IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мъжкият кок – новата модна прическа

21 април 2014 06 40

Джаред Лето, Крис Хемсуърт и Леонардо ди Каприо налагат въпросната тенденция

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Холивудските красавци Джаред Лето, Крис Хемсуърт, Колин Фарел, Леонардо ди Каприо и Хоакин Финикс взеха да налагат една нова тенденция в мъжките прически и тя е косата да бъде вързана не на опашка, а на малък кок.

Въпросната нова мода се разпространи толкова бързо в света на шоубизнеса, сякаш е горски пожар. След като Джаред си взе наградата „Златен глобус“ с коса омотана в кокетно кокче, сега и „Вълкът от Уолстрийт“ Леонардо взе да се появява с тази визия на почивката си в Бора Бора, където беше тези дни с гаджето си – модела Тони Гарн.

Вярно е, че тази прическа е доста практична и понякога стои добре на дългата коса, давайки един по-различен, рок отпечатък върху стила, но въпреки това не всички жени намират тази визия за гореща.

В интерес на истината въпросната прическа е налагана от години от съпруга на Гуен Стефани – Гавин Росдейл, който редовно връзва дългата си коса на малки опашлета и кокчета. Същото важи и за комика Ръсел Бранд. Според модните експерти на тази прическа много ѝ отива тридневната брада, която придава един още по-суров, мачо облик на мъжа.

Вижте кои мъже-знаменитости наложиха тази тенденция и разгледайте снимки на различни идеи за мъжки кокове в галерията ни!

Орландо Блум; Снимка: Reuters

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 6 години )
Мъжлета с опашлета ... Почне ли един мъж да се прави на интересен с външни фасони, отпиши го.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 9 години )
не ми харесват... айде стига с тия тенденции
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 9 години )
Повечето изглеждат комично. Джаред е най-хубав. На него всякаква прическа му отива :)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар