IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

"Правила" за мъжкото бельо

16 март 2012 07 10

Как да избирате по-сексапилно и удобно бельо

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Не е достатъчно да носите маркови дрехи и да показвате мускули, за да сте привлекателни и секси. Важно е и какво бельо носите. А защо много мъже пренебрегват тази част от облеклото или разчитат само на половинките си да им осигуряват ново бельо, си остава загадка. Ето и някои основни правила, за да се чувствате и изглеждате секси:

Изхвърлете старото бельо

Според статистически данни мъжете изхвърлят старото си бельо след 8 години употреба! Дали това е вярно не се знае (искрено се надяваме, че не е), но дори и само след няколко месеца носене на бельото, ако по него са се появили малки дупчици или цветът е с няколко тона по-блед от оригиналния при закупуването му, то значи е настъпил момента да се разделите с любимите си слипове/боксерки.

Поддържайте по-богат асортимент от артикули в шкафа си за бельо

Мъжете е добре да разполагат с поне 10 чифта бельо във всеки един момент от живота си. Така може да имате по един чифт за всеки един ден от седмицата плюс три допълнителни за специални случаи.

Открийте своята любима марка

Разнообразието е подправката на живота, но що се отнася до това да носиш бельо, което хем да ти е удобно, хем да ти харесва, ще бъде най-практично да намерите производител, който отговаря и на двата критерия. Тогава бързо ще се ориентирате в магазините за бельо при необходимост от нови придобивки, а и няма да изниква проблема с прекалено хлабави или прекалено стегнати слипове, защото ще сте сигурни в номера, който ви трябва.

Различни стилове за различни поводи

Това, че сте верни на една марка, не значи да носите постоянно един и същи модел бельо. Производителите обикновено се опитват да предложат достатъчно варианти с цел удобство в офиса, по време на спорт, спане и т.н. По време на сън е хубаво да се чувствате по-свободно в боксерки, а по време на тренировка може да заложите на хибридния вариант между слипове и боксерки. Дръжте бельото си в добър ред в шкафа, за да имате под ръка това, което ви трябва в конкретния момент, без да губите излишно време в ровене.

Перете бельото си след всяко носене

И най-скъпото бельо на света да носите, хигиената си остава правило номер едно. Важно е да знаете как да комбинирате различните чифтове бельо за пране, така че да не се окаже след пералнята, че повечето от тях са придобили нов цвят.

Какво да НЕ правите

Забравете за „свободните топки"

Не е приемливо да ги оставяте да се измъкват от бельото ви. От една страна въпросът с разнасянето на бактерии има огромно значение, а от друга – риска да покажете гледки, нежелани от околните.

Избягвайте прекалено високата талия

Високите боксерки или слипове, които покриват пъпа ви със сигурност няма да ви донесат точки по сексапил. И тук вкусовете на жените от всякаква националност се припокриват, така че няма значение къде живеете – бельото ви трябва да изглежда мъжествено.

Никакъв компромис по отношение на петната

Тук става въпрос за потниците и тениските, които носите по време на спорт. Веществото уреа, което присъства в потта оцветява в жълто областта около мишниците, което не е особено приятна гледка. За съжаление опитите да направите белите си потници отново бели точно там е почти „мисия невъзможна". По-добре да ги сменяте редовно, ако обилно се потите в залата или навън в парка.

Не носете боксерки под панталоните

Боксерките са супер за спане, но когато трябва да се приготвяте за работа, комбинацията им с панталони, по-плътно прилягащи по крака ви, просто не изглежда добре. В тези случаи слиповете са по-подходящи.

Не оставяйте бельото да се показва над дрехите

Освен ако не сте тийнейджър, фен на черната музика, боксерките или спиповете стърчащи над дънките не градят добър имидж за вас. Тази визия се зароди през 1991 г., но вече отдавна не е актуална.

И в заключение: Колкото по-добре изглежда вашето бельо, толкова по-голяма е вероятността жената с вас да изгаря от желание да го свали.

Автор на статията:
Мария Димитрова

КоментариКоментари