PDA

View Full Version : Увеличаване на бюст с импланти Nagor???


Leniiiiii
29th June 2012, 12:47
Здравейте дами,

Ходих на консултация при Кънев за увеличаване на бюст. Препоръча ми импланти Nagor. Малко съм притеснена покрай "гърмящите" импланти PIP и искам ако някой е с Nagor да си каже мнението и има ли проблеми?


Благодаряя

hera
29th June 2012, 16:04
Моето мнение е да си намериш лекар,който предлага и други марки и ти да решиш.

hera
29th June 2012, 16:05
А и кой е Кънев и защо си се спряла точно на него

Leniiiiii
29th June 2012, 19:15
Живко Кънев е в клиника "вита"! Работи и с други импланти,но ми препоръча тези! Интересува ме ако някой си е слагал от тези импланти да каже мнение За този доктор прочетох мн хубави мнения във форумите и моя позната си ги прави там и е доволна, но тя е с други импланти.

hera
30th June 2012, 12:30
Даже и да си решила да се оперираш точно при този д-р е добре да отидеш на преглед и при още един д-р и да чуеш още едно мнение

Leniiiiii
1st July 2012, 12:18
Да съгласна съм

hera
3rd August 2012, 17:03
Здравей Leniiiiii,току що видях,че в тази тема си пишем само двете с тебе.Намери ли си д-р и какво стана с твоята операция.

max_mara
3rd August 2012, 22:11
питах моя доктор за Нагор, обаче той каза че са нисък клас и не ги препоръча

maichetto
9th August 2012, 08:17
Кой е пък твоя доктор, който с лека ръка отхвърля марка импланти??? Аз съм с Nagor и мога да кажа, поне за момента че съм много доволна , че съм избрала точно тази марка. Операцията ми беше тази година и се чувствам превъзходно, благодарение на МОЯ ДОКТОР!!! ХУБАВ И УСМИХНАТ ДЕН НА ВСИЧКИ!!!

Шоки
9th August 2012, 18:41
По-добре се насочи към марките Макган и Ментор, по - добрите доктори от Кънев и Енчев предпочитат да работят с тях и са доказани вече, повечето момичета тук са с тези марки.

Бижу
9th August 2012, 22:03
Шоки, къде се изгуби? :girl_flirt:

Колкото до имплантите - би трябвало вече всички, четейки тук, да са разбрали, че всеки док си лобира за определена марка. Аз бях наясно още от самото начало, че искам МакГан. Още преди да си избера лекар, параметри и пр. :girl_flirt:

maichetto
10th August 2012, 08:41
Това, че повечето момичета са с импланти Макган и Ментор, не означава, че останалите марки не са качествени! Хирурзите, при които са си правили манипулацията са им ги препоръчали, вероятно са им по- изгодни. Всичко е въпрос на избор, все пак хирурзите препоръчват, НИЕ избираме!
Leniiii, аз съм доволна от имплантите Nagor, казвам го понеже питаш, но не се ангажирам да ти ги препоръчвам! Чети във форумите и вземи решение.
Хубав ден. :lol:

Шоки
10th August 2012, 12:17
Е да, имаше хирурзи , които силно лансираха ПИП като най-добри, но между тях имаше и хирурзи, които не им се довериха и прецениха, че не са качествени. Така че има значение и хирурга. Никога не си застрахован на 100% , но все пак логично е да избереш хирурга с най-малко оплаквания и грешки.
Да Бижу, всеки хирург си има мнение, но все пак както казах има разлика от хирург до хирург. Трябва добре, ама много добре да се избере хирурга.

Leniiiiii
20th August 2012, 11:58
Благодаря за мненията! Като ги поставя, ще дам и своето :) Хубав ден момичета

djidjinka
14th November 2012, 12:55
здравейте, миналата година, септември месец, си направих операция:
Д-р Живко Кънев, импланти МакГан, 310 кубика, кръгли, разрез под гърдата, средна проекция, под мускулно.
ходих на много лекари, докато си избера, д-р Кънев ме прегледа и беше категоричен за няколко неща:
1. поради малки ареоли отказва да прави разреза през тях. (показа ми снимки на неуспешни такива разрези)
2. няма да ми постави капковидни импланти, защото имах малък, но високо разположен бюст, няма как такъв имплант да ми стои добре.
3. тъй като съм спортистка и имам силна мускулатура ( гребкиня съм), ако искам под мускулно поставяне, ще остана 1 ден допълнително в болницата, за наблюдение.
след операцията останах 2 нощи в болницата, след това сестра ми дойде с колата да ме взема, не съм от София, но останахме още една нощ в хотел, придвижването с колата беше болезнено (пеша е почти невъзможно, защото не можеш да се изправиш добре)... на другия ден преди пътуването пих един течен аналгин и почти не го усетих, не е най-приятното нещо, но в никакъв случай не е страшно. този аналгин беше единственото болкоуспокоително, което съм приела, след 10 дни де изправях сама от легнало положение, на 15-тия се върнах на работа, на 40-тия на тренировка... операцията не е тежка (имам и други операции не козметични, но тази нищо не е...), резултата е възхитителен, точно това, което исках, след посещения на лазер, в същата клиника, ходих на море без горнище на бански (дори не си купих :) ), а едната жена с нас беше много изненадана, когато научи за операцията, въобще не си личи (имайте предвид, че аз съм доста спортно изглеждаща и стегнатите гърди не се открояват, изглеждат, като на тренираща жена) лекарят е страхотен, болницата и професионализмът му, са гарантирани. :) успех.
П.С.: щом лекарят ти ти препоръчва конкретен имплант, или се съгласяваш или търсиш нов лекар, аз препоръчвам Кънев

djidjinka
14th November 2012, 12:58
поправка, 310 грама, нямам идея колко кубика са това, но имаше само едни по-малки 295г.