IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да се превърнете в чаровен джентълмен

12 април 2014 14 00

... за да имате невероятен успех сред жените

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Повечето хора смятат, че да си джентълмен е въпрос на някакви елементарни обноски. Това обаче е доста далеч от истината. Джентълменът не само отваря врати и носи табли, а с поведение и думи очарова жените, карайки ги да се чувстват специални. Ромео, Дон Жуан, Казанова – те не са били просто плейбои, а истински чаровници и джентълмени.

За да имате успех с жените като тях, вижте как да се превърнете в перфектния джентълмен:

1. Бъдете откровени относно намеренията си.

Искате секс за една вечер? Кажете ѝ го. Така, когато си тръгнете сутринта, тя няма да ви намрази и да се депресира, очаквайки, че това е началото на нова среща. Бъдете достоен мъж и не я подвеждайте, защото това е грешно.

Жените не са предмети, те са личности и заслужават коректно отношение. Не само това, ами и тя трябва да знае в какво се забърква. Отношенията между мъжа и жената винаги имат две страни и двете трябва да са наясно какво правят и да са дали съгласието си за това.

2. Слушайте я, когато говори

Със сигурност не всичко, което казва, ви е интересно, но пък когато я слушате, вие ѝ показвате най-малкото, че я уважавате. Ако това е жената, с която излизате, намерете деликатен начин да ѝ кажете да смени темата или пък директно да ѝ заявите, че нямате общи теми и интереси. В случай, че става въпрос за друга жена или мъж, просто го/я изслушайте.

3. Уважавайте я като личност

Може в главата ви да се въртят само картини как я събличате и я слагате на леглото, но не забравяйте, че тя е човек с чувства и емоции, а не вашата лична секс кукла.

Не приемайте никога една жена за даденост или за ваша собственост. Това означава, че трябва не само да чувате мнението ѝ, а и да го цените; да ѝ давате пространство, когато ви помоли за това и да уважавате желанията ѝ.

4. Уважавайте личното ѝ пространство

След като излизате с нея, трябва да ѝ имате доверие и да не се ровите във всеки аспект от живота ѝ. Много мъже смятат, че имат право да ровят в телефоните и компютъра на гаджетата си, но това не е така. Представете си, че и тя ви поставя на кръстосан разпит всеки ден, следи ви и се рови във вещите ви. Как бихте се почувствали?

5. Подкрепяйте я да постигне мечтите и целите си

Да бъдеш джентълмен не се изчерпва с отваряне на врати и носене на торби. Приятелката ви заслужава по-специално отношение и емоционална подкрепа. Да бъдеш джентълмен означава да си грижовен, мил, внимателен, разбиращ и подкрепящ мъж.

6. Старайте се да не я лъжете

Понякога лъжите са неизбежни. В тези случай по-добре си мълчете, а не си измисляйте факти и истории. Никой не обича да бъде лъган и се изисква голямо мъжество от един мъж да си признае, че е сгрешил или сгафил.

7. Накарайте я да се почувства специална

С вас тя трябва да се чувства спокойна, обичана, сигурна. Но това съвсем не е достатъчно. Малките нежни жестове на внимание, като роза в леглото, закуска, направена с любов, подарък, поздрав, усмивка, красиви думи и т. н. карат жената да се почувства специална. И тези, които умеят да ги правят, се превръщат в мъжете, които никоя дама няма да остави.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 10 години )
Хм,лесно е да се дават указания отстрани. Да се задълбочим в детайлите обаче. Ако си син на мама и тате богаташи и си с добро образование е лесно да си джентълмен(казвам го с ръка на сърцето). Ето защо жените все се озъртат за принцове. Обаче какво да кажат останалите от работническата класа. Ние сме родени прецакани. Ставам за работа в 5 и се връщам в 7, докато се изкъпя и вечерям става 9 и заспивам още на масата. Междувременно по време на работният ден са ми покъсали нервите и шефове и клиенти, а аз само лицемерно съм мълчал и кимал одобрително през целият ден за да не загубя работата си. Познайте на кого вдигам скандал като се прибера без причина, просто защото съм сринат след тежкият ден и ставам избухлив от най-малкото. Така че мили дами знайте, че в живота няма формула за нищо и че всичко е относително.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
magimag ( преди 10 години )
ПРАВ СТЕ!АБСОЛЮТНО ПРАВА!...ЖАЛКОТО Е,ЧЕ МУХЛЬОВЦИТЕ СА МНОГО И СА С ГОЛЯМО САМОЧУВСТВИЕ/БЕЗ ПОКРИТИЕ!/
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Тройка Ахилова ( преди 10 години )
Ами, да, аз на това казвам мъж, другото са мухльовци...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар