IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 23 юли

23 юли 2019 06 00

Какъв ще бъде денят?

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Тонусът ви е висок, но полето ви за изява ще е ограничено. Действайте в рамките на възможностите си и не се опитвайте да „пробивате стените с глава“. Постарайте се да оползотворите оптимално времето, с което разполагате.

Телец

Ще имате възможност да проявите инициатива и да реализирате стари предложения, които преди време не са получили одобрение. Влиятелна личност ще прояви доверие и ще ви мотивира. Ще настъпи лека промяна в професионалния ви статус.

Близнаци

Участвайте активно в колективната работа. Заявете присъствието си. Благодарение на общите усилия ще дадете тласък на дейност, започната преди време. Условията за довършването ѝ ще са налични.

Рак

Ще се справите с нещо доста сложно, но ще ви струва усилия и в ранния следобед може да усетите лека умора, отпадналост. Ще получите и материална награда за старанието си. Не е подходящо да обсъждате спорни теми с любимия човек.

Лъв

Оригинални идеи не ви липсват, но няма да можете да ги реализирате с размах. Ще се наложи да намалите темпото. Отчитайте влиянието на външните обстоятелства. Правилната тактика в този случай е „бавно, но сигурно“.

Дева

По време на днешната си работа почти непрекъснато ще се натъквате на разни затруднения. Ще ви е нужно максимално старание, концентрация и всеотдайност. Не се отказвайте, ще покажете на какво сте способни и ще поставите основите на скорошна промяна.

Везни

Избягвайте съвместната работа с хора, на които нямате доверие. Намерете начин да се оттеглите, ако обстоятелствата ви принуждават да направите компромис с принципите си. Всичко друго би се отразило негативно на позицията, която заемате.

Скорпион

Не пренебрегвайте задачите, които ви поставят, колкото и елементарни да ви се струват. Отнасяйте се с еднакво внимание и към лесното, и към трудното. Не е изключено днешната ви работа да бъде подложена на проверка, а оценката да е залог за повишаване на доверието към вас.

Стрелец

Успоредно с ежедневната работа ще се случват разни дребни приключения. Ситуациите, в които попадате ще са повече комични, отколкото тревожни, но независимо от всичко на моменти ще ви вкарват в размисъл. Ще се справите, а и ще имате интригуващи теми за разговор в приятелска компания.

Козирог

В професионален план ситуацията ще е спокойна. Много повече усилия ще са ви необходими, за да се справите с домашните задачи. Критичният въпрос ще бъде да потърсите или не помощ от близките. Ако сте раздразнителни ще е по-добре за вас да не ги закачате.

Водолей

Идеята да се занимавате с няколко неща едновременно не е лоша, стига да съумеете да разпределите силите си. Следвайте две основни правила: да не се преуморявате и да запазите достигнатите позиции. Не превръщайте спорните моменти в състезание.

Риби

Ще ви удовлетворят резултатите от работа, изискваща творчески подход и въображение. Въздържайте се от участие в хазартни игри, дори да ви изглеждат съвсем невинни. Ще претърпите загуби както в материален, така и в духовен аспект.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари