IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Знаците, че се престаравате с грижите за външния си вид

5 март 2014 12 10

Задължително е всеки мъж да се поддържа, но всичко трябва да е в рамките на нормалното

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Както всяка жена трябва да изглежда добре, същото се отнася и за мъжете. Отдавна отмина времето, когато на господата им беше позволено да бъдат поклонници на стила „неглиже“ през цялото време.

Сега те също трябва да обръщат достатъчно внимание на своя външен вид, но разбира се, без да прекаляват. Всъщност задължително е всеки мъж да се поддържа, но всичко трябва да бъде в рамките на нормалното.

Ако имате съмнения дали не прекалявате със старанията и не заприличвате все повече на жените в това отношение, прочетете следващите точки по-долу. Това са признаците, които ще потвърдят, че вашите притеснения са основателни и вие се престаравате в грижите за външния си вид.

1. Запознати сте с всички известни модни марки. Разбира се, няма лошо един мъж да знае малко повече за модата, но обикновено това е присъщо на господата, които работят в тази сфера. Средностатистическият мъж знае марките, от които той самият съставя гардероба си, както и някои от брандовете, където неговата приятелка/жена пазарува. Все пак вероятно ѝ е правил подарък оттам!

2. Разбирате съставките на продуктите. Козметичните съставки са почти толкова безкрайни, както хранителните. Вие обаче отлично знаете какво са парабени, например, и защо трябва да избягвате продукти, в които се съдържат. Наясно сте какви точно съставки трябва да търсите, когато имате косопад или ви се появи пъпка.

3. Имате мания да пазарувате. Вие притежавате четири овлажнителя, три шампоана, два серума за коса, както и голямо разнообразие от пяна за бръснене. Идеята да си купите по още един продукт от всичко обаче не ви се струва странна. Вие никога не оставате без даден козметичен продукт и шкафовете ви винаги са препълнени.

4. Вие побеждавате дори своята любима жена. Дори вашата половинка не се вълнува толкова много от козметика и дрехи, както вие. И не, защото тя го раздава „неглиже“, а защото явно вие прекалявате. Ясно е, че суетата е вашият най-добър приятел, но нужно ли е наистина да се престаравате толкова?

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 10 години )
"Давате съвети на жени как да се епилират" - на мен са ми давали хахахаха
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар