IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Проклятие ли е да изглеждате прекалено добре

22 ноември 2012 09 00

Може ли един мъж да бъде твърде хубав, за да бъде с дадена жена

Дейвид Бекъм, снимка: Reuters

Дейвид Бекъм, снимка: Reuters

Не само холивудските актьори са пример за сексапил и красота. В реалния свят, доста по-рядко обаче, също се срещат изключително привлекателни представители на противоположния пол. Нормалната реакция на една жена, когато види подобен мъж, е да си помисли, че той е женкар, вече обвързан или и двете. Затова повечето дами са изключително предубедени към добре изглеждащите мъже, макар всяка една да си мечтае именно за такъв.

А всъщност къде е проблемът? До голяма степен в негативната настройка на жените към привлекателните мъже. Решението в случая е да се постараете да убедите дамата, която сте харесали, че вие не сте като другите и наистина изпитвате искрени симпатии към нея. Ако сте убедителни, тя ще ви даде шанс, най-малкото, защото и към красивите жени има известни предразсъдъци.

Не забравяйте, че трябва да гледате на вашата външност като на плюс, а не като на недостатък. В крайна сметка кой човек би отказал да изглежда добре, като в това няма нищо лошо?

Истината е, че не всички красиви жени/мъже имат достатъчно красота и отвътре. Също така не бива да чакате дамите да ви търсят, време е вие да вземете водещата роля.

Друг проблем на привлекателните мъже е, че те са свикнали винаги да бъдат забелязвании да се превръщат в център на женските погледи. Понякога обаче, може да си поставяте прекалено високи цели, като например всички ваши приятелки да бъдат като излезли от кориците на списанията. Вместо да търсите идеала си за жена, изграден от телевизията и списанията, насочете се към по-обикновените дами. Поне в България не може да се оплачете от липса на красиви жени.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари