IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гледането на голи женски гърди прави мъжете по-здрави

6 юни 2012 09 35

Това не е ли страхотна новина за цицоманите!

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Учени наистина доказаха, че колкото повече гледате женски гърди, толкова по-малък е рискът да се разболеете.

Сега, наред с безкрайните съвети за правилно хранене, фитнес и пиенето на чудодейни чайове, сред здравословните препоръки се нарежда нова, изключително приятна заръка, изпълнението на която повдига тонуса и засилва тялото на мъжа - а именно гледането на женски гърди.

Размерът няма значение

Независимо дали са големи, малки, стегнали или отпуснати, естествени или силиконови – всички са лечебни. И макар, че едва ли има мъж, който да се нуждае от убеждаване в достоверността на този цяр, все пак ще ви разясним какви са плюсовете на занятието.

Снимка: mensvanity.com

Снимка: Dreamstime

Какво казва науката

Гледането на женски гърди създава приятни емоции у мъжете, които на свой ред подобряват физическото им състояние. Според немско изследване, публикувано в New England Journal of Medicine, гледането на гърди, може дори да удължи живота на един мъж. Само 10 минути втренчване в прелестите на някоя надарена дама се равнява на 30 минутна аеробна тренировка.

Снимка: mensvanity.com

Снимка: Dreamstime

Екипът от изследователи от няколко болници във Франкфурт, Германия, е доказал, че тази дейност стабилизира кръвното ви налягане, забавя пулса и понижава риска от коронарно артериални заболявания. Причина за това е, че сексуалната възбуда като цяло подобрява циркулацията на кръвта в тялото, гледането на женски гърди, прави мъжете по-здрави. Според учените, ако се отдавате на това занимание по няколко минути на ден, намалявате риска от инфаркт и инсулт наполовина! 

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime
 

КоментариКоментари

маж ( преди 11 години )