IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дейвид Ганди показва новите тенденции в мъжкото облекло

16 април 2014 11 40

В последната колекция на Marks & Spencer мъжете носят розово и прасковено

Снимка: M&S

Снимка: M&S

Известният модел Дейвид Ганди и британската верига Marks & Spencer не си сътрудничат за пръв път. Няколко години подред красавецът беше рекламно лице на модната марка, а сега се завръща отново, за да покаже на мъжете какво ще бъде актуално за летния сезон.

С типичното сериозно изражение и проницателен поглед 34-годишният Дейвид прави това, което може най-добре – позира, облечен от глава до пети в Marks & Spencer. Най-новите предложения от колекцията са налични в магазините на модната верига, както и онлайн.

Това, което прави впечатление е, че мъжете трябва да се насочат към неутралните цветове, както и към ярките. Именно тяхната комбинация може да придаде завършена визия на всеки мъж. Хубаво е също така представителите на силния пол да се сдобият с нещо розово в гардероба си за летните месеци.

Модният блогър Саймън Глазин споделя по темата: „Аз не мисля, че всички мъже трябва да носят розово, но това е страхотен цвят за лятото. Отдавна отминаха дните, когато носенето на розово автоматично означаваше, че си гей. Сега това е цвят, който много дизайнери включват в мъжките си колекции“.

Новата лондонска марка Berthold, както и наложили се модни къщи като Fendi и Vivienne Westwood са използвали розовите нюанси още преди време – на ризи, тениски и якета. Ralph Lauren и Hackett също залагат много често на розовия цвят за мъжете, пише Daily Mail.

Влезте в нашата галерия и разгледайте част от лятната колекция на Marks & Spencer, представена от Дейвид Ганди.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )
този ми е мнооооооого любим!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар