IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 24 юли

24 юли 2019 06 00

Какво ви чака днес?

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Не изразявайте мнението си по всички въпроси, които се коментират около вас, ако не са ви попитали. Проблемите ви днес ще са въпрос на лош избор или вредни навици. Възможностите за изява ще са минимални.

Телец

Избягвайте дейностите, в които нямате особено богат опит. Не е подходящо да пътувате, да прекалявате с инициативата и да участвате в публични дискусии. Част от завършените ви задачи може да получат критични забележки.

Близнаци

Контактите ще са наситени през целия ден. Ще се налага да общувате едновременно с хора от различни групи: колеги, приятели, роднини. Разговорите невинаги ще са приятни, защото на принципа на доминото ще се стигне до стари разногласия. Не пренебрегвайте детайлите.

Рак

Най-вероятно ще сте по-раздразнителни от обикновено и съвсем дребни несполуки ще ви изваждат от равновесие. Не излизайте извън привичните си задължения. Избягвайте спорове с шефа и брачния партньор, ще кажете нещо, с което ще си навредите.

Лъв

Не са изключени проблеми с комуникационната техника и транспорта. Не си разваляйте настроението заради дребни пречки. Подгответе се старателно, ако възнамерявате да пътувате.

Дева

За предпочитане е да не се захващате с твърде сложни занимания. Независимо че ще се справяте с текущата си работа без особени затруднения, най-вероятно ще ви преследва неясна тревога и несигурност. Бъдете предпазливи при общуване с непознати.

Везни

Намалете контактите и се въздържайте от спонтанни решения. Не е подходящо да подписвате важни документи и да водите разговори с цел изясняване на взаимоотношенията. Вместо да стопите ледовете ще налеете масло в огъня.

Скорпион

Всичко което сте забравили бързайки, сега ще напомни за себе си. И не е изключено да се наложи да се занимавате с повече от две неща едновременно. Правете го поне последователно, защото отново ще се наложи да коригирате стари грешки.

Стрелец

Използвайте максимално чувството си за хумор. Почти на всяка крачка ще се натъквате на някакви абсурдни забрани, които ще ви пречат на работата. Приемайте ги като поредния комичен епизод вместо като изпитание за издръжливостта ви. Ще ви е по-лесно да се справите.

Козирог

Затрудненията ви ще са свързани преди всичко с липса на обратна връзка. С каквото и да се захванете ще се наложи да изчаквате и ще е невъзможно да разпределите времето си оптимално. Внимавайте какво подписвате и какви съобщения отваряте на електронната си поща.

Водолей

Не си насрочвайте важни срещи или, ако е задължително да го направите, постарайте се да не закъснявате. Предвиждайте време за трафик и дори за промяна на превозното средство. Може да попаднете в задръстване или авария.

Риби

Бъдете особено внимателни, ако се налага да се занимавате с банкови и платежни операции. Елементарна грешка може да създаде огромни проблеми. Не разчитайте на съдействие, ще е по-скоро объркващо.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари