IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мъжете са най-уверени в стила си на 37 години

28 май 2014 05 20

Дамите се чувстват най-комфортно с избора си на тоалет чак на 45

Колин Фарел; Снимка: Reuters

Колин Фарел; Снимка: Reuters

На един мъж му трябват 37 години, за да достигне зрялост и по отношение на своя стил. Поне така се твърди в ново британско изследване. Това, което е още по-изненадващо е фактът, че при представителите на силния пол това усъвършенстване се случва осем години по-рано, отколкото при жените. Дамите се чувстват най-комфортно с избора си на тоалет, едва когато достигнат 45 години.

Почти една четвърт от мъжете (25 %) на възраст под 37 признават, че имат колебания, когато си пазаруват дрехи, тъй като не знаят с какво изглеждат най-добре. В сравнение с тях, едва осем на сто от мъжете над 37 години се чудят какво да си купят. Един от всеки шест мъже признава, че мрази шопинга и гледа да пазарува максимално бързо, купувайки първата дреха, която му стои добре.

Повече от една четвърт от мъжете са толкова несигурни какво да си купят, че трябва някоя тяхна дреха да се скъса или износи, преди да я заменят.

Един на всеки шест мъже признава, че се обръща към някой свой приятел за моден съвет или пък черпи вдъхновение от стила на някоя знаменитост. Средностатистическият британец притежава 66 дрехи и 15 чифта обувки. Мъжете – модни маниаци имат над 100 броя дрехи и поне 20 чифта обувки.

Сред звездите с уверен стил, които са точно на 37 години са актьорите Бенедикт Къмбърбач, Майкъл Фасбендър, Орландо Блум и Колин Фарел. Съвсем скоро към този клуб ще се присъедини и модният спец Кание Уест, който става на 37 на 8 юни.

Том Харди също скоро става на 37 години; Снимка: Getty Images

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )