PDA

View Full Version : И в крайна сметка... със или без, не сте ли същите?


R
27th June 2013, 09:14
Здравейте, момичета! Пускам нова тема, понеже освен специалните въпроси, за които всеки пише в темите, искам да знам ЗАЩО ще го направя и в може би се прокрадва едно съмнение дали накрая няма да е "все тая".

Съжалявали ли сте някога, че сте се оперирали?
Носело ли ви е понякога повече неудобство,отколкото увереност?
Не сте ли в крайна сметка същите?
Промени ли се начина, по който другите ви възприемат?

На прага съм да взема решение, гледам си моите- мънички, ама моички :)) Не разчитам, че след операцията едва ли не живота ми ще се промени, но струва ли си парите, страха, болката и най-вече рисковете? Не оставайте с впечатление, че съм негативна! Напротив!! Поставям нещата на кантар ( от зодията ми е ) и искам да съм сигурна, че накрая ще съм удовлетворена и никога няма да съжалявам ..

Моля, отговаряйте повече, вече трябва да решавам!
Благодаря ви!
Прегръщам силно всяка, която не е прясно оперирана! :))

Шоки
27th June 2013, 09:35
Щом те глождат такива съмнения и си ги харесваш такива каквито са, значи не виждам защо ще се оперираш.Аз мисля, че тази операция не трябва да се прави от глезотия или каприз, а когато е необходима и когато жената ще премахне с тази операция някакъв психически или физически проблем. Аз, а и повечето жени, съм се оперирала, защото не си харесвах гърдите и те ми носеха голям психически дискомфорт. Комплексираха ме много. Аз не съм от паралийките, събирах въпросната сума няколко години и нито ден не съм съжалявала за това си решение. Да, някои удобства са ми леко нарушени, като например спането в някои пози, но определено ми донесоха много голяма увереност. Да, в крайна сметка, аз съм си аз, не съм и мислила , че гърдите ми ще ме променят самата мен. Те просто ми доставиха удоволствие, увереност, щастие. Как ме възприемат другите? Нормално и както преди, но аз не си ги сложих за да ме възприемат другите, а за да се възприемам самата аз и постигнах желания ефект.
Щастлива съм, че успях да си позволя тази операция. Нито за миг не съжалявам за решението си. Целия дискомфорт преживян в даден момент си заслужаваше крайния резултат.Чувствам се много добре в кожата си вече и доста уверена. Сега дори силиконовите гърди, когато са добре направени, ми харесват много повече от естествените гърди и като вид и като усещане при допир.

R
27th June 2013, 09:44
Много благодаря за отговора! Не бих казала,че харесвам моите, но съм ги възприела, точно както съм възприела например че ноктите ми се чупят. Структурата ми е слаба нагоре и по-закръглена в ханша и бедрата. Ребрата ми едва ли не се бороят .. Мисля че едни гърди определено ще дадат баланс и симетрия на цялостната визия..
Досега четох една тема тук за депресията. Там пишеше, че в никакъв случай не трябва да разчитаме на гърдите да ни оправят живота ( и Слава Богу не го и правя заради това) , но наистина бих искала да знам че един хубав ден след операцията аз ще си кажа- Боже, точно това винаги ми е липсвало, ето направих го и се чуствам страхотно !
п.с. няма да забравя как един мъж ми каза- ама ти къде си тръгнала с тия гърдички.. Егати да му се невиди, едните гърди ли са определящия критерий за къде сме тръгнали ..!

Шоки
27th June 2013, 10:08
Е моя живот определено се оправи и аз премахнах комплекса, който ме депресираше. Така, че ефект има. И наистина след операцията точно тези думи си казах - "Боже, точно това винаги ми е липсвало, ето направих го и се чуствам страхотно ! "
А мъжете не ги брой, няма да ги заобсъждам, че те са друга тема. Но гърдите да, не правят човека по-качествен като човек и не трябва да са критерий за качество. Поне според мен, защото моя критерии за качество на човека не се мери в идеален външен вид.
В сексуален аспект пак всичко е много по-добро от преди. Друго си е да се чувстваш уверена и красива в тялото си в леглото. Секса е стократно по-добър.

The Shadow
27th June 2013, 12:06
Здравейте!
Аз бях чашка А /имах все пак някаква млечна жлеза, не е било съвсем и тотално без хич/ направих го за симетрия. Наистина има такава и е прекрасно що се отнася до естетиката. Но странното е, че никога преди това не съм имала комплекс от това че нямам цици. Никога не съм имала проблем с мъжете /да ме е срам или нещо от сорта че съм без бюст/ И винаги съм си ги харесвала такива каквито са. Може би от прекалена суета и понеже съм малко прекалила /леко вманиачила/ в представата за естетика, за това и предприех тази стъпка и то на доста годинки. По принцип докато се възстановявах /понеже беше дълго, както писах в друга тема/ тогава всеки ден се упреквах защо съм го направила и защо си причиних такова нещо че да ме боли толкова време. Да имам дисконфорт при опредени пози на спане както писа Шоки, като цяло придобивката ми харесва, докторката си свърши работа прекрасно и съм много, много доволна от нея!
Странното, е че като се сдобих с "тях" не съм отразила някаква разлика от страна на другите хора ..може и да има но просто не съм обърнала внимание. Също така не съм се и замисляла дали по някакъв начин ми влияят на самочувствието. По- скоро не. Защото не ги мисля изобщо. А за мъжете...ми трябва да питам как ме намират преди и след :))))))))))))))))))) хе хе!
Хубав ден!

tyning
27th June 2013, 12:53
Имах огромен комплекс ,създаден от мъж с липса на деликатност . Като дойдеше време за плаж ми беше голяма мъка да си намеря подходящ баски и изпитвах истинско неудобство на плажа , да не говорим ,че липсата на бюст ми създаваше и неудобства в спалнята и не свалях сутиена ..... съответно това влияеше и на сексуалността ми . Цели 10 години мечтаех за този бюст , но нямах финансовата възможност да го направя . Сега , когато го имам се чувствам уверена и по-привлекателна , съответно не съм същата... До момента не е имало нито секунда , в която да съм съжалявала , че съм го направила , съжалявам само , че не ги направих по-големи .Не ме интересуват другите . Не ми създават неудобства честно казано , спя си по корем както преди от 11-тия ден след операцията .

The Shadow
27th June 2013, 13:03
Имах огромен комплекс ,създаден от мъж с липса на деликатност . Като дойдеше време за плаж ми беше голяма мъка да си намеря подходящ баски и изпитвах истинско неудобство на плажа , да не говорим ,че липсата на бюст ми създаваше и неудобства в спалнята и не свалях сутиена ..... съответно това влияеше и на сексуалността ми . Цели 10 години мечтаех за този бюст , но нямах финансовата възможност да го направя . Сега , когато го имам се чувствам уверена и по-привлекателна , съответно не съм същата... До момента не е имало нито секунда , в която да съм съжалявала , че съм го направила , съжалявам само , че не ги направих по-големи .Не ме интересуват другите . Не ми създават неудобства честно казано , спя си по корем както преди от 11-тия ден след операцията .
Поздравления за което! :)
На плаж ли?! Без цици си ходех по прашка /е само като се препичам де иначе влизането във водата и ходенето до кафето с банЦки/ И като легна по гръб и гледаш една дъска с изхвръкнали кокали - тотално рагу. Но никога не ме е било срам или да се комплексирам. Даже напротив никога не съм чувствала липса на мъжко внимание та дори досадници, въпреки липсата ми на бюст. Много е важно човек да се харесва и обича сам себе си. Тогава и околните го харесват! Психология! А даже на плажа с приятелки силиконки които демонстрираха придобивките си пак не съм се комплексирала. Пак /може да звучи наистина нарцистично и не скромно, но мъжете предпочитаха мен-дъската пред напращелите каки силиконки/ Звучи прехвалено но наистина е факт. Е сега с чашка С може и да има изменения като внимание но наистина не се впечатлявам от разликата преди и след. Просто си я приемам и не я въздигам в култ. Дай Боже всеки му! :)

Мариса
27th June 2013, 13:19
Здравейте и от мен:)
Никога не съм съжалявала,че се оперирах,въпреки че от първия път не станаха такива каквито исках.
Никога не ми са ми носели неудобство,а точно обратното :)
Не,не съм същата,защото се харесвам повече от всякога :)
Не ме вълнува как ме възприемат другите,важното е аз самата как се възприемам :)
Струваше си всяка болка и всеки дискомфорт,които ми причиниха.
Направих го за себе си и съм доволна,че не послушах бившия си мъж,който ме разубеждаваше по простата причина,че съм щяла да бъда още по-желана от другите мъже и съм щяла да го заменя с друг,хахаха.Събрах парите бързо,защото нямах търпение и така.

Шоки
27th June 2013, 13:20
Аз точно за това написах в горните си постове, че тази операция не трябва да се прави просто ей така, а само ако естествените ви дадености ви карат да се чувствате зле..Ако естествените ви гърди не ви комплексират и не ви карат да се чувствате зле, тогава по-добре не се оперирайте, защото да, има някои дискомфортни ситуации и ще си кажете "хубаво си ми беше и преди какво ми трябваше".
Иначе аз заради мъж или за демонстрации на плажа не съм ги правила. Определено внимание не ми е липсвало нито преди , нито сега. Даже въобще вниманието към мен в момента не се е увеличило.И не това е целта ми, защото прекаленото внимание, мен лично, ме дразни. Ходя си на плаж с горнище, защото не искам по никакъв начин да привличам излишно внимание с гърдите си. И сега приятелите ми и колегите се ми казват- "ма сложи едно по-голямо деколте, покажи ги малко, за какво ги сложи"? Аз не ги сложих за демонстрация и привличане на внимание, а за себе си, да премахна психическото си силно неудовлетворение.
Поста на Мариса напълно припокрива и моето мнение.

Dessislava
27th June 2013, 13:22
Здрасти и от мен по темата!:1201:
Ами,мила,ако го правиш го направи за себе си!Важното е ти да се харесваш,а не някой как ще те възприеме.
Аз не съжалявам нито за миг,прежалила съм спането по корем още отпреди операцията.
Аз имах гърди,които след две раждания и кърмения бяха прилични,но бяха различни по големина.Нещо,което не се прикриваше от сутиен.Сега си ходя без сутиен или със спортен,но гърдите ми са еднакво големи :girl_in_love: И не ми пука какво мислят другите.Повечето ми приятелки реагират нормално,дори не забелязват,че имам корекция,ако не кажа.И аз като тунинг на моменти съжалявам,че не ги направих по-големи,но това е само на моменти :1224:
Мъжът до мен не реагира особено позитивно и до ден днешен,но в крайна сметка един живот живея и ще е така както на мен си ми харесва!Гърдите,здравето и самочувствието са си лично мои!
Пожелавам ти да вземеш правилно решение!Няма да те убеждавам колко е хубаво да имаш силиконови цици,защото всеки има право на свое мнение.И ти също!Със или без силикон всичко останало си е същото и личността,и хубавите,и лошите моменти!Неведнъж съм го казвала,ако си имала някакви лични проблеми преди,ще ги имаш и след силикона.Едните цици няма да ти преобърнат живота в положителна посока и всичко да е цветя и рози,но ще ти помогнат да се чувстваш по-уверена в себе си...
Успех!

Pufpaf
27th June 2013, 15:23
Съжалявам, че ви се вмъквам така по терлици в темата, но като влезнах в "кокошарника" и нещо не мога да намеря изхода :mrgreen:

Интересно ми е да ви чета тези мнения, така научавам и различни аспекти от женската психология, но трябва да знаете, че нещата са доста свързани, същото е и при мажете. Веднага ви давам пример, защо някой мъже ходят на фитнес и правят разни процедури да изглеждат добре, причината е същата, като при жените, които си правят гърдите.

И каква е причината, естествено това е за по голямо самочувствие и увереност, а другите неща са вследствие на тези неща, дали някой ще ни харесва или т.н.
Оле е сега се сетих, че дори някъде бях виждал силиконови импланти и за мъже :lol_crazy: а това толкова смешно, защото при нас гърди се правят с тренировки, направо не мога да повярвам, че някои мъж би си сложил силикон, това е нелепо и аз наскоро разбрах, че има такива импланти !

Силикона може да не ви промени директно живота, но индиректно той може да промени всичко, защото той може да ви даде увереност и самочувствие, а без него човек няма как да успее във който и да е аспект от живота.

няма да забравя как един мъж ми каза- ама ти къде си тръгнала с тия гърдички..

Съжалявам, че трябва да го кажа, но до кога ще наричате такива хора мъже, дори аз не се чувствам добре от факта, че се причислявам към такива индивиди според пола. Просто трябваше да напишеш - "Няма да забравя как един палячо ...."
Надявам се, че разумните жени винаги могат да разделят хората индивидуално, щото нямам как заради някои боклуци да се говори под общ знаменател, не говоря за конкретният случай, а по принцип.

То и аз мога да си живея с моят нос нали, но знам, че ако си го направя както трябва, това ще ми даде по голяма увереност от която целият ти живот може да се промени.

От гледна точка на психологията, всякаш нещата са много сходни между комплексите на жените от гърди им и този на мъжете "оная им работа" но само за мъже, които са в нормите, но пак са комплексирани. Но във детайли обаче случаите са доста различни.

Всъщност вие засягате само единият аспект, за големината на циците, но колко случаи има на реконструкция на увиснали, асмиметрични, не добра форма и т.н. за тези жени си е дори наложително да си направят гърдите, защото те едва ли ще имат добро самочувствие и увереност, докато ако са малки само това е нещо по различно,

Ще ме прощавате, пак се разписа химикала и то в каква тема :1228: ама така става като получа факсове от кораба майка :2055:

tyning
27th June 2013, 15:38
Оле е сега се сетих, че дори някъде бях виждал силиконови импланти и за мъже :lol_crazy: а това толкова смешно, защото при нас гърди се правят с тренировки, направо не мога да повярвам, че някои мъж би си сложил силикон, това е нелепо и аз наскоро разбрах, че има такива импланти !


Аз бях изненадана , че има импланти за прасеца ...

[QUOTE=Pufpaf;789683]
Ще ме прощавате, пак се разписа химикала и то в каква тема :1228: ама така става като получа факсове от кораба майка :2055:

То тука май всички получаваме факсове от кораба майка...

The Shadow
27th June 2013, 15:47
Съжалявам, че ви се вмъквам така по терлици в темата, но като влезнах в "кокошарника" и нещо не мога да намеря изхода :mrgreen:

Интересно ми е да ви чета тези мнения, така научавам и различни аспекти от женската психология, но трябва да знаете, че нещата са доста свързани, същото е и при мажете. Веднага ви давам пример, защо някой мъже ходят на фитнес и правят разни процедури да изглеждат добре, причината е същата, като при жените, които си правят гърдите.

И каква е причината, естествено това е за по голямо самочувствие и увереност, а другите неща са вследствие на тези неща, дали някой ще ни харесва или т.н.
Оле е сега се сетих, че дори някъде бях виждал силиконови импланти и за мъже :lol_crazy: а това толкова смешно, защото при нас гърди се правят с тренировки, направо не мога да повярвам, че някои мъж би си сложил силикон, това е нелепо и аз наскоро разбрах, че има такива импланти !

Силикона може да не ви промени директно живота, но индиректно той може да промени всичко, защото той може да ви даде увереност и самочувствие, а без него човек няма как да успее във който и да е аспект от живота.



Съжалявам, че трябва да го кажа, но до кога ще наричате такива хора мъже, дори аз не се чувствам добре от факта, че се причислявам към такива индивиди според пола. Просто трябваше да напишеш - "Няма да забравя как един палячо ...."
Надявам се, че разумните жени винаги могат да разделят хората индивидуално, щото нямам как заради някои боклуци да се говори под общ знаменател, не говоря за конкретният случай, а по принцип.

То и аз мога да си живея с моят нос нали, но знам, че ако си го направя както трябва, това ще ми даде по голяма увереност от която целият ти живот може да се промени.

От гледна точка на психологията, всякаш нещата са много сходни между комплексите на жените от гърди им и този на мъжете "оная им работа" но само за мъже, които са в нормите, но пак са комплексирани. Но във детайли обаче случаите са доста различни.

Всъщност вие засягате само единият аспект, за големината на циците, но колко случаи има на реконструкция на увиснали, асмиметрични, не добра форма и т.н. за тези жени си е дори наложително да си направят гърдите, защото те едва ли ще имат добро самочувствие и увереност, докато ако са малки само това е нещо по различно,

Ще ме прощавате, пак се разписа химикала и то в каква тема :1228: ама така става като получа факсове от кораба майка :2055:
Ще ме прощаваш, Но аз не мисля че еди нос или цици ще допринесе за развитието на дадена личност било то мъж или жена. Познавам мъже които са си правили ринопластика и такива които слагат филъри и ботокс. Е да ти кажа ако човека не го харесват като човек то квото и да си сложи или промени все тая е работата. Или те харесват хората или не. Това е въпрос на излъчване и чар, а не на притурки и подобрения. Ѝвъпреки че съм съгласна с тях /видно и поради мойте такива грижи/ но никога не съм искала да си изменям външния вид. външния вид е е нещо като ДНК. Е да когато има належаща нужда от корецкия съм за с две ръце. Но говорим за видими дефекти, а не за всекидневно гледане в огледалото и да си самовнушаваме че видиш ли по чип нос по ше ми отива и там подобните глупости. За мъжкото достойнство: Е ок след като има вече удължаване, удебеляване нещата са супер, ама пак да се върна....: ако го уголемиш, или удебелиш дали ще си вече ок? Ако си тотално дърво в секса, непохватен и смотан една такава корекция дали ще ти реши проблемите които си мислиш че имаш и са само в твойта глава? Защо не се замислят хората преди да се втурнат в разни неща? Аз съм привърженик на пластичната хирургия, козм. дерматология и и козметика но винаги си налагам ГРАНИЦИ и съответно преценявам, дали наистина някои неща са необходими. И после дали това нещо ще ми донесе очаквания резултат. Резултата мили съфорумци идва от самите нас като хора, личности. Не от външните намеси. Защото и след тях ако си смотльо или смотла нещата, просто си продължават по старо му. Важно е колко сте уверени в себе си, а не да разчитате, че пл. хирургията или козм. дерматология ще направят чудеса с Ващо вътрешно А,з което ако не е установено и преценено и Господ не може да ви помогне.
А и тия дет си правят там разните уголемяване или удебеляване, като са на форма стани падни или дунапрен ко праим след интервенцията? Като не мое го вдигне за кво се е направил? Или ше си кара на хапове? Щото алтернатива не виждам?......И язък му за строшените кинти като пак си е ....ъъъъъъъъъъ кво беше?

tyning
27th June 2013, 16:24
А и тия дет си правят там разните уголемяване или удебеляване, като са на форма стани падни или дунапрен ко праим след интервенцията? Като не мое го вдигне за кво се е направил? Или ше си кара на хапове? Щото алтернатива не виждам?......И язък му за строшените кинти като пак си е ....ъъъъъъъъъъ кво беше?



:2055: :2055: :2055:

Pufpaf
27th June 2013, 17:59
ХАХАХА защо ли не съм изненадан как темата от цицки отиде на .... :1207:

Надявам се не сте изпитали това за което говорите, за дунапрените :mrgreen: и как някои си мислят, че правят нещо, но всъщност освен техният си кеф нищо друго не постигат, ама като гледам с каква жар говори The Shadow е доста възможно да го е изпитала !

Специално за комплексите с мъжкото достойнство е пределно ясно, но не знам дали за всички, за жените със сигурност им е ясно. Не случайно съм написал думата "комплекс" и забележете нещо още по важно при хора, които са им в нормалните стандарти, но за тях не са.

Естествено такъв човек, които само това му е в главата, че не му е достатъчно голям, той няма как да не се провали в леглото, но тея хора имат нужда от психолог/сексолог но да е жена, която да им каже тези неща, за които ти споменаваш.

Кво да го обсъждаме, ние сме на едно мнение, щом една жена може да изригне от кеф само с действието на 2-3 пръста от ръката, то същото може и с един ч...н който в нормалните стандарти е къде по дебел и дълъг от пръстите, а и секса не е само ръгане :2043:

Хах ама как се отклони темата, то аз като се джойна и винаги така става :mrgreen:

Инак за някои от нещата съм съгласен, но за някой не или просто ги разбирам по друг начин, защото лично за мен една корекция на нос, би ми повдигнала самочувствието или най малкото ще се гледам в огледалото по леко ;-), а за другите не ме интересува, всеки да си прави какво реши, аз така се чувствам и ще постъпя според това !

:2003:

The Shadow
27th June 2013, 18:25
Значи мили ми имаш втренчено вманиачаване в носа си. А дали е наистина на въпреки това е спорно. ѝТо тия неща са в главата. Ами ако си направиш рино и след това нещата хептен не са такива каквито очакваш? Тогава? Значи не е носа. За секса: има хора които само при споменаването за ползване на презерватив им пада тотал. Секса или го
можеш, или не. практики от сорта на Кама ти сутра забрави. Това всеки си го прави. Тоест Кама сутра е индивидуална, не заучена. Въпреки че при нея става въпрос за учение не за техники и пози. Защото: хората са различни и различно усещат нещата. За размера: естествено, че има значение, но що ли е това значение което като размер е достатъчно на дължина и Фи и го няма като твърдост?!? Тоест пишем –. А и същността на секса е усещането и самата химия между хората. Останалото е чиста гимнастика дори не стигаща до крайния резултат. И за това никой не е виновен. Просто разлика в индивидите. Е не че няма и изключения наречени: ТОТАЛНО ДЪРВО и при мъжете и при жените. Жените са сковани не активни, а мъжете действат на принципа ръчкай и нещата са ок, което не е хич така. И докато не се преориентират психически че не е само ръчкане на пръсти, други работи/за които пак са важни движенията и последователността, да не споменавам френската...малко мъже я могат. Това ми напомня друг пост за Джуките....хе хе! Мъжа трябва да е мъж по смисъла на думата. Не женчо или хипер метросексуален. За мъж не п риемам женчо без мнение и само и единствено в тая форма въ секса. може и да съм старомодна но нещата да се знаят. Мъж - жена. Мъжественост, женственост. Е все пак това си е мой личен мироглед не задължавам никой с него!

Шоки
27th June 2013, 18:45
Не знам как го обърнахте на секс изведнъж , то кое от постовете разбрах кое не.....но ще кажа само, че след поставянето на имплантите ми секса значително ми се подобри. Преди тях секса беще наказание за мен. През цялото време вместо да се наслаждавам на действието, аз си прикривах гърдите. Сутиена въобще не го свалях, но тъй като нямаше сутиен който да не е голям, пак целия секс ми минаваше в борба за прикриване. Гърдите ми бяха сериозен комплекс, но човек който не е имал комплекси относно тялото си не може да разбере какъв проблем е това.Сега секса е коренно различен, много по-хубав, самата аз правя по-добър секс със сигурност. Чувствам се прекрасно в кожата си и вече съм в мир със себе си - щастлива съм и то благодарение на един чифт цици. Това е положението.

Pufpaf
27th June 2013, 18:57
Не знам как го обърнахте на секс изведнъж , то кое от постовете разбрах кое не.....но ще кажа само, че след поставянето на имплантите ми секса значително ми се подобри. Преди тях секса беще наказание за мен. През цялото време вместо да се наслаждавам на действието, аз си прикривах гърдите. Сутиена въобще не го свалях, но тъй като нямаше сутиен който да не е голям, пак целия секс ми минаваше в борба за прикриване. Гърдите ми бяха сериозен комплекс, но човек който не е имал комплекси относно тялото си не може да разбере какъв проблем е това.Сега секса е коренно различен, много по-хубав, самата аз правя по-добър секс със сигурност. Чувствам се прекрасно в кожата си и вече съм в мир със себе си - щастлива съм и то благодарение на един чифт цици. Това е положението.

Точно ето за това говорех, получаваш увереност, самочувствие и това ти помага във много неща. Аз не знам защo The Shadow казва, че съм втренчен в носа си, естествено, че тези неща са в главата на човек, но по тази логика, всеки трябва да си се приема такъв какъвто е и всичко ще е наред, но това няма как да стане ей така суетата е фактор във този свят в който живеем в момента. Същото трябва да важи и за теб Shadow, нали и ти си правиш разни подобрения, защо ги правиш, а не се приемеш такава каквато си и да си се харесваш и така ?

Няма нужда да споменавам колко хора са си променили живота към по добро благодарения на някакви корекции по тялото и в този форум има толкова примери ! Когато човек започне да се харесва, тогава нещата в живота му се получават ! Аз за това тренирам с тежести, едно за здравословният ефект и отделно за по хубаво тяло с която ще имам и по голямо самочувствие ! :2043:

Шоки
27th June 2013, 19:00
Точно ето за това говорех, получаваш увереност, самочувствие и това ти помага във много неща. Аз не знам защo The Shadow казва, че съм втренчен в носа си, естествено, че тези неща са в главата на човек, но по тази логика, всеки трябва да си се приема такъв какъвто е и всичко ще е наред, но това няма как да стане ей така суетата е фактор във този свят в който живеем в момента. Същото трябва да важи и за теб Shadow, нали и ти си правиш разни подобрения, защо ги правиш, а не се приемеш такава каквато си и да си се харесваш и така ?

Няма нужда да споменавам колко хора са си променили живота към по добро благодарения на някакви корекции по тялото и в този форум има толкова примери ! Когато човек започне да се харесва, тогава нещата в живота му се получават !
Аз те разбирам и съм напълно съгласна с мненията ти.

tyning
27th June 2013, 20:07
Не знам как го обърнахте на секс изведнъж , то кое от постовете разбрах кое не.....но ще кажа само, че след поставянето на имплантите ми секса значително ми се подобри. Преди тях секса беще наказание за мен. През цялото време вместо да се наслаждавам на действието, аз си прикривах гърдите. Сутиена въобще не го свалях, но тъй като нямаше сутиен който да не е голям, пак целия секс ми минаваше в борба за прикриване. Гърдите ми бяха сериозен комплекс, но човек който не е имал комплекси относно тялото си не може да разбере какъв проблем е това.Сега секса е коренно различен, много по-хубав, самата аз правя по-добър секс със сигурност. Чувствам се прекрасно в кожата си и вече съм в мир със себе си - щастлива съм и то благодарение на един чифт цици. Това е положението.

Разбирам те повече от идеално :1219: , но едва ли би могъл да те разбере човек , който няма комплекс , а точно обратното ,думата май беше самовлюбен ...
Важното е , че сега нямаме комплекси с :naked: и проблеми с ,,дунапрените'' :2008: :2046:

simona_80
27th June 2013, 21:09
Никога не съм съжалявала дори и за секунда. Съжалявам единствено, че не го направих по-рано, а го отлагах и се чудих толкова години ...
Чувствам се по-уверена и по-добре в кожата си сега.
Дрехите ми стоят по-добре и аз самата се харесвам.
А относно това, как ме възприемат околните, ми както преди ! Около мен хората които знаят за операцията ми се броят на пръстите на едната ми ръка. Т.е почти никой не знае. Възприемат ме както и преди.

R
27th June 2013, 21:20
Никога не съм съжалявала дори и за секунда. Съжалявам единствено, че не го направих по-рано, а го отлагах и се чудих толкова години ...
Чувствам се по-уверена и по-добре в кожата си сега.
Дрехите ми стоят по-добре и аз самата се харесвам.
А относно това, как ме възприемат околните, ми както преди ! Около мен хората които знаят за операцията ми се броят на пръстите на едната ми ръка. Т.е почти никой не знае. Възприемат ме както и преди.


Пожелавам си един слънчев скорошен ден така да кажа и аз на някой, който ме попита ... :))

Шоки
27th June 2013, 21:32
Пожелавам си един слънчев скорошен ден така да кажа и аз на някой, който ме попита ... :))

Надявам се да си получила задоволителен отговор на въпроса си и ако решиш да се оперираш ти пожелавам да се почувстваш също толкова страхотно както всяка една от нас. :2046:

The Shadow
27th June 2013, 21:56
Е да разбирам ли разни изказвания че Ние без комплексите не сме за тоя форум поради липсата от такива? Или май тук са хора главно с комплекси? И ако е така ок оттеглям се както и преди време го бях направила! Щом се формирате хора с комплекси които се изявяат с разни пластични подобрения и в очакване да чуете само хвалебствия за да подхраните Аза си ок!
Самовлюбена ли? Чух прочетох нещо мимоходом..... Мда! Но пак не сте разбрали. Не е самовлюбване, а просто самоуважение което го разбрах след сумати години. Ама не ми се обяснява подробно, поради странното недоумение на потребители, които не разбират елементарни думи и фрази и се засягат от директни изказвания които обаче са чисто и просто изказвания без никаква насока. Просто хора сме в интернет. Не е нормално да се впечатлявате на ниво Его от нет постранството. И да пак ще се изтъкна като Самовлюбена: Ами пораснете, прочетете, и не подскачайте на всяко изречение в което както обичайно по форумите се прехласвате една на друга и си правите разни глупави пожелания без дори да се познавате. Снимки никога не пускам в нета, но при среща на форума ще дойда и тогава може да си поговорим лице в лице за влюбеността и комплексите! Хубаво лято на всички и дай Боже да достигнете щастието да живеете без комплекси и с новите придобивки, психологически внушаващи си че придобитото Ви изкарва от предишния АЗ и сте чисто нови! АМИН!

Pufpaf
27th June 2013, 22:27
The Shadow изненадам съм от реакцията ти и внимателно "анализирах", ако мога да се изразя така тази дискусията, за да разбера, защо така възприемаш останалите хора, като самата ти отбелязваш, че ние ти приемаме лично твоите коментари и се засягаме, а това въобще не е така.

По скоро е точно обратното, ние говорим в общо число, както съм убеден, че и Тунинг го е казала, но ти веднага го приемаш, че е насочено към теб.

При теб, като че ли различното мнение от твоето ти го възприемаш, като един вид обида. Аз лично и подчертавам, нито от едно твое изказване не съм се засегнал и съм сигурен, че и за другите е така и наистина на фона на тази толкова нормална и приятелска дискусия, твоята реакция е много странна.

За какво напускане на форума говориш, заради тази дискусия, това са несериозно неща, стегни се малко. В тоя форум е такова спокойствие, че си е направо скука и ти за няма и нищо и веднага се фръцваш.

Това е най нормалното нещо на света в който и да е форум, различни хора да имат различно мнение по дадена тема и всеки да си го изкаже !

Ако спреш да пишеш във форума заради тази тема, това ще е пълна глупост !

The Shadow
27th June 2013, 22:55
Е за какво да пиша? Аз чета между редовете. Не съм от вчера в този форум. но да изпадам в глупавина дето да си говорим за комплекси липсващи или съществуващи поради които разбираш ли нещата се случили, или поради такива би трябвало да се случат айде нема нужда. То това е приоритет на всеки да си направи собствена преценка на състоянието си. Дали физически или психически. Просто наистина ми е писнало от разни захаросани : ох мила успех, ах колко си готина, супер си, честито, уникално, а в същност като ги видя хората на живо и са...не това което пишат тук. Аз поне съм това което както пиша и съм на живо без захаросвания. Звуча доста серт но не съм. Напротив много адаптивен човек съм и винаги съм съм за нещата, комуникативна съм, веселба, но винаги в прав текст. Който го понася ок който не в негово право си е да е на въпреки. ТУК ПИША ВИНАГИ НЕЩАТА ОТ ПЪРВА РЪКА И НЕ СПЕСТЯВАМ. За това е форум за да си помагаме, а не да си траем или в някои случай да се прави пиар /който е разбрал де. който не е да се пробва и тогава след това ще пише да се оплаче пак тук/ Как се научава това да се чете между редовете? .....? Как? Да привърженик съм на пл. хирургия, на козм. дерматология и козметиката, но това съвсем не значи, че съм пристрастена или по правилно казано заблудена.

Pufpaf
27th June 2013, 23:16
Доста си ми интересна личност, като психология и мироглед. Всеки ден виждам колко уникални са хората, всички са толкова различни, но пък и за това светът е толкова интересен и пъстър. Усещам, че си много емоционален човек, разбирам го това от писането ти.

Опитвам се да разбера, коя е причината да се дразниш, когато виждаш някои хора да си правят комплименти, да си казват хубави неща, да си пожелават успех и т.н.
Има някаква причина, дали специфика на характера или в комбинация с фактори от житейско естество. Искам да вникна в дълбочина и да разбера, коя е причината да се дразниш от подобни "захаросани" приказки, както се изрази !
Точно това ти изказване за "захаросаните" коментари доста ме впечатли и ми интересно да знам, на какво се дължи това !

The Shadow
27th June 2013, 23:40
Доста си ми интересна личност, като психология и мироглед. Всеки ден виждам колко уникални са хората, всички са толкова различни, но пък и за това светът е толкова интересен и пъстър. Усещам, че си много емоционален човек, разбирам го това от писането ти.

Опитвам се да разбера, коя е причината да се дразниш, когато виждаш някои хора да си правят комплименти, да си казват хубави неща, да си пожелават успех и т.н.
Има някаква причина, дали специфика на характера или в комбинация с фактори от житейско естество. Искам да вникна в дълбочина и да разбера, коя е причината да се дразниш от подобни "захаросани" приказки, както се изрази !
Точно това ти изказване за "захаросаните" коментари доста ме впечатли и ми интересно да знам, на какво се дължи това !
Защото на риал срещи нещата съвсем не са това което се драска в нета. Защото хората в нета не показват същината си и са прикрити зад монитори и клавиатури. \защото съм виждала тези хорра на живо/ не в момента действатище но предишни потрбители\ Защото съм се убедила не от веднъж как нещата в нета се изкривяват със захаросани думички и изречения. Че тези неща си остават само в нет пространството. Това са факти. |как завистта величае и наистина комплексите вземат превенс. Колко е тъжно.... Аз винаги съм писала тук с една единствена цел: взаимопомощ, без излишни захаросвания. И без излишен НАТРАПЧИВ ПИАР. Е как толкова хора не го видяха? Щом не са значи човека си върши работата превъзходно, но не и за хора с опит и в до някъде в сферата. Всеки да си носи кръста. Всеки сам си избира и сам преценява къде какво и как да прави. Но да изпадам в безмислени дебати или да влизам в подробни такива в които след еннтия пост ще се разбере за кво иде реч. а не че няма отговор на нечие запитване в даден казус който е тотално защитаван и рекамиран и в последствие явно изпускане на грешни думи...отиде по дяволите. Ама дали са го разбрали питащите? Нееее сигурна съм. И за това да се научат да четат между редовете. Да не ме хулят. След време ще са ми благодарни.

ina.ina
28th June 2013, 09:04
Аз не знам защo The Shadow казва, че съм втренчен в носа си, естествено, че тези неща са в главата на човек, но по тази логика, всеки трябва да си се приема такъв какъвто е и всичко ще е наред, но това няма как да стане ей така суетата е фактор във този свят в който живеем в момента.


Shadow не може да те разбере, защото няма нос като твоя. ;)
Пък знам ли ... тя казва че без проблем се е пекла само по прашки и почти без цици ... тя явно няма проблем със суетата. Аз обаче имам, ето различен човек съм. Аз пък си умирах от срам само гледах такива като нея. Хем им се кефех на куража, хем ... не ми харесваше гледката. Ама това си е мое мнение. :)

Мариса
28th June 2013, 10:22
Точно ето за това говорех, получаваш увереност, самочувствие и това ти помага във много неща. Аз не знам защo The Shadow казва, че съм втренчен в носа си, естествено, че тези неща са в главата на човек, но по тази логика, всеки трябва да си се приема такъв какъвто е и всичко ще е наред, но това няма как да стане ей така суетата е фактор във този свят в който живеем в момента. Същото трябва да важи и за теб Shadow, нали и ти си правиш разни подобрения, защо ги правиш, а не се приемеш такава каквато си и да си се харесваш и така ?

Няма нужда да споменавам колко хора са си променили живота към по добро благодарения на някакви корекции по тялото и в този форум има толкова примери ! Когато човек започне да се харесва, тогава нещата в живота му се получават ! Аз за това тренирам с тежести, едно за здравословният ефект и отделно за по хубаво тяло с която ще имам и по голямо самочувствие ! :2043:

АМИ ТАКА СИ Е ДЕ,КВО СИ ТРЪГНАЛ ДА СЕ ОБЯСНЯВАШ :)
Ина,всеки човек е суетен,всекиии :)

ina.ina
28th June 2013, 15:41
Пожелавам си един слънчев скорошен ден така да кажа и аз на някой, който ме попита ... :))

Успех! Скоро ли ще е този ден наистина?
Извинявай, ако ти идва в много любопитството ми. :)

ina.ina
28th June 2013, 17:12
Не мога да я разбера Shadow. Да, наистина ти омръзва понякога, само четеш пожелания, хвалебствия ... обаче какво друго да кажеш ... много е трудно само да пишеш ... ето тя твърди, че пише един вид "право куме в очи" ... да, ама това се възприема като каране, заяждане или нещо подобно. На мен нейните постове така ми звучат (а може би не е така).
Друго: когато кажеш нещо добро се изпълваш с положителна енергия, а кой няма нужда от нея?
И трето: едно е захаросаното, друго е пиар-а, трето е клюката и интригата. Ами като не ми харесва атмосферата не пиша и даже не чета - защо да се дразня и да ми е некомфортно.
Shadow, имам чувството, че пишеш на спомени. Пък че на живо няма да е същото ... ами нормално. Аз например съм свикнала жени (основно; понякога и мъже ) да ме гледат накриво ... и понеже ми е писнало - правя се неглиже, незабележима и веднага изчезва това криво гледане. :D ;)

Бижу
28th June 2013, 17:31
Баси спора се е заформил и тук. :2007:
По темата - до момента не съм съжалила и за миг, че се оперирах. Пак бих го направила.
Същата съм, да. Едни СиСи :naked: не променят човек из основи.
Факт е, че се чувствам по-добре в кожата си. Но и преди не съм се сдухвала от комплекси. Въпрос на себеусещане и възприятия. Околните не ме вълнуват толкова, важното е какво виждам и усещам аз. :2033:

ina.ina
28th June 2013, 18:02
Биджуто ... много рядко влизаш ... :(
Вчера се сетих за теб, щото бях награбила едни бански в една съблекалня ... нищо не купих накрая ... ужас. :1228:

The Shadow
23rd July 2013, 12:58
Не търся аз тук раззбирателство. Наистина звуча доста агресивно и супер арогантно, но това ще го разберат хора които са с мойто мислене. Не търся одобрение. Я вижте Звездалина в тоя новия уникално тъп формат на мис БГ. На какво прилича момата само на 24 години? Ужас и безумие. То не са джуки, то не са скули и още сто неща...на 24години.... Аз правя доста неща но винаги, ама ВИНАГИ се придържам към основата/ тоест това което съм без допълн. изменения във визията / Иначе просто си губя идентичността. И да на тия дето постват разни неща от сорта че кво съм била пък нали после...ще кажа: Ами и тогава съм била винаги напред относно харесвания от мъже и внимание. Разберете: Ако самия човек има нсика самооценка за себе си / без да е нарцис/ То Никога няма да може се вгрди в обществото или да постигне нещо си там за квото се бори, просто защото е с ниска самооценка за самия него си. Да звуча доста агрес, но кто личност съм много кмуникативна и разбрана. Просто се дразня на разни неща които се пишат в нета, а всъщност на живо падат на под 50% от това, което са писали пред монитора. И да, за годините си изглеждам в 10-12 надолу. И не е от разните екстри /които все пак имат доста роля/ а от първо ген и второ начин на живот, мислене, козм. поддръжка. Имам подвижността на и гъвкавостта на хора м/у 20 и 25 годни. И това не е само реклам,а а нещо което всеки може да го постигне. Не съм от сорта мамина златна и нищо да не пипа. Напротив: работя, готвя/проф/ правя си сама ремонтни дейности в къщи/ които по принцип изискват мъжка намеса/, оправям се с доста и разл. спортове, гледам си детето и семейството, И да, трудно е но това зависи от начина на живот през годините. И за Радиес. Уникално развитие и ефект след месец. Но подчавам конкретно за лицев контур и повдигане. От тук на татък всеки да си прецени на какво иска да прилича и изобщо дали ще прилича на нещо ако се вманиачи с пластиката и козм. дерматология. дали ще бъде себе си или ще излезне завинаги от собственото си АЗ. Поздрави и Успех!

Мариса
23rd July 2013, 13:59
Я вижте Звездалина в тоя новия уникално тъп формат на мис БГ. На какво прилича момата само на 24 години? Ужас и безумие. То не са джуки, то не са скули и още сто неща...на 24години....
С това съм напълно съгласна,а хората адски много я харесват.Но и щом тя се харесва,нека е щастлива с визията си :)

Dessislava
23rd July 2013, 14:01
Аз не я харесвам.Въпрос на вкус...

Мариса
23rd July 2013, 14:01
Аз не я харесвам.
Нито пък аз :)

The Shadow
23rd July 2013, 14:37
Ми то е.......грутеска.....още повече и за годините й......Е не съм сигруна, че баш хората я рисусват. Все пак в тия формати всичко е сценирано и договорено. /това от кухнята/ Та....ае с всички се знаем с грим и без такъв.....Това е просто предлагация на сценаристите, които са все пак ощастливени от конкретен спонсор. /Имала съм участия педи години в подобни формати -тогава за късо време, не за месец...... Просто най-якия спонсор диктува форсмажорните обстоятелства... :) Както и за доста други мис БГ в годините назад...е? Че няма доста по качествени от тях ли? О! Напротив, но нямат подходящия спонсор.:) Има наистина прекрасни моми участнички във формата. НО да видим и ще видим че нещата ще се изменят незнайно как уж на зрителско мнение....Божеее нещо толкова познато....:) И на края дават нещата на Кози,
които са...ае да не казвам и защо, че пак ще прозвуча на въпреки...
Принципно: В конкурс Мис страна, нещата трябва да са по изисквания на междунар. ниво а те са: Никакви тунинги, естествена красота, възрастова граница - задължителна, но и не по малко от 18 год. /ние няк си не го отчитаме това с границите...що ли? Криза? Имаме нужда от пари и да спретнем формат тип Биг брадър. И да..в тая наща толкова хубава страна всичко ни е ВСЕ още на тотал платено и продуцирано. И момите след това са хай най и що ли? |щото си имат договори с даденото придворие и взимат кинти. Лошо няма, но в предвид какви неща съществуват, като наистина красота и интелект...тези формати са отврат и очебийно комерсиални...и след това се налага стереотип който е предварително платен. Е кво очаквате, като изобщо от държавата и като цяло?

Мариса
23rd July 2013, 14:48
Ми то е.......грутеска.....още повече и за годините й......Е не съм сигруна, че баш хората я рисусват. Все пак в тия формати всичко е сценирано и договорено. /това от кухнята/ Та....ае с всички се знаем с грим и без такъв.....Това е просто предлагация на сценаристите, които са все пак ощастливени от конкретен спонсор. /Имала съм участия педи години в подобни формати -тогава за късо време, не за месец...... Просто най-якия спонсор диктува форсмажорните обстоятелства... :) Както и за доста други мис БГ в годините назад...е? Че няма доста по качествени от тях ли? О! Напротив, но нямат подходящия спонсор.:) Има наистина прекрасни моми участнички във формата. НО да видим и ще видим че нещата ще се изменят незнайно как уж на зрителско мнение....Божеее нещо толкова познато....:) И на края дават нещата на Кози,
които са...ае да не казвам и защо, че пак ще прозвуча на въпреки...
Принципно: В конкурс Мис страна, нещата трябва да са по изисквания на междунар. ниво а те са: Никакви тунинги, естествена красота, възрастова граница - задължителна, но и не по малко от 18 год. /ние няк си не го отчитаме това с границите...що ли? Криза? Имаме нужда от пари и да спретнем формат тип Биг брадър. И да..в тая наща толкова хубава страна всичко ни е ВСЕ още на тотал платено и продуцирано. И момите след това са хай най и що ли? |щото си имат договори с даденото придворие и взимат кинти. Лошо няма, но в предвид какви неща съществуват, като наистина красота и интелект...тези формати са отврат и очебийно комерсиални...и след това се налага стереотип който е предварително платен. Е кво очаквате, като изобщо от държавата и като цяло?
ТОЧНО ТАКА !!!!!!!!!!

R
19th August 2013, 09:15
Ден 3 след операцията ми. Имах датата отдавна но исках да мине и тогава да казвам. Имплантите ми са възможно най-дълбоко под мускула затова ме болеше ужасно първите 2дни. От снощи съм без дренажите и ми е много по-леко. Благодаря ви пак за окуражаването. ;).

Мариса
19th August 2013, 09:50
Имплантите ми са възможно най-дълбоко под мускула затова ме болеше ужасно първите 2дни.
Какво значи възможно най-дълбоко под мускула?
Сега видях,че си с 385к.,което значи,че са ти частично под мускула.Само малки кубици се слагат напълно под мускула ;)
Болката е относително нещо при всеки,зависи колко развити/тренирани/ са гръдните мускули ;)

R
19th August 2013, 12:37
Какво значи възможно най-дълбоко под мускула?
Сега видях,че си с 385к.,което значи,че са ти частично под мускула.Само малки кубици се слагат напълно под мускула ;)
Болката е относително нещо при всеки,зависи колко развити/тренирани/ са гръдните мускули ;)

Ако съм разбрала добре, на места импланта ми граничи с ребрата, под малкия и среден гръден мускул. Иначе да, много силен ми бил гръдният мускул и сега ближа рани :)

Мариса
19th August 2013, 12:45
Няма значение с какво граничи,ахахаха ;)Имплатите са ти частично под мускула,не могат да бъдат напълно под мускула,защото са голям кубик;)

tyning
19th August 2013, 13:10
Ден 3 след операцията ми. Имах датата отдавна но исках да мине и тогава да казвам. Имплантите ми са възможно най-дълбоко под мускула затова ме болеше ужасно първите 2дни. От снощи съм без дренажите и ми е много по-леко. Благодаря ви пак за окуражаването. ;).
Искаме снимкиии :*

R
19th August 2013, 15:06
Момичета аз нямах нищо преди и сега не са мега големите бомби ама ще гледам да ви покажа. Искам да ми кажете това срязване когато съм лежала и стана или когато съм била седнала и легна нормално ли е?

tyning
19th August 2013, 15:27
Момичета аз нямах нищо преди и сега не са мега големите бомби ама ще гледам да ви покажа. Искам да ми кажете това срязване когато съм лежала и стана или когато съм била седнала и легна нормално ли е?
Нормално е до края на първия месец да има дискомфорт , тук имаше момичета , които не не можеха да стават и лягат без чужда помощ , така че спокойно ... взимай си обезболяващите и се наслаждавай на гледката в огледалото ;)

ina.ina
20th August 2013, 08:23
Момичета аз нямах нищо преди и сега не са мега големите бомби ама ще гледам да ви покажа. Искам да ми кажете това срязване когато съм лежала и стана или когато съм била седнала и легна нормално ли е?

Първо: честито! Много да им се радваш. Чакаме снимки, когато можеш. :)
Болките са нормални - всякакви болки ... аз първите дни имах чувството, че не мога да си поема въздух нормално. Но се забравят. :) Гледай само да не вдигаш тежки неща и слушай доктора си. :)

R
21st August 2013, 06:35
Добро утро! Моля ви, споделете някакъв метод за обезкосмяване на мишнички с полу вдигната ръка и освен това, кога започнахте с креватната гимнастика :p

ina.ina
21st August 2013, 08:31
Методът с обезкосмяването е мъчен, щото става трудно - кой как може, или пък с чужда помощ. :) Относно креватната гимнастика - в началото гледай да си възможно най-неподвижна - не че е приятно, но е за предпочитане (за да избегнеш бъдещи неприятни усещания).

Шоки
21st August 2013, 09:37
На мен първата ми креватна гимнастика се осъществи точно след два месец след операцията. Нямах никакви проблеми.

Мариса
21st August 2013, 10:43
На мен първата ми креватна гимнастика се осъществи точно след два месец след операцията. Нямах никакви проблеми.
2 месеца???лелелелел,как си издържала,думи нямам.
Аз на първата седмица мисля,не си спомням особено добре.

lidiya
21st August 2013, 10:49
Добро утро! Моля ви, споделете някакъв метод за обезкосмяване на мишнички с полу вдигната ръка и освен това, кога започнахте с креватната гимнастика :p

Честито и от мен!

Ето за това, винаги съветвам приятелките си преди операцията да си направят някакво по-трайно обезкосмяване, че после е мъка 1 месец. Ако и дренажната тръбичка е била под мишницата, още по-сложно става. По-добре не ги пипай първите 10 дена поне.
Гимнастиката.... може и сега, ама няма да е най-вълнуващото преживяване, щото само ще си мислиш за циците през цялото време. Държиш ги здраво с ръце да не се клатят и действате. :1242:

Мариса
21st August 2013, 15:01
Гимнастиката.... може и сега, ама няма да е най-вълнуващото преживяване, щото само ще си мислиш за циците през цялото време. Държиш ги здраво с ръце да не се клатят и действате.[/B][/I] :1242:
Така си е,да.

Шоки
21st August 2013, 16:48
2 месеца???лелелелел,как си издържала,думи нямам..

Хахахах преди тези два месеца не бях правила секс 3,5 ГОДИНИ....

Мариса
22nd August 2013, 12:48
Хахахах преди тези два месеца не бях правила секс 3,5 ГОДИНИ....
уаууууууууууууууу,тва си е за рекорд в Гинес