PDA

View Full Version : бременност и силикон


senorita
8th May 2014, 13:37
Здравейте, доста търсих по тази тема, но нещо те мога да се оправя с намирането на информация. Интересува ме - има ли дами със силикон и последваща бременност и съответно кърмене,.
Аз съм с 350 кубика подмускулни от Ники Георгиев - направих ги след второто раждане - като мислех, че трето няма да има,:)
Притеснява ме, че при предишните бременности гърдите ми страшно се увеличаваха - аз затова и сложих 350 - макар че остана кожа за още, но друга тема за майсторлък. Притеснява ме като наедреят гърдите, опция веднага спирам кърмата - то май трудна работа да кърмиш - представям си колко големи още ще ми станат - 800 кубика :) а и най-вече после добре ще се наложи смяна от 350 куб колкото и да не искам, ще отида на 400 - но добре ли ги правят,.
Аз понеже едната ми гърда я прекроява Ники - 4 пъти и тя да ви кажа не прилича на нищо - като една дреха разпаряна и шита и пак разпаряна - грозотия.
Моля ви пишете ми, някой ако има опит да сподели.
Мерси

sweet one
12th May 2014, 23:15
Здравей, аз също съм със протези поставени преди 5 години от др.Георгиев, по 365 кубика под мускула не бях раждала.Сега имам бебе на 8 месеца и все още го кърмя, наистина гърдите се увеличават много поне при мен, но няма проблем да се кърми с тях.
Предполагам, че естествената гърда ще увисне след като спре кърменето, но импланта със сигурност ще остане в същата позиция.
Надявам се да съм ти била полезна, ако имаш друг въпрос пиши на лични.

Guinet
13th May 2014, 14:22
И мен живо ме интересува тази тема с бременността и кърменето с импланти. Раждала съм веднъж и кърмих 9 м. През бременността качих 11кг и гърдите ми не порастнаха, почти изобщо, даже носех супер пуш ап сутиен, че се губеха на фона на корема. Уголемиха се при слизането на млякото доста, но после станаха нормални малки, докато кърмих пак носех сутиени с големи подплънки. След кърменето изчезнаха напълно, нямах увисване, но бяха по малки и от преди да забременея. От двадедет дни съм с 375сс подмускулно, но след около година мисля да започна да правя опити за второ дете. Ще ми се да го покърмя поне 3м..,но ме е страх с идването на млякото да не се сдобия със стрии и да се наложи ремонт на бюста при евентуално отпускане. Доколкото съм чела в подобни теми тук има съфорумки раждали и кърмили с импланти. Дано следят темата и да пишат как e минало и налагало ли се е да си правят пак корекция..
sweet one- при теб с колко номера се увеличиха гърдите?много по- големи ли са?не е задължително да увисне жлезата ти, пожелавам ти да се събере в размера, който е била. Пиши какво е стамало след като спреш да кърмиш:-)

kalyna
14th May 2014, 13:05
Аз имам бебе на 6 месеца.Кърмих го 4 месеца и кърмата ми сама си спря.Имам импланти от 2011 година,375 кубика подмускулно,оперира ме Стоянов.Нямах никакви проблеми с имплантите нито през бременността,нито по време на кърменето.Качих 20 кг който вече свалих.През бременността и кърменето гърдите ми пораснаха с един размер от Д на Е чашка.В момента пак са си Д,абсолютно същите са като преди да забременея,не се промениха изобщо.И аз много се притеснявах дали ще мога да кърмя и т.н. но всичко си беше същото както когато нямах импланти.Това ми е второ детенце,оперирах се след първото раждане.

Guinet
15th May 2014, 20:47
Kalyna, да знаеш само колко ме обнадежди..вече сериозно се замислях дали не съм избързала и тръпки ме побиваха, като се замислех какво може да се случи с гърдите ми при втора бременност. А хич не ми се чакаше..времето ще покаже, но много ме зарадва поста ти :-)

kalyna
16th May 2014, 08:20
За да запазиш формата си трябва и много грижа.През цялата бременност както и в периода на кърмене бях денонощно със сутиен.Свалях го буквално само за да се изкъпя.Кърмех само легнала настрани за да не разтяга бебето гърдата надолу.

Guinet
19th May 2014, 17:49
Да, за сутиена със сигурност знам, че е задължително да се носи, но това за специалната поза, за кърмене не се бях замисляла, че може да окаже влияние!