PDA

View Full Version : Може ли да се пият противозачатъчни хапчета при жени с инпланти


dimitriq76
2nd May 2014, 08:26
Момичета как мислите може ли да се пият противозачатъчни хапчета след като сме с инпланти ?

Шоки
2nd May 2014, 08:49
Е няма причина да не може, разбирасе че може.

titi1
2nd May 2014, 09:18
Можеш да си пиеш всичко:)
Имплантите не са като спиралата примерно, която отделя хормони.
Импланта е едно чуждо тяло, което не ти пречи на нищо.
Представи си все едно хората, които са с платинени пирони в ставите, носят си ги цял живот, което не понижава качеството им на живот, а точно обратното.
И с имплантите е така:)

dimitriq76
2nd May 2014, 15:00
Момичета много ви благодаря за подкрепата вдъхвате ми кураж .Синините са жълти вече ,сега ще отида да си купя Арника .Мойте опасения съща бяха ,че няма да мога да си движа рацете но при мен няма такъв проблем незнам каква е причината . Имам опъване между двете гърди разтоянието . Доктора ми е професор Анастасов .Той ме кара след 7 ден да правя леки масажи .Спя само по гръб,изобщо не опитвам настрани от страх .Да ви кажа добре ,че сте вие няма с кой да споделя .Днес с една приятелка излизах и споделих и тя като ме почна ти не си добре знаешли сега какви болести могат да ти дойдат .При което аз незнаех какво да кажа .То вече всяка втора жена е с инпланти .Трябва едва ли не всички да са болни имам познати с по на 10 г имат инпланти и още не са си ги подменили ,не съм чула да са имали здравословни проблеми .

dimitriq76
2nd May 2014, 15:00
Извинявам се обърках темата

Шоки
2nd May 2014, 17:07
Не знам защо толкова хора реагират негативно на имплантите и въобще естетичната хирургия. Еми 21-ви век сме. Все едно да отричаш телевизорите с дистанционно управление и да си държиш да си щракаш копчетата от устройството :D . Няма човек, който да не иска да изглежда добре и след като живеем във време, в което може да си "купим красота", защо пък да не го направим. Ако повечето жени държаха на външния си вид така както държим ние тук, нямаше да има толкова изневери от страна на мъжете :D .

titi1
2nd May 2014, 22:17
Димитрия, твоята приятелка явно живее още в предния век.
За какви болести говори...лелеее...
Хич не я слушай, даже според мен ако предварително си знаеш, че няма да намериш разбиране в отсрещния по-добре не споделяй, само ще те натоварват негативните им изказвания.

Всичко ще бъде наред и ще си здрава още мноооооого, дълги години:)

dimitriq76
3rd May 2014, 09:47
Прави сте момичета ,аз мисля ,че няма нужда да споделям с никой вече .По добре да пиша тук какво ме вълнува при това намирам разбиране от вас .За което съм много благодарна .Желая на всички да сте задрави !