IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 19 август

19 август 2019 05 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Не разчитайте на късмет и интуиция. Ако искате да получите очакваните резултати от каквото и да било ще е правилно да заложите на логиката и опита си. Всичко останало ще бъде напразно изразходване на енергия.

Телец

Интуицията ви е силна и сте в състояние да овладеете емоциите си. Настроението, намеренията и мотивите на околните ще са ви напълно ясни. Лесно ще спечелите подкрепата им за идеи, които преди време са омаловажили.

Близнаци

Избягвайте контактите с непознати, а към хора, които познавате отскоро или не са от близкия ви кръг бъдете предпазливи. Може волно или неволно да ви навредят. От случайно дочут разговор ще разберете кой се опитва да ви въвлече в интрига.

Рак

Ще се наложи на моменти да променяте намеренията си, защото не всичко ще зависи от вашата воля. Не го приемайте твърде драматично. Никой не се опитва да ви пречи. Ще ви е далеч по-лесно, ако се адаптирате към обстоятелствата.

Лъв

Ще успеете да довършите стари сделки, които по някакви причини не са стигнали до окончателно писмено споразумение. Обстановката около вас ще е спокойна, настроението ви – ведро и ако сте имали някакви конфликти с любимия човек най-после ще ги изгладите.

Дева

Обстановката ще е напрегната. Опитайте се да не реагирате на провокациите, особено когато идват от колегите или съседите ви. Колкото по-малко участвате в разправиите около вас, толкова по-ефективни ще сте в работата си.

Везни

Отношението на околните на моменти може да се окаже враждебно. Отстоявайте позициите си спокойно и аргументирано. Колкото по-емоционално реагирате, толкова по-трудно ще докажете твърденията си.

Скорпион

Ще преживеете приятни изненади днес. Парадоксалното е, че може да не ги приемете особено въодушевено. Дали от разсеяност, дали от емоционална пренаситеност, не се знае, но ще ви трябва време, за да ги оцените и да им се зарадвате.

Стрелец

Подредили сте целите и плановете си съвсем ясно с идеята да постигнете всичко колкото е възможно по-бързо. Стремителни сте и всеки, който не следва вашето темпо ще ви изглежда нетърпим. Ако непрекъснато се опитвате да налагате изискванията си на околните в края на деня ще се окажете в пълна изолация.

Козирог

Следвайте обичайния график по стандартния начин. Залагайте на собствените си принципи, а не на чужди съвети. Експериментите с непознати методи на работа само ще ви забавят, а крайният резултат няма да е по-добър.

Водолей

Ще получите невероятно добрата възможност да коригирате стари грешки. При това в повече от едно направление. Тези, които са свързани с работата ви ще са незначителни, но тези, които са свързани с личните отношения ще са съществени и ще ви окуражат.

Риби

Прегледайте състоянието на финансите си. Проверете банковите сметки, сравнете приходите и разходите. Ще откриете техническа грешка, за която трябва да съобщите незабавно, за да бъде отстранена колкото е възможно по-бързо. Ще откриете и предложение за инвестиции, което сте пропуснали. Рано е да се възползвате.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари