Чували ли сте нещо от сорта: „Не ми го хвали, той е Скорпион“ или пък: „Аз си падам по Лъвове, Девите не са за мен!“. Има хора, които харесват определени зодии и предпочитат да общуват само с техните представители. За други пък знаците въобще не са определящ фактор.

Каквото и да си говорим, определено има зодии, които са любими на много хора. За тях се говорят предимно положителни неща, докато някои други са нещо като „черните овци“.

Вижте кои четири зодиакални знака са най-харесвани и дали вашият е сред тях:

Овен

Славят се със сложния си характер, но трябва да признаем, че имат способността да омайват всеки, до когото се докоснат. Те привличат вниманието, с поведението си. излъчват самочувствие и увереност. От друга страна излъчват сексапил, дори и да са ядосани. Лесно си намират половинки, защото са чаровни и добри любовници. Колкото и чепати да са понякога, те са романтични натури, в които всеки иска да се влюби.

Близнаци

В тях „живеят“ два характера и може би тяхната загадъчност привлича като магнит. Изглеждат стеснителни, но предразположат ли ги, „развързват“ езика си и флиртуват. Въпреки че трудно се доверяват и допускат нови хора до себе си, много хора им се възхищават. Веднъж омаят ли някого, той не може да избяга лесно.

Стрелец

Честни и дръзки, те не спестяват нищо и гледат с оптимизъм на живота. И определено знаят как да го живеят. Обичат да пътуват и приемат предизвикателства, ето защо много хора ги харесват. Друга причина е, че са остроумни и винаги разсмиват. Стрелците може да ви накарат много лесно да се влюбите, но и бързо да ви оставят, защото държат на свободата. Същевременно държат на приятелството и са отзивчиви към проблемите на другите, с което винаги печелят симпатии.

Скорпион

В тях бушува силна страст, която търсят много мъже и жени. За съжаление, понякога имат повече от един обект на желанията си. Склонни са да въртят любов на два фронта, без никакви скрупули. Могат да ви лъжат в очите, но вие ще им вярвате, защото умеят да го прикрият доста добре. Дойде ли време за по-сериозни отношения, те могат да изчезнат, но понякога просто целят да привлекат по-голям интерес към себе си. Въпреки че не показват чувствата си, Скорпионите са сред най-търсените за връзка.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари