IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

5 начина да подобрите визията си за няколко минути

9 октомври 2015 15 09

И ето как всички женски погледи ще са вперени във вас

Снимка: istock

Снимка: istock

Всеки мъж иска да изглежда добре в очите на другите (особено в тези на противоположния пол), ала е възможно да направи голям моден гаф, особено ако не е „експерт“. На помощ идва модният редактор на мъжкото списание Men’s Health, който разкри няколко трика за това как да подобрите имиджа си в рамките на няколко минути.

1. Завъртете бакенбардите (1 минута)

Бакенбардите са окосмяването, което вероятно расте най-бързо. Можете лесно да оправите непокорните косми с нанасянето на определен козметичен продукт и това да ви спести подстригване и бръснене.

2. Махнете излишния себум от кожата (15 секунди)

Мъжката кожа по природа е по-мазна от женската, ето защо в края на деня вашата може да изглежда потна, лъщяща и не особено приятна на допир. Има специални кърпички за лице, с които лесно може да премахнете излишното омазняване.

3. Изберете по-светла риза (30 секунди)

Няма да сбъркате с класическото бяло, но може да бъдете по-оригинални! Свежият по-светъл цвят (зелено, оранжево, жълто) ви прави да изглеждате по-млади, по-приветливи и по-приятелски настроени.

4. Ексфолирайте (1 минута)

Не се изненадвайте! И мъжете имат нужда да почистят кожата си, върху която са залепнали всякакви гадни частици от въздуха. Така ще я освежите, ще отпушите порите и веднага ще подобрите вида ѝ.

5. Полирайте обувките си (1 минута)

Скорошно изследване на медията показва, че голяма част от жените се заглеждат по обувките на мъжа срещу тях и си правят съответните изводи. Ако искате да бъдете оценен достойно, погрижете се вашите да са чисти и в добра форма.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари