PDA

View Full Version : Оформяне на гърди при домашни условия


Browneyed
15th February 2010, 21:34
Така.. правя по няколко серии лицеви опори, но специално по гърдите нямам никаква маса. Нямам възможност да ходя на фитнес, но пък имам 2 гири у дома. Едната е 8кг. Та, какви упражнения мога да правя с тях за да понатрупам малко маса и възможно ли е въобще това ? И възможно ли е да натрупам маса само от лицеви ?

entwickler
2nd March 2010, 11:24
Прави лицеви опори и ако има успоредка наблизо прави кофички. Освен това и набирания на лост (нищо че са за гръб) пак ще помогнат. И хапване здраво.

MyFitness
2nd March 2010, 13:08
С това което раполагаш е доста трудно да постигнеш някакви резултати. В началото тренировка с лицеви опори и успоредки може да даде някакъв минимален реултат, но не и за напред. С тези 8кг. гири може да правиш единствено флайс в суперсерия с лицеви например. Съветвам те, ако тренираш домашно, да се снабдиш с една лежанка и дъмбели. Така ще може да тренираш ефективно цялото тяло.

raptorche
2nd March 2010, 13:33
Съветвам те, ако тренираш домашно, да се снабдиш с една лежанка и дъмбели. Така ще може да тренираш ефективно цялото тяло.

Чак пък цялото тяло и ефективно .. :2037:

MyFitness
2nd March 2010, 19:56
Няма мускулна група която да не може да се тренира в домашни условия с лежанка, чифт дъмбели, лости и тежести. В една зала естесвено има много повече избор, но с тази екипировка мога на изпиша хиляди упражнения които да се практикуват вкъщи.

Browneyed
2nd March 2010, 20:46
Няма ли някакъв шанс да постигна нещо само с лицеви ? Целта ми не са огромни гърди, а просто малки и релефни и да отиват на плочките, които след известно време ще се покажат..

IrOn_MaN
11th March 2010, 10:24
с тези две гири можеш да правиш флайс виж това видео с тренировка в домашни ословия :!: http://www.youtube.com/watch?v=nQAh7m4xsMo

raptorche
11th March 2010, 17:52
Железен, пише се Условия ;)

HealthStore
11th March 2010, 22:14
А защо изключваш тренировките навън като вариант.Без никакви тежести особено при начинаещ може да се постигнат добри резултатите с малко въобръжение.

IrOn_MaN
12th March 2010, 20:53
Аз не изклучвам тренировката навън просто момчето пита какакво може да прави с тези две гирири може да постигне видими резолтати с кофички хем на вън хем на свеш въздух.

HealthStore
12th March 2010, 21:15
Аз не изклучвам тренировката навън просто момчето пита какакво може да прави с тези две гирири може да постигне видими резолтати с кофички хем на вън хем на свеш въздух.

Ха, идеите ти са готини, но въпроса беше отправен към момчето :D

Грешката е моя, че не конкретизирах адресата ;)

stivn
16th March 2010, 21:59
Според мен трудно в домашни условия можеш да направиш добри гърди ,но пък с голяма воля всичко става....
с лицеви опори освен да се поддържаш напомпан друго не знам... гледаш да помпиш колкото може повече лицеви с по-малко почивка между тях. Ако можеш някакви тежести да слагаш на гърба си ( не дивана от хола де :) ) за да покачиш килограмите с които натоварваш гърдите си при опорите.... влизаш в замунда там има home training филмчета . Гледаш ги , правиш упражненията. http://www.youtube.com/watch?v=QXCwz2sDc24 -> търсиш клипчета с негри които тренират по успоредки , детски градини и т.н. правиш. Когато не съм ходил на фитнес това правех :) И не забравяй че храната ти е най-важното в това начинание . Дори и на фитнес да ходиш като се тъпчеш с мазнотии и сладко нищо няма да постигнеш :)