PDA

View Full Version : д-р Михаил Скерлев - впечатления


virginia
10th October 2011, 13:03
Момичета, пускам тази тема профилактично. Знам, че лекарят е много добър, виждала съм негови пациентки след интервенция - ринопластика и мамопластика....изглеждадт превъзходно. Смятам да си коригирам периареоларните цикатрикси от мастопексия при него през, м. ноември...и затова мисля, че малко допълнителна информация няма да ми е излишна. Предварително ви благодаря!

virginia
27th December 2011, 14:23
Не препоръчвам!

Шоки
27th December 2011, 22:11
Виржиния аз нещо се обърках, първо зададе въпрос, след което сама си отговори....хмм :2045:

marta_1
27th December 2011, 23:28
Виржиния аз нещо се обърках, първо зададе въпрос, след което сама си отговори....хмм :2045:

Само предполагам: имала е процедура при доктора за който е чувала само хубави неща, но не е доволна от резултата

Нелка
28th December 2011, 03:33
Може да го е проучила, да е открила недоволни и за това да не препоръчва. Ако се беше опарила сама, щеше да е доста по-подробна...

virginia
28th December 2011, 09:30
Още не съм решила как да подходя.....пострадах при втора интервенция направена при него (втора по ред за мен и първа извършена при него) ........но не винаги само лекарят е виновен.........факторите са много, картинката е комплексна............така че не ми се иска да го правя само заради едното оплюване...........а и още не съм се оправила на 100 %. Като съм готова ......... ще ви информирам подробно! За сега обаче имайте предвид написаното във втория ми пост!!!!!!Още повече че някои от съфорумките ме предупреждаваха предварително да не ходя при него!!!!!!

Шоки
28th December 2011, 14:37
Миличка, аз понеже се ровя за тази мамопластика от години и за сега моето мнение за качествен доктор се свежда до трима - Стоянов, Тепавичарова, Заякова. Даже мисля, че това което си написала че искаш да направиш в първия си пост май трябва да се консултираш при Тепавичарова, защото тя била много добра при особените случаи. Но отиди на консултация при няколко доктора. Тва е поне моето мнение.

virginia
28th December 2011, 16:05
Мерси много за съвета. И аз съм на мнение, че Тепавичарова е най-добрата. Тя ми направи мастопексия миналата година - една доста сложна операция и съм доволна от резултата. Аз нямам импланти. Сега се лекувам при доц. Евстатиев. Също много опитен и много добър лекар. Има индивидуален подход и виждане за пациентките...това ми харесва и не проявява излишна строгост и нервност за разлика от нея.........но че е най-добрата.....спор няма. Мерси още веднъж!