IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да впечатлите родителите на половинката си

27 февруари 2015 11 51

4 основни правила, за да им станете любимец

Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Срещата с родителите на вашата приятелка може да бъде стресиращо изживяване. Вероятно искате да спечелите одобрението и симпатиите им, но винаги има шанс да се издъните. Няма как да предвидите какво точно ще се случи на семейната сбирка, ала това не пречи да се подготвите и да дадете най-доброто от себе си.

Ето и какво да направите:

Напишете си домашното

Разпитайте приятелката си за нейното семейство. Нека ви предупреди за какво е по-добре да си мълчите и какви са хобитата и интересите на нейните родители, за да може да се включите умело в разговора и да им обърнете адекватно лично внимание.

Бъдете уверени

Дори нервите ви да са опънати, не се дръжте като ученик на първа среща. Отговаряйте внимателно на въпросите им и заобикаляйте по-неудобните теми с финес. Покажете им ясно какви са намеренията ви спрямо тяхната дъщеря и не се обиждайте от извънредното им любопитство. Проявете търпение.

Облечете се подходящо

Не се панирайте и не тичайте да си купувате смокинг. Достатъчно е да оставите анцуга и маратонките у дома и да заложите на спортно-елегантния стил, в който обаче да се чувствате удобно. Не забравяйте и личната хигиена! Обръснете се, вземете си душ, почистете ноктите си и сложете парфюм. Външният вид е важен за първото впечатление.

Покажете обноски

Родителите ѝ ще са във възторг, ако демонстрирате кавалерската си страна. Вземете палтото на любимата, когато престъпите прага, дръпнете стола ѝ да седне, не я прекъсвайте, усмихвайте се чаровно и не се притеснявайте да държите ръката ѝ или нежно да докосвате раменете ѝ, когато сте близо един до друг. Покажете уважение и към по-възрастните хора в дома и ще ги спечелите лесно на своя страна.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари