IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

5 причини защо не трябва да обличате партньора си

18 април 2016 13 40

Вашите подобрения може да сринат самочувствието му

5 причини защо не трябва да обличате партньора си

Всеки има свой собствен стил на обличане и малко или много иска партньорът му да бъде „в тон“ с него. Голяма част от жените бързат да модифицират визията на половинките си по свой вкус, което обаче невинаги е удачно решение. Някои мъже позволяват вмешателство в гардероба си на драго сърце, други пък го приемат като обида и това може да се окаже сериозен проблем в отношенията им за в бъдеще.

Преди да започнете да съветвате приятеля си какво да облича и да пълните шкафовете му с дрехи по свой вкус, може би е по-добре да поговорите с него деликатно и да разберете дали вмешателството ви е желано. Дори той да се съгласи, не се хвалете нагоре-надолу, че вие обличате любимия!

Ето и няколко неща, които е добре да имате предвид, преди жертвоготовно да предложите помощта си в неговия стайлинг.

Не му позволявате да бъде себе си

Обличайки половинката, вие го правите да изглежда така, както вие искате. Но дрехите може да не отговарят на неговия вкус. Облеклото е начин човек да изрази себе си и ако вие избирате неговото, му отнемате тази възможност.

Това е негова работа, не ваша

Все пак вие сте негова половинка, а не майка му. Той е достатъчно голям да избира сам дрехите си. Не забравяйте, че си имате работа с мъж, а не с дете и не го третирайте като такова!

Убивате самоувереността му

Вие може и да не харесвате стила му, но той очевидно няма проблем с него. Любимият човек трябва да усеща, че се гордеете с него, а не че се срамувате от него. С постоянното си желание да променяте вида му, само ще нараните егото му и ще подбиете самоувереността и самочувствието му. Ако все пак той наистина има отчаяна нужда от промяна, направете я деликатно и с бебешки стъпки.

Приятелите му ще му се подиграват

Както вече споменахме, той е мъж, а не дете. Ето защо ако приятелите му разберат, че вие го обличате, ще започнат да му се присмиват. И вярвайте, това неминуемо ще се отрази на връзката ви в негативен план.

Ще спре да ви уважава

Ако се фокусирате прекалено силно върху външния му вид, то той ще си помисли, че това е най-важното за вас и ще бъде горещо разочарован. Ще реши, че сте прекалено повърхностна личност и ще спре да ви уважава.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари