PDA

View Full Version : Искам да отменя операцията си. Какво става с парите?


limonka
17th February 2014, 14:30
Здравейте, имам насрочена операция за мамопластика след 2 месеца. Много беше глупаво от моя страна да взема такова прибързано решение, но имплантатите вече са поръчани, а после след разговори с моите приятелки, се разубедих. Преди това ми беше мечта, но вече си мисля, че не си заслужава да се лишавам евентуално от спорт (катеря се и там доста работят гръдните мускули) или от спането по корем, при положение че и без гърди имам много хубаво стройно тяло. Освен това ме е страх от повторни операции, иска ми се веднъж да се направи и после да си ги чувствам само като мои и да забравя завинаги, че не съм родена с такива гърди. Но май не става така, това трябваше да осъзная по-рано. Сега искам да отменя операцията, но пък не искам да загубя парите, които съм платила за имплантите. Знаете ли как стоят нещата? Не съм прочела/подписала нищо, където такъв случай е регламентиран. Обадих се на докторката и тя каза, че мога да получа парите само ако някой друг поръча същите. Но мога ли да вярвам, че няма да бъда излъгана, все пак това са пари за нея, без тя да губи нещо. Много ми е симпатична като човек, но е човешко и да бъдеш подмамен от парите, когато са толкова лесни. Обмислям да говоря с адвокат, но тази процедура би ми била също неприятна, а и нямам абсолютно никакво документи за плащането. Има ли някой друг, който е бил в подобна ситуация?

lily.ana
17th February 2014, 14:41
Баба Пенка малко се изхвърля и ме дразни вече. Всички хирурзи имат добри взаимоотношения с фирмите дистрибутори на импланти и ако ти казва, че поръчаните вече импланти не могат да бъдат върнати те будалка.... ма мноо ме е яд така!

Хайде помисли как момичета вече поръчани импланти решават в последния момент да ги сменят с друг размер.... вече поръчани... никой не е платил 2 чифта импланти. Аз съм с ментор, оперирана съм при друг хирург и имплантите, които бяха капарирани и поръчани бяха сменени в последният момент... ПОРЪЧАНИТЕ ВЕЧЕ ИМПЛАНТИ МОГАТ ДА БЪДАТ ВЪРНАТИ НА ФИРМАТА ДИСТРИБУТОР!

Търсете си правата бе хора!!!!!!

limonka
17th February 2014, 14:48
Мерси много за отговора! И аз така все си мислех, но ми трябваше потвърждение. Ще говоря пак с нея и ще се разберем

lily.ana
17th February 2014, 14:53
Успех!

Pufpaf
17th February 2014, 14:54
Много добре, че все пак си взела това решение, защото наистина едни импланти много ще ти пречат ако се занимаваш активно със спорт, то си зависи и от спорта и от размера на имплантите, но като цяло ще са ти проблем !

Това за поръчаните импланти и че не могат да ти върнат парите и аз мисля, че са пълни забаламосваници, но и какво друго да очакваш, те винаги ще пробват да ти вземат парите, особено като видят, че пациента не е много запознат.

Трябва да и покажеш на докторката, че си наясно с нещата и тогава тя няма да смее да опитва разни номера и да те забаламосва !

Glesanka
17th February 2014, 17:28
Лимонка, не разбрах защо смяташ спането по гръб като проблем за имплантите? Аз се научих да спя само по гръб точно заради силикона и сега ме хвърли в размисъл за евентуален проблем от това?!!

limonka
17th February 2014, 21:25
Объркала съм се, исках да кажа, че трябва да се спи само по гръб, така ми каза лекарката- за да не се извъртят имплантите.

de_ni_
17th February 2014, 22:45
Да не казвам че съм с общо 1500 кубика , тренирам силово и съм 155 санта , 50 килогама и съм си ок ...И НЕ СЪЖАЛЯВАМ ЧЕ ИМА ТОЛКОВА КУБИЦИ И ЧЕ СЪМ УСЪЩЕСТСТВИЛА ВИЖДАНИЯТА СИ... вярно , че ми се плучи от врория път но все пак го постигнах...

tyning, мацо, не се вълнувай толкова от чуждите проблеми, че вече втори пост пишеш почти без правописни грешки!:2054:

Jezabel
17th February 2014, 22:52
Това вярно са глупости. Разбира се, че може да ги смени за други, как така ще чакаш някой да си поръча същите, при положение, че твоите са избирани по индивидуални твои размери. Това звучи несериозно, че то може да чакаш с месеци... А аз си мислих, че само моята лекарка като не и изнася ми говори напред назад. Но че нямаш документ не е добре. И адвокат да вземеш - без документ, че си платила няма как да ти помогне. За спорта дали ще можеш или не - не мога да кажа нищо. Аз се занимавах любителски с конен спорт и откакто съм оперирана не съм се качвала, но в моя случай паданията са доста вероятни, така че е нормално да изчаквам. Мога да ти кажа за моето спане настрани - аз съм с 295сс и от втория ден спях леко настани - явно не е трябвало, но това, което обясни Тунинг аз сега го разбирам. Но нямам усложнения. Спя си и по корем и с този размер все едно винаги си си били мой. Не ми тежат, не ми убиват, тичам си, скачам си, на пипане си знам, че има нещо, но на усещане - не.

de_ni_
17th February 2014, 22:53
Мерси много за отговора! И аз така все си мислех, но ми трябваше потвърждение. Ще говоря пак с нея и ще се разберем

limonka, момичетата ти казват много точно - поръчаният имплант може да бъде сменен и/или върнат.Аз самата промених моите малко преди операцията с други, никой не ми каза, че не може или че няма да може да стане.Ако твърдо си решила, че не искаш да си слагаш силикон, то просто си търси правата и не се предавай без бой.Парите са си пари, особенно собствените.
А относно живота след мамото - за всеки е индивидуално, така че не се ръководи основно от това кой и как спал, ял, спортувал и пр. след операцията. Усещанията са си преди всичко индивидуални!1 000 мацки може да са ток и жица два дни след операцията, а ти да се влачиш като бито куче месеци след това....

de_ni_
17th February 2014, 23:07
О забравих , ВИЕ с правилния правопис и технически грешки , колко сте сте БЕЗГРЕШНИ и за тва влизате още в раздел мамопластока .. хаха

Не ти разбирам чувствата, но явно ти идва повече напрежението.Не желая безсмислени нападки, така че, мисли преди да пишеш нещо друго умно...

Pufpaf
17th February 2014, 23:12
tyning, мацо, не се вълнувай толкова от чуждите проблеми, че вече втори пост пишеш почти без правописни грешки!:2054:

Всичко е много индивидуално и виждам, че и ти си на това мнение, само да не започнете сега някакви глупави спорове, че ще извадя пръчката ! http://img.zamunda.net/pic/smilies/spank.gif

Всеки добре трябва да прецени сам за себе си плюсовете и минусите от такава операция и което натежи на везните това да избере. limonka спомена, че обича да се катери, а това е по специфичен спорт и наистина ако си сложи импланти после може да съжалява.

Знам, че гърдите са ви много важни и аз ви разбирам, но ако не са толкова зле като форма, може да сте си много секси и без да имате големи гърди. Ако говорим за мъжките предпочитания и там нещата са индивидуални, но аз лично ако трябва да гледам по отделно на женските части от тялото от врата надолу, на първо място ми е дупето !

Това за мен е най сексуалната женска част от тялото на жената. Разбира се за един цицоман, гърдите ще са на първо място, но истинските ценители на женската красота не се вторачват в отделните части, те гледат цялостното излъчване. Женските дупета обаче са си най сексуалната част от тялото !!!

PS: Имах няколко правописни грешки и сигурно и още ще има, гледах да ги редактирам максимално бързо и дано никой не ги е видял :girl_haha:
Определено като се пише бързо и доста грешки се допускат :2022:

de_ni_
17th February 2014, 23:23
истинските ценители на женската красота не се вторачват в отделните части, те гледат цялостното излъчване. Женските дупета обаче са си най сексуалната част от тялото !!! супер вярно е това

PS: дано сега не стане мода да се слагат дупета, че ще стане страшно)))

de_ni_
17th February 2014, 23:44
Ах колко сме духовити ....
Разбирам, че чувството ти за хумор е толкова малко колкото и ръстът ти, но поне го компенсирай с мълчание, то ще ти отива страшно tyning!
Все пак цяла година не спря да ревеш и ореваваш почти всяка тема из този сайт и все за това колко ти малеят, колко ти теснеят - все за теб се четеше и слушаше...от никъде няма глътка свеж въздух...време е да си дадеш заслужена почивка, че вече си на изчерпване...Вече си "супер секси" и се радвай на новият си вид, вместо да вееш из темите негативизъм

limonka
17th February 2014, 23:48
Мен най много ме притеснява това, че колкото повече време минава, толкова по-голям е рискът от някои усложнения, например контрактура. Статистикете навсякъде са различни, но за мен всико повече от 5% е прекалено много, а статистическите данни са за много по-високи числа. Много се радвам, че си така доволна tyning, аз обаче съвсем си промених мнението и след като се отказах от операцията много ми олекна. Пък и за парите мога лесно да си измисля други приложения. Приятелят ми винаги ми е харесвал тялото, харесва и големи гърди, но и той до последно не беше сигурен, дали това е добра идея. Така че сега остана само да говоря пак с лекарката (което ще направя утре) и после да си живея без комплекси

de_ni_
17th February 2014, 23:54
Верно е че , вече съм доволна от резултата си и ням смисъъл повече да влизам тук , тъй като все още съм скоро оперирана за тва влизам ... но ти явно ще има да влизаш още дълго тук , тъй като не ти стиска да си реализирш вижданията

tyning, аз съм реализирала своите мечти и виждания доста отдавна -от първият път (нямах нужда от втори опит...) и определено преди теб.Доволна съм от това, което съм постигнала, но не го навирам постоянно в очите на останалите.Влизам тук, защото с някои от мацките станахме близки и ми е приятно да контактувам с тях или да ги чета. Радвам се, че си доволна от резултата - отправих ти моите искрени пожелания веднага след операцията ти. Ще се повторя - харесвам хората, които преследват мечтите си...но и ми се повдига от такива, които се мислят за единствени и неповторими...
p.s. а и не мисля, че като надуя устните си до неузнаваемост, стана колкото висока толкова и широка- например 155см. ръст с 1500 кубика ще стана по-щастлива от сега!

de_ni_
18th February 2014, 00:25
Много лошо за теб , ако смяташ , че Стоянов би направил нещо неестетично и гротестко ;)
Не мисля, че ИС ще направи нещо неестетично или грозно, мисля, че той притежава правилен поглед за нещата, които създава...Стремежът към красивото и симетричното би трябвало да е от първостепенно значение при него и при всички, които се занимават с естетически манипулации.
Проблемът не е в Стоянов, а в прекомерното ти желание да занимаваш всички със себе си - tyning това, tyning онова....Тя темата не е за теб, но ти не издържаш отново да станеш центъра в нея...
p.s. ти нали беше решила да си починеш от писане тук...що размисли?

de_ni_
18th February 2014, 00:42
[QUOTE=de_ni_;796725]Не мисля, че ИС ще направи нещо неестетично или грозно, мисля, че той притежава правилен поглед за нещата, които създава...Стремежът към красивото и симетричното би трябвало да е от първостепенно значение при него и при всички, които се занимават с естетически манипулации.
Е тва исках да чуя от теб мила , колко си сладка....[QUOTE=
Мерси мила и ти си много сладка.....
Всичко по-горе написано е вярно, но все пак човекът работи за пари... а за пари, човек е склонен да си затвори очите пред очевидното)))):2014:

Pufpaf
18th February 2014, 00:58
Защо е тази неприязън, на какво се дължи, на какво ? Та това е само един интернет форум ве хора, какво значение има кой колко пише и какво ! Опитвам се да разбера причините защо се стигна до тук, защо така се сдърпахте ! Толкова ли много единият е причинил дискомфорт на другия и това да е било трупано дълго време и сега всичко да се отприщи.

И двете сте ми симпатични и би било глупаво заради този конфликт някоя от вас да спре да пишеш във форума. То всеки от нас все някога ще спре, но е дота тъпо това да стане след подобни караници. То в този форум и без това почти няма активност и много малко хора пишат. Мъдрите хора не постъпват така, те не биха стигнали до такъв конфликт, това вашето са някакви емоционални изблици.

Аз доста се изненадах от de_ni_, като разбрах, че не и е било приятно писането на Тунинг в темите. Мен примерно трудно някой би ме изнервил със писаници във форумите, дори и да не ме кефи нечие мнение, просто си го игнорирам мислено и той по никакъв начин не може да ме издразни.

Нека има мир и любов, аз не виждам кой какво ще спечели от такива конфликти !

:1225:

de_ni_
18th February 2014, 01:04
Нека има мир и любов........

lily.ana
18th February 2014, 15:23
Малиииииииии що кютук съм изпуснАла :girl_haha:


Начи момичето попита дали може да си върне парите, а то ква стана....

Лимонче? Кажи как е минало при баба Пена и ку тряа да се юрнем да помагаме с каквото можем... аз мога да я набия например (тя е възрастна и с бавни рефУекси... ше я преборим)

Pufpaf
18th February 2014, 16:04
Тази жена те баламосва според мен, защото дори и дистрибутора да и ги достави тя може да ги върне, тъй като те са ще са не разопаковани и дори не е нужно да и връщат парите ако ги е платила, а да иска да и ги заменят за друг модел, който ще се поръча за някои от следващите пациентки и ако има разминаване в цената да доплати от капарато което ще получи или да и приспаднат от цената ако са по евтини !

Това съм абсолютно убеден, че е възможно и тая леля Пенка си те баламосва стабилно, защото ти не си запозната и тя се пробва и се надява дори да ги забравиш тези пари.
Аз това не мога да го приема, това са типично българските номера, а дори същото може да се случи дори и човек да не се отказал след като е размислим, ами примерно в този период да получи някакво заболяване, травма и т.н. и да не може да се подложи на мамопластика въобще.

Ако трябва се свържи с http://www.kzp.bg/ те могат да ти обяснят какви са ти правата, все пак не си подписвала договор за тези пари, в който да пише че ако се откажеш от операцията и губиш парите, които си дала за имплантите !?

limonka
18th February 2014, 17:06
Днес няколко пъти говорих с докторката. Ще ми върне парите! но разбира се, ако някога пак пак реша да се оперирам, няма да ме вземе пак. Важното е че сега всичко е наред, ако някога си променя мнението, ще си помисля двойно, тройно повече. Успех на всички, дано много дълго време се радвате на гърдите си без проблеми!

Шоки
18th February 2014, 21:50
Не бой се Лимонке, ако пак ти се приискат цици ще те насочим към други доктори, не по-зле от госпожата. :1231:

lily.ana
18th February 2014, 22:17
Брау Лимонче!!!! :2004:

Ти докат се решиш да си слагаш зизи баба Пена ше е пенЦионерка и без тва :girl_haha:

Pufpaf
18th February 2014, 22:56
Тая пък Пеновица как се изказва все едно тя е единствената в България дето слага цици :lachen:. Това изказване може да го направи само човек който много го е хванало яд, друго обяснение нямам аз. :2052:

Dessislava
19th February 2014, 00:48
Много некоректно и супер комерсиално отношение от страна на доктора.
Но важното е, че е отстъпила в случая, макар и не особено ...

ina.ina
19th February 2014, 10:22
Защо е тази неприязън, на какво се дължи, на какво ? Та това е само един интернет форум ве хора, какво значение има кой колко пише и какво ! Опитвам се да разбера причините защо се стигна до тук, защо така се сдърпахте ! Толкова ли много единият е причинил дискомфорт на другия и това да е било трупано дълго време и сега всичко да се отприщи.

И двете сте ми симпатични и би било глупаво заради този конфликт някоя от вас да спре да пишеш във форума. То всеки от нас все някога ще спре, но е дота тъпо това да стане след подобни караници. То в този форум и без това почти няма активност и много малко хора пишат. Мъдрите хора не постъпват така, те не биха стигнали до такъв конфликт, това вашето са някакви емоционални изблици.

Аз доста се изненадах от de_ni_, като разбрах, че не и е било приятно писането на Тунинг в темите. Мен примерно трудно някой би ме изнервил със писаници във форумите, дори и да не ме кефи нечие мнение, просто си го игнорирам мислено и той по никакъв начин не може да ме издразни.

Нека има мир и любов, аз не виждам кой какво ще спечели от такива конфликти !

:1225:

Браво, Пуф! Аз викам и двете да ги :2047: ... ааа, какви са тез работи. :D
И най-искрено ви моля и двете: НЕ НАПУЩАЙТЕ ФОРУМА! Тъпо е. Моля ви!

ina.ina
19th February 2014, 10:27
Лимонче? Кажи как е минало при баба Пена и ку тряа да се юрнем да помагаме с каквото можем... аз мога да я набия например (тя е възрастна и с бавни рефУекси... ше я преборим)

Точно така! Щом не е честно и аз ще се сбия! :2047:

lily.ana
19th February 2014, 15:29
Браво, Пуф! Аз викам и двете да ги :2047: ... ааа, какви са тез работи. :D

абе не е точно така Инче...

Pufpaf
19th February 2014, 16:13
абе не е точно така Инче...


Всеки знае, че имаш стара вражда с Туниг и за това мнението ти няма как да е меродавно ! Когато в един форума се съберат хора с различни гледни точки, различни като характери дори, емоционалност, всеки със своите знания, тогава се получават и интересни дискусии. Всеки един човек е много ценен за форума ! Точно когато има различни гледни точки и всеки човек се аргументира за тях, тогава дискусиите имат стойност и хората преценяват мненията според аргументите.

Дано Тунинг да се вразуми и пак да започне да си пише във форума, а и този форум не е само за мамопластика има и много други теми. Тези войни са глупави, а уж сте зрели хора и не е редно да се държите така. От една вражда нищо не може да спечелиш, докато от едно приятелство може да спечелиш и то много.

Ясно е, че не всеки може да си пасне с друг човек и да има приятелство помежду им, но пък ако има омраза какво ще постигне с нея, какво ?

lily.ana
19th February 2014, 18:10
Пуфиславе пак праиш некви драми без никой да те пита.... знам, че сърце не трае ма 'земи порастни малко. Не сме в турски сериал :connie:

lily.ana
19th February 2014, 18:13
Инче? Ти я дъжиш баба Пена... аз ше и плесна два шамара ... взимаме парите и въз по Пиротска :girl_haha:

lidiya
19th February 2014, 18:17
:2009: :2009::2009:

Какво има да делим и да се караме в този форум, така и не разбрах?!?
Всеки има различна представа за красиво по отношение на бюст /и не само/ , а да се обръщат тези виждания в нападки от личен характер е неуместно.
Аз лично, никога не влизам тук с идеята да се скарам или заям с някой. Ама.... Разни хора, разни идеали.

По темата няма да пиша, защото проблема явно е решен вече.
Извадих си обаче някои заключения за въпросната доФторка. :2054:

Pufpaf
19th February 2014, 18:42
Пуфиславе пак праиш некви драми без никой да те пита.... знам, че сърце не трае ма 'земи порастни малко. Не сме в турски сериал :connie:

Aааа значи аз правя драми, а ти шоплиш семки от страни :girl_haha:
А това за порастването вече сме го чували от теб, но нищо не мога да направя, колкото и да се опитвам. Стигнах до 1,90 санта и до там спрях да раста ! Щеше да е хубаво да стигна 200 сантиметра и така да ме харесаш вече, но уви ще трябва да се примиря, че никога няма да бъда с теб и да превъзмогна и това любовно разочарование :-(

Бях започнал да заделям пари за почивка на остров Бора Бора и мислих да те изненадам с това, но за съжаление в живота не винаги става така както сме го планували. По принцип съм човек, който дава Шанс на Любовта, но дали и ти би дала шанс ? :2054:

Pufpaf
21st February 2014, 01:20
Зайко Байко сърдиш ли ми се сега :-|
Може би си мислиш, че си правя някакви тъпи шеги, но истината е, че аз никога не се шегувам с любовта :first_move:

Може би просто така е било писано, такава е била съдбата !
Вече дори си представях как си развяваме "гащите" на плажа на Бора Бора :sunbath:

http://im9.cz/sk/iR/importprodukt-orig/a05/a05d740a1264e85f9d802608bdf383d4.jpg

http://www.saletur.ru/galery/tfoto/big/145954.jpg

http://farm1.staticflickr.com/74/223901850_bbaeddca68_o.jpg

http://selectvacations.com.au/images/Pearl_Spa.jpg

http://www.topoboi.com/images/201307/topoboi.com_824.jpg

https://www.google.bg/search?q=%D0%B1%D0%BE%D1%80%D0%B0%20%D0%B1%D0%BE%D 1%80%D0%B0&newwindow=1&client=firefox-a&hs=Zcy&sa=X&rls=org.mozilla%3Abg%3Aofficial&channel=sb&biw=1400&bih=763&tbm=isch&tbs=simg%3ACAQSUQmuD-9UbnrTFBo9CxCwjKcIGjQKMggBEgz5A50EjQeqB_18GgAcaIPn YQ1WGkG2WpkTkuf6NkfvnSpl8KLugu7ZwuMh7volYDCHfm57vo gJ71A&ei=nogGU-7JNMfYtQarw4GICQ&ved=0CAYQhxw#channel=sb&newwindow=1&q=bora+bora&rls=org.mozilla:bg:official&tbas=0&tbm=isch&imgdii=_

ina.ina
21st February 2014, 11:41
абе не е точно така Инче...

Ами аз не можах да разбера откъде дойде това - много ме изненадаха и двете ... може и да съм изтървала нещо, че напоследък нямам много време и влизам за по малко.

ina.ina
21st February 2014, 11:42
Инче? Ти я дъжиш баба Пена... аз ше и плесна два шамара ... взимаме парите и въз по Пиротска :girl_haha:

Става! :) Ма то се оправила работата виждам. Тю, Изък!

de_ni_
21st February 2014, 23:01
...всичко дойде от едногодишният "водопад" от нарцисизъм, който се изливаше от точно определен човек - то не бе рев, то не бе сълзи, сополи ....от сорта на " Боже, колко ми малеят, колко ми теснеят, ще ги напраправя 2кг, не 3 кг. ще е по-добре или не, най-добре 5, че да съм вече супер...... ", че и коментари в тази посока колкото щеш...Дори и тази тема се опорочи от грандоманските мераци за тонове цици и литри устни, щото за непросветените ако не си с кило-две цици или поне с литър устни няма да си гот..на мен тази пропаганда в стил БЪДЕТЕ МЕГА вече ми нагарча, все пак я чета вече цяла година и повече!
Тя, авторката на темата сподели проблемът си с парите и отменената си операция, но някой реши отново да вре вече новите си тонажи в лицата на аудиторията...за пореден път, без да се разпише по проблемът в темата с адекватен съвет! И ако се разчоплите из стари теми, ще прочетете все едни и същи заучени реплики и фрази...и понеже не споделям идеологията за огромните форми, която се натрапва изразих мнението си..................... и драмата започна!