PDA

View Full Version : 2 sedmici sled operaciqta


hrisi90
2nd March 2012, 21:31
:girl_cry2:Mомичета моля ви кажете какво мислите,нека пишат тези които са се оперирали.Преди 2 седмици ми беше операцията и сега като се погледна дясната ми гърда е по-голяма и е по навънка, отгоре е също по нависоко, по настрани е,абе просто е различна.Знам че е още рано и може да се оправи,но много се притеснявам и защо е само едната така.Днес говорих с докторката ми и тя каза че е отток и отначало не са били така,аз много много не си спомнам,но май не бяхя толкова различни,също така отстрани на тази гърда напипвам нещо като вълнички ама за него знам че е нормално, а и аз съм слабичкa.а възможно ли е наистина да не са били така и чак сега да са станали,аз си мисля че аkо има оттоцир те трябва да са отначало и с времето да изчезват, а не да се появяват.Незнам момичета пишете ми може да ви се вижда глупаво това,но за мене е важно.Толкова много исках гърди и се чудех дали да направя операцията,а да не говоря с какъв страх я направих и сега какво-виждам в огледалото 2 различни гърди.Моля ви момичета да пишат тези, които са се оперирали как изглеждате 2 седмици след операцията,имали ли сте такива проблеми и ако проблемът е в едната дали ще се оправи и ще станат еднакви.:girl_cry2:

Нелка
2nd March 2012, 21:57
И аз имах асиметрия в първите седмици. Сега съм на месец и половина, все още има лека асиметрия, но вече се заличава. Асиметрия имам предвид дясната гърда е по-напращяла. не е по-високо или по-ниско, или по-настрани.. Трябва да се вгледаш за да забележиш. Приятелките ми със силикон забелязват, "нормалните" хора не. :lol:
Не знам при теб какъв е случая, защото принципно повечето жени след операцията сме в паника и ги виждаме малко преувеличени нещата. Дано и при теб да е така.
Повечето ми приятелки докладват за асиметрия в първите седмици, и аз бях притеснена. все пак двете гърди са 2 различни операции, нормално отока да е различен.
Но като цяло 2 седмици е мн рано да се каже.
Ако искаш прати ми снимки, да не говоря на изуст.

hrisi90
2nd March 2012, 23:10
Nells,благодаря.Като виждам сега,че не съм само аз се успокоявам.Но много бях притеснена,просто ме е страх да не се наложи реоперация, защото почти всички са с поне две.Абе при мене са големи филми,дано всичко е наред, но ти блатодаря,като прочетох това се успокоих.Снимки нямям,като се пооформят малко ще направя,ще изчакам 1 2 седмици да видя дали ще са по добре.

Нелка
2nd March 2012, 23:21
Аз бях същата паника! :)
Наистина ти е мн рано. Моята приятелка имаше доста фрапираща асиметрия, която твърди, че й се е оправила към 7-8 месец напълно. Сега са перфектни, поне за мен де. Нали знаеш, че ние самите винаги ще си намираме дефекти по тях?
Общо взето Иска се доста чакане.

Бижу
3rd March 2012, 15:08
Хриси, преди не си имала асиметрия, така ли?
Сподели при кой се оперира, кубици, къде са разрезите ти? :connie:

dessy4ka
3rd March 2012, 15:30
2 Седмици май е раничко да се говори.На мен едната ми беше с 2 см по-нагоре цял месец.Сега и тя спадна и са горе долу на едно ниво.На мен доктора и сестрата ми казаха, че ще минат поне 3-4 месеца докато се оформят хубаво и така си и беше.Вече 7 месеца минаха и може да се види истинският резултат :2045: така че търпение и спокойствие му е майката :) :good_luck::2043:

Шоки
3rd March 2012, 15:52
Ад веднага след операцията имах разлика в гърдите - лявата беше някакси по нагоре и като че ли по голяма. След това се уеднаквиха. После пак станаха различни, съвсем незабележимо, но аз си го виждах, сега в момента пак са еднакви. Много си прясна. Казват че до 6 месеца се оформят, така че спокойно.

lidiya
4th March 2012, 22:32
И при мен ситуацията е същата, като при Шоки.