IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Модни съвети от Джейсън Стейтъм и Джеймс Франко

23 септември 2013 08 30

Двете холивудски звезди споделят тайните на своя стил със списание Men's Fitness

Джейсън Стейтъм; Снимка: Getty Images

Джейсън Стейтъм; Снимка: Getty Images

Джейсън Стейтъм и Джеймс Франко са актьори с безброй фенки. Безспорно и двамата изглеждат добре. Единият заради суровото си мъжкарско излъчване, а другият – заради своя чар и неустоимо чувство за хумор.

И двамата са били на корицата на британското списание Men's Fitness тази година. Ето и какво са споделили с изданието по отношение на своя личен стил.

Ето какво е нужно на Джейсън, който е най-вече екшън герой (или антигерой), за да изгради този свой образ на истински мъжкар:

Риза/Т-шърт, ушити по поръчка

„Обичам да си купувам тениски и ризи по поръчка. Няма нищо по-добро от това те да са ушити специално за мен, да следват тялото ми, а освен това да не виждам никой друг по улицата със същата блуза“, споделя Стейтъм.

Хубав часовник

Стейтъм никога не носи бижута, но обича скъпите часовници. „Харесват ми някои винтидж модели на Rolex. Не харесвам спортните часовници. Обичам такива с хронометри като тези на Patek Philippe. Късметлия съм, че мога да си позволя модели на най-добрите марки в тази област."

Костюм, ушит по поръчка

„Има много талантливи и добри шивачи и аз се възползвам от техните услуги. Модата при костюмите се променя непрекъснато – ширината на ревера, кройката на сакото, линията на панталона и т. н., но когато ти вземат мерки и ушият костюм специално за теб, винаги си личи."

Винтидж автомобили

Стейтъм счита, че превозното средство е вид аксесоар. „Винаги съм имал страст към ретро автомобилите. Не съм притежавал такава кола, но им се възхищавам отдалеч. Аз съм британец и няма как да не харесвам Aston Martin DB5. Това очевидно би бил изборът ми за винтидж кола, ако трябва да избера само една."

Модни съвети от Джеймс Франко

Джеймс Франко; Снимка: Reuters

Запасете се

„След като си откриете дънки или риза, които ви стоят перфектно, купете си няколко в различни цветове и материи. Така хем ще сте различен всяка сутрин, хем няма да се ядосвате, че дрехата ви стои набръчкана или че не ви е съвсем удобна."

Заложете на опростената визия

„Моите разходи по отношение на външността ми са сравнително малки. Особено когато става дума за косата ми, където повечето хора са склонни да прекаляват. Предпочитам да залагам на прически, които се оформят бързо и лесно“, казва Франко.

По-зрял външен вид

„Инвестирайте в хубав костюм и в аромат на Gucci. Моята колекция от костюми определено подобри стила ми през годините. В ежедневието можете да носите марки като H&M и J.Crew, но когато имате важен повод – заложете на зрялата и по-мъжествена визия."

Не следвайте сляпо модните тенденции

„Въпреки че сега на мода са тесните дънки, не е нужно всички мъже да ги носят. Придържайте се към това, в което се чувствате най-комфортно и което ви стои най-добре. Аз предпочитам класическата визия в стил 50-те“, допълва Франко.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари