IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

По-ниските мъже правят повече секс

29 юли 2014 15 00

Тези, които спортуват, са по-защитени от проблеми в сексуалното представяне

Никол Кидман все се омъжва за ниски мъже; Снимка: Getty Images

Никол Кидман все се омъжва за ниски мъже; Снимка: Getty Images

Ниските мъже няма от какво да се тревожат. Макар повечето жени да споделят, че си падат по високи господа, се оказва, че тези с по-малко сантиметри правят повече секс. Ново проучване изследва връзката между сексуалната активност и различни физически параметри на представителите на силния пол.

„Когато сравнявахме колко често различни мъже правят секс според възрастта, ръста и теглото им, се оказа, че младите, стегнати господа се радват на повече интимни ласки.

Бяхме изненадани, че мъжете под 175 см получават по-голямо женско внимание и са по-активни под завивките“, казват изследователите.


В проучването са участвали 531 мъже на възраст между 20 и 54 години. Тези от тях, които са споделили, че правят секс повече от 3,5 пъти седмично, са били с по-малка талия и по-нисък ръст.

„Затлъстяването и проблемите с метаболизма дават сериозни отражения върху сексуалното представяне на по-късна възраст (след 40 години)“, се казва още в изследването, публикувано в Discover Magazine.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

така е ( преди 9 години )
Обяснението е просто. Щом не могат да порастнат на ръст компенсират с растеж в инструмента и това явно се цени.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Miss S ( преди 9 години )
Едва ли точно от ръста на мъжа зависи колко често прави секс,а май от доста други фактори и обстоятелства,но нищо-нека да има за какво да си говорим.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Pufpaf ( преди 9 години )
Разбира се, че има вярно, но в последният абзац, а не в заглавието. Поредното заблуждаващо заглавие. Нормално е по тлъстите мъже да имат и по ниско либидо, доста от тях имат и проблеми с ерекцията. То няма как с по една кутия цигари на ден, половинка ракия, свинско и винско, плюс заседнал начин на живот и да си фурия в леглото !
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 9 години )
хм... може и да има нещо вярно!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар