PDA

View Full Version : Доц. Тепавичарова, "Александровска"


Страници : [1] 2 3 4

kikito_ns
3rd April 2006, 22:43
има ли някои които да е опериран при доц.Тепавичарова? И може ли да ми каже мнението си и ако някой знае сайт със снимки да видя ако може? мерси предварително

SweetShark
4th April 2006, 08:05
има ли някои които да е опериран при доц.Тепавичарова? И може ли да ми каже мнението си и ако някой знае сайт със снимки да видя ако може? мерси предварително

Аз ;-).

Ела на срещата на тунингованите в неделя (нямам фотосесии, камо ли по "прелести") за да видиш резултата (е, не че ще ги показвам на голо, ама то и през дрехите доста си личи) - че и да ти дам повече информация за цени, самата операция, възстановителен период и т.н.

kikito_ns
4th April 2006, 10:54
Благодаря за поканата :) Поласкана съм:) Ако намеря малко сжободно време ще дойда

rm
4th April 2006, 14:29
имам чувството, че всеки си хвали своя лекар най-много ако е минало всичко ОК. Така, че и аз няма да бъда по-различна :lol: Доц. Тепавичарова май е най-добрия специалист на гърди в България, Вие какво мислите момичета?

sladkatony
4th April 2006, 14:31
...

mays
27th May 2006, 11:00
Знаете ли нещо по конкретно за Тепавичарова , като специалист по реконструктивна хирургия за нослета. Искам да се консултирам с нея, но не сам чула някой да има направен нос при нея.Но странно защо си я вталпих в главата , че може да даде ценен савет.и защо нямат е-маили тези хора( Евстатиев сащо)?

Djigri
20th June 2006, 10:33
Здравейте, във форума намерих кординатите на доц.Тепавичарова, но за съжаление като се обадя и ми се казва, че такъв номер е съществува.Моля, ако някой има някакъв актуален стационарен или мобилен телефон.Искам да се 'тунинговам', но не мога да я открия.

кити
20th June 2006, 18:37
Хвани едно такси и се поразходи до Стоматологичен факултет, 12ти етаж, там се помещава, по възможност преди обяд през седмицата.

seoan
22nd June 2006, 11:24
Здравейте:)На 28.06 може би ми придстой операция за корекция на бюста поради асиметрия(в зависимост от това дали навреме ще пристигнат имплантите),при доц. Тепавичарова.Ако някой се е оперирал при нея нека сподели доволен ли е ,как е протекла операцията...Ще бъда много благодарна, това ми е първа операция и малко или повече се притеснявам от предстоящото.

AnnaBella
25th June 2006, 21:22
На 18.05.06г. ме оперира доц.Тепавичарова. Силиконови инплантанти 245 кубика "Mentor" анатомични.На 12.07.06г. ми предстои ринопластика пак при нея.Мога само да кажа че е голям перфекционист.Много съм доволна че се спрях точно на нея,благодарение и на форума.В началото е малко строга,но след това ще разбереш че е много готина.Ще се изненадаш колко мили и внимателни са всички от персонала,все пак е държавна болница.Стискам палци!!!

seoan
25th June 2006, 22:44
Честито за новите цицки надявам се всичко да е наред и много да си ги харесваш.:)И аз за това се спрях на нея, защото много детайлно обърна внимание на проблема ми,при мен случая си е наистина проблемен,и смятам че ми предложи най-доброто решение.Блягодаря за подкрепата ,вдъхна ми доста повече сигурност :) Ти как си след операцията,боли ли те още?Успех с операцията ня нослето ,ще пишеш после как е минала :)

AnnaBella
26th June 2006, 09:09
Чувствам се добре след операцията.Неприятно е само първата седмица,но за това е писано много във форума.Първите дни,когато е най тежко ще си в болницата и за теб ще се грижат наистина професионалисти.Страховет са по-големи от това,което ще преживееш.Моите болки бяха в гърба,но вече спя и на страни,така че всичко е много по добре .Харесвам си гърдите,не съм сексбомба,но при мене това беше максимума.В сравнение с преди съм !!!!!!!!!!!!!!

кити
26th June 2006, 12:57
На 18.05.06г. ме оперира доц.Тепавичарова. Силиконови инплантанти 245 кубика "Mentor" ортопедични.На 12.07.06г. ми предстои ринопластика пак при нея.Мога само да кажа че е голям перфекционист.Много съм доволна че се спрях точно на нея,благодарение и на форума.В началото е малко строга,но след това ще разбереш че е много готина.Ще се изненадаш колко мили и внимателни са всички от персонала,все пак е държавна болница.Стискам палци!!!


Тепавичарова как е на носове? Виждала ли си снимки при нея?

AnnaBella
27th June 2006, 18:58
Лежах в болницата с момиче на което Тепавичарова е правила ринопластика преди 2год.Сега и сложи силикон.Момичето беше много доволна от носа си.Изглеждаше много естествен,не личи че е правена пластика.Обясни ми всичко,за това как ще изглеждам след операцията.За това се реших.Иначе видях 2 момичета правени при други лекари в същата болница,които изглеждаха меко казано страшно със шини на носа и огромни синини под очите.Тепавичарова ме увери че тя работи със други шини,които приличат на лепенка на носа и работи през ноздрите,а разбрах от други,но не съм 100% сигурна,че другите лекари режат под горната устна и от там стигат до носа.

кити
5th July 2006, 09:50
Ами според мен изобщо не е важно как изглеждаш непосредствено след операцията, да, и аз така изглеждах, но това отдавна премина. Сега се чувствам и изглеждам добре. По-добре е човек да разбере, че това са сериозни интервенции, особено като се чупят кости и в зависимост от метода, може и да се получат страшни синини и подутини, от които после не остава и следа и да подходи по стоически. Важното е да изглежда добре, което при мен е така. И нищо не ми е рязано под горната устна

seoan
14th July 2006, 22:10
AnnaBella май вече трябва да ти е минала операцията на нослето.Когато можеш пиши как си, как е минала...разкажи за новото носле :)

AnnaBella
23rd July 2006, 23:47
Здравейте отново! Операцията на носа ми мина успешно.Имам сладко, леко чипо носле. За сега единственния му недостатък е, че е малко широк точно между веждите и малко по-надолу,но това е отток,който не ме притеснява,защото моят нос си беше тънък.Операцията ми се състоеше в изпиляване на гърбица и леко повдигане на върха.Пълна упойка.Няма никаква болка,2 дни се стои с тампони в носа,на 3 ден те изписват със специална шина,която не е грозна,но е хваната към лицето ти с доста лепенки.Личи си ,че си със счупен нос.Синини имах по клепачите,но като ми махнаха шината на 10 ден вече нямах нищо.Странното е,че никой не ме забелязва,че съм си правила носа,освен хората,които знаеха.Казват ми,че изглеждам много добре,но не виждат,че е от носа.Единственният лош спомен от операцията ми е при излизането от упойката.Уплаших се, че ще се задавя от кръвта,която се стичаше в гърлото ми,нали се диша само през устата,та се наложи няколко пъти да аспирират кръвта от гърлото ми,докато разбера,че съм все още на изкуственно дишане и просто трябва да се успокоя.От всичко това ме боля гърлото цяла седмица.Съвета ми към всички,които искат да си правят ринопластика е да разпитат анестезиолога подробно какво става след излизането от упойката,за да не изпадат както мене в стрес.Иначе самата операция за мене беше лека,в сравнение с инплантантите.Доволна съм,и се чувствам нов човек.Когато човек обича себе си,обича по-вече и другите-извод,до който стигнах слид двете ми операции.

seoan
24th July 2006, 01:12
AnnaBella много се радвам,че си доволна от резултата и на тази операция :) И на мен най-мъчителният ми спомен беше излизането ми от упойката,но сега вече лошото е забравено и се радвам на промяната :)

bimbi
24th July 2006, 07:40
Честито ново носле, AnnaBella :)

Cleopatra
24th July 2006, 09:46
Честито и от мен и благодаря за информацията, която си дала...звучи страшно, но целта оправдава средствата все пак :lol:

dani_d
24th July 2006, 11:35
Честито и от мен :) ! Радвам се, че всичко е минало ок. А познатите ти, които не знаят и не забелязват промяната, то е защото са те харесвали и преди, и не са забелязвали този "недостатък" :wink:

AnnaBella
24th July 2006, 23:57
Благодаря на всички за пожеланията.dani_d напълно си права за "недостатъците".

TARA_
11th September 2006, 16:55
Здравейте, аз съм нова във форум.Вече изчетох всичко за пластичната хирургия тук.Искам да си увелича бюста.Избрала съм доц. Тепавичарова. Моля някой от момичетата, които са се оперирали при нея да ми дадат информация за цена и различна ли е за различните видове инпланти.

Ilona
12th September 2006, 10:38
На мен оперцията при нея ми струваше 2800 евро.Моите импланти са 300 кубика на Евросиликон,анатомични.

кити
12th September 2006, 21:13
AnnaBella,каква беше цената на оперцията ти? на носа...как изглежда сега...

Olimpia
13th September 2006, 07:48
Да, АннаБелла - качи ако обичаш някакви снимки преди/след операциите ти (нослето и гърдите или поне само нослето). Мерси :)

elinor
13th September 2006, 11:22
:lol:Здравеите.Аз сьм нова тук но затова пьк сьм прочела всичките ви разговори и много ми харесаха темите вьв форума специално за пластичната хирургия.Разбирам че повечето от вас имате убеличаване на бюста и затова искам да се посьветвам с вас за нещата околко и след операцията.ще се радвам ако ми отговорите.аз сьм от Димитровград но 2 година уча в София.Много искам да си увелича бюста.не сьм раждала но не мисля че това е проблем.чувам добри отзиви за Тепавичарова и наи-хубавото което е че ги слага под мускула.Наистина ли когато са под жлезата увисват и толкова ли е по -силна болката когато е под мускула? :P

elinor
13th September 2006, 12:05
КОлко струва операцията при Тепавичарова?казаха ми 4е около 3100Е

Yansi
13th September 2006, 12:15
КОлко струва операцията при Тепавичарова?казаха ми 4е около 3100Е
Ilona е написала ,че и е струвало 2800 евро с анатомични импланти на Евросиликон.

silni
13th September 2006, 14:02
Моля Ви кажете и цената на ринопластиката при Тепавичарова

TARA_
13th September 2006, 23:30
Ilona с грапава повърхност ли са инплантите ти.Искам да те попитам също правиха ли ти тестове за алергии,защото аз имам много и в повечето случаи само инжекции ми помагат.Лошото при мен е ,че имам и към упойки,а ми казаха преди години,че по време на операция може да ми се смени алергията и да се задуша.

Olimpia
19th September 2006, 11:02
ПОМОЩ: не мога да намеря тази докторка, а бих искала да знам поне кога са и часовете за консултации... някои знае ли нещо??? и заедно ли е с Др. Ефремов? според вас кой е по-добър в ринопластиката????

мерси

Chujdata
19th September 2006, 11:45
http://www.alexandrovska-hospital.org/show_doctors_info.php?doc=7

Emmalfy
19th September 2006, 11:59
Тепавичарова още е в отпуск.Като бях в болницата ,където работи с Евстатиев със сестрите се заговорухме и те така казаха.А иначе тя била специалист по бюстовете,носовете повече ги прави Евстатиев.Но сигурно и тя е добра :)

Olimpia
19th September 2006, 13:43
ее, намерих го Евстатиев, по-точно тел. в кабинета.. !!!

AnnaBella
19th September 2006, 22:48
"MENTOR"-грапави,капковидни-3200Е. Ринопластика-750Е.Момичета нямам снимки след ринопластиката ,но обещавам ,че ще си направя и ще ви ги покажа.И двете операции са при доц.Тепавичарова.

elinor
20th September 2006, 08:33
При кои лекар си слага цици?пиша го пак защото ме предупредиха 4е ще ми изтрият сьобщенията ако не са на кирилица :lol:

junglegirl
20th September 2006, 10:36
Здравейте,искам да ви кажа,че всички лекари(не пласт.хир.),които питах за мнение-"Кой пласт.хир.работи наистина добре,ми отговориха на първо място-Тепавичарова)"Не че останалите не работят добре,но все пак....странно съвпадение.. :lol:
П.П.Забравих да кажа,че ми я препоръчаха специално за мамопластика.
ВЗИМАМ СИ ДУМИТЕ-ОБРАТНО!!!!!

elinor
20th September 2006, 15:19
На мен сьщо ми казаха за Тепавичарова че е перфектна на цици.Казаха и за Н.Георгиев но тя в момента била номер 1 .единственото нещо което ме притеснява е че ще трябва да седя в болницата (кьдето казаха че не е много уютно) и че има дренажи.Но пьк си заслужава после да изскочиш с яки цици нали?

elinor
20th September 2006, 15:22
Между другото ще си слагам 1 кубик хиларонова киселина (Метрадекс) в джуките в понеделник.Някои има ли впечатления от този материал?Аз сьм си слагала ведньж но ми казаха 4е количеството е малко и затова се е махнал бьрзо.Пишете :) :P

junglegirl
20th September 2006, 15:43
А,забравих да ви кажа,че Георгиев работи с радионож(ако съм запомнила правилно),който едновременно реже и "обгаря"кръвоносните съдове и така по време на операцията няма кървене.Това е много важно за капс.контр. и заради това НЕ слага дренажи...

elinor
21st September 2006, 07:22
е това наистина е много добре .Значи ще посетя и него когато реша и когато намеря финанси :)

junglegirl
21st September 2006, 07:53
Елинор,консултацията му е абсолютно безплатна.На мен ми отдели 40мин. и беше много изчерпателен и отговори на всичките ми въпроси.Приема всеки раб. ден от 12~14ч.,но се чака...Аз чаках час и половина.Хайде стига толкова,че развалихме темата. :wink:

elinor
21st September 2006, 11:18
ОК.обещавам че няма повече да пищем по други теми :lol: :girl_dance:

Ilona
21st September 2006, 14:33
Олимпиа, доц.Тепавичарова приема само в понеделник от 8.00 до 13.00ч.

Ilona
21st September 2006, 14:37
Ilona с грапава повърхност ли са инплантите ти.Искам да те попитам също правиха ли ти тестове за алергии,защото аз имам много и в повечето случаи само инжекции ми помагат.Лошото при мен е ,че имам и към упойки,а ми казаха преди години,че по време на операция може да ми се смени алергията и да се задуша.

Тара,моите са с грапава повърхност. А до колкото си спомням не ми правиха тест за алергия,но ти задължително трябва да кажеш,че си алергична за да ти направят.

junglegirl
25th September 2006, 09:27
Имате ли някакви координати на д-р.Тепавичарова?Телефона от сайта не отговаря... :roll:

lubov2
10th November 2006, 13:01
скоро ми предстои операция при доц.Тепави4арива.Моля ви ако има неини пациентки нека ми помигнат с всякаква информация.Пора4ах си 350,и се страхувам да не стана с много голям бюст.Пора4ах си и меки подплъки-без да имам представа какви са.Искам да питам голяма ли е болката след операцията,и вси4ко с което може да ми помогните?Мерси

DeSIKOS
10th November 2006, 15:16
Джаки, какво имаш предвид под "меки подплънки", иначе за следоперативния период не е чак толкова болезнено, няма страшно! :D

Фелисити
10th November 2006, 16:03
и се страхувам да не стана с много голям бюст
Все още не съм чула някоя да се е оплакала, че са й много големи. Слагай смело :1231:

milena127
10th November 2006, 17:08
Jaki, ще помогнем с каквото можем:)

Ти не се притеснявай - докторката ти е от най-добрите.
Пък и щом е преценила да са 350 значи толкова трябва, няма да са големи.
Можеш да кажеш горе-долу колко си висока и колко тежиш да видим дали някоя от нас не е подобна на теб. Тогава ще можем по-добре да преценим как ще изглеждаш. Освен това е важно дали са под или над мускула.
Изобщо дай повече подробности.
А за болката - спокойно. Не е кой знае какво и бързо се забравя:) :lol:

lubov2
10th November 2006, 23:36
аз сам 170 висока и 59-60кг.Нямам представа какви са по меките подпланки.Тя ме пита какви искам по меки или по твърди и аз и казах 4е искам да са по твърди за да са като естествени.исках и мнението и тя се сагласи с мен.А аз бях толкова шашната,4е изцяло и се доверих,и се надявам ,4е ще оправдае о4акванията ми.Искам да ви кажа,4е след операцията другата седмица ,се надявам да сте тук. :D :D :D

Beauty
11th November 2006, 00:04
8)

Excel
11th November 2006, 08:43
:cry:

Nikolette
11th November 2006, 10:01
Джаки, виж тоя сайт. Има снимки преди и след:

http://forums.implantinfo.com/

lubov2
11th November 2006, 10:44
:oops:

DeSIKOS
11th November 2006, 13:07
Джаки, аз също съм 170 висока и тежа 54 кг. моята докторка доста зор видя с мен докато ме убеди, че за моя размер най-подходящи били 350 кк, и излезе права, аз настоявах за по-малки, като теб защото се притеснявах да не ми е много голям бюста, така че, довери и се тя има опит. Но наистина не разбирам, какви са тези твърди и меки подплънки за които говориш :roll:

lubov2
11th November 2006, 17:19
просто нямам идея,мила..И аз за пръв път 4ух такова нещо.Но някоя ако знае нещо такова ,може да сподели с нас :lol:

Nikolette
11th November 2006, 17:29
Абе сигурно става въпрос за импланти с кохезивен гел- те ще да са твърдите.
А меките са онези старите и по- евтините, от които не знам още кой си слага :lol:

lubov2
11th November 2006, 17:35
:D :D :D стига де,ти направо ме уби.Вазможно ли е да са такива?Защото да и кажа,док. ми каза,4е са едни от наи скъпите...Вазможно ли е това?

DeSIKOS
11th November 2006, 19:09
Дали наистина става въпрос за грапави и гладки импланти, на мен Калкова при консултацията също ми предлагаше два вида от които да избирам, като и двата бяха грапави, но разликата, беше в тежината, затова питам, да не би и тези, които ти предлагат на теб "меки" "твърди", да означават "по-тежки", "по-леки". Оф! съвсем се обърках, гледай да уточниш, каква е разликата и пиши! :)

lubov2
11th November 2006, 19:24
ами маи това ще стане в деня на операцията :D :D :D пак и вече да ти кажа незнам какво мога да променя.Каквито и да са ,да идва и да заминава,защото вече ще умра :D :D :D Това чакане вече ме изнервя :D :D :D

DeSIKOS
11th November 2006, 21:14
Да разбира се, пък и не е възможно Тепавичарова да ти предложи нещо, което не е качествено! :D Хайде успех

lubov2
11th November 2006, 21:18
:D Мерси :D И аз така мисля

Nikolette
11th November 2006, 21:32
На коя фирма са ти имплантите и колко струват?

lubov2
12th November 2006, 09:54
:)

Excel
12th November 2006, 10:33
jaki27 , твърди имплантанти -100% съдържание - стоят напълно оформени - ползват се точно за оформяне , обикновено при много малък бюст , меки имплантанти -75% , ти си имаш бюст , искаш само да подсилиш размера , само подпълва , пак оформя , но се разливат .
Съжалявам , че бях прочела бегло темата и си получила странни мнения .
Имплантантите пак са си козехивен гел . Ако имате въпроси или нещо не ви е ясно , питайте хирурга . Тук отговорите са просто една смесица от различни показатели в едно . Ако не знаете , моля ви не пишете - обърквате новите момичета .

Excel
12th November 2006, 10:39
И свалихте д-р Тепавичарова в дъното на класацията .
П.П. Дали го заслужава ?

lubov2
12th November 2006, 10:55
Дива мисля че не си ме разбрала.Аз просто питах ,дали някоя е запозната с този вид.А що се отнася до доц.Тепавичарова,аз както казах съм убедна,че тя е моят доктор и поради тази причина съм и се доверила безрезервно.Знам,че всеки има прво на избор ,и аз съм направила своя.Мислиш ли,че ако не бях сигурна в нея,щях да и се доверя?

Excel
12th November 2006, 11:03
Не второто ми изказване е по-важно , а първото !!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
Не се хващайте на личностна основа , четете това , което ви е нужно .

lubov2
12th November 2006, 11:08
В такъв случаи не си ме разбрала правилно,аз просто питах,но не за доктор.. :D

Excel
12th November 2006, 11:20
И АЗ ТИ ОБЯСНИХ КАКВО Е ТВЪРД И МЕК ИМПЛАНТАНТ.
От некомпенентия ви разговор всеки нов потребител на форума ще си помисли така за д-р Тепавичарова . Това беше констатация от разговора ви .

П.П. Извинявам се към новите потребители , влизащи и интересуващи се от темите във форума , че съм изтрила всички свои изказвания , с които бих им била полезна преди и в следоперативния период , споделила съм лични преживявания и дала интересна и ценна информация . От тази тема си личи , че не е имало нужда да споделям . Не съм била контрирана за първи път , давайки информация по темата , да бъда подхващана другаде . Щом информацията , която е полезна , не се чете , няма смисъл да пълни темите . Оставила съм редките поздравления , отправяни към момичетата , май на това се обръща повече внимание .

lubov2
12th November 2006, 11:46
Ок,хаиде стига,макар че всеки,на които му предстои такова нещо има право да пита,тези които са минали по този път

timi
20th November 2006, 20:14
Декември имам операция при доц.Тепавичарова за повдигане на гърди. Ужасно съм притеснена, защото 1-та консултация беше 15 мин. набързо ми обясни някои неща, аз нищо не попитах и си тръгнах. След 10-15 дни се обадих по тел. и си записах час за операция, доцентката ми обясни, че трябва да отида отново, за да ми каже за изследванията и т.н. Когато отидох отново вече подготвена и с въпроси консултацията протече около 5 минути с изключително остър тон ми обясни, че неможе да повтаря по няколко пъти вече обяснени неща :shock: ,а тя дори не ме помнеше, камо ли да помни какво ми е казвала. Толкова се шашардисах, че забравих какво исках да я питам, даже не попитах за точната сметка и сега ще отида да ме приемат без да знам колко пари да приготвя. Толкова съм загубена, в такива ситуации направо започвам да заеквам, но все пак това ли е правилния подход към пациента, не трябва ли да има малко уважение и разбиране все пак съм готова да дам толкова пари, колкото ми кажат и очаквах нещо повече :(
сигурна ли си, че искаш да се оставиш в ръцете на подобен специалист? такова отношение е недопустимо! в крайна сметка за какво си плащаш?
може много хора да ти я хвалят, но щом към тебе се е отнесла по такъв начин, не е ли по-добре да се замислиш за друг специалист, на който да имаш по-голямо доверие?
и въобще не се мисли за загубена, нормално е да се притесняваш от операцията, а лекаря би следвало да те предразположи, не да те стресира повече :)
аз на пролет тръгвам по консултации и ако някой се отнесе така с мен, ставам и си заминавам :)

DeSIKOS
20th November 2006, 20:26
Крони, аз не мога да разбера, как се стига до там да си плащащ консултацията,а да не я получиш, това е все едно да си платиш хляба и да не си го вземеш :!: Колкото и добър да е лекаря той не трябва да се самозабравя, да помни, че задължението му е да ти бъде в услуга и да се опитва да ти помогне, а не да те пресича и да те кара да се чувстваш глупаво.

Beauty
20th November 2006, 20:58
:lol:

diastemma
20th November 2006, 21:04
На нея по-грубото поведение й е стил. А е добър оператор, с много опит и добри резултати, и нейните колеги го признават. Дълго е работила във време, когато доброто поведение спрямо пациента не се е ценяло, и това е останало навик.

Yansi
20th November 2006, 23:38
Аз също съм чувала за дръпнатото и грубо отношение на доц.Тепавичарова ,но също и съм чувала ,че е много добър хирург особено за гърди.

bimbi
21st November 2006, 08:18
тая пък за ква се мисли :evil: аз не бих се оперирала при нея ако има такова отношение. все пак си плащам, и то не малко!!!

junglegirl
21st November 2006, 08:47
Моята консултация,ако може така да се нарече,протече по абсолютно същия начин.Спокойно мога да кажа,че това не е само грубо поведение,а безочие,което граничи с комичност.Излязох от кабинета заливайки се от смях,защото на това отношение човек дори не може да се обиди...?!
След 5-те мин.,които прекарах в кабинета й ми беше казано,че ще ми се препоръча обем на имплантите само ако донеса парите за тях...Не се учудвам,че жените,които се оперират при нея не знаят нито марката,нито профила,да не говорим за други "подробности" на имплантите си.
Това е отношението й преди да си е получила парите,какво ли ще е след??? :lol: :lol:

Цвета С
21st November 2006, 09:22
звучи доста кофти :( :shock:

Stil
21st November 2006, 09:41
Моята консултация,ако може така да се нарече,протече по абсолютно същия начин.Спокойно мога да кажа,че това не е само грубо поведение,а безочие,което граничи с комичност.Излязох от кабинета заливайки се от смях,защото на това отношение човек дори не може да се обиди...?!
След 5-те мин.,които прекарах в кабинета й ми беше казано,че ще ми се препоръча обем на имплантите само ако донеса парите за тях...Не се учудвам,че жените,които се оперират при нея не знаят нито марката,нито профила,да не говорим за други "подробности" на имплантите си.
Това е отношението й преди да си е получила парите,какво ли ще е след??? :lol: :lol:
Явно има доооооооста голямо самочувствие ,и е под нивото й да се обяснява със някакви си там невежи женки,като нас ,които искат да си правят цици :lol: :lol:

The Shadow
21st November 2006, 11:18
Момичета, наистина е груба, но е мн. добър специалист! Гаранция, а що се отнася до очебийно грубия й подход: Хе,хе! Аз ходих при нея на консултация и естествено си я знаех от преди това че е адски серт.Обаче, Като влязох започнах аз разговора със иронично прям тон и с усмивка.казах :Добър ден, идвам за консултация, за която искрено се надявам, че парите които ще платя за нея независимо колко са няма да е от порядъка на 5-10 мин. Нали все пак консултацията е тази от която ще реша дали вие ще сте Моя хирург нищо че отзвите за Вас като специалист са скромно казано отлични! :D усмивка. Последва мълчание придружено с втренчен поглед, след което беше направо неествено любезна за природата си и ми разясни подробно всичко което я питах!
Така че май трябва ако попаднем сред вълци да вием по вълчи иначе няма да се получи. :wink:
Успех на всички! :wink:

junglegirl
21st November 2006, 11:23
Хихи-ти си я разбила :lol:

DeSIKOS
21st November 2006, 12:40
Е Shadow, наистина си се справила чудесно, понякога е добре с такива хора с голямо самочувствие ти да демонстрираш още по-голямо иначе няма да ти обърнат внимание. Тя и моята докторка е много наперена и не и липсва самочувствие, то май всички доктори страдат от мания за величие, обаче аз бях толкова стресната от операцията на която бях решила да се подложа, та тя все пак се отнесе със разбиране и подхода и беше подбран така, че да ме убеди, че няма страшно, ако легна под нейния нож, не знам какво бих направила, ако бях случила на такава като Тепавичарова, сигурно щях да избягам и още да си седя без цицонки! :lol:

Aset
21st November 2006, 21:22
След 5-те мин.,които прекарах в кабинета й ми беше казано,че ще ми се препоръча обем на имплантите само ако донеса парите за тях... :lol: :lol:
Това от още един неин колега съм го чувала - д-р Емил Георгиев.

The Shadow
22nd November 2006, 12:59
Не, не съм си правила все още никакъв тунинг, но все пак ако се престраша за цицунки ще е при нея, нищо че е дзвер, ама е професионалист дзвер :wink: Иначе наистина май има нещо в отношението й към такива с връзки и такива без.......което не е хубаво :? Е аз отидох ей така без никакви там препоръки, въпреки че можех, но все пак ходих на консултация :wink:
Общо взето характера й е гадничък, но пък е наистина голям специалист! :wink:

VanVel
23rd November 2006, 23:45
Здравейте, аз съм нова и искам да споделя моите впечетления по темата .Изчетох всичко най-обстойно. Това което споделяте за д-р Тепавичарова е точно така. По рождение съм с малък бюст, а след раждането съвсем изчезна, затова реших, че заради моето самочувствие задължително ще си направя уголемяване. Бях чувала за д-р Тепавичарова и отидох в приемния и ден. Говоря ви за преди 3 години. Но явно тя не се е променила , а напротив. Не искам да ви опиша какво изживях през тези 5 минути, които тя благоволи да ми отдели и които се водят за консултация, за което разбира се накрая не забрави да си поиска хонорара. Още като ме погледна/бюста ми/ ми каза погледни на какво приличаш и ред други унизителни реплики. Подхвърли ми на бюрото си два модела импланти и ми каза : Това е избирай. Ама това да ти обясни , кое какво и ,да прецени колко грама ще са подходящи за теб ..не , всичко се преценяваше на око. Само каза цената и да я донеса ако искам веднага да се оперирам и готово. Толкова груба и арогантна жена. По-унизена не съм се чувствала никога. Излязох от кабинета и не можех да повярвам, че това е лекар. Дълго врреме не ми минаваше мисъл да продължа да търся други възможности. Докато в началото на тази година, моя позната не ми препоръча д-р Ефремов. Записах си час по телефона за консултация. Не мога да Ви опиша какъв невероятен човек и лекар профисионалист е той. Прегледа беше спокоен и достатъчно дълъг за да можем да уточним всички подробности. Той дълго време преценява, обмисля кой вариант е най-добър за моя бюст от всяка гледна точка. накрая се спряхме на най-хубавите импланти, които съществуват в момента/ разбира се и най-скъпи/, но с това компромис не може да се прави. Марката е Макган 375 гр. Това е "Мерцедеса" при инплантите. Не съм си и помисляла да ходя при друг лекар. Той за мен е най-добрия пластичен хирург в България. Клиника "Малинов" е прекрасна. Условията са прекрасни, като в 5 звезден хотел. Упойките с които работи д-р Ефремов са изключително добри. Всичко мина перфектно. Възстанових се много бързо и да чукам на дърво без никакви усложнение, за които с ужас чета тук във форума, че са се случили с много момичета. Това е от мен.

леля мичИ
24th November 2006, 00:24
......Е, като изчете всичко не разбра ли, че "най- добър хирург" няма.... :?:
...А сега и с "Мерцедес"-а на имплантите направо онемях :2005:

Yansi
24th November 2006, 00:59
Аз "не" съм изненадана от сравнението, все пак става въпрос за тунинг :lol: коли ,импланти все тая :wink:
мойте са ламборджини диабло :girl_haha:

Aset
24th November 2006, 07:57
Марката е Макган . Това е "Мерцедеса" при инплантите.
И на мен така ми бяха сравнявани, вече не помня от кого. Ама не приемам сравнението вече, Мерцедес падна бая в класацията на добрите автомобили :lol:

junglegirl
24th November 2006, 08:06
Здравейте, аз съм ...... д-р Ефремов
Хихи.... :lachen: :lachen: :lachen:

П.П.А за Мерцедеса,хем нямало значение,кои ще си избера
(м/у Макган,Евросиликон и Инамед,само Ментор им били конкуренция),хем Евросиликон струват около 700EURO,a МcGhan-1600(това са примерни цени,които на мен са ми искали,а те са завишени) :shock: E kak става така?! :lol: :lol:

DeSIKOS
24th November 2006, 12:37
По рождение съм с малък бюст, а след раждането съвсем изчезна, затова реших, че заради моето самочувствие задължително ще си направя уголемяване.
VanVel, радвам се че си доволна от доктора си, нека всички се чувстваме така след операцията. Преди колко време си сложи силикон и къде ти препоръча д-р Ефремов да ти сложи силикона под или над мускулно? Аз също почти нямах бюст, а си сложих 350кк, които ми се видяха твърде много, как ти се отразиха твоите 370кк, колко време се възстановява след това? Извинявай, че те залях с въпроси... :lol:

lubov2
26th November 2006, 14:20
Момичета днес се прибрах от операция при нея.З наете ли,че е малко да се каже ,че съм очарована от нея.Просто,когато те приемат...всичко се променя.Жената е невероятен специалист,има невероятно отношение към пациентите си,а да не говоримче след като отворих очи на 21.11 до момента аз нямам никаква силна болка.Само ме опъват бинтовете.Аз мога да кажа ,че е невероятна,а някои от момичетата тук знаят,че не знаех нищо за моята операция :D :D :D ,защото и аз имах такива консултации с нея :D :D Но сега мога да кажа,че не съжалявам.Даваите смело :D :D

bimbi
26th November 2006, 14:25
първо Честито :) и второ - разправяй всичко кое как... :)

lubov2
26th November 2006, 14:36
мерси...значи,приеха ме в понеделник-всичко точно :D в вторни сутрента ме оперираха,от 08.30 до 12.30.Обиране на кожа около ареолата и поставяне на имплант-350к,пълно подмускулно.Събудиха ме и пак ме приспаха и към 17.00часа същия ден се събудих без болки,станах,хванах дренажите и трягнах да бръмча из коридорите :D :D Това е.А доцентката е страшна :D :D Мисля ,че в момента в които влезнеш там,тя се променя :D :D и не само към мен,а и към другите...Все пак имаше много неини пациентки с мен,и отношението беше невероятно-стига да и се довериш

apoklistika
26th November 2006, 15:02
Честити цици :1203: ,да им се радваш и да си ги носиш със гордост
Много време,4 часа :shock: ,това заради обирането на кожата ли?
Пусни снимки като ти махнат бинтовете

lubov2
26th November 2006, 15:09
разбира се,че ще пусна снимка :D :D беше 4 часа,защото има и обиране а и тя работи много бавно,изпипва всичко внимателно

VanVel
26th November 2006, 18:35
DeSikos отговорих ти на лични на всички въпроси. Пиши ми и ти при Ефремоф ли се оперира, кога и как се чувстваш.

lubov2
27th November 2006, 17:06
кажи и че искаш всичко на веднъж...и че след евентуално раждане,ще ги доуправите

sweet_dreams
14th December 2006, 13:28
Вярно ли е, че доц. Тепавичарова приема само в понеделник преди обяд? Или всеки ден? ...

Astreia
14th December 2006, 13:53
С предварителна уговорка всеки ден

sweet_dreams
14th December 2006, 14:28
Мерси :) Ще последва предварителна уговорка

Astreia
14th December 2006, 14:50
Ако не ми е стара информацията де
При всички случаи е добре да има предварителна уговорка :wink:

sweet_dreams
14th December 2006, 15:15
Обадих й се... Каза, че ще може да ме приеме чак на 5-ти януари, защото си била счупила крака и била в отпуска :( Предния път, като й се обадих, беше някъде август-септември и пак беше в отпуска... Голям съм карък :?

eva7
17th December 2006, 17:47
Здравейте!
Искам да увелича гърдите се , но се лутам къде , какви и колко. Искам съвет

Excel
17th December 2006, 17:59
Прочети форума , разглеждай списания с реклами на клиники , влез в сайтовете на хирурзите и вече ще имаш определено мнение . Тогава ще можем да се включим и ние .

демили
20th December 2006, 20:56
Ако помните Елена Ромеле от Биг Брадър2, тя си е правила циците при Тепавичарова и вярвайте ми хич не са хубави. Не че я плюя тази докторка, но ми доста странна. Има доста добри постижения , но има и такива, които са пълен провал. Пак тя е правила носа на Ромеле - много сполучлив,направо перфектен, оперирала е носа на първата ми братовчетка- провал, ужас. Правила е на сестра ми повдигане на бюста- пак грозна работа. Знам, че е много добра при реконструкция на бюст /мамопластика/, върху това и е била дипломната работа.
Аз съм фенка на Стоян Михайлов от ВМА. Првил е циците на Юлияна Кънчева, също така на мис април 2004г на Плейбой - Деси Илиева/ не корицата, а момичето на месеца/.

The Shadow
21st December 2006, 12:10
Демили,
Не искам да оспорвам мнението ти за Доцентката, но мисля, че си съвсем на ясно, че НЯМА пл. хирург на който всички операции да са му сполучливи? Всеки си предценява при кой да отиде и на кой да се довери, но все пак си мисля, че опрделящ фактор за избор е % на сполучливите операции в кариерата на лекаря. То и мн. добри и кадърни адвокати има за които също има мнения за загубени дела, но това не ги прави по-малко добри и кадърни в професията си.
Това е мое мнение и не задължавам никого дс него. :wink:

lubov2
21st December 2006, 18:48
естествено,че няма максимално 100 процента доволни от даден хирург...Колкото и да е добър винаги има изключения...Аз съм оперирана от доцентката и за сега съм много доволна

voyager
4th January 2007, 16:50
Някой правил ли си е устни при нея?

toso
6th January 2007, 23:45
Някой знае ли колко струва ринопластиката при нея и при другите лекари в Александровска болница ?

Excel
7th January 2007, 09:04
Струва ми се , че д-р Тепавичарова се е специализирала в реконструкция на гърди .

toso
7th January 2007, 10:50
а по принцип някой може ли да каже цените за ринопластика в Александровска болница , примерно за премахване на гърбица и леко повдигане

sweet_dreams
10th January 2007, 15:57
Някой знае ли Тепавичарова дали работи в събота? Предполагам, че не, ама все пак да питам ... :?

The Shadow
12th January 2007, 11:18
а по принцип някой може ли да каже цените за ринопластика в Александровска болница , примерно за премахване на гърбица и леко повдигане
Виж тук:
http://plasticsurgery.a.bg/index.htm :wink:

Akasha
24th January 2007, 10:48
Здравейте , прочетох всичко за Тепавичарова. Аз съм имала една консултация преди 2 години и наистина е малко сопната , но четейки за възможните усложнения и некоректно отношение на някои лекари , мисля , че не е важно само как те приемат и самото отношение , а най-вече резултата .
Понеже съм доста далече от София искам да питам колко време се чака за операция , дали има начин всичко да стане в рамките на 10 дни . Имам малко дете и не мога да отсъствам много време . Ще съм благодарна ако ми дадете актуални цени на имплантите и операцията.
Преди капковидните бяха 2000Е , а самата операция около 500 лв с обикновена упойка .
Благодаря предварително .

sweet_dreams
24th January 2007, 11:33
Здравей, Akasha!
Ще ти кажа как станаха нещата при мен. На първата консултация при доц. Тепавичарова тя ми обясни някои основни неща, аз й зададох няколко въпроса, които си бях написала на едно листче. Каза ми цените на различните видове импланти и каза следващия път да й нося парите. Малко странно се получава, защото отиваш на консултацията да избираш импланти, а трябва и да си носиш пари, за да ги платиш и да ги поръча.. Ти няма как да знаеш предварително кои ще избереш, съответно колко пари да носиш, но ... :roll: За цените: най-евтините бяха 1900 euro - кръгли на Eurosilicone, а най-скъпите - 3200 euro - анатомични на McGhan, аз избрах последните. Операцията се заплаща след това - при мен цената е 1362лв. с обикновена упойка.
В твоя случай... ако си решила твърдо да се оперираш при нея, отиваш на консултация, избираш импланти и ги плащаш. След това тя ги поръчва, като пристигат някъде за 10-тина дни. През това време можеш да се прибереш и да дойдеш пак, като пристигнат. Нататък не мога да кажа какво става, защото и аз още съм на този етап :) Предстои ми операция на 5-ти февруари.. после ще мога да кажа повече.

Denilini
24th January 2007, 14:47
Егати процедурата :shock: :shock: .А иначе обясни ли ти всичко както трябва?Вярно ли е че не поставя големи размери на имплантите,твоите колко ще са? и колко ще ти излезе цялата операция над 7500 лв?? :shock:

Beauty
24th January 2007, 14:51
8)

bimbi
24th January 2007, 14:54
Да не работи с някакви модели ексклузив,лимитирана серия... :shock: :shock:еми за десет дни ти ги праят спешъл едишън само за теб :lol: :lol:

grace
24th January 2007, 14:56
Да не си объркала евро и лева, защото имлантанти за 3200 евро :2009:

chervenokoska_2
24th January 2007, 15:00
няма лъжа, няма измама - и всичко се случва в държавна болница. или докторите играят с фирмите вносителки, или всичко е много добре устроена форма на държавен рекет...знае ли човек?

sweet_dreams
24th January 2007, 15:41
Не съм се объркала, в евро са си... И на мен ми се видя много, ама явно за самата операция се плаща по-малко.. и аз не знам. Моите импланти ще са 280 сс., каза, че било опасно да се слагат по-големи, за да не се "изнасилва" организма :) И че при по-големи размери рискът от капсулна контрактура бил по-голям...

Akasha
24th January 2007, 16:39
Вие ми разбихте представите .Какви са цените на имплантите МакГан по принцип. И на мен ми се видя много , да не говорим и за цената на самата операция- доста е . Вярно че са минали 2 години от консултацията ми , ама това е трикратно увеличение .
sweet_deams , аз също съм от Бургас .Моля те да ми разкажеш повече . В някой сайтове прочетох , че после няколко месеца не бива да вдигам тежести - и детето си , защото можели да се разместят. Имаш ли представа дали е така ?? Освен това гледах един клип и там сложиха импланта през зърното .Много грозно изглеждаше после , шевовете си личаха . Моля те , дай ми повече инфо .

junglegirl
24th January 2007, 16:48
На мен за McGhan ми поиска 2500EURO :2005: :2005: :2036:
И наистина НЕ поставя големи протези.Снимките,които ми показа наистина бяха хубави,но според мен тези жени тепърва се нуждаеха от уголемяване. :roll: -въпрос на вкус де.

chervenokoska_2
24th January 2007, 17:10
Akasha на колко е детенцето ти? Моето малкото е на 2 и понеже съм самотно майче нямаше как - вдигах го още на 2-ри ден. Верно лекичко, без резки движения. Но на мен ми действаше като леко раздвижване и ми облекчаваше болките в гърба. Сега след 3 седмици нямам никакъв проблем да ч вдигам спокойно. А и както казват докторите - стига да не носиш щайги... :lol:

Renkata
24th January 2007, 17:20
Моите са McGhan,INAMED,style 410,soft touch,и ми взе 2000 евро за тях.Правете си сметка :) Всеки доктор различна цена определя :lol:
ПП.Пропуснах да кажа,че са анатомични!

sweet_dreams
24th January 2007, 17:54
Цената наистина е висока, но аз държах на анатомичните импланти, които бяха и най-скъпи. Питах дали няма анатомични на друга марка, да не е McGhan, тя ми каза, че имало на Eurosilicone, но те не били хубави, защото при тях имало голяма вероятност от завъртане на импланта. Трябвало да се подпиша, че съм уведомена за този риск и си поемам отговорността.. На мен това ми прозвуча страшно и в крайна сметка избрах McGhan.. Дано да си струва високата цена :?
Голямо пазене ще пада след операцията... Поне месец трябва да се пазим от всякакви натоварвания. Akasha, моите разрези ще са под гърдата, защото не съм раждала. Не мисля, че разрезите под ареолата са грозни, напротив - май те най-малко се забелязват... А относно размера... Предпочитам да не рискувам от лакомия, колкото - толкова :) И без друго съм доста слабичка, то просто няма къде да се поберат тия импланти. А и не искам да ставам порно звезда, искам просто едни нормални гърди .. Но наистина всичко е въпрос на вкус :)

Beauty
27th January 2007, 22:10
:cry:

sweet_dreams
27th January 2007, 22:35
Не точно... Каза, че ако ще избирам анатомични, по-добре да са на McGhan, защото анатомичните на Eurosilicone били много остри в горната част (мисля, че така го каза) и при тях рискът от завъртане бил по-голям. Не че при другите го няма, но явно е по-малък... Пита ме дали спя по корем, аз казах, че не.. Тогава беше по-склонна за анатомични на Eurosilicone, но пак каза - на моя отговорност...

Beauty
27th January 2007, 23:02
:D

sweet_dreams
27th January 2007, 23:44
Абе аз по начало не бях много навита за McGhan, ама така се получи... Ще видим какво ще стане накрая :)

Akasha
5th February 2007, 23:24
sweet_dreams днес ти е операцията , стискам ти палци и дано се сдобиеш с две прелести и никакви проблеми . Цунки от мен и ще чакам да подробности . :D

Stil
6th February 2007, 09:33
И аз стискам палци!!!!!!!!!!
И да разкажеш после!!! :girl_kiss2:

huanita
6th February 2007, 10:05
Стискам палци и аз, успех!!!!!!!!!!!!
Много скоро съм на консултация при Тепавичарова, да видим какво ще ми каже!!!
Моля те, когато можеш, сподели как е минало всичко!

SweetShark
6th February 2007, 11:23
Sweet_dreams, моите са такива....Няма да съжаляваш....Аз, не само, че няма от какво да се оплача, ами и стават все по-хубави с времето...

sweet_dreams
8th February 2007, 17:18
Ей, много сте мили всички, благодаря ви! :girl_kiss2: Операцията ми беше в понеделник и до днес бях в болницата, направо щях да полудея :) Доста страшничко си беше, скъсах се да повръщам от упойката, много ми беше зле първия ден. Но постепенно взеха да се оправят нещата. Днес ми махнаха дреновете, това също беше ужасно :evil: В момента се чувствам малко като инвалид, с ръцете си почти нищо не мога да правя и се чудя докога ли ще е така.. Вече не ме боли толкова, но ми е много стегнато и едвам дишам :) Но тези неща са нормални де... Тук има момичета, които говорят за втори и трети операции, а честно казано само мисълта да преживея всичко това втори път ме плаши доста.. :? Но както и да е, дано да стане добре отведнъж, във вторник ще ми махат конците и сега ме е страх за това :) Кажете ми боли ли, изобщо какво е усещането? Благодаря ви още веднъж за подкрепата! :2024:

Chujdata
8th February 2007, 17:21
ЧЕСТИТО!!!!!!
Изобщо не боли махането на конците :lol:

Denilini
8th February 2007, 18:54
Честито!Със здраве да си ги носиш и много бързо да се възтановиш :D :D А за конците изоообщо не боли :girl_kiss2:

sweet_dreams
8th February 2007, 19:21
Благодаря ви много! Нямам търпение да си ги видя вече :girl_in_love:

venices
30th April 2007, 17:20
Тепавичарова е страхотен професионалист,по характер е ужасна,но резултата е по-важен.

bibi_82
5th May 2007, 22:35
аз ще ходя при нея да ми прави ринопластика. избрах я защото знам че е страхотен професионалист. знаех предварително че е малко рязка на консултация и се убедих лично като отидох но въпреки това съм решила тя да ме оперира. ако има някой който да си е правил нос при нея нека да се обади, имам доста въпросчета...

Enerdji
10th September 2007, 08:11
http://plasticsurgery.a.bg/index.htm :wink:
Тези цени актуални ли са :shock: :shock:

sweet_dreams
12th September 2007, 11:04
Тези цени актуални ли са :shock: :shock:
Не съвсем :) Мисля, че това е сумата, която се плаща официално на болницата, а иначе има +300 лв за "избор на хирург" и + надценка на хирурга, която ти се съобщава на консултация :) Дали не се плащаше отделно и упойката... Аз съм се оперирала при Тепавичарова и парите й ги дадох "тайно" на ръка :lol: А доколкото разбрах, цените като цяло са се вдигнали драстично и това, което преди при Евстатиев е било: 8.Козметична ринопластика (корекция на носа) - 660.00 лв, сега е 2000 лв :)

Enerdji
12th September 2007, 21:01
Тайно?? :2009: :sick:
Ще взема да им заведа Мавриков от "Господари на ефира" :twisted:

diastemma
12th September 2007, 21:39
За да бъде шоуто пълно, го заведи при лекар, който би отказал пари.
В интерес на истината са малко, но ги има.

Enerdji
13th September 2007, 07:26
го заведи при лекар, който би отказал пари.

Къде да го търся такъв екземпляр... :2016: :lol: :lol:

diastemma
13th September 2007, 15:52
Е, не казвам, че е пластичен :)

Има такъв докторски виц:

"Как да скриеш пари от доктор?

От общ хирург - в учебника по хирургия.
От пластичен - ... не можеш да скриеш."

bless
20th September 2007, 10:10
Момичета, бях на консултация при Тепавичарова, след като минах 3-4 консултации и при други лекари.
Прегледа ми струваше 45 лв и ми обяви цена за повдигане на бюст 1900 евро плюс 1600 лева за болницата - общо около 6000 лева.
Видя ми се скъпо, но може би цените са скочили?
Нормално ли е това за повдигане?
Иначе операция е възможна едва през декември :(

Babri
20th September 2007, 10:36
Май много ми се струва само за повдигане :roll: Че то толкова излиза да си сложиш импланти.

joliy
20th September 2007, 11:52
Само за повдигане съм чувала цени от 2-3000 лв, да не би тези 6000 да са с включени импланти? Другите лекари какви цени ти казаха?
А и 45 лв. за консултация ми се виждат прекалено много! :roll:

junglegirl
20th September 2007, 13:23
Тая Тепавичарова нещо не е в ред :roll: Да не й хлопа дъската? :cool:

diastemma
20th September 2007, 13:28
Всички пластични хирурзи общо взето са еднакви ... е, явно някои са по-еднакви от другите:)

junglegirl
20th September 2007, 13:44
Бива бива еднакви,ама то това вече на нищо не прилича :cool: Да се чудиш да се смееш ли,да плачеш ли :? :D

Errika
20th September 2007, 17:32
Това е страшно много!На мен ми правиха и повдигане,и поставяне на импланти,както и намаляване и преместване на ареолите.Струваше ми 3 300 Евро.А консултацията в клиниката беше безплатна.
Какви са тези 45лв,какво е това чудо? :roll:

emisof
21st September 2007, 08:32
Моя приятелка си сложи при нея импланти с ония нейните "специалните" конци - 10 000 лв. :2047:
Друг въпрос, че й е набутала анатомични под мускула, че са по-скъпи. :1205: Ама като има кой да й ги дава...

joliy
21st September 2007, 09:45
10 000 лв!!! :shock:
Е бива алчност ама това вече на нищо не прилича!

bless
24th September 2007, 08:45
Тук нещата са по-сложни.
Става дума не само за парите. Ако предположим, че парите не са проблем и тази докторка по време на консултацията ми е вдъхнала доверие, репутацията й е добра и пациентите тук във форума и на други места са доволни от работата и, тогава?
Но от друга страна какво може да си мисли човек, когато един добър лекар иска толкова пари от своите пациенти?
Сега питанката е, дали повече пари и доцентката или друг лекар за по-малко пари?!
Можем и да предположим, че предаването "Пълна промяна" популяризира пластичната хирургия и цените са скочили на горе
Моля ви ако има скоро /през август и септември/ оперирани при Тепавичарова кажете какво мислите?

bimbi
24th September 2007, 09:48
те цените при нея отдавна са високи, няма нищо общо с предаването

Enerdji
24th September 2007, 11:52
И гърдите правени от нея не са мой тип, поне тези които съм виждала.

emisof
25th September 2007, 09:06
Що бе, колко хора харесват цици под мишниците :lol: :lol:

gery_b
25th September 2007, 09:50
Какви са гърдите правени от нея?

bimbi
25th September 2007, 12:03
Що бе, колко хора харесват цици под мишниците :lol: :lol:и тя ли такива ги прави?

junglegirl
25th September 2007, 14:22
Тя ми показа снимки на пациентки и не им бяха под мишниците :roll:
Бяха доста хубави даже,само че и доста малки...

stilna_mlada
30th September 2007, 07:47
Аз май не разбрах колко е цената на операцията + имплантите?

Djigri
1st October 2007, 15:54
Днес ходих на контролен преглед при нея. Моите са на 6 месеца вече.
Предишните ми контроли бях безплатни, сега ми иска 45лв, защото "се отчитали вече". Но пък касова бележка не дава?!?!
Когато аз си правих операцията Април месец ми излезе около 9000лв с имплантанти Ментор, те бях най-скъпи.
Сега забелязах, че освен цената за операцията на таблото пред кабинета на доцентката има налепени още много нови такси, които важат за всички операции направени в Александровка.
За една вечер престой се плаща вече нещо от порядъка 55 лв, за избор на оператор в зависимост от сложността на операцията - до 500лв.
Не знам от кога са тези цени, но със сигурност това са цени определени от болницата, т.е. доцентката не си ги слага в джоба. Поне не всичките:)

Сега питанката е, дали повече пари и доцентката или друг лекар за по-малко пари?!

Аз бих казала, повече пари и една операция или по-малко пари и, за жалост, още толкова за втора операция поради усложнения.

Не искам да налагам мнение, това е моята логика и моят избор.

stilna_mlada
5th October 2007, 12:55
Днес звъннах на Тепавичарова и тя ми каза да отида на 15-ти, но не разбрах дали октомври или ноември, защото е в чужбина. Та, ако някои знае кога се връща, моля да ми каже.

junglegirl
5th October 2007, 15:10
Накарай я да ти каже нещо предварително-поне препоръчван от нея кубик,щото тя хич не обича да говори :lol:
И да знаеш,че тя по принцип харесва малки гърди. :wink:
Искай и снимки.
Аз като няк'ва свекърва :girl_haha:

junglegirl
5th October 2007, 15:27
излезе около 9000лв с имплантанти Ментор, те бях най-скъпи
Те между другото наистина са най-скъпи от всички импланти.
А как ги усещаш,като твърдост?Сигурно са първа кохезия,но все пак обвивката им е доста дебела и твърда :roll:

simba JJ
29th October 2007, 22:49
здравейте,
Знаете ли дали Тепавичарова вече се е върнала от чужбина. Има ли някой който скоро си е правил корекция на бюста при нея, може ли да дадете подробности - цени, кога насрочва операции и т.н.
Благодаря предварително:-)

kukli4ka
29th October 2007, 23:53
Здравейте!Оня ден синът и ми каза,че след 15 ноември ще бъде на работа. Може да се обадиш и да попиташ в канцеларията.Моите гърди са правени от доцентката на 18 май - повдигане и имплантант,375 сс, Евросиликон.Имах голяма асиметрия и това доста я затрудни,но ми направи страхотни цици,изглеждат като истински.Наскоро видях правени от Н.Георгиев - ми те бяха като балони и на талията на девойката.Не съжалявам,че избрах точно нея,въпреки чепатия и характер.Моето мнение е,че е истински професионалист.

junglegirl
30th October 2007, 09:08
А ще покажеш ли снимки да ги видим и ние :)

kukli4ka
30th October 2007, 09:31
Ми ще покажа,но първо трябва да се снимам :D

gwendoline
30th October 2007, 11:17
Моите гърди са правени от доцентката на 18 май - повдигане и имплантант,375 сс, Евросиликон.Имах голяма асиметрия и това доста я затрудни,но ми направи страхотни цици,изглеждат като истински.Наскоро видях правени от Н.Георгиев - ми те бяха като балони и на талията на девойката.

Кукличка, най-вероятно визираш моите гърди, защото те са 375сс, правени при Н.Г. и стояха като балон на тънката ми талия в началото :oops: :) Само че това беше все пак снимка от деня на операцията, която тогава, поради огромното си щастие от това, че имам гърди я бях пуснала в няколко теми :oops: Сега нещата са доста по-различни, гърдите ми, макар на по-малко от три месеца, изглеждат доста по-омекнали и стоят по-естествено (снимка съм пуснала в темата "PIP или Евросиликон?")... Така че... много зависи от това колко време е минало след операцията и какъв ти е бил първоначалния старт (при мен нямаше такъв и импланти от 375сс дойдоха малко големички на измъченото ми от ражданията тяло и поопънаха "кожите ми", та затова се очертаха като балони :oops: :wink: А на тази талия и доста по-малки импланти щяха да изпъкнат достатъчно :wink: ) Но сега... виж сега са друго нещо :P
Радвам се и ти честитя красивите гърди, много да се радваш и ти и хората около теб :P ; Според мен, обаче, независимо при кого сме оперирани - важно е да харесваме крайния резултат, за който обаче трябва да почакаме малко... А не бива да пренебрегваме и факта, че вкусовете човешки са различни и не винаги въпроса опира до изпълнението на хирурга - за едни едно е красиво и естетично, други не търсят естетика, а показност, трети си имат трето, различно от на другите виждане и така... Любопитно ще ми е наистина и чакам да видя и твоите снимки!

kukli4ka
30th October 2007, 15:25
Не са твоите гърди,защото тези които видях бяха на живо.Правени са м.ноември 2006г.,пък аз ги видях има-няма преди месец.Самата девойка не беше доволна от резултата и ги показа по скоро с притеснение. Но всичко е индивидуално,може тя да си е дефектна.

simba JJ
30th October 2007, 16:04
Дайте малко повече подробности за доц. Тепавичарова ако можете. Колко ви излезе операцията и след кокко време ви беше насрочена, защото на повечето места трябва да чакаш 1 -2 месеца. Толкоз пък да им е натоварен графика на всички!!!! :)

gwendoline
30th October 2007, 17:05
на повечето места трябва да чакаш 1 -2 месеца. Толкоз пък да им е натоварен графика на всички!!!! :)

Така е, за съжаление - графикът им е full; всички чакаме по толкова време, няма начин... :?

kukli4ka
31st October 2007, 09:29
Ако си избрала доц.Тепавичарова освен търпението с което трябва да се въоражиш поради натоварения и график,ти трябва и един курс при Мадлен Алгафари.Аз лично два пъти се отказвах,заради ужасното и държание.Но това,което ми направи силно впечатление беше,че след операцията беше коренно различна.Беше много загрижена,внимателна,влиза ше в стаята по няколко пъти на ден.Най-добре е да посетиш няколко лекари и да прецениш кой ти допада на теб.

junglegirl
31st October 2007, 09:55
Ако си избрала доц.Тепавичарова...ти трябва и един курс при Мадлен Алгафари.
Хахаха :mrgreen: ,и един Лексотан в джоба биха спасили положението :D

ENIRA
31st October 2007, 11:01
Здравейте избрала съм д-р Тепавичарова, да си направя операция за увеличаване на бюста. Като се информирах от форума моля Ви да ме посъветвате за избора и сс на имплантантите. Висока съм 1.54 и съм 46-47кг, имам едно дете и тънка талия. Искам някой прясно опериран да сподели как е било при него. Сега тая докторка я няма. Казаха ми да се обадя към 12.11.2007 за да ми кажат кога ще се върне и после още да чакам за дата, а това кога ли ще е?

kukli4ka
31st October 2007, 14:18
Не е нужно ние да те съветваме,тя сама ще ти предложи това,което е добре за теб.Довери се на професионалната и преценка.Все пак тя това прави всеки ден.Успех!

huanita
31st October 2007, 19:43
Здравейте избрала съм д-р Тепавичарова, да си направя операция за увеличаване на бюста. Като се информирах от форума моля Ви да ме посъветвате за избора и сс на имплантантите. Висока съм 1.54 и съм 46-47кг, имам едно дете и тънка талия. Искам някой прясно опериран да сподели как е било при него. Сега тая докторка я няма. Казаха ми да се обадя към 12.11.2007 за да ми кажат кога ще се върне и после още да чакам за дата, а това кога ли ще е?
Аз си мисля че към 250 сс ще е добре :wink:

simba JJ
31st October 2007, 23:26
Аз няма да мога да чакам толкова, вече избрах друг лекар.щеше ми се за Коледа да съм с нови гърди, да си направя подарък , хехе. :)
Успех на всички!

huanita
1st November 2007, 08:57
И кой си избра? :cool:

ENIRA
1st November 2007, 09:24
Благодаря Ви милички. И аз исках да се похваля колкото се може по - рано с цицки, ама не. Всеки един ден чакане ми се струва година.
Днес пак се обадих и ми казаха, че единият вариант д-р Тепавичарова е да си дойде на 5, а другият на 12. Мислих да си сложа 300 сс, ама това малко ли е много ли е. В този форум видях такива зашеметяващи деколтета, че ми спира дъхът.

kukli4ka
1st November 2007, 09:38
В стаята бях с една мацка,която си сложи 245 сс,капковидни.Беше с твоите размери,и и стояха много готино.Трябва да ги съобразиш с тялото си,в противен случай може да се получи много порнографско.Моите са 375 сс,но съм 164см. и 58 кг.

ENIRA
1st November 2007, 11:17
това на кой размер сутиен отговаря

kukli4ka
1st November 2007, 11:46
Ми на двете сутиените ни бяха еднакви - мисля 75 В или може би С,но не съм сигурна.Като сеприбера в къщи ще проверя и ще пиша. Сега нося нормални сутиени - 75 Д.Искам да питам сутиените с банели пречат ли,защото понякога не се чувствам комфортно,а не съм сигурна от сутиена ли е?

kalinka
1st November 2007, 16:11
аз само мога да ви посъветвам да НЕ си правите ринопластика ПРИ ЕВСТАТИЕВ. Преди година го направих аз и оттогава не минава ден в който да не му тегля по една майна. Вече ни е все тая, че носа ми изглежда като накъдрен макарон и че вместо една гърбица имам две. Най-кошмарното е че ми е изкривил така преградата, че мога като си наведа назад главата да си я видя в огледалото залепена за стената на едната ноздра. От това през тази въпросната ноздра дума да не става да излезе или да влезе някакъв въздух. Другата пък уж не е запушена механично, но незнайно защо постоянно се запушва и тя. От една година насам най-важното нещо за мен се оказа спрея за нос. Никъде не тръгвам без него. Вечер стои до главата ми, защото е единственото ми спасение когато се събуждам от задушаване. Пробвайте някой път да си легнете с напълно запушен нос. Едва ли ще изтърпите много. Аз съм така вече цяла година и най-лошото е че друг лекар не се съгласява да ми оперира преградата за да мога пак да дишам нормално. Било много опасно, не искали да поемат такъв риск. Да съм отидела да направя рекламация при Евстатиев, той бил знаел какво е рязал, трябвало той да си го оправи. Ама аз да не съм луда. Втори път при този касапин не отивам. Момичето с което лежахме в болницата когато си правих операцията също пострада. И тя си прави ринопластика. На нея за щастие обаче само едната ноздра и създава проблеми. Тук таме стърчат някои ненаместени кости обаче и на всичкото отгоре Евстатиев без да иска я порязал със скалпела и сега има белег отгоре на носа. Направо съм потресена от този некадърник. Като се вижда че не става да не го прави. И още нещо има което много ме възмути. В частните клиники поне в това ги бива. Евстатиев няма никакво отношение към пациентите си. След операцията го чаках да дойде да ме види и да каже как е минало всичко. Дали поне според него всичко е наред......мисля че така е редно. Не. На всичкото отгоре когато аз реших да ида да говоря с него трябваше да тичам по коридора след него едва ли не да се надбягвам. Така и не застана като човек да ме изслуша и да ми отговори на въпросите. Тъпак. НЕ СЕ ЛЪЖЕТЕ КАТО МЕН ДА СЕ ОСТАВЯТЕ В РЪЦЕТЕ НА ТОЗИ НЕКАДЪРНИК ЕВСТАТИЕВ

junglegirl
1st November 2007, 16:56
Калинка,искрено съчувствам на болката ти!!!
Благодаря ти,че сподели това и те моля да копираш постинга си в темата "Пострадали..."-ще бъде ценно за много хора!
Още веднъж ти благодаря,защото има много хора,които след като пострадат предпочитат за запазят тайната за себе си,защото не им пука за другите! :?
Заслужаваш всичко да се оправи! :2003:

simba JJ
1st November 2007, 18:14
избрах Николай Георгиев.Ще пиша как е минало всичко живот и здраве. Успех на всички.
:wink:

adinka
1st November 2007, 19:56
Калинка, аз също съжалявам, за това което е станало с теб.Най-искрено ти стискам палци всичко да се оправи и да имаш хубаво и най-вече здраве носле.Не се отчайвай.....а за такива доктори просто като прочета и ума ми не побира как може да има толкова безотговорни хора... :evil:

ENIRA
2nd November 2007, 10:35
kukli4ka, провери ли?

kukli4ka
2nd November 2007, 13:07
Да,сутиена на Триумф е 75 С,но сега си купувам 75 Д и нещо са ми малки.Когато отидох първия път при нея,тя каза,че ще стана чашка С,но май станах доста повече :girl_dance:

ENIRA
6th November 2007, 16:32
д-р Т е на работа от 12.11 и ще приема от 8 до 13ч. от вторник започват операцийте

ENIRA
6th November 2007, 16:50
Момичета обяснете ми какъв е този специялен сутиен за 200лв. който ми препоръчаха в Александровска болница. От форума разбрах, че повечето сте ползвали спортното потниче на триумф. Е необходино ли е да се съглася и да си го поръчам? Моля за съвет!

Babri
6th November 2007, 17:07
Сутиена на Триумф ще ти свърши същата работа и е много удобен.После може да си го ползваш за спорт.

kukli4ka
7th November 2007, 08:31
Е кой ти препоръча този сутиен и какво му е специалното? :girl_cry2:

ENIRA
7th November 2007, 15:27
Попитах за следоперативният период и д-р Ранкова - анестезиолог от екипа на д-р Т ми спомена за медицинският сутиен който мага да си поръчам при тях. А откъде мога ди си купя сутиена на Триумф момичета като отида в София?

joliy
7th November 2007, 15:37
Моят си го купих от магазинана Триумф на Патриарха - намира се на отсечката между бул.Витоша и 5те Кьошета, до църквата.

adinka
7th November 2007, 15:38
Магазин на Триумф има и в ЦУМ. :D

kukli4ka
7th November 2007, 19:20
Аз имах проблем с намирането на бял 75 С и се оказа ,че има магазин в "Красно село" и ги имаше всички.А тая история с търговията в клиниката ми прилича на изнудване.Май всички искат да печелят!

bimbi
8th November 2007, 08:13
Аз имах проблем с намирането на бял 75 С и се оказа ,че има магазин в "Красно село" и ги имаше всички.А тая история с търговията в клиниката ми прилича на изнудване.Май всички искат да печелят!по-добре си вземи черен. особено ако се мажеш и с кремче против белези, ще се замърси много бързо

ENIRA
8th November 2007, 13:51
Благодаря Ви за инфото, все пак не съм от София и не искам да се лутам насам натам докато намеря ...
А за търговията в болницата и на мен ми направи лошо впечетление.

kukli4ka
8th November 2007, 14:52
Там си намерих и черен,все пак с един не става. :D Но аз вече не ги нося.След колко време от операцията се носят сутиени с банели?Ако някой знае моля да ми пише?

Babri
8th November 2007, 14:54
След 1 месец от операцията може да се носи сутиен с банели.

kukli4ka
8th November 2007, 15:03
Ами аз си купих,но нещо не се чувствам комфортно с тях.Мислех си,че може банелите да притискат...Вероятно гърдите ми все още са по-чувствителни,заради разрезите около ареолата.

кити
8th November 2007, 21:30
kalinka каза :....От това през тази въпросната ноздра дума да не става да излезе или да влезе някакъв въздух. Другата пък уж не е запушена механично, но незнайно защо постоянно се запушва и тя. От една година насам най-важното нещо за мен се оказа спрея за нос. Никъде не тръгвам без него. Вечер стои до главата ми, защото е единственото ми спасение когато се събуждам от задушаване. .....
:roll: Съжалявам аз също, най-ми е криво, защото аз разказах на вси4ки за моята ринопластика при него и явно след мен доста хора са отишли...4увствам се виновна...Но вижте, аз съм доволна от резултата си, и споделих именно това. Носът ми е с леко повдигнат връх, доста по-прав, а по отношение на вси4ки страни4ни ефекти, които говориш, аз ги имах също. Но тези неща след време при мен отминаха. Дори по4ти една година мислех да направя трета операция, за да се пипне съвсем малко отстрани, за да се свие още. Работата е там оба4е, 4е на мен лицето ми е малко по-широко и аз смятам, 4е тази форма ми отива много, а и с времето стана по-фин. Просто трябва поне година, за да се видят окон4ателно резултатите, а може и пове4е...Не правя реклама, много съжалявам за тези моми4ета, които са претърпели неуспешни интервенции, но за мен резултатът е добър :?

Krista
9th November 2007, 15:34
аз само мога да ви посъветвам да НЕ си правите ринопластика ПРИ ЕВСТАТИЕВ. Преди година го направих аз и оттогава не минава ден в който да не му тегля по една майна............Тъпак. НЕ СЕ ЛЪЖЕТЕ КАТО МЕН ДА СЕ ОСТАВЯТЕ В РЪЦЕТЕ НА ТОЗИ НЕКАДЪРНИК ЕВСТАТИЕВ
Аз имам две операции на носа при Евстатиев, след счупване и то доста сериозно и мога да кажа, че бях доста тежък случай.Доцента се справи чудесно, не съм имала никакви проблеми.Съжалявам, че при теб се е получило така, но в крайна сметка никой лекар на света не може да ти даде гаранция за успех, всички сме наясно, че РИСК ВИНАГИ ИМА.Това може да се случи и на най-добрият хирург.А относно запушването - няма човек, който да ползва капки за нос една година и да не се пристрасти.Тогава можеш да дишаш само с тях.Лигавицата без капки изсъхва и се подува се успокоява само от капките за нос.На всички капки си пише да не се изплозват повече от една седмица.Така че те съветвам да отидеш на лекар УНГ , ще ти дадат хапчета, който временно да заместят капките, за да можеш да дишаш докато ти се възстанови лигавицата.Така поне с едната ноздра няма да имаш проблеми.А за другата или се доверяваш пак на Евстатиев с ясното съзнание, че грешката е човешка, а не от некадърност или си поемаш отговорността за направения избор...

ENIRA
13th November 2007, 09:07
Вчера бях на консултация при д-р Тепавичарова. Тя се е разкрасила - има нови устни. Трябваше много да я чакам, имаше две операции. Посъветва ме да си сложа ментор плюс 255сс и ми насрочи дата за операция. Беше много внимателна, но все избира малки протези да поставя. чудя се дали изобщо тя прави големи гърди - може би защото се правят по- трудно? Попитах за този сутиен който ми препоръчаха по тел. но така си остана в пространството да виси този въпрос - никой нищо не каза. И аз си купих от Патриарха спортния сутиен на триумф

junglegirl
13th November 2007, 09:38
Ами тя просто не харесва големи гърди.Виждат й се просташки:)
Като й казах,че са ми препоръчали 450СС,тя ми изръмжа"Вие българките.....!!!" :)))))
П.П.Какво имаш предвид под "Ментор плюс"???"Moderate plus"-профил ли?

Mena
13th November 2007, 10:24
Ами тя просто не харесва големи гърди.Виждат й се просташки:)
Като й казах,че са ми препоръчали 450СС,тя ми изръмжа"Вие българките.....!!!" :)))))
Не е само тя, говорила съм с един много добър италиански пластичен хирург и той не одобрява слагането на повече от 300сс, не му харесват.

stilna_mlada
13th November 2007, 10:41
Не е важно дали му харесват или не, а дали различната кубатура оказва различно влияние върху организма- жлезата, мускулът... и дали има отношение към проявяването на усложнения като КК, риплинг и др...

kukli4ka
13th November 2007, 11:07
На мен доцентката ми каза,че колкото по големи като кубатура са имплантантите,толкова риска от КК е по-голям.

adinka
13th November 2007, 11:27
Наистина ли? :shock:

stilna_mlada
13th November 2007, 14:19
Как си обяснявате връзката?

ENIRA
13th November 2007, 15:10
От вчера не съм на себе си. Толкова съм ядосана на тая докторка, че вече ми минава идеята да я сменя. Аз не искам нещо ненормално но 255сс е смешно. Спор няма, че по - голямия размер крие повече риск, вярно е и че тя е специалист и разбира, смята и изчислява, ама 255... Мина ми ентусиазма от операцията. засега съм и платила само имплантантите 3200евро и като нищо ще я сменя. Непрекъснато иска пари. 820 лв. за конци, 250евро за упойка, 1600 лв. държавна такса за операция, 15 лв. за снимки, 45 лв. за преглед, и накрая се разписваш на някаква си декларация, че не си плащал нищо в болницата и не си давал пари???? Манталитета и е от комунизма

ENIRA
13th November 2007, 15:19
Да имам впредвид Moderate plus ама не разбрах с какъв профил. Доколкота схващам профила е важен, защото ти позволява при едни и същи сс да се променя вида в основата и изпъкването. Сега видях една приятелка която си прави гърди в Пловдив и тя от раз си сложи 350 сс, а е със същата структура като моята

gwendoline
13th November 2007, 15:26
Да имам впредвид Moderate plus ама не разбрах с какъв профил. Доколкота схващам профила е важен, защото ти позволява при едни и същи сс да се променя вида в основата и изпъкването. Сега видях една приятелка която си прави гърди в Пловдив и тя от раз си сложи 350 сс, а е със същата структура като моята
Ходила ли си и при други хирурзи? Защо не чуеш още някое мнение? Все още не е късно за това...

blanco y negro
13th November 2007, 16:29
Мина ми ентусиазма от операцията. засега съм и платила само имплантантите 3200евро и като нищо ще я сменя. Непрекъснато иска пари. 820 лв. за конци, 250евро за упойка, 1600 лв. държавна такса за операция, 15 лв. за снимки, 45 лв. за преглед, :roll: ми като има кой да и ги дава...! Някои доктори наистина прекаляват :evil:

junglegirl
13th November 2007, 16:41
засега съм й платила само имплантантите 3200евроИнтересно.:2014:
До тук те е минала с около 4500лв :2005:
Mopderate plus ти е точно профила на имплантите,или Среден плюс.
П.П.И аз съм с такъв :wink:

kukli4ka
13th November 2007, 20:41
Наистина ли ти явиха такива цени :girl_hysteric: Леле медицината стана по-доходна от наркотиците!

blanco y negro
13th November 2007, 21:29
Аз все се чудя, защо хората се съгласяват на тези цени! Може да е добра, ама не е единствена и едва ли е безгрешна. Докато има кой да им ги дава, лакомията им няма да има предел. Аз не бих се навила, ми то егати златните цици :cool: Знам, че е личен избор, просто не го разбирам! Така, едва ли не поощряваме увеличенията :!: :idea:

SweetShark
14th November 2007, 08:29
Привет, Енира.

Аз съм с 255сс пълно подмускулно от Тепавичарова, 2 1/2 години след операцията. Ръст 178-179 см, 62-63 кг. Преди операцията - пълна липса на гърди. Сега си имам стахотен бюст - сутиените ми са 75С /подчертавам С/, който ако не си кажа, дори и на голо не го разпознават като силиконов. И нямам никакви следоперативни проблеми - увисвания, риплинги и т.н. Напълно се доверих на препоръката на докторката /тогава този форум се състоеше от всичко на всичко 2 жени - Чуждата и Секси, та нямаше много информация/, но нито за миг не съжалявам.


Изборът на размер, освен от размера на подгръдната ти обиколка и наличието на кожа, още зависи от това, какво целиш с тази операция:
1/да имаш красив стегнат БЮСТ, пълнещ деколтето, и всички дрехи да ти стоят добре, гола да изглеждаш чудесно, по бански да ти се радват и жените на тялото, или
2/чак на челото ти да пише ИМАМ СИЛИКОНОВ БЮСТ, вижте ме колко съм богата, че мога да си го позволя....

Тук във форума има и от двете категории. Тепавичарова гледа на работата си като на разкрасяване, и ако прецени, че ефекта с прекарено големия размер няма да е разкрасяване, а загрозяване или не дай си боже, ще предизвика следоперативни проблеми, си казва. Ако прочетеш писанията ми в този форум от преди 2 години, ще видиш, че Тепавичарова искаше на мен да ми сложи по-големи импланти, защото ръстът ми го позволявал, но мери, мери, дърпа кожата по гърдите и се отказа, понеже нямало място. За което много се радвам....

И не на последно място: имай предвид, че в България не се продават хубави сутиени с чашка по-голяма от С. Слагайки голям имплант, не знаеш какъв таралеж си вкарваш в гащите, като дойде момента да си купуваш нормални ежедневни сутиени. Мястото, където можеш да намериш хубави сутиени и бански с чашка Д или не дай си боже ДД, е Лондон...

SweetShark
14th November 2007, 08:35
Аз все се чудя, защо хората се съгласяват на тези цени! Може да е добра, ама не е единствена и едва ли е безгрешна. Докато има кой да им ги дава, лакомията им няма да има предел. Аз не бих се навила, ми то егати златните цици :cool: Знам, че е личен избор, просто не го разбирам! Така, едва ли не поощряваме увеличенията :!: :idea:
Моите струваха само с около 1000 лв по-малко, преди 2 г и половина...Златни- златни, ама безпроблемни.....

Разходи се из форума, и виж при другите пластични хирурзи как е, колко реоперации имат и тогава решавай какво ще правиш. Това си е твоето тяло, можеш да си правиш с него каквото си искаш. Аз предпочетох скъпото, но безопасното.

bimbi
14th November 2007, 09:05
Аз предпочетох скъпото, но безопасното.не искам да споря, само да кажа, че според мен безопастно няма при никой. и не е хубаво да го казваш /поне не в тоя форум/, щото току-виж някой изпищи от Тепавичарова, и после ще дойде да реве - ама суитшарк така каза...вече сме го гледали тоя филм с друг лекар :cool:

huanita
14th November 2007, 09:21
От вчера не съм на себе си. Толкова съм ядосана на тая докторка, че вече ми минава идеята да я сменя. Аз не искам нещо ненормално но 255сс е смешно. Спор няма, че по - голямия размер крие повече риск, вярно е и че тя е специалист и разбира, смята и изчислява, ама 255... Мина ми ентусиазма от операцията. засега съм и платила само имплантантите 3200евро и като нищо ще я сменя. Непрекъснато иска пари. 820 лв. за конци, 250евро за упойка, 1600 лв. държавна такса за операция, 15 лв. за снимки, 45 лв. за преглед, и накрая се разписваш на някаква си декларация, че не си плащал нищо в болницата и не си давал пари???? Манталитета и е от комунизма
Тая мацка вече се подиграва. Имплантите на Макган струват кръглите по 900 Евро, анатомичните по 1300. Тва 800 лв. за конци и 15 лв за снимки???? Аз ако съм на вас, ще си намеря конците и ще й ги занеса, ще се снимам и ще й ги занеса :evil:

Нито за миг не съжалявам , че НЕ се оперирах при нея. Да си говорим честно- става дума за операция , която е важна, но моля ви - далеч не е най-сложната за изпълнение. Нито пък тя е вълшебница, нито е единствената, която прави хубави гърди. Считам, че когато човек иска да вземе безбожно много пари за такава операция, трябва най-малко да се е постарал да си опържи задника с кредити, за да създаде частна луксозна клиника. Инъче не съм на 2 годинки за да ме успива с цени. АААААйде нема, нужда :evil:

SweetShark
14th November 2007, 09:23
Бимби, не искам да влизам в излишни спорове, ама как за толкова години никой тук не писна от Тепавичарова като качество на работа, само от цените пищим....Тя сама си казва, че е ре-оперирала само импланти със салинов разтвор, и то защото разтворът е изтекъл /за което тя винаги предупреждава преди поставунето им/ и дори изброява колко такива реоперации има.

Шапка й свалям, че така се пази, и не дава на всяка мераклийка за бюст да й дава наклон на ....

bimbi
14th November 2007, 09:31
мацо, не всеки пише по форумите, било то доволен или недоволен. и една недоволна да има на 5000 оперирани, е достатъчно.
естествено че не мога да ти казвам какво да пишеш и мислиш...нито пък твърдя, че Тепавичарова е лош хирург. нито я познавам, нито ме е оперирала, въобще нямам каквито и да било впечатления от нея и работата й :) просто след оня случай, негласно решихме да не пишем повече такива неща, форума се разраства и рано или късно може да се случи същото...а никой не иска наприятности и конфронтации от типа "ама ти каза че е най-добрия, пък глей кво ми направи"...
поздрави :)

SweetShark
14th November 2007, 09:41
Дискусията тук е за цените на Тепавичарова, доколкото виждам /не за другото.../

Цените в една пазарна икономика се определят не от това, колко струват съставките на даден продукт или услуга, и колко труд има вложен в този предукт или услуга, а от пазара - т.е. колко пазарът е склонен да плати за този продукт или услуга, като това, което пазарът е склонен да плати може да е значително под цените на съставките, и обратното, значително над ... Докато има хора като мен, които са склонни да плащат на Тепавичарова цените, които тя иска, нейните цените ще са такива, и тя ще си решава какъв размер импланти може да сложи или не. Който му е скъпо, или му малеят имлантите, има други доктори и други цени.

ENIRA
14th November 2007, 09:53
Като цяло ефекта който аз исках да постигна с операцията е размер на сутиена С. Смятам, че не е прекалено. С 255сс няма как да се случи - и тя самата го потвърди. Обяснява ми как на дъщеря си била сложила такива. Помолих я за 280сс, а тя така остро реагира все едно съм извършила престъпление срещу човечеството и искаше още 3200лв. само за една протеза, за да мери по време на самата операция - ако стане 280сс ги слага ако не остава 255сс. Просто повече пари няма да дам, разбирам я , че иска да се подсигури, но нали за това е опита да може приблизително да предцени. Избрах точно тази лекарка, защото искам прецизна и перфектна работа. Абстрахирам се от това, че е дръпната и си налага мнението. И аз работя с хора - специфична материя в която и при мен като дойдат питат за съвет, защото абе както и да е ...
Ходих на консултация само при Динев, но някак си ми бледнее като специалист /лично мнение/ макар, че е симпатяга. Не ми харесва - разрез около ареолата.
Датата на операцията ми е за началото на декември

SweetShark,
Благодаря ти, донякъде ме успокояваш.

ENIRA
14th November 2007, 10:00
За цените на д-р Т просто споделям във форума - не се оплаквам. Споменавам ги само за информация. Бях предупредена, че ще е по-скъпо. Решила съ м и връщане назад няма.

SweetShark
14th November 2007, 10:05
Аз съм с 255 сс и нося сутиен С, сега. Защо смятате, че няма да стане при теб размер С? Да повторя, преди операцията бях АА...

blanco y negro
14th November 2007, 10:35
Ми аз пак не мога да се съглася. Какво щеще са стане ако несъществуваше Тепавичарова, всички сме обречени, така ли? Нестига, че е доста "нелюбезна" /беше писано някъде тук/, прави малки цици, а и да и платя почти двойно :roll: , ами няма да стане. Пък за "сигурното", такова понятие в хирургията няма, там всичко е възможно.
Помолих я за 280сс, а тя така остро реагира все едно съм извършила престъпление срещу човечеството и искаше още 3200лв. само за една протеза, за да мери по време на самата операция - ако стане 280сс ги слага ако не остава 255сс. е как е възможно? Кое е престъпление, според вас?
Просто повече пари няма да дам, разбирам я , че иска да се подсигури, но нали за това е опита да може приблизително да предцени.ега ти "подсигуряването" :idea:
пп. подчертавам, че си е мое мнение и не го налагам на никого!

gwendoline
14th November 2007, 10:46
Ми аз пак не мога да се съглася. Какво щеще са стане ако несъществуваше Тепавичарова, всички сме обречени, така ли? Нестига, че е доста "нелюбезна" /беше писано някъде тук/, прави малки цици, а и да и платя почти двойно :roll: , ами няма да стане. Пък за "сигурното", такова понятие в хирургията няма, там всичко е възможно.
Помолих я за 280сс, а тя така остро реагира все едно съм извършила престъпление срещу човечеството и искаше още 3200лв. само за една протеза, за да мери по време на самата операция - ако стане 280сс ги слага ако не остава 255сс. е как е възможно? Кое е престъпление, според вас?
Просто повече пари няма да дам, разбирам я , че иска да се подсигури, но нали за това е опита да може приблизително да предцени.ега ти "подсигуряването" :idea:
пп. подчертавам, че си е мое мнение и не го налагам на никого!
Абсолютно подкрепям мнението ти, Наталия... Прекалено едностранчиво и неубедително е някой да твърди, че само един хирург е прецизен и безгрешен. Нещо повече - такъв не съществува на цялата планета, не само у нас. :) Но не виждам и смисъл от това да се оплаква човек от това, че някой не зачита желанието му за по-голям размер, след като не си е направил труда да чуе и други мнения. :?: Аз, при условие, че не съм имала кой знае какви изисквания като кубатура, минах през трима; а ако имах някакви по-точни желания и някой ми откажеше - щях да питам поне още пет хирурга сигурно. Все пак не режа тялото си всеки ден, нито вадя такива суми често. :roll: А послания от типа на "избрах малкия размер, защото другите изглеждат изкуствено" е как да кажа... най-малкото смешен и неоснователен :girl_haha: , тъй като всичко зависи от първоначалния старт и форма. И още... трудно ми е да повярвам, че някоя жена тук е избрала силиконовия бюст, за да видят хората колко пари има... Ама че безумни твърдения... :evil: :girl_hysteric:

kukli4ka
14th November 2007, 12:02
Аз обиколих няколко пластични хирурзи,защото тя ме дразнеше с поведението си,но накрая преглътнах гордостта си и се върнах при нея.Направих го,защото съм мед.работник и мога да различа професионалиста от печалбара.Не могат да ми казват"ще ти направим операцията както ти искаш и колкото ти искаш".Пациента не казва на кардиохирурга как да му направи операцията или на ортопеда каква пластика да му направи.Просто избираш - или му имаш доверие или не.Без доверие не става,нали си поверяваш живота в ръцете на този човек.

blanco y negro
14th November 2007, 12:51
засега съм и платила само имплантантите 3200евро и като нищо ще я сменя. Непрекъснато иска пари. 820 лв. за конци, 250евро за упойка, 1600 лв. държавна такса за операция, 15 лв. за снимки, 45 лв. за преглед,аааааа, НЕ, тук и дума не може да става за печалбарство. :girl_haha:
Може и да си разбира жената от работата, не споря, но да ми сложи толкова малък кубик, че чак аз едвам да виждам разликата, да се изръся толкова и отгоре на всичкото да ме навикат :1208:

bimbi
14th November 2007, 13:47
мога да различа професионалиста от печалбара.е да, тя е и двете заедно :lol: :lol:

SweetShark
14th November 2007, 14:21
Ами аз нали точно това се опитвам да обясня по собствен пример - че 255 никак не са малко, при това без собствени сс преди операцията...Имам чашка С само с 255, и не е нужно да ги търся с лупа, достатъчно големи са, хем на мен и на околните да радват окото, хем на голямата ми любов да пълнят големите ръце :oops:

ENIRA
14th November 2007, 14:22
хората който ми я препоръчаха не са случайни, проверявали са многократно, нищо сигурно няма в живота - може да е много добра и само една грешка да допусне през цялата си практика, която да е върху теб, обезмисля всичко.

SweetShark, много ми се иска това да стане 75С и дано да успея да го постигна с 255сс. Не искам разправии.

SweetShark
14th November 2007, 14:29
Да ти пратя ли моя снимка? Дай ми е-мейл на лични.

junglegirl
14th November 2007, 15:37
много ми се иска това да стане 75С и дано да успея да го постигна с 255сс.Аз не мисля,че ще стане!Особено,ако сега нямаш почти нищо.
100% това е максимум пълна B чашка,но C не ми се вярва да стане.
П.П.Е,освен ако подгръдната ти обиколка не е 50 см :lol:

SweetShark
14th November 2007, 16:12
Ей, големи сте неверници - а мен поне сте ме виждали на живо - и подгръдната ми е 75 см...и сутиените ще си покажа за доказателство....

junglegirl
14th November 2007, 16:29
Ами аз не виждам как ще стане :D
И моята подгръдна е 75,имах по 250СС мои и още 375СС имплант,значи 625СС на гърда.Сега съм пълно С към Д чашка,а при нея как ще стане това само с 255СС имплант и примерно 100СС нейни не виждам :wink:

ENIRA
14th November 2007, 17:03
Вчера бях ядосана, днес вече го приемам по - спокойно, пък и вашите мнения ми помагат да се ориентирам и Ви благодаря за тях.

SweetShark
14th November 2007, 17:06
Ти поне си ме виждала на живо.... :roll:, учудва ме недоверието ти. Ако искате, да си направим мини-среща на тунингованите някой ден, и ще си покажа сутиените и циците в тоалетната :-)

ENIRA
14th November 2007, 17:10
подгръдната ми е 69 - 70см, не съм тренирала, раждала съм, кърмила съм сина ми и имах кърма за още две деца да отгледам успоредно с мойто

gwendoline
14th November 2007, 18:48
подгръдната ми е 69 - 70см, не съм тренирала, раждала съм, кърмила съм сина ми и имах кърма за още две деца да отгледам успоредно с мойто
И аз бях като теб - много кърма и при двете си деца; съответно много кожа и пак съответно - 375 сс импланти без никакъв проблем.... :roll:

junglegirl
14th November 2007, 19:32
Ти поне си ме виждала на живо.... :roll:, учудва ме недоверието ти.
Не съм,бе мила.Не съм идвала на срещите,но съм те виждала на снимките.
Не е недоверие!!!
Просто не си представям как биха стояли тези импланти на мен.
:2020: