IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какви прически искат мъжете

27 август 2014 07 55

Дейвид Бекъм винаги е пример за подражание на мъжката част

Много мъже искат прическа като на Дейвид Бекъм; Снимка: Getty Images

Много мъже искат прическа като на Дейвид Бекъм; Снимка: Getty Images

Мъжката прическа е също толкова важна, колкото женската. Лицето и цялостната визия на господата могат да се променят значително при правилен подбор на прическата.

Оказва се, че много мъже искат да приличат на модната икона Дейвид Бекъм, който е пример за подражание не само с оформянето на косата си, но и със стила си на обличане.

Тийн идолът Хари Стайлс също предизвиква интерес у някои мъже, които искат да имат като неговата прическа.

Фризьорските салони във Великобритания отчитат 200% ръст в броя на господата, които искат да удължат косата си, за да я направят по-плътна и дълга. Освен Дейвид Бекъм и Хари Стайлс, вдъхновение за мъжете по отношение на косата е и британският модел Оливър Чешир.

Лондонският фризьорски салон Paul Edmonds наблюдава скок при мъжете, искащи подобрения на косата – малки екстеншъни, поставяни, за да придадат обем на косата, но да останат невидими за окото.


Наскоро салона е посетил и актьорът Джонатан Рис Майърс, който също е поискал удължаване на косата, заради участието си в нов филм с Джони Деп, пише Daily Mail.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )