PDA

View Full Version : направих си корекция на носа


кити
19th February 2006, 08:30
Здравейте всички:) Мина, слава богу! Беше при д-р Евстатиев в Александровска. За мен беше кошмарно, не заради доктора или мястото, а заради самата нея. С пълна упойка се прави, наистина не се усеща абсолютно нищо. НО човек трябва да е много силно мотивиран за да издържи последващия период на болка и дискомфорт, не е шега работа, уверявам ви. При мен бше много тежка, над два часа, с обилно кървене, но аз имах за решаване и др проблеми, освен естетичните. Аз не съм от София, не ми се пътуваше 2 пъти до София в този студ и предпочетох да остана в болницата докато ми свалят гипса, т.е 10 дни. Видях всички лекари там, правят всякакви операции, свободен ден нямат, дори в тия студове. Това според мен е голяма практика. Изненадващо за държавна болница са много мили, любезни и загрижени и лекарите и сестрите. Обстановката в болницата не е лукс, но е чисто, работи се много стерилно, а Евстатиев е въвел голяма дисциплина. Харесаха ми.
Нахмаха ми гипса преди 2 дни, цялото лице претърпява промени вледствие на такава тежка интервенция, още не съм се възстановила, ще ми трябват още няколко дни да заприличам на себе си. Носът ми е много отекъл и подут още, но си личат правилните линии :). Рано е да се каже как ще изглежда окончателно, трябва да мине време. Успех на всички, които се решават, но много внимавайте при кого! :)

estrella
19th February 2006, 08:51
Супер:)
Радвам семче всичко е минало добре...
Стискаме палци да се дооправищ бързо и постни някоя снимка да ни се покажеш:)

SexyLady
19th February 2006, 10:30
:) Честито, радвам се че е минало безпроблемно :D Би ли ми казала колко ти струваше цялата процедура

Cleopatra
19th February 2006, 17:49
Честито и от мен!!!
При теб какъв точно беше проблема???
Аз още се кумя за моето носле, направо ме е страх после да не би да не приличам на себе си

dnny
20th February 2006, 09:28
Честито :)
Звучи много страшно...обилно кървене,болка :shock:
По кой метод те оперираха,ендоскопски или вдигаха кожата на носа?

dani_d
20th February 2006, 11:33
Честито! Дано стане такова каквто го искаш нослето и да си удовлетворена. При мен също нямаше болки и кървене. Целувки на dnny. :)

DarkWolf
20th February 2006, 12:15
Хеи браво на тебе!И аз се радвам че ти е минала успешно операцията!Имам въпрос ще може ли да постнеш или пратиш снимки - как си изглеждала преди и как изглеждаш сега!Или поне как изглеждаш сега![/list]

кити
20th February 2006, 13:46
Благодаря на всички :) Отекла съм още, не съм за снимки, има време. Имах проблем поради факта, че преди това си бях правила друга пластика, при друг известен хирург, който си беше оставил ръцете, разхвърляни костички, хрущяли не на място, конци и др, Евстатиев се беше хванал за главата. Освен това имах падания като дете и по-късно на една ски-писта и беше станало мазало. Иначе не е зле, но е подуто още. Операцията не беше по ендоскопския метод, мисля, че имат апаратура, но не знам колко са я ползвали. Не са вдигали кожа, той се колебаеше, но каза, че оставяло белези и се отказа. Работи се вътре в носа. Колкото и да искам да предвидя как точно ще изглеждам, не мога още, в общо линии е по-фино, по-правилни форми, искаше ми се още смаляване, но той каза, че не е било възможно. Операцията струва 360лв, толкова им е таксата в болницата, но мисля,ч е скоро ще ги вдигнат доста. Стационара е 18-23 лв на вечер, с "храна" :P , консумативи като капки, лигнини, мазила от тях, а с него, каквото се разберете. Но не е 1000Е!! Христов и Тепавичарова също правят носове и лица, всичко правят. Е, не се наемам да препоръчвам никого, аз много мислих, преди да се реша къде и при кого, още повече, че веднъж сгреших. Дано на никого не се случва! Успех!

dnny
20th February 2006, 14:16
Божеее,милата.Стискам палците на всички ръце и крака всичко да е наред този път и да си доволна и щастлива.Щом разреза ти е в ноздрата,значи си оперирана по ендоскопския метод.Добре,че не са те рязали.Направо настръхвам като си представя какво си преживяла предишния път.Дано го забравиш по-бързо!
Всичко хубаво!

bimbi
20th February 2006, 14:33
кити, що не кажеш кой е другия известен хирург дето си е оставил ръцете, поне други да не правят грешката да ходят при него?

dnny
20th February 2006, 14:40
И АЗ СЪМ ЗА..................СПОРЕД МЕН Е РЕДНО ДА СПОДЕЛИШ,ЗАЩОТО ДОКОЛКОТО РАЗБИРАМ НЕ Е БИЛО ЛЕКО РАЗОЧАРОВАНИЕ ОТ ТОВА ДА НЕ СИ ХАРЕСАШ ФОРМАТА ИЛИ ДА Е ПО-ГОЛЯМ ОТКОЛКОТО СИ ОЧАКВАЛА.ТОВА НЕГОВОТО СИ Е ЗВЕРЩИНА.ТАКА И ТАКА И ИМЕТО ТИ НЕЗНАЕМ.МОЖЕШ ДА ПРЕДОТВРАТИШ ДРУГА ТРАГЕДИЯ.
:)

Aset
20th February 2006, 15:17
кити, що не кажеш кой е другия известен хирург дето си е оставил ръцете, поне други да не правят грешката да ходят при него?
Подкрепям! :!:

dani_d
20th February 2006, 16:37
Аз също съм ЗА! По този начин ще предпазиш много хора, които искат да го направят, представи си само какво ще им се случи, ако попаднат на този лекар!? :cry:

Ginger
20th February 2006, 19:24
Да, задължително.
Аз също почти се реших да я правя операцията, но все още не знам къде, т.е. очаква ме твоят път на ходене по мъките.
Засега ходих само на консултация в Нефертити, но там не ме обслужи Георгиев, а помощничката му жена.
Не ми допадна кой знае колко, въпреки че жената се стараеше, но не разбираше кой знае колко.
Пък и не ми хареса нейното носле :roll:
Препоръча ми носле, което е леко приповдигнато на връхчето и този ефект се постигал като се прекъсвали някакви нерви между горна устна и носа, защото като се усмихваш връхчето на носа се изкривява надолу.
На вас прерязвали ли са ви ги тези нерви.
Мен носът ми НЕ е тип "клюн" или нещо от сорта, просто има малка гърбичка, която получих от удар.

Ще ми бъдеш много полезна ако ми съобщиш името на този неудачник :}
Mersi :oops:

dnny
21st February 2006, 12:39
Изключително безотговорно от страна на Кити да пише такива неща без да съобщи хирурга.Предствям си колко момичета са се отказали от корекция от страх да не е при този.Момичета и аз имам една приятлка която отиде във Медицинска академия за 600 лв и сега не е доволна.Мислете много преди да отидете,но и не се бойте,защото когато отидеш при изпитан специалист резултатът е положителен.Д-р Георгиев е добър,вече 4 момичета от форума (вкл.мен) сме се оперирали при него.Дори и да не отидете при него,проучете добре.Аз лично съм попадала на едно момче пред кабинета на НИКОЛАЙ Георгиев,което беше оперирано от ЕМИЛ Георгиев и носа му не беше много равен.Не агитирам никого,само искам да кажа: Не четете всякакви изказвания,които ще ви спънат по пътя към щастието :)
То и при гърдите има несполучливи операции пък чакаш по половин месец за час за операция.аз рискувах и не съжалявам :)

кити
21st February 2006, 14:45
Хм...не съм искала никого да заблуждавам, или да крия нещо. Просто бях деликатна. Не ми е приятно да говоря за това. Първата операция ми беше при д-р Сердев. Свиване на ноздри, връх и изравняване на гърбица. Свиването е с конци. Не се хващайте на нищо, което се прави с конци, защото след време се връща пак на старото положение. Не играе ли скалпел...Имаше някакъв ефект, но не ми хареса като резултат. Предполагам, че просто той не подбра правилно метода за моя случай. 3 пъти му повторих непосредствено преди операцията какво искам, аз откъде да знам какво е необходимо да се направи и как, че да настоявам за него...Имаше специализанти, някакви корейци, към 10 души в кабинета му, наблюдаваха операциите по неговите методи. Той се занимаваше с тях и не знам колко ме е чул. Не казвам, че прави лоши носове или друго. Аз лично не съм доволна, не уговарям никого! Другото при него е, че той няма условия за обща упойка в кабинета си, и кара с местна. Представете си, чупене на кости, рязане, свиване, каквото се сетите..Усещанията са притъпени, но...Отидох смед време при него и той се съгласи да ми направи нова операция без да се заплаща нищо. Аз обаче после се отказах, заради упойката, уплаших се, че няма да издържа. И не бях сигурна каква ще я свърши, аз вече знаех, че ще е тежка. Но съм му дала толкова пари, които той после отказа да възстанови...От друга страна, други са доволни от него...И най-добрият може да сгафи. Не е приятно всичко това, нали> Затова не го написах...Не мисля, че само той би постъпил така. Правят си каквото си искат.
Кой си е правил пластика на носа в Александровска? Кой го е оперирал?

Aset
21st February 2006, 15:55
Колко пъти казвам , че съм чела, гледала и слушала за Сердев, че е мошеник... Но си прави толкова реклама, че просто ти се набива подсъзнателно като специалист. Нормално е човек да се подведе...
Радвам се, че този форум се разрастна, така много жени могат да получат инфо и да бъдат предупредени овреме.

Благодарим, Кити!

С риск да скочите срещу мен - забелязвам и друго - жени, които са нови във форума влизат и с първия - втория постинг започват да хвалят и препоръчват д-р Н. Георгиев... Малко ми бие на реклама и това... Не казвам, че е лош хирург, никакви впечатления нямам, но се чудя от къде се навъдиха внезапно 5 души, които препоръчват само и единствено него. Може и да не съм права. Льофи, ако четеш - моля, провери АйПи-тата на въпросните регистрирани, за да не изпадат в заблуда жени и мъже.

Мой приятел си направи току- що операция на носа в "Св. Панталеймон" в Младост. Днес, на петия ден, му свалиха гипса. Направи си скъсяване, стесняване и изравнянане на гърба за 1500 лв. Явно е било ендоскопски, не зная, не е имало болка, а отокът е много малък. Продължило е час и половина. Като го видях днес гласувам и за това място, справили са се чудесно.

dnny
21st February 2006, 16:22
Кити благодаря!Този не6тастник,колко хора изпищяха от него!Трябва да го осъдят!Надявам се да си доволна сега.:)
Искам да кажа за Д-р Георгиев......аз лично давам мнението си,защото съм оперирана при него,dani_d също.Mira_Rico и тя.Не смятам ,че това е реклама и се нуждае от разследване,защото сме тук (поне аз),за да напътстваме тези на които тепърва им предстои.Ако има други оперирани при други хирурзи да си казват мненията,така е правилно.Аз лично преди операцията така ми се искаше да има някоя като мен,която да ми обясни.Не съм натрапвала нищо,само съвети и то желани.Толкова хора ми писаха в icq,за да не товарим форума с темата.

Aset
21st February 2006, 17:19
Не ме разбирайте погрешно, нищо против нямам човека, просто ми се стори много странно как изведнъж изникна сюрия новорег-нати, сипещи похвали. При положение, че има и много други титуловани лекари с не по- малко доволни пациентки, а и не по- малко на брой.
Mira_Ricco,
понеже си от скоро ще си пропусна покрай ушите това, че се опитваш да изкараш, че се заяждам. Няма грам такова нещо. И никога не е имало. Откакто пиша тук, а и от преди това целта ми е само и единствено да помагам на себеподобните :!:

dnny
22nd February 2006, 09:08
Aset,според мен просто Д-р Георгиев е много нашумял напоследък.Аз бях първата,която писа за него тук,помниш ,че бях на косъм да се оперирам при Бояджиев.Аз лично също много се изненадах,че толкова често започна да се споменава името му.И не само тук,срещам хора ,на които като кажа къде да са ми правили ринопластиката и те казват...А,онзи Георгиев ли от Райна Княгиня.Той прави и еди коя си и еди кой си...Тези неща не съм писала,защото целта ми не е да рекламирам,а да давам съвети.Човека просто много си ги бива,ама много.Не можем да го виним.Когато ходих 2 пъти на преглед след операцията ми,а и преди нея имаше минимум 15 души отвън.Извинявай,но аз съм ходила при доста хирурзи,не само за носа и такова нещо НИКЪДЕ не съм виждала.Е сега вече звучи като реклама.Незнам защо въобще стигнахме до тук.
УСПЕХ,момичета,който и хирург да изберете,аз съм с вас!(стига да не е СЕРДЕВ)
:lol:

dani_d
22nd February 2006, 11:02
Това, че си даваш мнението за някой, който ти е помогнал да се почувстваш щаствлив по един или друг начин и не те е обезобразил, напротив направил е всичко толкова прецизно и с усет, не е реклама, това е благодарност. Защо да не кажеш на хората, които искат да променят нещо, което не харесват у себе си, че той го прави много добре и няма да съжаляват от резултата? Аз не мисля, че този лекар Д-р Николай Георгиев се нуждае от каквато и да е реклама. Ако не беше този форум и най вече dnny, аз може би нямаше да се оперирам или другият вариант беше да попадна не на кой да е а на Д-р Сердев или Георгиев от Нефертити.
Аз наистина си направих корекция на носа при Николай Георгиев, не го рекламирам и който не вярва мога да му пратя снимки преди и след.
Искам да кажа на всички момичета и момчета, които искат да го направят, но ги е страх: Трябва да ви е страх повече от това на кого ще попаднете, а не от самата операция, тя не е страшна, и резултатът е на лице, ако го направите наистина при специалист. Ако наистина желаеш нещо много силно то се случва! Пожелавам ви Успех и всичко най-хубаво!

neizvestna
22nd February 2006, 13:26
dani_d изпрати на мен снимки. Не , че не ти вярвам.. а мисля и аз да си направя носа при Георгиев.

shegufka
22nd February 2006, 17:28
хей, dani_d, можеш ли да изпратиш снимка и на мен. Аз вече ходих на консултация при Емил Георгиев, но нещо много много не ми хареса. Много бързо мина консултцията, а и нослето на една от служителките му....Аз така или иначе нямам много информация и трябва да се ориентирам повечко.

dani_d
22nd February 2006, 18:19
До shegufka и polli, момичета пратила съм ви съобщения на лични, погледнеге ги.

dnny
23rd February 2006, 09:39
Момичета и да видите снимки всеки нос си е толкова индивидуален и корекцията ,която е възможна се определя в зависимост от костно-хрущялната му структура .Какъв е проблема при вас?
Може да си пишем и в icq ;)
Успех сладурки!