PDA

View Full Version : Д-р Тонев, "Каспела", "Доверие"


Excel
1st March 2006, 21:12
:cry:

Aset
2nd March 2006, 10:46
Много любезен човек. Ходих при него на консултация за поставянето на силикон. Подходи толкова внимателно, колкото и д-р Ефремов. Измери ме старателно, преценихме имплантите, седнахме на компютъра да ми покаже снимки на негови пациентки "преди" и "след".
И още! Показа ми как приблизително се очаква да изглежда моята гърда.
И още! Обади се на своя пациентка, която идваше за преглед, помоли я да побърза и ни срещна. На живо видях опериран бюст на два месеца, пипнах импланта, огледах белезите.
Още! Поставя импланти и през ареолата / ако е възможно в конкретния случай/, където не остава белег, не всички хирурзи го правят.
Говорихме с часове много подробно, каза, че условията за операцията са най- добри в клиниката в Пловдив.
Бях се решила да се оперирам там, когато срещнах д-р Ефремов.

Единственият негатив - искаше да постави имплантите ми под жлезата, по- късно осъзнах, че нямаше да стоят толкова добре така.
Подробно говорихме дори колко пациентки е имал с КК, инфекция или друго усложнение.

Оперира от над 10 години гърди, което е основно изискване, за да му се довери човек, според мен.

Това се сещам. Не смея да ти го препоръчам, както писа някое друго момиче - това е голяма отговорност, не препоръчвам никого. Ако точно ти си човекът, при когото нещо се усложни?
Срещнете се, ако ти вдъхне доверие сама ще го усетиш. За пореден път казвам - много е важно хирургът да ти добадне и да му имаш пълно доверие.

лилия
3rd March 2006, 08:49
Само да направя едно уточнение - д-р Тонев вече работи в клиника "Каспела", а Юри Асенов в Торакс.

Aset
3rd March 2006, 12:51
Само да направя едно уточнение - д-р Тонев вече работи в клиника "Каспела", а Юри Асенов в Торакс.
Права си, аз също се удивих като посетих сайта му тези дни.
Ето го и него, за да се ориентирате правилно:
http://www.rakursy.com/tonev/index-b.html

Stefiela
25th July 2007, 17:40
Опитвам се да си избера хирург за увеличаване на гърдите.Моля ви споделете впечатления и мнения за работата на др.Тонев.
Има ли тук някой опериран от него? :2045:

Stefiela
26th July 2007, 11:47
Дива мерси за инфото. Мисля да отида при него на консултация.
Той с каква марка импланти работи и колко се плаща за консултация?

Danielka
26th July 2007, 12:52
На мен ми каза, че работи с PIP, но не вярвам да не ти сложи други, ако пожелаеш. Консултацията при него е 20 лв. за половин час и по 10 лв. за всеки следващ, май нещо такова беше :roll:
Иначе наистина е много внимателен, аз съм доволна от отношението му, макар в карйна сметка да предпочетох друг хирург. :lol:

joliy
27th July 2007, 17:23
Здравейте,
аз съм съвсем прясно тунингована при д-р Тонев - 310сс, под мускула, РIP.
Той е изключително внимателен човек, за консултаницията ми отдели повече от 1ч., чак ми стана неудобно накрая, но все пак исках да бъда сигурна в избора си, а той определено ми вдъхна доверие.
Затова отиди на консултация и не се притеснявай да го питаш всичко, което те интересува!

Мария Василева
27th July 2007, 17:31
надявам се да си доволна, joliy и да върви гладко възстановителния процес :girl_dance:

Stefiela
28th July 2007, 10:55
Честито и от мен! Да им се радваш много. Аз си записах консултациа за вторник-31.07. Сподели нещо повече за него. Колко ти струваше операцията и той ли ти избра кубиците и начина на поставяне? :D

joliy
28th July 2007, 12:20
Много ви благодаря момичета, все още доста ме боли, но определено съм доволна от сегашния си вид :1241:
Операцията струваше 4850 лв, колко си е посочено на сайта му.
За кубиците - той ги определи, след като ме разчерта като географска карта и ме измери (въпреки, че аз си мислех, че ще са ми много, сега ми се струват тамън)
Иначе ми каза, че мога да избирам между под и надмускулно поставяне (защото не бях съвсем без жлеза) и разрез под гърдата или под мишницата (изключи варианта за през ареолата, тъй като не съм раждала още) - и аз избрах под мишницата и под мускула.
Stefiela, с теб ще се разминем за малко - аз ще ходя да ми махат конците в сряда - 01.08 :)

Stefiela
29th July 2007, 07:59
JOLIY ти кръгли или анатомични си сложи? Тонев показа ли ти снимки на свои пациентки за да си избереш?Кога се плаща - преди или след операцията?Извинявай за многото въпроси , доста ми е притеснено.
:)

Excel
29th July 2007, 08:19
По мое време се плащаше преди операция , след прочит на декларация , че си уведомен за рисковете от операцията .
Д-р Тонев май предпочита вече кръглите . Ти сама за себе си кои предпочиташ ? И за кой вариант се виждаш - под или надмускулно ? Не ти остана до консултация . Ще чакаме да видим и мнението на лекаря .
П.П. А за снимки - ще те обсипе .

Stefiela
29th July 2007, 09:19
Аз съм 1.60см / 40кг. Мисля че трябва да са ми подмускулно, и предпочитам капковидни(или анатомични-незнам дали е едно и също). Четох някъде че тези ако са под мускула изглеждат като кръгли .Дали е така? :?

emisof
29th July 2007, 11:13
Не, Стефиела, обратното е - при подмускулното кръглите импланти се сплескват от мускула в горната си част и заприличват на капковидни. Оттам идва и по-плавния и естествен преход на горния полюс на гърдата, който някои жени много харесват.

joliy
29th July 2007, 12:10
Аз съм с кръгли, но и не съм искала да съм с капковидни - за да избегна риска от ротация на импланта.
Дива е права - ще ти покаже много снимки и плащането наистина е в деня на операцията, след като прочетеш декларацията и се подпишеш.
Лично аз избрах подмускулното поставяне точно заради по плавния преход, за който писа Емисоф. Но всичко си е индивидуално, ти може да търсиш точно обратния ефект...
П.П. Няма проблем - питай на воля, затова сме тук :)

Stefiela
29th July 2007, 14:49
Благодаря ви момичета за отзивчивостта.Искам всичко да минава колкото може по-бързо и нямам търпение да се видя с новите придобивки. Знам,че тук не трябва да се прибързва и много да внимавам сега за да не съжелявам после , ама много ги искам тея цици. :oops:
И вие ли бяхте така преди вашите операции? :D

milena127
29th July 2007, 15:23
Споко, всички сме били така :lol:
Особено след първата консултация вече хич не ти се чака.
Но пък толкова време си ги чакала, две седмици за проучване си заслужават, нали?

Последно при кои лекари ще ходиш на консултация?

Stefiela
29th July 2007, 15:37
При Тонев-вече се записах.
Със Заякова сменихме 2,3 имейла и ми е втория вариант.
Моя мъж смята че е по-добре операцията да я направи мъж-хирург, та затова ще мина първо при Тонев.

milena127
29th July 2007, 15:55
Инетересно, защо смята така твоят мъж? :?:

Stefiela
29th July 2007, 16:53
Не, той не умаловажава работата на жената-професионалист,даже този вариант има други предимства,но смята че мъжете били по-хладнокръвни .....и т.н...(ако недай боже нещо стане по време на операцията). че при мен ще е по-сецифично :wink:

veselina manolova
29th July 2007, 17:18
Здравейте момичета! От няколко месеца чета форума ви и едва сега се реших да се включа - причината за смелостта ми е прозаична - ще лягам под ножа за увеличаване на бюста. От това, което прочетох, научих много, за което ви благодаря, но и съм много объркана по отношение на това, кой лекар да избера. Държа операцията да е подмускулна, с достъп под мишницата. Моля да ми помогнете - д-р Тонев добър ли е с този достъп? Прави ми впечатление, че повечето пл. хирурзи не го предпочитат, изглежда е по-сложен и се страхуват. Бях се спряла на И. Стоянов, но няколко оплаквания във форума ме разколебаха - на 45 г. съм и нямам нито пари, нито енергията на младостта ви за да се боря с грешки. Предварително ви благодаря за времето, което решите да ми отделите

Stefiela
29th July 2007, 17:51
Привет Веси!
Аз ще се срешна с него на 31.07 - тогава мога да изкажа някакво лично мнение. Joliy е оперирана съвсем скоро по начина по който ти желаеш.Чети из форума има много отговори и полезна информация.

joliy
29th July 2007, 19:50
Наистина много са малко хирурзите в България, които поставят импланти с разрез през мишницата. Доколкото знам Тонев е специализацирал това в чужбина, което до известна степен ме подтикна да му се доверя.
Още е много рано, за да правя каквито и да било изводи - днес ми е едва 7-ия ден и мишниците бая си ме болят. Силно се надявам всичко с възстановяването ми да е добре и да няма усложнения, че от това най-много ме е страх!
Успех на всички, на които им предстои такава операция и най-важното е да не бързате, да проучите внимателно нещата и да се доверите на този лекар, който ви вдъхва най-голямо доверие!

danisport
29th July 2007, 20:45
Веси, аз само да кажа, че бях в стая с жена, на която д-р Тонев беше направил адски красиви гърди, точно с разрез под мишницата. Беше минало вече месец от операцията й (сега лежеше за липо) и жената нямаше никакви оплаквания. Гърдите й бяха наистина страхотни.
Аз лично съм много доволна от д-р Тонев (на мен ми прави повдигане на бюст + липо) и за миг не съжалявам, че се спрях на него.

Excel
30th July 2007, 16:39
Stefiela , аз съм с анатомични под мускул , но тази визия се получава и ако се сложат кръгли под мускул . Навярно това са ти обяснявали . Видът ми бе избран и наложен от лекаря , не зная защо предпочете по-скъпите за него имплантанти / разликата той си я поема , цената при него винаги е твърда / . И все пак се радвам , че съм с анатомични , защото горната част и сега ми идва силна / обемна /.

bimbi
30th July 2007, 18:11
...нямам нито пари, нито енергията на младостта ви, за да се боря с грешки ...и затова избра възможно най-трудния метод?!?
пожелавам ти успех все пак, каквото и да решиш. млади или не, на никой не му се ляга под ножа всеки месец :wink:

Stefiela
30th July 2007, 19:14
Утре рано ще пътувам за Пловдив.Нямам търпение да го срещна тоя доктор пък да видим какво ще стане. :D

veselina manolova
30th July 2007, 19:22
Стефи-Благодаря!Ще очаквам отзивите от срещата с доктора.

joily-и мен ме е страх от това,пожелавам ти безпроблемно възстановяване! danisport-имах нужда да чуя точно това,благодаря bimbi-методът явно е труден,но е най-естетичен. Няма видими белези,за мен това е много важно защото заради непоправим белег на ръката ми страдам и имам комплекс от дете

bimbi
30th July 2007, 22:26
е по-добре тънък, едвам забележим белег, отколкото цици под мишниците :cool:

Beauty
30th July 2007, 22:39
методът явно е труденИ съответно с най-голям риск от грешки.
Особено, ако се практикува от хирург с малък опит в този тип имплантиране.
Избора обаче си е твой! :D

milena127
30th July 2007, 22:40
При разрез през аеролата също е почти невидим белега. При мен избщо не личи.
Освен ако по други причини не харесваш този метод.

Ти си решаваш де. Успех и от мен!

joliy
31st July 2007, 09:23
Stefiela, чакаме да чуем какво ти е казал доктора..
veselina manolova, може би е най-добре да отидеш на няколко консултации при различни хирурзи и там да обсъдите метода на поставяне - и аз знам, че през ареолата не остават почти никакви белези, но както вече писах при мен това беше невъзможно, затова се реших да е през мишницата. Защо не говориш
и за този твой белег на ръката, предполагам има начин поне частично да се заличи.

Stefiela
1st August 2007, 00:28
Момичета завърнах се :1201:
Др.Тонев беше категоричен-кръгли на PIP, подмускулно и с разрез под мишницата.Иначе много сериозно подходи към проблемите ми,подробно обясни всичко което ме интересуваше.Малко поспорихме за кубиците, накрая се съгласи за 290/330 (имам асиметрия която се надявам да се корегира след операцията) :) .

Excel
1st August 2007, 01:31
Мислел е да ти остави асиметрията ли ?
И разреза ли ти наложи :roll: ?

Stefiela
1st August 2007, 09:38
ами да :?

veselina manolova
2nd August 2007, 09:17
joliy,как е самочувствието ти сега,всичко добре ли е,имаш ли болки още?

veselina manolova
2nd August 2007, 16:51
Бях писала на д-р Тонев и ми отговори че работи с разрез под мишн.от октомври 2006г и използва PIP,защото не дразнели мускула при подмуск. поставяне Аз исках да узная дали поставя МАКГАН но доктора не ги харесва за този вариант Моля ако научите нещо ново да го споделите тук Тези форуми са наистина мноооого полезни Поздрави на всички ви мили момичета!

bimbi
2nd August 2007, 17:06
и за 10 месеца мислиш ли, че е станал специалист в разрезите под мишницата?

gwendoline
2nd August 2007, 17:12
Подкрепям съмненията на Бимби. Макар до операцията да ми остава седмица - в продължение на година се информирам непрекъснато за всички видове варианти на тази тема, преди да се реша. Вариантът, който е свързан с доста рискове - не е най-добрият за мен, дори да е при най-добрия доктор (макар, че това е относително)... Просто чуй и други мнения и по добре на други специалисти в областта преди да вземеш това решение.

emisof
3rd August 2007, 08:52
...използва PIP,защото не дразнели мускула при подмуск. поставяне....
Е това не ми е ясно нещо :roll: , другите марки по какъв ли начин "дразнят" мускула :roll: Сигурно по финансов :wink:

Babri
3rd August 2007, 10:09
Това за финансовия начин ми хареса :D Може би гледат да ти предложат по-скъпи импланти,които може и да не са за теб или начина на слагане напр.

diastemma
3rd August 2007, 13:03
Просто работи с доставчика на ПИП, всички импланти са горе-долу еднакви и нямат разлика при дразненето на околните тъкани.

joliy
3rd August 2007, 14:50
Предполагам, че единствената разлика между ПИП и останали е, 4е ПИП имат и микротекстурирани импланти (на мен такива ми сложи), въпрке че между текстурирани и микротекстурирани май няма кой знае каква разлика.

emisof
3rd August 2007, 14:53
И аз това имах предвид, просто ми се видя некоректно казано "дразненето". Веселина, защо не направиш още някоя и друга консултация, да сравниш мнения.

veselina manolova
3rd August 2007, 19:10
PIP били микротекстурирани и за това ги харесвал повече, а Макгана стрували с триста лева повече и ги поставя все пак, ако пациентът държи на тях. Всеки доктор си има любим начин на работа. Далеч съм от мисълта какви бизнес отношения има с производителя. Единственото, което ме интересува са качеството на услугата и материала. Не съм ви казала, че ходих на консултация при д-р Заякова-тя пък работи с Макган и ги има за най-добри, но поставя частично подмускулно с разрез под жлезата. Работи по-скъпо. Говорих и с д-р И. Стоянов - също предпочита Макгана. Бях решила да ходя до София, но във форумите прочетох няколко оплаквания и се разколебах

veselina manolova
3rd August 2007, 19:19
Бимби,важното е че ми каза честно че работи от скоро, а дали се е справил питам оперираните по този начин от него-момичета моля,обадете се,как сте,доволни ли сте от резултата? Добре ли се справи доктора?Само те знаят какво е положението,нали,Бимби?

veselina manolova
3rd August 2007, 19:28
joily.И твоят хематом ме притеснява,чудя се д-р Тонев с ендоскоп ли я прави и скакъв скалпел работи,защото има значение например Н.Георгиев и Заякова не дренирали защото ползвали лазерни, ако не се лъжа,сякаш така ми обясни д-р Заякова

bimbi
3rd August 2007, 19:55
Бимби,важното е че ми каза честно че работи от скоро, а дали се е справил питам оперираните по този начин от него-момичета моля,обадете се,как сте,доволни ли сте от резултата? Добре ли се справи доктора?Само те знаят какво е положението,нали,Бимби?мда, само те знаят, но не са много :wink: другото което е, дори и да се обади някой, не е минало много време от операцията му, за да ти каже нещо достоверно. откъм мишницата достъпа е доста затруднен, и трудно се прави правилен джоб, най-вероятно ще са доста раздалечени...като сложиш и избутването встрани на импланта от мускулите при подмускулно поставяне...резултата като нищо да е чудни цици под мишниците - на цената на един едвам забележим белег.
аз повече няма да пиша в темата. целта ми е да те накарам да се замислиш, не да те разубеждавам. парите и циците са си твои.

Excel
5th August 2007, 07:16
Само искам да кажа , аз бях първата с висок профил в форума и доста настоявах за среден само заради това . Това , че прави различен разрез от останалите лекари , той си носи отговорността и си поема риска . При усложнение нали първо с него ще се консултираш ? Едва ли е подминал този факт . Ако пък те е страх от този разрез , работи и по другите . После ти си носиш белезите , така че е твое право избора да е твой , стига да е оперативно възможно . А ако вече са те наплашили тук в форума , ами смени си лекаря , но и в двата случая ти си носиш отговорността и съмненията . Тук мненията могат да се обръщат като лопати . И аз си мислех , че рискувам с лекаря си - в сайта си говореше само за липосукция , сякаш че гърди не прави .

Lady Blue
6th August 2007, 11:33
Момичета,докторът показа ли ви компютърна графика как приблизително ще изглеждат гърдите ви след операцията?

Stefiela
6th August 2007, 11:46
На мен не ми е показвал , въпреки че поисках.
Показа ми само снимки на няколко пациентки които преди операцията са изглеждали подобно на мен и аз трябваше да си представя резултата :roll: .

Lady Blue
6th August 2007, 12:23
кога ще се оперираш?аз имам котсултация при него за 22.08.
чудих се до колко компютърната графика се доближава до крайния резултат :?:

bimbi
6th August 2007, 12:27
чудих се до колко компютърната графика се доближава до крайния резултат :?:не разчитай много

joliy
6th August 2007, 15:48
И на мен не ми е показвал компютърна графика, но и не съм искала - честно казано много не вярвам на тези програмки и не мисля, че има начин да се види точния краен резултат.
Засега хематома ми е по-добре, вече не е твърд благодарение на денонощни компреси със спирт (етилов 70%).
Не знам с какви инструменти работи Тонев, но в клиниката се стои задължително 48ч. с дренаж!

Malvina
6th August 2007, 22:18
Аз в темата май няма много смисъл да пиша :lol: Този човек ще го благославям до края на живота си.
Здравейте момичета, липсвате ми много!

Chujdata
7th August 2007, 07:20
Ей Малвинче, как си? Какво стана с теб? :girl_kiss2:

Chujdata
7th August 2007, 08:48
Е бебето естествено :D Циците винаги можеш да ги направиш, моят съвет е да не се двоумиш изобщо :2043:

Chujdata
7th August 2007, 10:26
Така е, ама по моя личен опит, като искаш нещо много, то става, рано или късно. Имаш време, а пари ще излязат от някъде, може и кредит като мен, абе лесна работа, не ги мисли:)

Malvina
7th August 2007, 11:07
Така е, ама по моя личен опит, като искаш нещо много, то става, рано или късно. Имаш време, а пари ще излязат от някъде, може и кредит като мен, абе лесна работа, не ги мисли:)
Май така ще направя. Последния път като звънях на Тонев беше 2200 само операцията без имплантите :? Май толкова пари редпочитам в бебе да инвестирам на този етап.
между другото не е много по темата, но да споделя че вече се престраших да се гледам в огледалото. Много ми е кофти дясната гърда. Все едно вътре е празна. Идея си нямам защо, но все едно липсва месото отвътре. Надявах се с времето да се възстанови, но вече мина почти година и си ми остана така :?

Stefiela
7th August 2007, 21:40
Lady Blue ще се оперирам на 14 август,но не при него.Бях на 2 консултации и предпочетох др.Заякова. Ти сама трябва да усетиш кой е твоя лекар.
:D Успех в избора - това е най-важното!

milena127
7th August 2007, 21:48
Малвина, радвам се че пак си тук :girl_kiss2:

Lady Blue
22nd August 2007, 13:57
Бях на консултация при Д-р Тонев,много съм доволна от отношението и вниманието му!Предложи да ми сложи импланти PIP подмускулно.Разясни ми рисковете които поемам с операцията.
Само ,че аз искам да постави импланта през ареолата,тъй като искам да корегира и тях.Има ли момиче от форума с корекция на ареола?
доктора каза че белезите ще са видими тъй като разреза ще е голям,и се опитваше да ме разубеди.
Каза че всичко е индивидуално,обикновено при по-светла кожа/каквато е моята/ белезите не са толкова видими.Толкова много неща ми каза,че в главата ми е пълна каша :roll:

Errika
22nd August 2007, 16:11
В събота съм на операция в Пловдив,но в Медлайн клиник.И аз ще имам корекция на ареолите,така че ще мога да пиша след това.Относно белезите,в темата за клиниката съм пуснала снимки от подобни операции.
Твоята операция за кога я насрочихте?

Stefiela
22nd August 2007, 16:42
Само ,че аз искам да постави импланта през ареолата,тъй като искам да корегира и тях...доктора каза че белезите ще са видими тъй като разреза ще е голям,и се опитваше да ме разубеди.
:roll:
Последно какво се разбрахте-къде ще е разреза?Кръгли ли ти предложи?

Excel
22nd August 2007, 17:04
Lady Blue , за доктора съм останала с впечатление , че обича предизвикателствата , но щом е предпочел двата разреза , значи наистина белега би бил голям . Чуй за всеки случай и друго мнение на хирург .

Lady Blue
22nd August 2007, 20:15
предложи ми PIP кръгли,подмускулно,310сс или 330,каза че 330 ще ми стоят по-добре,аз предпочетох по-малки,а той се шегува и казва"после ще идваш за по-големи :D ".Не сме насрочили дата,ще се свържа с него тези дни.
Errika много ще съм ти благодарна ако ми пратиш снимки след твоята операция,белезите ме претисняват,но тайничко се надявам да съм късметлийка и да се заличат максимално :1246:
Ами ще се оперирам,реших го...ще направя каквото трябва,а да става каквото ще :wink:
някой знае ли изследванията непосредствено преди операцията ли се правят или трябва предварително сама да ги направя?
а къде беше темата за сутиените,от къде да се снабдя с такъв :roll:

joliy
22nd August 2007, 21:51
Lady Blue, аз съм с 310сс и честно казано много ми харесват като размер, въпреки че разликата между 310 и 330 напрактика е никаква.
Изследванията аз си ги направих сама и в деня на операцията им ги занесох.
Ти днес си била в София на консултация, нали? И аз ходих сутринта, за да ми покаже масажите, че вече навърших месец от операцията :girl_dance:

Stefiela
22nd August 2007, 22:04
а къде беше темата за сутиените,от къде да се снабдя с такъв :roll:
На Триумф има един модел - Триекшън Енержи-той е подходящ.
Можеш да го намериш в магазините на Триумф

Chujdata
23rd August 2007, 06:48
а къде беше темата за сутиените,от къде да се снабдя с такъв :roll:
На Триумф има един модел - Триекшън Енержи-той е подходящ.
Можеш да го намериш в магазините на Триумф
http://forum.tialoto.bg/viewtopic.php?t=1985
http://forum.tialoto.bg/viewtopic.php?t=3463

Lady Blue
23rd August 2007, 11:26
благодаря,ей сега ще ги изчета темите за сутиените :)
да,бях в София на консулнация,малко преди да изляза от кабинета,тел. му звъна и той каза на едно момиче да се качи,да не би с теб да се засякохме на вратата? :D

joliy
23rd August 2007, 19:52
Аааа не, не съм била аз :)
Аз бях първата му пациентка за деня - в 10.45 (всъщност имаше едно момче преди мен, но аз го предредих, защото много бързах да не закъснея за работа :oops: )

Lady Blue
24th August 2007, 09:12
Записах си дата за операция :)
18.09.-вече взех да се шашкам :|

joliy
24th August 2007, 10:11
Спокойно всички сме били така :))
Ще ти стискаме палци! А къде ще те оперира - в София или Пловдив?

Lady Blue
24th August 2007, 10:27
в Пловдив,330сс.
joliy,ще ти пиша на лични,да ми дадеш няколко съвета :)

joliy
21st September 2007, 09:42
Преди три дни ме оперира Д-р Тонев ,330сс,разрез под мишницата,импланти PIP подмускулно.
Честито Lady Blue, :2020:
да им се радваш много и със здраве да си ги ползваш ;)
Бързо възстановяване!

Ava-ava
21st September 2007, 10:30
Честито и от мен! Бързо възстановяване ти желая!

monti
9th November 2007, 10:11
Здравейте мацки много се радвам чи ви има и скоро и аз ще имам нови придобивки на 30.10 при д-р Тонев и ще бъда една от вас .Сигурно е нормално да се шашкам но все пак имам своите страхове.Аз обаче искам помош док. видя че едната е малко по голяма от другата а не каза за разпични сс. избра 350сс. на PIP кръгли микротектурирани и категорично отказа 390 които аз исках :idea: но за разликата нищо не каза????Как мислите ....

Valenta
9th November 2007, 10:38
Иди по добре в темата-Да се доверя ли на др.Тонев.
Тази тема тук е стара.

joliy
9th November 2007, 10:48
monti, ако разликата не е голяма не се притеснявай, все пак няма две еднакви гърди. Ако не иди пак на консултация или му се обади или пък в деня, когато ти е операцията говорете пак...той има импланти под ръка, така че едва ли ще му е проблем да ти сложи различни, ако настояваш.

monti
9th November 2007, 11:37
тази тема-Да се доверя ли на др.Тонев. не я намирам не знам защо до скоро се в нея четях не знам аз ли съм смотана :oops: ама не я откривам а относно разликата аз дори мислех че тази гърда е по малка тъй като е претърпяла тежък мастит със рязане но може би д-р Тонев е преценил че няма нужда все пак ще го попитам .

gwendoline
9th November 2007, 13:40
док. видя че едната е малко по голяма от другата а не каза за разпични сс. избра 350сс. на PIP кръгли микротектурирани и категорично отказа 390 които аз исках :idea: но за разликата нищо не каза????Как мислите ....
Монти, чуй ме сега, мила. Аз също имах асиметрия, но док прецени, че не е нужно да се слагат различен кубик импланти, тъй като на различните размери - обиколката и дебелината на самия имплант е различна и като се постави, се получава едно абсолютно обтягане на кожата, при което различната обиколка и дебелина на импланта ще изпъкне още повече и асиметрията ще е още по-голяма и по-видима от преди. Затова по преценка на доктора, ще се направят джобове, където да прилегнат двата импланта, като те ще бъдат съобразени с асиметрията (тоест, ако се наложи единият джоб ще бъде малко по-дълбок, за да "потъне" импланта и профилът да се изравни с другия; ако пък се налага да се коригира нивото на ареолите - единият джоб може да бъде леееееко по-ниско от другия, за да се изравнят зърната или пък може да бъде направен по-навътре, за да се стопи голямото разстояние примерно между двете гърди, ако едната стои по-встрани, примерно). Просто незнам каква точно е асиматрията ти, но това се регулира без проблем от хирурга. Стига да не се налага и обиране на кожа - тогава значи е доста по-голяма разликата и той сам щеше да ти го е препоръчал като метод. Надявам се да съм ти била поне малко полезна и да съм те успокоила :)

bora70
30th November 2007, 21:40
сега аз ще ви кажа нещо за този велик хирург моя приателка си слага цици при него и и се получи зверска инфекция след месец той с циалата си наглост отказа да и извади имплантите и тя отиде в София в клиника Малиов след 4 часа операция и остъргаха ребрата лекаря е питал в кой апартамент са е правили И после тя тръгна да го сьди и в прокуратурата знаете ли какво са и казали че няма смисъл защото имало 150 дела заведени срещу него ей това е великия хирург

kari_d
30th November 2007, 22:03
Аз като видях как изкриви на Катето Евро лицето /хем не съм и фенка я съжалих/ направо се уплаших от него,а и там където лежах /в хирургията/ хора които са работили с него нямаха никак добро мнение за него. Все пак се радвам,че чета и суперлативи за него /от гледна точка на това,че не си е оставил ръцете навсякъде,с една дума дами радваите се ,че не ви е осакътил/.Аз лично, не бих му се доверила.

blanco y negro
30th November 2007, 23:17
:shock: :2014:

blanco y negro
30th November 2007, 23:23
Бора, а кога е станало това с приятелката ти?

KEIS
1st December 2007, 09:29
bora70 СЕРИОЗНО ЛИ БЕ ТОВА ЗА А.ТОНЕВ СТАВА ДУМА НАЛИ? :2009: Защото аз мисля февруари ,март да си правя ринопластика и устни при него сега ме уплашихте, а в интерес на истината сега за пръв път чувам такова мнение за него и това с делата го знам за Сердев ама за Тонев съм изумена :roll: ..Дайте повече инфо за този хирург pls..А за Катето Евро той каза в началото на консултацията с нея ,че е много възможно да се получи схващане на лицев нерв ако не бъркам ,но сега тя е добре и изглежда страхотно гледах я в новото предаване на Азис..

dava
1st December 2007, 10:13
Здравейте момичета,аз си оперирах бюста при др.Тонев май месец тази година. Моето мнение за този доктор е доста противоречиво,преди операцията на консултациите беше супер внимателен а после като мина операцията стана толкова безотговорен. Махна ми конците на раната при положение ,че ясно се виждаше ,че не е добре зараснала и както се очакваше се получи инфекция.Аз много се бях притеснила и трябваше да ходя да ми сменя превръзките всеки ден а неможех да го открия и се наложи сама да си ги сменям.Пълна безотговорност! След операцията трябваше да ходя на прегледи ,за един преглед съм ходила по няколко дни да го търся при положение ,че съм имала записан час а него все го нямаше. Другото което се получи при мен е пропадане на единия имплант надолу и леко в страни в следствие на не добро позициониране. За мен той не е пластичен хирург ,а обикновен слагач на цици.Цялата му работа е през пръсти колкото да мине номера.

KEIS
1st December 2007, 10:15
БОЖЕ УЖАС :shock: ..Съжалявам мила ... :2014:

blanco y negro
1st December 2007, 10:44
И аз него си бях избрала точно за тогава и сега :2016: . Не бях чела нищо негативно за него. Айде да беше някоя грешка, на кой не му се случва, ама БЕЗОТГОВОРЕН, е това вече ме плаши!!! :quarrel:

KEIS
1st December 2007, 10:53
natalia1 ти какво ще правиш ?Аз искам ринопластика и устни и бях се спряла категорично на него но сега ще трябва да се насоча към др а нямам на идея кой ...

blanco y negro
1st December 2007, 10:56
Аз ще правя мамопластика и ринопластика. Обаче аз май имам резервен вариант само да не ми откаже за ринопластиката, както стана при Ава :lol: . Колебая се м/у двамата и се бях спряла на Тонев, защото напоследък много момичета му се довериха. Обаче сега... :2005:

KEIS
1st December 2007, 11:00
Кой много аз до сега бях ,чела само мнението на ава -ава и да тя е доволна и нослето и е супер моя е подобен но само това мнение и това на RESON той е с неуспешна операция преди 3-4 години при Тонев на уши др мнения няма за Тонев и едва сега чета тези негативи

blanco y negro
1st December 2007, 11:02
Говоря за момичетата с мамопластика при него, мила. Те са много. :D

KEIS
1st December 2007, 11:06
Да за това да ,уфф луда работа...

kari_d
1st December 2007, 11:12
reason не е само с операция на уши, а и на нос при него, и всичките са несполучливи /и трите му операции при Тонев/видях го лично в приемната на доц.Джамбазов,и немога да си изкривя душата ,че носа му е добре направен /а и ако беше нямаше да се засечем там нали/.Сега му предстои операция на носа на 04.12.

KEIS
1st December 2007, 11:13
Аз знам ,че носа му е правен при др хирург а само уши има правени при Тонев :roll:

Valenta
1st December 2007, 16:33
bora70,много се впечатлих от поста ти за др.Тонев,тъй като другата седмица съм при него за увеличаване на бюста.Изказала си мнение,но като кликнах на профила ти,се оказа,че май си се регистрирала тук само за да изкажеш мнение против Тонев и толкова...Тук нещо(с полицейският си акъл)не ми се връзва бе мила.....Дано греша все пак...

joliy
1st December 2007, 17:54
сега аз ще ви кажа нещо за този велик хирург
Кой е казал, че Тонев е велик хирург???

моя приателка си слага цици при него и и се получи зверска инфекция след месец той с циалата си наглост отказа да и извади имплантите

Пълен абсурд, още на консултацията ми беше казал, че освен КК другият риск е инфекция и тогава се налага да се извадят имплантите.
Дори знам за един такъв негов случай - сложил на една мацка импланти, която месец след това имала Рожден ден. Подарили й котка...котката обаче цялата я надрала и се стигнало до инфекция. Наложило се да й извади имплантите.


имало 150 дела заведени срещу него

150 дела има Сердев, не Тонев.

Айде спрете вече да се регистрирате и с първото си мнение (обикновено и единствено) да плюете по лекарите. Повече от съмнителна е намесата ви в този форум.

Dava, съжалявам са случилото се с теб.
Не мога обаче да се съглася, че Тонев е безотговорен. Аз имам точно обратното впечатление за него. Писала съм във форума, че имах немалък хематом след операцията. За да следи състоянието ми беше казал да ходя веднъж седмично на контролен преглед..и така ходих един месец, докато хематома не изчезна. След това веднъж месечно и досега ми се е случвало само веднъж да го чакам по-дълго време.

stilna_mlada
2nd December 2007, 10:14
Не разбрах само защо недоволните от Д-р Тонев не се включиха отново във форума? Май само хвърлиха бомбата и си траят за да му навредят! Защо никоя от тях не ни попита нещо и не сподели подробности с нас, както ние всички правим! Да претърпиш неуспешна операция, с усложнения и да напишеш само един пост не ми се струва реалистично!!!

gwendoline
2nd December 2007, 12:08
Не разбрах само защо недоволните от Д-р Тонев не се включиха отново във форума? Май само хвърлиха бомбата и си траят за да му навредят! Защо никоя от тях не ни попита нещо и не сподели подробности с нас, както ние всички правим! Да претърпиш неуспешна операция, с усложнения и да напишеш само един пост не ми се струва реалистично!!!
Ами ако действително са недоволни от него - нормално е, според мен, дасе включат колкото да си изкажат негодуванието... Аз също съм влизала във форуми, само за да се оплача и "предупредя" останалите за нечия немарливост... Който е претърпял такива проблеми, мила, едва ли ще тръгне да си дискутира по темите... Абсолютно разбираемо е... Не всеки може да продължи да контактува нормално по болезнени за него теми... Друг е въпроса, че може и някой да иска просто да навреди... Но ако все пак има пострадали, не очаквай, че ще тръгнат да си обменят мнения или подробности по тема, която не им е приятна... А като се замислиш - ако ти се случи на дай си боже на теб или твой близък - може би и ти би искала този човек по някакъв начин да "си го получи", както и да кажеш на другите - макар че с това едва ли помагаш на себе си, на другите пък - съвсем... :?

blanco y negro
2nd December 2007, 12:15
Мисля, че не е коректно да оставиш думите ти да висят във въздуха :2052: Това поставя под съмнение цялото ти изказване :2038:

gwendoline
2nd December 2007, 12:25
Мисля, че не е коректно да оставиш думите ти да висят във въздуха :2052: Това поставя под съмнение цялото ти изказване :2038:
Е, нали не очакваме някой да ни извади сега и доказателства - все пак това е форум, а не съдебна зала и всеки може да напише каквото иска, като поставя единствено ник-а си под думите си... И ние сме един вид анонимни, така че... не може да очакваме от недоволен човек кой знае какво... Не че ги защитавам, просто съдя по себе си, когато е имало проблем и съм влязла в съответния форум само за да си изкажа мнението.

blanco y negro
2nd December 2007, 12:52
Е, нали не очакваме някой да ни извади сега и доказателства - все пак това е форум, а не съдебна зала
E точно затова невиждам причина да не се включи повече. :2016: Няма нужда от доказателства, но е нармално да сме заинтересовани от изказването и да имаме въпроси.

Ava-ava
2nd December 2007, 13:18
Аз като видях как изкриви на Катето Евро лицето /хем не съм и фенка я съжалих/ направо се уплаших от него,а и там където лежах /в хирургията/ хора които са работили с него нямаха никак добро мнение за него. Все пак се радвам,че чета и суперлативи за него /от гледна точка на това,че не си е оставил ръцете навсякъде,с една дума дами радваите се ,че не ви е осакътил/.Аз лично, не бих му се доверила.
Нищо и няма на Катето Евро. Още отдавна ви казах, че устата и се е оправила, както и е казал доктора. Кари, ти по принцип не го харесваш Тонев, без май лично да си се срещала с него или да имаш някакви по-преки наблюдения. Не може така някой ти казал нещо, видяла си Еврото по телевизията и айде вече имаме мнение : "Няма да му се доверя на тоя..."

KEIS
2nd December 2007, 13:22
Аз смятам ,че момичетата са искрени и само ни предупредиха никой не се е опитвал да налага мнение те споделиха разочарованието си за да предупредят нас а ние вече си имаме глави да мислим ..Аз преде когато Reson сподели недоволството си от Тонев аз също се ядосах и тръгнах да защитавам Тонев без да знам дефакто почти нищо за него ,но тъй като бях решила ,че той е моя хирург не исках да приема ,думите на Reson но сега вече чета и др негативни мнения и се отказах от него ..Всеки си решава успех на всички грешки могат да се случат при всеки един хирург но безхаберие е непростимо ..

Ava-ava
2nd December 2007, 13:22
сега аз ще ви кажа нещо за този велик хирург моя приателка си слага цици при него и и се получи зверска инфекция след месец той с циалата си наглост отказа да и извади имплантите и тя отиде в София в клиника Малиов след 4 часа операция и остъргаха ребрата лекаря е питал в кой апартамент са е правили И после тя тръгна да го сьди и в прокуратурата знаете ли какво са и казали че няма смисъл защото имало 150 дела заведени срещу него ей това е великия хирург
Странно как така някой изнася такава информация за заведените дела срещу някой лекар?!...
Още повече като е искала потърпевшата да заведе дело и видите ли тоя дето и е казал за броя дела, ги е помнил наизуст, сякаш е чакал подготвен да дойде жена, която да се жалва точно срещу Тонев и този с информацията я е изстрелял, сякаш само това е чакал..

Леко ми е недостоверно на мен, пък не знам за вас. Да не говорим, че Тонев оправя поразии на други лекари, пък ще се остави негови пациентки да тънат в инфекции..Нещо намирисва тая работа... :evil:

Raia G
2nd December 2007, 13:26
според мен момичето е объркало имената на лекарите. но такива случаи има, да.

KEIS
2nd December 2007, 13:27
Raia G за Тонев ли става дума ,че има такива случай ?

Ava-ava
2nd December 2007, 13:32
Raia G за Тонев ли става дума ,че има такива случай ?
КЕИС, всеки има такива случаи..НЯМА лекар, който да няма фалове и грешки, за съжаление....

Но съм абсолютно на мнение, че нещо не пасват нещата и съм убедена, че не става дума за д-р Тонев. Някой е чул, недочул и бърза да пише из форумите и да шашка останалите :evil:

Всичко може да стане, резултата може да не е това, кеото си искал и очаквал, но точно да каже някой, че Тонев си е оставил пациентка с инфекция и не я е погледнал, оставяйки я да търси помощ другаде, да го видя това нещо, не го вярвам!!!!!!!!!

Raia G
2nd December 2007, 13:32
не, кейс, не - поне аз не знам за такъв

KEIS
2nd December 2007, 13:55
Дано е така ,но аз определено се уплаших и няма да рискувам ..Стискам ви палци на всички други ,защото е вярно на всеки може да се случи дори на най добрия хирург да стане фал но моля всеки който му се е случило такова нещо да споделя но не с недомлъвки или пък само да е чул от някъде и той да не знае от къде ,така объркваме всички..

joliy
2nd December 2007, 16:26
Всичко може да стане, резултата може да не е това, кеото си искал и очаквал, но точно да каже някой, че Тонев си е оставил пациентка с инфекция и не я е погледнал, оставяйки я да търси помощ другаде, да го видя това нещо, не го вярвам!!!!!!!!!
И аз не мога да повярвам на подобен род изказвания. Ние поне имаме лични наблюдения от работата на Тонев и отношението му, както преди, така и след операцията...ясно е, че подобно твърдение е абсурдно.

bora70
3rd December 2007, 00:31
А сега момичета ще ви кажа зашо влизам в този форум ще ви отговоря въпреки че ми е трудно да пиша на кирилица влизам поради прична че тьрся добър хирург за себе си за увеличаване на бюста но като чета какво са преживяли повечето ме хваша страх аз се двоумя между Тепавичарова и Михаилов тъй като при мен може само над мускула А това за Тонев е наистина така момичето ми е приятелка споделих го защото не му е явно за първи път затова вие решавате

blanco y negro
3rd December 2007, 10:03
Бора, първо радвам се, че се включи и второ, надявам се, да отговориш на въпроса ми "кога се е появила инфекцията при нея"? Какво точно се случи? :D

bora70
3rd December 2007, 12:53
явно е било инфекця породена от ниакакви стафилококи това ме наведе на мисълта от разказа на едно момиче от форума с същия проблем при него аз си мисля че инструментите не са били дезинфикцирани на нужното ниво но най лошото което беше че след като и го е причинил това той отказа да и извади имплантите а тя имаше температура 2 месеца и гърдите и бяха твярди а той е караше да си прави масажи и най накрая когато вече и се отвори от едната страна разреза и и се виждаше месото той си хпризна че има проблем но въпреки това отказа да и ги махне и тя отиде при Ефремов оказа се че инфекцията е стигнала до ребрата остъргаха и ребрата поистиха е и и казаха да заврави повече за импланти и втората операция заедно с антивиотиците и струваше повече и от първата А това беше задължение на Тонев да го направи Е ми това е историята и защо се питам този лекар се мести от болница на болница а не си направи клиника като е толкова добър и не знам дали знаете но диплом за пласт хирург в Българиа се купува просто посещават някой друг семинар в чужбина плащат си уж за наученото и се прекфалифицират от общи хирурзи в пластични по точно в слагачи на цицци ОФФФФФФФФФ измори ме тази кирилица

joliy
3rd December 2007, 13:51
bora70, не си мисли, че се заяждам, но от поста ти ми се струва, че ти самата не си наясно какво точно се е случило, а само предполагаш:
явно е било инфекця... аз си мисля че инструментите не са били дезинфикцирани на нужното ниво

това ме наведе на мисълта от разказа на едно момиче от форума с същия проблем при него

И кое е това момиче???

защо се питам този лекар се мести от болница на болница а не си направи клиника
Не се мести, а оперира от години в няколко клиники.Какъв е проблема?
И защо трябва да си отваря частна клиника??

А това за купуването на дипломи вече сме го дискутирали. Оперира на дипломата, а човека. Май се увличaш в обвиненията...

Malvina
3rd December 2007, 13:57
И кое е това момиче???
Bora е чела моята история, дори ми е писала на лична. Обясних и, че аз отидох при Тонев с хронична инфекция породена от некадърността на бургаски хирург. Тонев просто направи най-доброто, което можеше да ми предложи за да се възстановя максимално.

KEIS
3rd December 2007, 14:02
Ми то така става кой разбрал ,кой не развален телефон :1222:

joliy
3rd December 2007, 14:04
Как си сега, Malvina? Отдавна не си писала...сега се сещам за твоите перипети. Дано всичко да е ок!

KEIS
3rd December 2007, 14:06
Ами dava ,тя също писа ,че е получила инфекция при Тонев нека да разкаже по подробно да не се получи пак някакво недоразумение..

Malvina
3rd December 2007, 14:10
Как си сега, Malvina? Отдавна не си писала...сега се сещам за твоите перипети. Дано всичко да е ок!
Ами как...без бюст, но с денонощни опити за бебе :lol:

Много искам гърди, но го отложих във времето. За кога точно не е ясно, но това е положението :roll:

KEIS
3rd December 2007, 14:18
Здравей Малвина!Надявам се си по добре,когато попаднах на този форум твоята история беше първата на която попаднах и благодарение на теб сега аз не съм поредната окипазена от това животно Калудов ..Много съжалявам за случилото се с теб ,претърпяла си толкова болка и разочерованание и се възхищавам на духа ти и смелоста ти ,надявам се скоро да има хубави новини да получиш един хубав подарък за Коледа заслужаваш го ,а когато много искаш нещо то става ..Късмет и дано всичко с теб се оправи скоро... :2020:

bora70
3rd December 2007, 14:39
това го пиша не защото имам против нещо човека а за да предпазя някой друг а мойта тема и аз не знам защо е изтрита питах ако някой има информация за фалове на Михайлов да сподели защото след всичко изчетено се двоумя между Тепавичарова и него мисля че те са с най малко фалове а при мен да се избегне обиране на кожата трябва да ми се поставят над мускула защото аз не исам белези от лифтинг а Тепаичарова явно е много добра но ми се эижда и зла явно толкова и е писнало от тези момичета и цици че имам чуството че работи с безкрайна досада и нежелание а пък нещо като не се прави с любов то не става затова се чудя и защо ми е интересно като си поръчаш импланти и си ги платиш не можеш да ги видиш преди операцията като чета от вас те могат да ти сложат някакви боклуци а ти да си платиш най скъпите Е ми това явно е България алчни бедни хора финансово и духовно

извинете разбрах че инфекцията на Малвина е от Тонев но историята ми е верна момичето се казва Петя и е от Пловдив

joliy
3rd December 2007, 17:15
Как си сега, Malvina? Отдавна не си писала...сега се сещам за твоите перипети. Дано всичко да е ок!
Ами как...без бюст, но с денонощни опити за бебе :lol:
Много искам гърди, но го отложих във времето. За кога точно не е ясно, но това е положението :roll:
Ей ама, разбира се, че първо бебчо, пък после и цици :)
Успех, успех ти желая! :bebe:

645CI
20th January 2008, 04:37
Моля ви кажете ми има ли някои,който да си е правил силиконово дупе или увеличаване на подбедрици,защото ходих при него на консултация,но нямяше снимков матерял за да се ориентирам как работи,ще съм ви много благодарна ако можете да ми помогнете с някякво инфо.Д-р Тонев ми каза че импланта за седалището се поставя над мускула,това няма ли да го направи видим при навейдане и т. н.

diastemma
20th January 2008, 08:46
Повдигане на седалището чрез протези – глутеална имплантация
Глутеалните импланти се поставят, когато пациентът желае да увеличи обема или да направи по-изпъкнала глутеалната си област. Понякога това е единствената мярка, позволяваща видимо повдигане на профила на седалището. Това се постига, като под големия седалищен мускул над зоната за сядане се поставят две специални силиконови протези. Операцията се провежда под обща анестезия. Разрезът е в областта на опашната кост. След операцията е необходимо носенето на еластично бельо денем и нощем в продължение на 2 месеца. Значително физическо натоварване се избягва до края на втория месец след операцията.

Това е най-общата информация за операцията, можеш да потърсиш в нета за "gluteal implants". Общо взето е рядка процедура за България, изпълнява се от малко лекари.

sexy mama
2nd April 2008, 17:27
Много готин човек,толкова мил и въпреки напрежението и уморителния ден,той е все така любезен с пациентите.И не само той и целият му екип.

645CI
19th April 2008, 22:17
Аиде и аз да се похваля,направих си нови подбедрици(прасец)при Д-р Тонев,целия персонал е много готин и имаха невероятно добро отношение,като се има предвид,че съм непослушен пациент :2047: .На 16.04.2008 в 10:30ч. ме вкараха в операционната,поставиха ми епидурална упойка(в гръбнака),след предварителна уговорка с анастезиолога,че ще си тръгна ходейки от там защото съм мноооого страхлива и винаги си мисля най лошото..Почерпиха ме с едно омагьосващо коктейлче(халюциогени)и всичко започна.Поставиха ми симетричен имплант,който на пипане е доста мек,профил-3 см.,широк-6.3 см,дължина-19 см в 12:30 ч. всичко приключи,свалиха ме в стаята,но упойката продължи да действа до 15:00ч.и ми казаха да си почивам.Веднага след като ме отпусна станах и отидах да изпуша една цигара...веднага бях изловена...направо им изкарах акъла на всички доктори сестри и т.н.Питаха ме какъв човек съм та си ходя все едно не ми е правено нищо,защото ми бяха казали,че след втория ден ще започнат раздвижване и ще ходя първоначално с бастун?Да ама нищо подобно единствено имах чувството че съм с мускулна треска и нищо повече.С две думи след 3 ч. от операцията започнах да ходя,даже ми бяха сложили една сестра да стои плътно до мен,но аз и се измъквах заради тези цигари.Сега на четвъртия ден съм с малко оттоци по краката,но аз не се спирам.Дренажи не са ми поставяли.Много съм щастлива,това което мога да видя до тук ми харесва много,прасеца ми е като вретено много финно,дано да остане така и след като ми спаднат оттоците..дано да съм доволна накрая,но трябва да изчакам,без превръзка ще ги видя в понеделник.ще кача снимки преди и след. :1211: :connie: :2042:

645CI
19th April 2008, 22:25
О-о-о-о щях да забравя,благодаря на Д-р Тонев и целия екип :2020: :2020: :2020: :2015: Само да отбележа,че там в екипа имаше един много готин сладур... :girl_haha: :lips:

sibi
19th April 2008, 23:26
Честито и бързо възстановяване! Наистина ще ми бъде интересно да видя такова чудо :roll: Досега не съм виждала :)

645CI
19th April 2008, 23:32
Честито и бързо възстановяване! Наистина ще ми бъде интересно да видя такова чудо :roll: Досега не съм виждала :) Сиби благодаря ти много,по едно време си мислех че съм луда да направя това,но сега съм направо щастлива,и нямам търпение да пусна снимчици,и понеже ти винаги си обективна съм сигурна,че ще ми кажеш истината за преди и след :girl_dance:

sibi
19th April 2008, 23:38
Според мен тялото ти си беше перфектно и така :) , но тази "лудост" с усъвършенстванията ми е позната :wink:

gwendoline
20th April 2008, 00:00
Честито, мила :cool: Всичко е добре, когато свършва добре... :P С голямо любопитство и нетърпение ще чакам да качиш и някакви снимки, ако разбира се решиш да ги качиш във форума, тъй като и мен ме интересува тази част на тялото (за в бъдеще, когато се реша и имам възможност и за липосукция) :roll: Искам да съм проучила всички варианти... :cool:
Дано нямаш болки и бързо и леко възстановяване ти желая... :2020:

sibi
20th April 2008, 00:02
Сетих се да те питам - откъде се слагат имплантите. Тоест - колко голям е разрезът и къде се намира? :roll:

645CI
20th April 2008, 00:12
Честито, мила :cool: Всичко е добре, когато свършва добре... :P С голямо любопитство и нетърпение ще чакам да качиш и някакви снимки, ако разбира се решиш да ги качиш във форума, тъй като и мен ме интересува тази част на тялото (за в бъдеще, когато се реша и имам възможност и за липосукция) :roll: Искам да съм проучила всички варианти... :cool:
Дано нямаш болки и бързо и леко възстановяване ти желая... :2020: мерси много,аз винаги качвам снимки иначе за какво да пиша ако не мога да ви ориентирам със снимков материал.А относно болката,тя е колкото мускулна треска,мисля че се справям добре със възстановителния период,поне за сега всичко е о.к. :girl_haha:

645CI
20th April 2008, 00:16
Сетих се да те питам - откъде се слагат имплантите. Тоест - колко голям е разрезът и къде се намира? :roll: Сиби разреза е в задколянната ямка,тоест в гънката на задната част на крака и е 4 см.през този разрез правят джоб както при гърдите,а после избутват импланта на долу,докато го наместят в джоба

gwendoline
20th April 2008, 00:18
Сетих се да те питам - откъде се слагат имплантите. Тоест - колко голям е разрезът и къде се намира? :roll: Сиби разреза е в задколянната ямка,тоест в гънката на задната част на крака и е 4 см.през този разрез правят джоб както при гърдите,а после избутват импланта на долу,докато го наместят в джоба
А каква всъщност е целта натози имплант - да издължи прасеца или..? Извинявай - сигурно задавам глупави въпроси, но ми е интересно...

645CI
20th April 2008, 00:48
А каква всъщност е целта натози имплант - да издължи прасеца или..? Извинявай - сигурно задавам глупави въпроси, но ми е интересно... импланта може да се използва както за реконструиране,увеличаван на обема,издължаване,така и само за оформяне.при мен прасеца беше добре като обем,но като застана със събрани крака се получаваше малко като скоба,тъй като не беше толкова добре оформен,а аз исках да ми бъдат слаби,по-издължени поне визуално и с плавна форма която аз наричам"тип вретено"/много плавни извивки,които завършват с тънко глезенче/

doll
20th April 2008, 01:00
о супер...честито и ти пожелавам леко и бързо възстановяване,както и страхотен резултат..
:girl_kiss2: И мен ме интересува тази интервенция така че и аз съм на опашката на чакащите..
:1246:

645CI
20th April 2008, 01:11
о супер...честито и ти пожелавам леко и бързо възстановяване,както и страхотен резултат..
:girl_kiss2: И мен ме интересува тази интервенция така че и аз съм на опашката на чакащите..
:1246: мерси и аз нямамтърпение да ме снима "след" за да мога да ги кача и да преценяваме,защото на снимка можеш да видиш най-добре всичките си положителни и отрицателни черти по лицето и тялото си.мисля че ще е много скоро,като се има предвид колко бързо се възстановявам,поне за сега :3000:

KEIS
30th April 2008, 13:44
охх това момиче е лудо наистина браво много се радвам на смелостта ти дано станеш още по прекрасна само не знам на къде повече ..много да се харесаш лудетино :girl_kiss2:

zhenya chavdarova
30th April 2008, 13:52
охх това момиче е лудо наистина браво много се радвам на смелостта ти дано станеш още по прекрасна само не знам на къде повече ..много да се харесаш лудетино :girl_kiss2:
Това момиче наистина е лудо :1224: говоря за 645CI то както ти казваш няма просто накъде още по - красива да става :2020: (ама мен пък ме кефят такива мацки :wink: ) Браво, само мога да ти се възхищавам и радвам :2020: :2020: :2020:

stia21
30th April 2008, 14:41
Имам ринопластика при Тонев преди 1,3 год.Изключителен човек и специалист.Доволна съм много.

645CI
1st May 2008, 00:52
охх това момиче е лудо наистина браво много се радвам на смелостта ти дано станеш още по прекрасна само не знам на къде повече ..много да се харесаш лудетино :girl_kiss2: Е Кейсче ще те черпя много :1225: аз вече ги харесвам,мисля че станаха готини крачета,само ми липсва дупе,ама него ще го оставя за есента... :1207:

645CI
1st May 2008, 00:57
zhenya chavdarova, мерси,мерси, мерси,ами луда съм си,но какво да направя като тунинга си е начин на живот? :2018: :2020:

KEIS
1st May 2008, 09:05
Нищо няма да правиш ,браво след като имаш възможност и това ти носи удоволствие просто го правиш ..аз съм страхлива и ми трябва време да направя такива стъпки но се радвам на хора като теб който решават и го правят и най вече не прекаляваш а всичко е много естетично :2035:

danaq
18th May 2008, 22:26
едно нещо не ми е мн ясно...защо при Н.Георгиев PIP кръгли са 3200 евро,а капковидни-4000 евро,а при Тонев са 5300 лв кръгли и 5700 лв-капковидни.......или пр Тонев в тая цена не е вклщчен престоя в болницата и т.н?

joliy
20th May 2008, 16:06
едно нещо не ми е мн ясно...защо при Н.Георгиев PIP кръгли са 3200 евро,а капковидни-4000 евро,а при Тонев са 5300 лв кръгли и 5700 лв-капковидни.......или пр Тонев в тая цена не е вклщчен престоя в болницата и т.н?

Всичко е включено в цената (упойка, обезболяващи и престоя,който е два дена). Просто различните хирурзи си определят различни цени...

danaq
20th May 2008, 19:40
едно нещо не ми е мн ясно...защо при Н.Георгиев PIP кръгли са 3200 евро,а капковидни-4000 евро,а при Тонев са 5300 лв кръгли и 5700 лв-капковидни.......или пр Тонев в тая цена не е вклщчен престоя в болницата и т.н?

Всичко е включено в цената (упойка, обезболяващи и престоя,който е два дена). Просто различните хирурзи си определят различни цени...хм,че аз тогава може натам да се ориентирам....гледам отзивите за Тонев са добри......В София в "Доверие" ли оперира?

Ness
20th May 2008, 21:52
едно нещо не ми е мн ясно...защо при Н.Георгиев PIP кръгли са 3200 евро,а капковидни-4000 евро,а при Тонев са 5300 лв кръгли и 5700 лв-капковидни.......или пр Тонев в тая цена не е вклщчен престоя в болницата и т.н?

Всичко е включено в цената (упойка, обезболяващи и престоя,който е два дена). Просто различните хирурзи си определят различни цени...хм,че аз тогава може натам да се ориентирам....гледам отзивите за Тонев са добри......В София в "Доверие" ли оперира?

Само консултации прави в "Доверие", иначе базата му е в Пловдив.

sexy mama
20th May 2008, 21:56
О-о-о-о щях да забравя,благодаря на Д-р Тонев и целия екип :2020: :2020: :2020: :2015: Само да отбележа,че там в екипа имаше един много готин сладур... :girl_haha: :lips:

Дааа,те всички са готини.
Ама за кой говориш за русия (Д-р Комитски) или черноокото асистентче??

junglegirl
21st May 2008, 08:13
Аиде и аз да се похваля,направих си нови подбедрици(прасец)...Няма ли да покажеш снимки вече? :cool:
Всичко наред ли е? :roll:

joliy
21st May 2008, 15:21
О-о-о-о щях да забравя,благодаря на Д-р Тонев и целия екип :2020: :2020: :2020: :2015: Само да отбележа,че там в екипа имаше един много готин сладур... :girl_haha: :lips:

Дааа,те всички са готини.
Ама за кой говориш за русия (Д-р Комитски) или черноокото асистентче??

А може би за анестезиолога? :roll:
И на мен ще ми е интересно да видя снимки..

sexy mama
21st May 2008, 22:22
В сайта на Д-р Тонев има снимки на екипа му,те са само две,на Д-р Комитски и анестезиолога.

hera
30th May 2008, 22:10
само да ви кажа на всички,които не са били в "Каспела",че целия екип са прекрасни.И двете момчета са красавци|снимките в сайта са лоши|а и д-р Тонев е сладур

steli_06
31st May 2008, 08:42
Абсолютно съм съгласна с Hera-всички са страхотни и много внимателни!Очарована съм!

ani4ka1818
9th June 2008, 10:30
Здравеѝте момичета! :) Незнам дали сте отваряли скоро саѝта на Тонев,
но там вече се предлагат и операции на кредит с одобрение за 10 мин.
Това е добре,даже бих казала супер,сега по този начин много жени биха си сбаднали мечтите...и много скоро и аз тьѝ като съм се спряла на Тонев за моята операция.Дано всичко да е наред и началото на другия месец ще пиша

Excel
9th June 2008, 19:06
Голям предприемач , само и само да реже . :lol:

gwendoline
9th June 2008, 19:10
Здравеѝте момичета! :) Незнам дали сте отваряли скоро саѝта на Тонев,
но там вече се предлагат и операции на кредит с одобрение за 10 мин.
Това е добре,даже бих казала супер,сега по този начин много жени биха си сбаднали мечтите...и много скоро и аз тьѝ като съм се спряла на Тонев за моята операция.Дано всичко да е наред и началото на другия месец ще пиша

Мисля, че при по-оборотните вече е практика това, макар да не е включено в сайта им - всеки работи с определена банка, която отпуска кредит за целта :cool:

joliy
11th June 2008, 10:19
Ами аз мисля, че е хубво, че е обявено в сайта му, за да не се лутат хората откъде да теглят кредит за операция, ако им е необходим такъв :D

Inkaaa
11th June 2008, 10:58
Това с кредита си е хубаво улеснение,защото доста жени прибягват до този вариянт на финасиране и е добре ,когато процедурата е улеснена,браво на д-ра!

danaq
16th June 2008, 21:07
цитат"От месец юни 2008 г. Д-р Тонев и екипът му възобновяват оперативната си дейност в София. Операции ще се извършват всяка събота в медицински комплекс "Доверие"; часовете за консултация остават в четвъртък."

Monique
11th July 2008, 14:03
Голям предприемач , само и само да реже . :lol:

Не разбирам защо е нужен този сарказъм...Неуспешна операция ли имаш при него?

Malvina
17th July 2008, 12:07
Здравейти момичета :P Някой има ли повече инфо относно тези операции на кредит при Тонев, че още събирам парите и честно казано ми писна :cry:

Марулка
17th July 2008, 12:21
Здравейти момичета :P Някой има ли повече инфо относно тези операции на кредит при Тонев, че още събирам парите и честно казано ми писна :cry:

А какво стана с теб(историята я знам) но продължението.......... :roll:

Malvina
17th July 2008, 13:02
А какво стана с теб(историята я знам) но продължението.......... :roll:
От медицинска гледна точка би трябвало всичко вече да е наред, толкова време мина...Иначе в личен план бях поставила бебеправенето като приоритет, но тъй като вече мина година в неуспешни опити мисля е време да си направя едни подарък. Неудобно ми е да звъня на Тонев да го питам за кредита, та заради това тук :oops:

Марулка
17th July 2008, 13:10
А какво стана с теб(историята я знам) но продължението.......... :roll:
От медицинска гледна точка би трябвало всичко вече да е наред, толкова време мина...Иначе в личен план бях поставила бебеправенето като приоритет, но тъй като вече мина година в неуспешни опити мисля е време да си направя едни подарък. Неудобно ми е да звъня на Тонев да го питам за кредита, та заради това тук :oops:

Съжалявам за несгодите ти....пожелавам се от сега на татък да не се отървеш от късмет и приятни емоции :2020: То едно зло никога не идва само........и дано всички гадости и неволи останат в миналото ти!

За кредита..........не знам но според мен(а и в друга тема коментирахме с едно момиче,но не се сещам :?: ) оскъпяването беше много голямо!Пробвай с банков,сигурна съм че ще е на по-добри условия :idea:

Malvina
17th July 2008, 13:15
Благодаря за милите думи :) С банки не ми се занимава, а относно кредита при операцията механизма никак не ми е ясен. Да бяха сложили в сайта на болницата малко повече разяснения. Дали ще е нахално да те помоля за линк към темата където сте го обсъждали, че не съм влизала отдавна и се омотах във всичките теми :oops:

Марулка
17th July 2008, 13:20
Благодаря за милите думи :) С банки не ми се занимава, а относно кредита при операцията механизма никак не ми е ясен. Да бяха сложили в сайта на болницата малко повече разяснения. Дали ще е нахално да те помоля за линк към темата където сте го обсъждали, че не съм влизала отдавна и се омотах във всичките теми :oops:

То и при него а на такава схема:кредитори ама с по-голяма лихва.....(не знам с коя банка работи но веригата е по-дълга.....и нали се сещаш)

Хей момичета къде говорихме за това,че и аз вече не се сещам :?:

Марулка
17th July 2008, 13:21
Заповядай:

http://forum.tialoto.bg/viewtopic.php?t=9625&start=0

Malvina
17th July 2008, 13:23
Заповядай:

http://forum.tialoto.bg/viewtopic.php?t=9625&start=0

Благодаря ти много :D

Марулка
17th July 2008, 14:28
Malvina ти сега с инпланти ли си?................и ако не си от колко време си без? :roll:

Malvina
17th July 2008, 16:00
От оная тема нищо не ми стана ясно...
Без импланти съм, мисля вече две години станаха.

gwendoline
17th July 2008, 16:22
От оная тема нищо не ми стана ясно...
Без импланти съм, мисля вече две години станаха.

Добре дошла отново, Малвина! :2020: И ... поздравявам те за решението, куража и положителната нагласа! :2003:

Excel
17th July 2008, 16:45
Здравей Малвина , кредита пак е от банка , само си с предимство - неговия договор с банката - вероятно по-бързо изтегляне , но дали са приемливи лихвите - не зная .

Марулка
17th July 2008, 21:27
Казаха че не са от най-приемливите........... :roll:

spirit2007
18th July 2008, 10:23
според мен най-добре е директно от банка, вече имам няколко кредита, ако кредитния ти инспектор е свестен за 1 седмица макс ще си получила парите, а лихвата със сигурност ще е по-малка

Malvina
18th July 2008, 11:49
Дива, как си :P

На мен по принцип с кредити не ми се занимава, предпочитам да си ги събера аз. Обаче ви четох за новата опция и помислих че е нещо съвсем различно, а не на принципа на банковото кредитиране. Имам още малко време, те и без друго лятото операции не правеха май. До края на годината да ги събера, ще изтрая някак.
Благодаря момичета!

Excel
18th July 2008, 21:44
На нова работа от няколко месеца , видяла морето вече , да чукна на дърво - вече съм с нормална визия - силикона ми яко се е стопил . :lol:

junglegirl
21st July 2008, 14:12
... вече съм с нормална визия - силикона ми яко се е стопил . :lol:Изпуснала ли съм нещо? :roll:

Excel
21st July 2008, 21:01
неее , при мен процесите на оформяне бяха много бавни и продължителни във времето / не съм имала допълнителна интервенция / , вече съм и мекичка и мъничка .

sexy mama
22nd July 2008, 09:08
само да ви кажа на всички,които не са били в "Каспела",че целия екип са прекрасни.И двете момчета са красавци|снимките в сайта са лоши|а и д-р Тонев е сладур

Права си,снимките в сайта не са много добри.

Monique
22nd July 2008, 18:56
Аз пък мисля, че има някои много добри резултати.
Особено за подбедриците - за човек който е бил с толкова криви крака преди, да се сдобие с нормални - бих благославяла хирурга цял живот.

joliy
26th July 2008, 20:15
Мисля, че ставаше въпрос за снимките на двете момчета /асистентите/ - че на живо изглеждат по-добре отколкото на снимките качени на сайта (и си е така наистина :).

Monique
27th July 2008, 15:23
ааахм ок, аз пиша разбрала, неразбрала :2005:

joliy
27th July 2008, 19:09
Еее, важното е, че накрая се разбрахме :wink:

olqlq
2nd August 2008, 15:45
Здравеите на всички!Нова съм във форума и имам няколко въпроси :)
Искам да кажа на всички мацки от форума,че видях снимки и имате жестоки гърди :) Каже те ми моля Ви-какво е чувството в гърдите Ви,когато сте с имплант?Гадно ли е?Дразни ли?Сърби ли?Извинявам се,ако не трябва да питам точно тук това,но съм нова и още не съм много ориентирана :) Благодаря Ви предварително!И мн успехи с новите :naked:

sweety_L
2nd August 2008, 15:54
Здравеите на всички!Нова съм във форума и имам няколко въпроси :)
Искам да кажа на всички мацки от форума,че видях снимки и имате жестоки гърди :) Каже те ми моля Ви-какво е чувството в гърдите

Чувството не е по-различно и без имплант, понепри мен. Не ги усещам моите! :wink:

Добре дошла във форума! :cool:

olqlq
2nd August 2008, 17:06
Много ти благодаря!!!Сега съм по-спокойна,благодарение на теб!!! :) Мерси !!!много ми е приятно тук :P Всички сте много добрички и отзивчиви!!!

tonik
4th August 2008, 12:09
след първия месец усещам гърдите си съвсем нормално,единствено си напипвам долния ръб на импланта

bibi1976
3rd November 2008, 09:55
Момичета, споделете, моля ви за липосукция, които са правили при Тонев. Доволни ли сте? Утре съм на консултация при него, искам на бедрата да си правя. Ще съм много благодарна да ми кажете какво мислите, а също се колебая за Евстатиев.

doll
3rd November 2008, 11:07
Да,аз също бих искала да знам!!!Моля някои ако има впечатления да сподели!

Monique
8th November 2008, 14:54
ти пък за какво? :roll:

doll
8th November 2008, 17:29
ти пък за какво? :roll:


Имам нужда да ме смъкнат малко
:2055:

doll
8th November 2008, 17:31
смукнат :lachen:

bibi1976
9th November 2008, 20:01
И от мен искам да посмукнат, айде казвайте осмуканите доволни ли сте от Тонев. Аз трябваше миналата седмица да се видя с него, но секретарката ми е записала час за Пловдив, а аз съм от София, просто не се бяхме уточнили, пък и тя не ме попита, както и да е де, в четвъртък ме записа, ще се видим тогава. А до тогава дайте малко впечатления за кураж :)

doll
9th November 2008, 21:06
Май доста ще почакаме за мнения
:1246:

spirit2007
10th November 2008, 09:31
имаше едно момиче си прави липо при Тонев, мисля май месец или юни, ама не пише тука вече

bibi1976
10th November 2008, 09:53
eeee, jalko, dano se poiavi niakoi drug :)

demili 1
8th January 2009, 22:45
При всеки вид липосукция може да се получат неравности ( все пак най-важното е кой ти я прави). Предимството на ултразвуковата липосукция е , че тя е по-атравматична (не се засягат кръвоносни съдове и не се образуват хематоми).

Excel
8th January 2009, 23:26
Значи яка борба за клиенти :
" При ултразвуковата липосукция стават неравности и е отречена в Америка " :2045:

demili 1
8th January 2009, 23:33
Значи яка борба за клиенти :
" При ултразвуковата липосукция стават неравности и е отречена в Америка " :2045:

Това кой го казва?

Excel
8th January 2009, 23:36
д-р Тонев .

demili 1
8th January 2009, 23:40
д-р Тонев .

За това ли американците създават все по-нови апарати за ултразвукова липосукция?

Excel
8th January 2009, 23:44
Еее , ти пък не ходиш ли при най-добрите лекари ? Аз все такива улучвам . Пуу , да не ми е уроки . При един да отида , и той - баш специалист . :lol:

demili 1
8th January 2009, 23:48
Еее , ти пък не ходиш ли при най-добрите лекари ? Аз все такива улучвам . Пуу , да не ми е уроки . При един да отида , и той - баш специалист . :lol:

Късметлийка си :D

laralake
9th July 2009, 12:07
Моля, момичета оперирани в Доверие в София от Др. Тонев, да споделят мнение.

От килиниката в Пловдив ме убеждават, че е по-добре да се оперирам в Каспела-Пловдив, но поради ред причини не искам да пътувам след опрацията. Аз съм от София.

Благодаря

joliy
11th July 2009, 17:01
Доколкото знам операцията в Пловдив ще ти излезе по-евтина (т.е. в Доверие е по-скъпа от обявените на сайта цени) и в Пловдив ще те обгрижват повече. Ако тези неща не те смущават няма друга причина да не се оперираш в София.

Monique
20th August 2009, 00:07
Аз смятам да си правя липо при Тонев /на паласки/
Дано да се включи някои които си е правил липосукция при
него ;)

desi_87
20th August 2009, 19:17
да.. и аз искам малко повече инфо за него, искам липо ,че се нуждая много сериозно от липосукция поне на 6 зони,а и за силикон... много моля който има положителни или отрицателни мнения за него нека пише.... Благодаря! :roll: :roll: :roll: :roll:

desi_87
31st August 2009, 17:25
момичетааа.... тук ли сте? :cry: :cry:

lady666
19th November 2009, 17:40
Здравейте. Ако някой може да ми каже нещо за липофилинг на устни при д-р Тонев ще бъда мн благодарна..четох някъде из темите за него но инфото е малко разбъркано и предполагам че тук е най-добре да задам въпроса си :) благодаря предварително на тези, които отговорят :)

aneliya_4
27th November 2009, 16:44
Здравейте и от мен :) Твърдо съм решила да си сложа хилауронова киселина в устните при д-р Тонев, всичко в въпрос на време ! Преди седмица попълни някои бръчици на майка ми с хил.к-на и изглежда направо великопелпно ! Жалко, че не се усетихме да направим снимки "преди и след". Бил е много внимателен, а майка ми нито имаше подутини, нито някакви отоци! Lady666, ти скоро ли искаш да ги уголемиш ?

IVETO 52
30th July 2010, 11:06
здравейте на вси4ки!аз нова тук...предстои ми абдоминопластика при д-р Тонев някой от вас правил ли си е такава операция :( моля за мнения

crazygirllp
9th August 2010, 18:30
Той е луд! Ходих на преглед при него въстановябане на препуциум и той предложи да ми отреже клитора, за да не боли! Помислих,че се базика,но не беше така„ говореше сериозно!

Piny
9th August 2010, 18:43
препуциум - това не е ли кожата, която мюсюлманите обрязват? Аз си мислех че само мъжете имат такова нещо :roll:

crazygirllp
9th August 2010, 19:29
http://piperlivo.com/node/252
нарича се още шапчица на клитора
(тази си е правила лабиопластика)

te_dda
9th August 2010, 21:10
препуциум - това не е ли кожата, която мюсюлманите обрязват? Аз си мислех че само мъжете имат такова нещо :roll:
разбира се,че точно това понятие е свързано само с мъжкия полов член.... :!:

te_dda
9th August 2010, 21:13
Той е луд! Ходих на преглед при него въстановябане на препуциум и той предложи да ми отреже клитора, за да не боли! Помислих,че се базика,но не беше така„ говореше сериозно!

тва са някакви щуротии, незнам как ви е протекъл разговора и какво си искала, но начинът, по който го интерпретираш е доста умопомрачителен и неуместен.... :x

te_dda
9th August 2010, 21:35
сега прочетох по-подробната ти история в другата тема., където става по-ясно....... :2045: ..и понеже тук няма опция редакция...искам първо да кажа,че наистина кожата на клитора освен шапчица се нарича и препуциум, но това понятие обикновенно хората наистина свързват с мъжкия полов член, така че се коригирам и извинявам за първия пост.... :!:
колкото до втория ми пост - разбирам вси1ко ( т.е след по- подробния ти пост в дугата тема се разбра проблема, просто трябваше още от самото начало да напишеш пълния вариант на проблема ти)...но не вярвам наистина някой да ти е предложил изрязване на клитора.. :shock: :shock: , най- малкото, защото това е възможно и оправдано само по онкологични причини и е нещо твърде сложно, което могат много малко хора.....

след прочетеното мога само да изразя възмущението си от идиота, който ти в правил първата лабиопластика, и който си е позволил НЕЗАВИСИМО от това, което си ИСКАЛА ТИ, да ти пипа кожата , покриваща клитора !!!!! Жените идват и искат всякакви неща, защото не разбират...Наше задълние е да си разбираме от работата и да обясним кое може и кое не може да се направи..,и когато не можеш да направиш нещо и не е в твоята компетенция - да пратиш жената при друг !!! Тази кожа не се пипа, клокото и голям да изглежда клитора заради нея... изрязват се малките лабии и дотам...поне това е разумното що става въпрос до естетика...нямам никаква представа дали изобщо е въможна реконструкция, но според мен ако има някой, който да ти помогне, той не е там където си си дала парите.... :roll: :roll: ..потърси онкохирурзи, които се занимават с вулвектомии...не са много, има един в майчин дом - д-р Славчев, и тези в онкологията...Успех !!

crazygirllp
10th August 2010, 06:08
и при ДР Славчеб бях, много ме нарани по време на прегледа ме разрева от болка ,направи ми изследвания, които не исках и ми поиска 160 лв само за прегледа и изследванията,а за това за което отидох при него каза че не може да ми помогне.

te_dda
10th August 2010, 15:43
незнам дали говорим за един и същ човек, но ако става въпрос за Божидар Славчев и той е казал,че не може да ти помогне, дето той няма аналог в уменията си по реконструкции на вулва, вкл е един от малкото, които умеят да правят неовагина - т..е да изграждат липсващи влагалища и вулви, то незнам наистина кой друг може да ти помогне.........ако това е наистина мнението на този човек, който споменах, то много се замисли наистина за това, което ти обещават другите :idea: :idea: :idea: :!: :!: :!: :!:

това е, което за момента и единствено си позволявам да те посъветвам....
между другото, ако искаш да те взимат насериозно и да получиш някаква помощ, научи се да комуникираш като хората..... :!: :!: :!:

сега си спомням, т.е правя връзка между сегашните ти писания и предишното за " ужасния преглед при ужасния д-р славчев", в които дори не стана ясно кой и за какво те е преглеждал !!!! Писанията ти изглеждат като несериозни писаници и плюваници по някого, и са написани толкова неясно,че на никого в карйна сметка нищо не му става ясно , освен оплюването на някой д-р славчев минали път, и оплюването на хил клиник този път.....обикновенно когато се влиза на място , на което не познават проблема ти и теб самата, хаотичните емоционални отрицателни писания създават само мнения с отрицателно настроение !!!!

Защо не кажеш кой първи те осакати?? защо мълчиш по въпроса ???? не мислиш ли, че точно той заслужава хулене на първо място ???и най- малкото - с това можеш само да помогнеш на някоя бъдеща " жертва" ??

извинявам се за тона си, но постовете ти вместо да ме накарат да те съжалявам будят в мен много възмущение !!! и това е така само заради начина, по който ти общуваш с нас чрез постовете си, а не заради неволята ти !!!

TTT-TTT
11th August 2010, 13:56
Iskam da kaja na vsi4ki momi4eta koito sa re6ili da si napraviat niakakva korakcia 4e dr.Tonev e pravilnia izbor.Toi e prekrasen 4ovek i unikalen specialist v svoiata oblast,a i celia ekip s koito raboti sa6to.V momenta sam na 10 dni,sled postavianeto na implanti v gardite i ednovremenno povdigane i neveroiatno dobre se 4uvstvam.Napravi mi prekrasni gardi,335cc savar6enstvo!Bezkraino sam mu blagodarna!

Piny
11th August 2010, 14:00
поздравления! Дай да видим някоя снимчица в темата за мамопластиката :D

TTT-TTT
11th August 2010, 14:08
Ami niamam o6te snimki,4e sam s prevrazki o6te na oreolite,no drugata sedmica 6te imam i 6te gi pusna da gi vidite!Ako imate niakakvi vaprosi,pitaite :D

Piny
11th August 2010, 14:10
повдигането само около ареолите ли беше?
И на мен ми правиха повдигане ( преди 3 месеца)

TTT-TTT
11th August 2010, 14:41
да,само около ареолите,кажи как си,как е положението с белезите?И извинявай че изчезнах,трябваше по тел да говоря

Piny
11th August 2010, 14:46
белезите са тънки като конец - почти незабележими

TTT-TTT
11th August 2010, 14:48
Супер много се радвам и на мен така ми каза че ще бъде.Използва ли нещо против белези?

Piny
11th August 2010, 14:51
да, едно кремче, което докторът ми даде ( той сам го е патентирал)

TTT-TTT
11th August 2010, 14:54
Д-р Тонев ли ти го даде или твоята операция някъде другаде беше?

Piny
11th August 2010, 15:14
моята операция беше тук в Австрия. Но Др Тонев също ще ти каже с какво да се мажеш. Кога имаш контролен преглед?
Трябва ли да ти махат конците или са резорбиращи се?

Оnly
12th August 2010, 21:08
Iskam da kaja na vsi4ki momi4eta koito sa re6ili da si napraviat niakakva korakcia 4e dr.Tonev e pravilnia izbor...
Започна ли вече да прави корекции и на своите пациенти :?: Че да правиш 11 консултации докато каже "да" не си е работа .

tediidet
13th August 2010, 13:13
Ако може да уточниш - налагат се корекции след неговата намеса или просто имаш нещо друго предвид.11 консултации при кого, кои?

emiko
13th August 2010, 13:19
Теди, ти какво реши за блефаропластиката :roll:

IVETO 52
13th August 2010, 15:55
здравейте аз си правих абдоминопластика при д-р Тонев и съм много доволна от него и екипа му.днеска е 5 ден от оперциата и се чуствам страхотно :)

tediidet
13th August 2010, 21:03
При мен нещата са малко в перспектива, защото независимо от възрастта ми 39 г. очаквам 3 тото си дете скоро, та малко предварително се интересувам, а на практика и аз самата оценявам, че нямам нужда от намеса по лицето, но и хормоните в момената са ме опънали, та това според доктора не е истинската ми визия.Може и да съм добре сега, но трябва образно казано малко да се поразсъхна, т.е поне след като спре евентуалното кърмене.Консултирах се и с д-р Тепавичарова за фейслифт и тя ми каза,че при лице със запазен кожен еластицитет ефекта ще е краткотраен и няма смисъл, т.е. трябва да си поне малко състарен.А аз нямам торбички, блефаропластиката е насочена предимно към тях. Имам бръчици върху фина и суха кожа под очите, та се надявам те да се пооправят.Пачи крак нямам.А и не знам точно какво означава маларен лифт долни клепачи при д-р Тонев, предстоят ми още консултации.Тепавичарова ми каза поне след 5 години да и се обадя.Лошото при мен е, че порди страх от старостта се опитвам предварително да уловя нещата.Още съм в сферата на пожеланията, но поне се опитвам да събера инфо за този д-р.Даже не мога да си обясня защо точно за него, но нещо ми се е набил в главата. Иначе от всичко почетено разбрах, че прави красиви младежки гърди.

TTT-TTT
17th August 2010, 23:28
Момичета имам един голям въпрос към вас.Вчера ми махнаха конците след повдигане на гърдите с разрез само около ареолите.И изглеждат ужасно в момента,сбръчкани и с дупки от шевовете около ареолите.Ако има някой с такава операция моля кажете ми след колко време ще се оправя,и ще се оправят ли изобщо.Това състояние нормално ли е???Благодаря предварително!!!!!

Piny
18th August 2010, 07:59
споко ще се загладят само за 2 месеца :)

te_dda
18th August 2010, 15:51
споко ще се загладят само за 2 месеца :)

зависи от какво е сбръчкано е" сбръчканото"все пак.... :roll: :wink:

crazygirllp
26th August 2010, 19:23
Iskam da kaja na vsi4ki momi4eta koito sa re6ili da si napraviat niakakva korakcia 4e dr.Tonev e pravilnia izbor.Toi e prekrasen 4ovek i unikalen specialist v svoiata oblast,a i celia ekip s koito raboti sa6to.V momenta sam na 10 dni,sled postavianeto na implanti v gardite i ednovremenno povdigane i neveroiatno dobre se 4uvstvam.Napravi mi prekrasni gardi,335cc savar6enstvo!Bezkraino sam mu blagodarna!

Не се обиждай, но как само след 10-тия ден реши, че всичко е перфектно и го провъзгласи за най- добрия? Това е нереално и прибързано! ... Дори операцията ти да беше 100% сполучлива, 1 операция не го прави правилния избор за всяка!

crazygirllp
26th August 2010, 19:30
Той е луд! Ходих на преглед при него въстановябане на препуциум и той предложи да ми отреже клитора, за да не боли! Помислих,че се базика,но не беше така„ говореше сериозно!

тва са някакви щуротии, незнам как ви е протекъл разговора и какво си искала, но начинът, по който го интерпретираш е доста умопомрачителен и неуместен.... :x
Не можеш да заявиш, че отрицателното ми мнение за даден хирург е неуместно! Истината е, че поради големия брой гърди,които са оправяли, хирурзите са се понаучили да ги майсторят, но отностно женските полови органи имат още много да учат!
Не съм искала да ви развалям настроението и да прави сте, че понякога не се изразявам ясно, за което се извинявам!

petiarad
27th August 2010, 08:52
И аз до 10-20 ден си мислех,че моите гърди и моите устни /направени от Тонев/ са супер......НО УВИ !!!!.....

crazygirllp
27th August 2010, 10:01
И аз до 10-20 ден си мислех,че моите гърди и моите устни /направени от Тонев/ са супер......НО УВИ !!!!.....
Какво е станало с теб?
Много съжалявам момичета когато чета такива мнения. Толкова време си мечтаете за подобрение, сабирате мнения,пари, сили и претърпявате операции и накрая ...естетиката не е на лице.
Толкова четсто вместо да даряват красота пластичните хирурзи я отнемат :( Всяка от нас мечтае да изглади малките недостатъци и да се почувства по- добре в кожата си.Тъжно е когато резултатът не отговаря на очакванията.

gwendoline
31st August 2010, 12:21
И аз до 10-20 ден си мислех,че моите гърди и моите устни /направени от Тонев/ са супер......НО УВИ !!!!.....

Всичко наред ли е при теб СЕГА, Пет? :roll:

Просто Боби
28th February 2015, 20:40
Здравейте,
Някой да си е правил на скоро липосукция или друга процедура при доктор Тонев? Търся по-нови мнения за него. Благодаря