PDA

View Full Version : На кого да се доверя?


Merygrubik
3rd January 2015, 10:57
Здравейте !
Момичета имам проблем с мненията на докторите,при които направих консултации.. Миналия месец си закупих ваучер за skinsistem за поставяне на импланти срещу 4000 лв .. Доктора категорично отказа да ми сложи импланти без реконструкция ,като каза ,че имам 2-ра степен птоза ... Цената съответно стана двойна ..
Реших да направя и другаде консултация и вторият доктор ми каза,че нямам даже 1-ва степен( естественно,не споделих ,че съм била първо другаде)
Като цени ми излиза едно и също,като доктори и за двамата няма лоши отзиви ...
Но дали този с ваучера,не иска да си избие паричките ...
Да направя ли 3-та консултация ?! В главата ми е боза .. За кубиците и двамата бяха единодушни ..350 .. Но имам ли наистина птоза и нужна ли ми е тази реконструкция,за която вторият не спомена :(

Шоки
3rd January 2015, 11:02
Ей това беше главната причина да не ходя на консултации при няколко доктора. Щото мненията винаги са им различни и ходи разбери после кой да послушаш. Нека цената не е водещата за вземане на решението, че доста момичета изгърмяха поради предпочитане на по-евтиното. Иначе и аз не знам какво да те посъветвам. От моя доктор съм си много доволна и само лично аз, него мога да препоръчам. Но все пак няма безгрешни доктори и пък не искам при евентуален фал аз да съм причината.

Merygrubik
3rd January 2015, 11:07
Луднах .. И не спирам да го мисля ?! Дали в скинсистем просто искат да избият парички и да си стане нормална цена .. Или в Торакс не обръщат внимание на високата 2-ра степен птоза
Едното Доки казва(ще стане гърда,върху гърда) другото казва ще стане перфектно ти почти нямаш птоза !
А иначе и двамата искат еднакви парички

lily.ana
3rd January 2015, 12:21
Дай снимки да ти кажем за птозата.... това поне го разбираме тук.

Шоки
3rd January 2015, 12:48
И аз искам снимки да погледна. ето и имейл - chokolad_1978@abv.bg . въпреки, че ако успееш да ги качиш тук направо ще може да се включат повече мнения.

Merygrubik
3rd January 2015, 13:26
Само да ми кажете как се качват скрито .. Че не съм много наясно ..
И всъщност дали се пише птоза,не съм много сигурна( увисването)

Шоки
3rd January 2015, 13:34
давай на имейл. качваше се някак ама не скрито. иначе другите си правят профил в снимка.бг и даваха парола за влизане.

Merygrubik
3rd January 2015, 13:35
Шоко изпратих снимка на мейла ти ..ще чакам коментар и ако ти можеш да я качиш скрито ,много те моля направи го .. 11 години чакам този момент и сега съм толкова притеснена кое е правилно :(

lily.ana
3rd January 2015, 13:36
най-добре ги качи в снимка.бг и дай парола на всички.... с мейли ще е повече работа май...

Pufpaf
3rd January 2015, 13:56
Снимаш се без да ти се вижда лицето и направо си я качваш снимката от компа във темата и след като хората си кажат мнението и чуеш достатъчно, може да си махнеш снимката. Бързо лесно и просто и няма да се занимаваш със пароли, сайтове и регистрации. Ако не ти се вижда лицето няма от какво да се притесняваш ! Аз също ще си кажа мнението, макар, че повече разбирам от пУтоза, но и патозата не ми е непозната ;-)

Няма майтап, това са много важни неща и не само заради парите, но е важно и всичко да стане както трябва с първата операция и за това не трябва да се притесняваш и като не ти се вижда лицето да си покажеш снимки на гърдите, само така ще може да получиш ценни мнения и да направиш правилен избор !

В България има много мошеници и трябва много да се внимава !

Шоки
3rd January 2015, 14:00
а успяла съм със снимката. скъпа не се притеснявай, до няколко часа ще я изтрия.

Merygrubik
3rd January 2015, 14:19
благодаря от сърце ...Аз много се измъчих с опитите да кача снимка..

Pufpaf
3rd January 2015, 14:20
Изтрий я веднага, аз съм я редактирал, не се ли усети, че има някои неща на снимката с които може да бъде разпозната, нищо че не и се вижда лицето ! Надявам се да съм помогнал !

Merygrubik
3rd January 2015, 14:42
ще чакам мнения...
имам ли 2 ра степен или както каза вторият доки с нормални следи от раждане ,няма и 1 ва...
И двамата искат еднакви суми,но единият трябваше да ми ги сложи с ваучер за 4000лв

Pufpaf
3rd January 2015, 14:48
След бърза справка с чичо Гугле научих това онова и ще пусна и някои сайтове да четеш.
Но на кратко как се определя патозата, трябва да се отчете гънката на гърдата отдолу да се пусне една линия от нея хоризонтално и ако зърното е на нивото на тази линия или по ниско тогава вече говорим за патоза. На снимката в сайта е показано много добре и е обяснено за различните степени на патозата !

Пускам ги преведени сайтовете, ако английският ти е добър, горе в дясно може да си смениш и да четеш на английски !

http://translate.google.bg/translate?hl=bg&sl=en&u=http://www.parkercenter.net/breast/anatomy-of-breast-ptosis/&prev=search

http://translate.google.bg/translate?hl=bg&sl=en&u=http://en.wikipedia.org/wiki/Ptosis_%28breasts%29&prev=search

Ако се снимаш в профил ще е още по добре, за да се види гънката и нивото на зърното спрямо нея и лесно ще се разбере дали имаш патоза и коя степен е ! Не е толкова сложно ! Може сама да си повдигнеш гърдата и да отбележиш отстрани с една линия с фолмастер нивото на гънката и да се видиш в профил, направи и снимка и да се види къде е зърното спрямо линията !

lily.ana
3rd January 2015, 14:54
Имаш доста изразена птоза. Единствения вариант да бъде добър резултатът без повдигане е да се поставят импланти, които са много високи и с по-тясна основа за сметка на проекцията.... един вид мноооооооооооого издължена капка (за да си го представиш буквално). по-вероятно е обаче да се получи имплантът да е високо позициониран, а собствената ти жлеза да виси отдолу.

Друг вариант за поставяне на импланти без повдигане би било частично подмускулно (това, което прави Заякова), за да се повдигне долната част на жлезата, която е пълна без да си личи имплантът в горната част на гръдния кош.

Дано съм била от помощ...

Merygrubik
3rd January 2015, 14:56
Асенов ми обясни,точно това за тясната основа...от 13 ще стане 10.2 мисля,че беше...
Оххх още повече съм във филма...хахаха май ще правя трера консултация..
11 години чакам да дойде момента в който парите стигат и за това....И сега пълна лудница....

lily.ana
3rd January 2015, 15:09
Помисли го добре и не се Фърляй насляпо.... чети още и се информирай добре преди да пристъпиш към операция. Може да се направят твоите гърди, но трябва да избереш хирург с много опит и в повдигане.... може би ще стане и само с обиране покрай ареолите, но не съм сигурна за това.

stejsito
3rd January 2015, 15:20
Имаш птоза ...аз съм същата картинка ,ходих при един доктор преди Пеев и той и каза птоза 2-ра степен и разрез котва,Д-р Пеев ми каза птоза 2-ра степен и разрез ...не помня името ни беше като линия от зърното към основата леко наклонен :)))

lidiya
3rd January 2015, 15:23
Аз мнение няма да изказвам по отношение на докторите, за да не излезе, че съм пристрастна.
Лилянка е права напълно, както винаги. Само искам да добавя за първият вариант, че ако се избере ултра висок профил за сметка на основата, може да се получат и две кръгли топки с голямо разстояние между тях.

lily.ana
3rd January 2015, 15:27
Аз имах предвид анатомични Лиде..... ма пак не е сигурно, че ще стане

Merygrubik
3rd January 2015, 15:32
Стейси за същият екип говорим ....

lidiya
3rd January 2015, 15:35
Не съм те разбрала, Лилянке. :1228:
За анатомични при такава птоза.... Имам приятелка с такъв случай. Ареолите се вдигнаха, но гърдите и в момента стоят все едно са при ребрата - мнооого ниско. Дори със сутиен. И горният полюс все едно го няма /стои празно/.

Merygrubik
3rd January 2015, 15:38
Момичета от до тук написаното да разбирам,че е по-добре да се доверя на мнението на Ковачев-с реконструкция....А не на Асенов,само с импланти...

stejsito
3rd January 2015, 15:43
Защо отхвърли Пеев нали и той е на мнение реконструкция?

Merygrubik
3rd January 2015, 15:48
Не съм го отхвърлила,мога да избирам между Ковачев и Пеев ,нали все пак купих ваучера ...
Аз в интерес на истината никъде не прочетох нищо лошо за тях...Опасенията ми бяха,че казват за тия реконструкции за да избият ваучера ...Все пак сме Бг ;)

lily.ana
3rd January 2015, 15:50
Тцъ..... имаш птоза и хората правилно са ти казали, че трябва и повдигане.

G.Rakovska
3rd January 2015, 17:03
И аз съм в същото положение, бях при трима на консултация. Само един ми каза, че нямам нужда от реконструкция и може да стане само с импланти. Видимо няма как да стане. Имам птоза, а искам и намаляване на ареолите. Така се колебая между двама, ако попитам тях за снимки те ще покажат само добри резултати, тук няколко момичета ми пратиха снимки, но основно на единя доктор. Ами резултатите са меко казано разкошни :2020: Благодаря им! Сега имам още малко въпроси относно операцията и на 7 - ми си запазих час за втора консултация. Смятам, че вече съм почти готова с избора си, просто мисля че има повече опит със случай като моя. По- добре отиди на още една консултация преди операцията от колкото после да съжаляваш. Вярно е , че и те са пари и време, ама аз лично след третата се почувствах по- наясно.
Успех!

Merygrubik
9th January 2015, 07:25
Здравейте ! В крайна сметка направих консултация и при Пеев .. След Ковачев и Асенов ...
доверих се на Пеев ,единствения,който черта по мен,измерваше и алата балата ... ;)
Анатомични импланти 395сс .. Ще се оперирам на 12.02 :) този човек определено е моя доктор :)))

lily.ana
9th January 2015, 09:14
Успех!

Merygrubik
9th January 2015, 09:39
Благодаря :)

borislava_a
9th January 2015, 12:53
Здравей, аз се оперирах при др. Пеев на 29.12. ако искаш мога да ти пратя снимки, не знам защо не мога да ти напиша лично съобщение. Ако искаш дай имейл!

Merygrubik
9th January 2015, 13:35
Merykoleva@gmail.com
Благодаря ти ! Очарована съм от него ,хирурзите преди него ми отделиха не повече от 15 минути .. Дано не съм сгрешила !

PlasticLady
9th January 2015, 14:36
Здравей, аз се оперирах при др. Пеев на 29.12. ако искаш мога да ти пратя снимки, не знам защо не мога да ти напиша лично съобщение. Ако искаш дай имейл!

Здравей и аз очаквам резултати на plasticlady@abv.bg
Със здраве да си ги носиш! :-)

borislava_a
9th January 2015, 15:51
Изпратих :)

G.Rakovska
9th January 2015, 15:53
Може ли и на мен снимки? rakovska_81@abv.bg

borislava_a
9th January 2015, 15:55
Ей сега.

stejsito
10th January 2015, 00:16
Здравей може ли и на мен :))) stanislava_fy@abv.bg
....че ако не могат да изпращат и получават ЛС, трябва да влезнат горе в дясно във - Бързи връзки > редактирай опциите > и да сложат отметка на "Позволи лични съобщения" !

L0llyto
10th January 2015, 11:18
и аз искам да помоля за снимки :) beberon99@yahoo.com

divakoza
30th January 2015, 22:05
Здравей, аз се оперирах при др. Пеев на 29.12. ако искаш мога да ти пратя снимки, не знам защо не мога да ти напиша лично съобщение. Ако искаш дай имейл!
Здравей, може ли снимки и за мен, моля?
Не мога да пиша на Лични.
divakoza_17@abv.bg

silvi4ka
31st January 2015, 10:54
Здравейте,...Merigrubik сподели нещо за твоята операция при д-р Пеев.. Вече си на 20 дни почти ..Променят ли се гърдите.. Всичко наред ли е..

Dayana B.
31st January 2015, 12:07
Silvi4ka,още е мнооого рано,но ти доволна ли си от размера?Нали се притесняваше,че ще са ти много големи..Кръгли ли сложихте,425?

silvi4ka
31st January 2015, 12:36
Натъпка ги доктора.. Но ще се пръсна по шевовете. Гърдите ми са сплескани и без проекция напред, а съм с extra haut . Само се моля да послегне мускола , да се отпусне кожата и да щръкнат малко" Обяснявам си го с факта , че наистина бях с плоска гръд , без кожа и слаба....Все едно съм с 250-300 куб.в момента

Dayana B.
31st January 2015, 13:19
Един вид ти се струват малки,така ли,а не огромни,както очакваше?Питам,защото и аз като теб съм слаба,с нулев старт,но искам големи.

silvi4ka
31st January 2015, 13:25
Явно не става това което искаме...Но аз наистина нямах нищо. Все едно мъж..Онзи ден "на кафе" при Гала имаше едно момиченце-говориха по тази тема..Е аз съм точно като нея.. Да малеят..Явно трудно ги побирам с гръдните си мусколи и кожата затова стоят така..От АА размер .просто ще напълвам чашка В...

Dayana B.
31st January 2015, 13:43
Ще ти пиша на пощата,за да не занимавам всички с въпросите си;)

nikol_n
1st February 2015, 01:06
Момичета аз съм 425 сс кръгли и вече съм на месец и нещо , и аз бях с нулев старт почти , ако искате даите мейл да ви пратя снимки утре понеже видях че сте ми писаби но не съм влизала тук скоро

Jane_pld
1st February 2015, 10:47
silvi4ka и plastic123,
Моля ви за снимки на haidebe@abv.bg,
че малко остана до операцията, а аз още не съм казала на доктора кои импланти съм се спряла. Твърдо бях за кръгли, заради страх от евентуална ротация при анатомичните, но тъй като и моят старт е много малък, вече започвам да се замислям за анатомични.

Dayana B.
1st February 2015, 11:07
Plastic123,моля те прати ми на daqnaburlanova@abv.bg
Ако може-преди и след операцията.
Благодаря! :)

PlasticLady
1st February 2015, 12:23
Момичета и аз очаквам да видя постигнато plasticlady@abv.bg

silvi4ka
1st February 2015, 14:12
Аз не съм за гледане още....Поне 10 дни да минат...

stejsito
1st February 2015, 17:20
Може ли и на мен снимки stanislava_fy@abv.bg

silvi4ka
1st February 2015, 19:26
plastik123 може ли снимки и на мен.silvi4ka_osata@abv.bg

nikol_n
1st February 2015, 22:03
Момичета пратих ви снимки

silvi4ka
1st February 2015, 23:05
Благодарим...Много си мила...Радвай им се сега....Екстра са...

Dayana B.
1st February 2015, 23:31
Благодарим ти мила,да са ти честити!!!
Харесват ми и още по-хубави ще стават с времето.А колко ти беше подгръдната?При кого се оперира?Той ли ти предложи тези кубици,както и да бъдат кръгли?Имаше ли вариант за по големи?
Много ти отива този размер,но аз питам заради моя избор ;)

nikol_n
1st February 2015, 23:54
Доктор Пеев ме оперира , Арион са имплантите , аз реших да са кръгли а доктора ми каза че това е максимума който може да ми се сложи като за първи път , гръдната ми обиколка беше 80 а подгръдната не помня . Но гърдите ми бяха адски малки и нямаха грам отпуснатост понеже не съм раждала и може би заради това не можеше повече от 425 сс

Dayana B.
2nd February 2015, 00:05
Благодаря!Аз искам маалко по големички,но вече си мисля,че трябва да забравя за това си желание,тъй-като и аз като теб съм с почти нулев старт и не съм раждала.Единствено подгръдната ми е по голяма от твоята-моята е 80,а гръдната- 86,ако изобщо има значение това.
А какви са размерите на имплантите ти,защото нали това било по-важно от кубиците,за големината?И какъв профил са?

nikol_n
2nd February 2015, 00:33
Висок профил са , а размера им е 12,5см на 5,4см

Dayana B.
2nd February 2015, 01:08
Мерси!Прави ми впечатление,че в последно време всички оперирани при др.Пеев са с 425к.,а кой е следващият размер на Арион,450к нямат ли?:2045:

nikol_n
2nd February 2015, 01:25
следващите са 485 , от кръглите на Арион няма 450

L0llyto
2nd February 2015, 09:41
може ли и на мен beberon99@yahoo.com :)

the_kitty
2nd February 2015, 10:51
Може ли и на мен да пратиш: kote1903@gmail.com

Благодаря!

nikol_n
2nd February 2015, 11:59
Пратих ви снимки :)

Merygrubik
13th February 2015, 19:49
Момичета вчера ме оперира д-р Пеев ! днес съм си вкъщи .много ме боли ,адски много ! Трудно дишам,пари ми .. Това нормално ли е ? Имам чувството,че ще ми паднат ! Мукулите са ми скъсени ..

Merygrubik
13th February 2015, 19:50
Кога мога да се изкъпя ,цялата ?! Звънях на доктора ,но не ми вдигна :(
Особенно ме боли лявата гърда :(

silvi4ka
14th February 2015, 08:51
Момичета вчера ме оперира д-р Пеев ! днес съм си вкъщи .много ме боли ,адски много ! Трудно дишам,пари ми .. Това нормално ли е ? Имам чувството,че ще ми паднат ! Мукулите са ми скъсени ..

АХхххх...Мила моя.....Това е най -трудния период.. Ще мине...Аз до 4ти , 5ти ден пиех обезболяващи..Най- ми помагаше Нимезила. Гледай да почиваш и да не се движиш много, за да не те боли.. Спях и още спя на много висока възглавница. На мен също едната гърда ми беше по-болезнена и все още се възтановява малко по-бавно от другата. С дишането също ми беше много трудно..Полагах доста усилия за да говоря , защото въздуха ми беше малко..Чак на 8мият ден почувствах облекчение.. Стискай зъби ще мине....

Шоки
14th February 2015, 10:21
Относно дишането. Аз също имах проблем с него и смучех валидол, той има прекрасно продишващо свойство. Не го взимах за успокоение, а за продишване. Пробвайте. Майка ми реши, че все пак това е лекарствено средство и да пробвам с ментови бонбони, но нищо не ми действаше така добре на дишането като валидола - все едно си поставях кислородна маска.

silvi4ka
14th February 2015, 16:41
Аз съм асматик..и си пръсках VENTOLIN ...но толкова трудно си поемах въздух, че не можех да глътна лекарството навътре...нямах сили да го вдишам...Измъчих се...Но съм упорито магаре...и си давах воля , че всичко ще отмине..

PlasticLady
15th February 2015, 02:38
следващите са 485 , от кръглите на Арион няма 450

plasticlady@abv.bg

ai6erasimova
7th June 2015, 12:35
Zdr i niy moje da vi pomognem v istanbul moje da pitate ako imate viprosi

sheflera
28th June 2015, 12:57
Здравейте, и аз сериозно се замислям за операция в скоро време. Почти с нулев старт съм. Бихте ли ми изпратили снимки на sheflera@abv.bg. Предварително ви благодаря!!

hera
15th July 2015, 11:45
ai6erasimova, ти идиотка ли си, кога ще спреш с тази безумна реклама ???????

denidimitrova
16th July 2015, 10:18
Разбира се, че е най-добре да има консултация и с трети специалист!

Ника
30th August 2015, 12:04
Момичета,помагайте.Преди 4мес.и аз реших да се тунинговам.Ходих на консултация при Н.Георгиев не беше много подробен в интерес на истината, сложи ми сутиен с подплънки и каза, че нося на кубици ( 174см.63кг.80-85 подгръдна ) в крайна сметка се спряхме на 400к. Ментор кръгли.Прибирайки се вкъщи мъж ми каза да не бързам и да поровя в темата.Така попаднах на вас и ви следя редовно ☺.Месец след това се срещнах и с Тепавичарова , измери ме няколко пъти , каза, че имам птоза и вариантите са 2 , големи импланти или импланти с обиране ( като при втория вариант ще е през ареолата, което може би ме отказа от него)След 2седм.ми предстои консултация и при Стоянов.Забравих да спомена, че доцентката се въздържа да говори в кубици докато не се върна със сутиен и евентуално капаро. Исках да се свържа на лични с момичета оперирани от Стоянов и Тепавичарова най-вече да видя резултати, на Н.Георгиев съм виждала два чифта сиси и са хубави. Знам,че Лиску е при доцентката.

kkkamsata
30th October 2015, 05:30
A za jivko kynev neshto day kajete?

ivvve
23rd February 2016, 20:04
как си избрахте хирург? не знам откъде да започна...има прекалено много информация във форума? може ли някой д ами каже кои са топ 4 реномирани хирурзи в София. За Н. Георгиев разбрах, кои са другите 3ма най-популярни??

lily.ana
24th February 2016, 09:45
Въоръжи се с търпение и чети! Ще добиеш представа за всички хирурзи и евентуално ще избереш сама при кои от тях да отидеш на консултация. Става въпрос за операция, а не за кило домати.

Успех!

judie
21st May 2016, 19:58
Аз се оперирах при д-р Живко Кънев. Въпреки че още не сме махнали конците и както момичетата подробно са обяснили в темите и продължават да ми обясняват всеки ден, сисите още се оформят. Чисто визуално към момента резултатът е точно, каквото исках. Имат естествен вид, формата на моите гърди "лисичи муцунки" се запази. Половинът не е в Бг в момента и още не ги е видял, но за сметка на това майка ми, която е страшно критична и нищо не ми прощава ги одобри.