PDA

View Full Version : Мнения за д-р Калудов


slanse
4th May 2006, 13:15
има ли оперирани от д-р Калудов?

vessi_77
5th May 2006, 09:13
Има- и те ще ти отговорят!
Първия път,когато някой пусна тази тема-ВЕДНАГА побързаха да я изтрият!На някой от модераторите явно не му изнасяше!? :?:
Дано сега не я изтрият! :evil:

liophy
5th May 2006, 09:21
Има- и те ще ти отговорят!
Първия път,когато някой пусна тази тема-ВЕДНАГА побързаха да я изтрият!На някой от модераторите явно не му изнасяше!? :?:
Дано сега не я изтрият! :evil:

Никога не съм трил мнение против или за някой доктор, явно някой обаче обича теориите за световната конспирация.

Трия мнения само, които не са на кирилица. Виж - ако ти си толкова неграмотна, че да не забележеш предупреждението което стои над полето за писане при всеки пост- това е твой проблем.

Незнанието на закона, не е оправдание за нарушаването му.

sladkatony
5th May 2006, 09:34
Има- и те ще ти отговорят!
Първия път,когато някой пусна тази тема-ВЕДНАГА побързаха да я изтрият!На някой от модераторите явно не му изнасяше!? :?:
Дано сега не я изтрият! :evil:

Никога не съм трил мнение против или за някой доктор, явно някой обаче обича теориите за световната конспирация.

Трия мнения само, които не са на кирилица. Виж - ако ти си толкова неграмотна, че да не забележеш предупреждението което стои над полето за писане при всеки пост- това е твой проблем.

Незнанието на закона, не е оправдание за нарушаването му.
Здравейте !
Извинете ме, че се намесвам в спора, ама liophy не си прав !
Изтривал си и няколко мои мнения които абсолютно винаги са били на кирилица ! А същевременно не винаги изтриваш мненията на латиница :x

liophy
5th May 2006, 09:36
Изтривам абсолютно всички мнения на латиница, без изключение. Единствено ако има мнения от 2004 година (когато още нямаше забрана за писането на латиница) може да съм пропуснал.

Що се отнася до твои изтрити мнения - сигурно е имало причина. Не трия за удоволствие - това е гарантирано.

vessi_77
5th May 2006, 12:10
Спорът с теб,liophy, е безмислен!

Виж - ако ти си толкова неграмотна

Но това,че си администратор,НЕ ти дава ни най-малко право да обиждаш!

Emi1
5th May 2006, 14:02
Толкова ли е зле този доктор.
Мисля, че му се цитира името от темата пострадали от пластични операции.
Но не е лошо и някой да го защити.

liophy
5th May 2006, 14:27
Така е. Единственото, което остава е, ако има прекалено яростни нападки срещу него хората сами да си зададат въпроса дали са обосновани.

verita
5th May 2006, 14:36
Веднъж изтри и едно мое мнение на кирилица, в което питах нещо напълно безобидно, от сорта на аватарите. От скоро съм в този форум, иначе за сега ме кефиш, но... По-редовните би трябвало да имат по-обективно мнение. Изв, че се намесих :wink:

Malvina
5th May 2006, 14:36
Аз съм една от пострадалите от уменията на въпросния хирург! Не сметнах за необходимо да пиша,каквото вече съм изписала в
"Пострадали"!

liophy
5th May 2006, 16:23
за сега ме кефиш, но...
това нещо като жълт картон ли беше :P

verita
5th May 2006, 16:33
за сега ме кефиш, но...
това нещо като жълт картон ли беше :P

Нее, просто казвам, че като цяло съм с впечатление, че даваш аргументирани и смислени отговори, с изключение на това, че затри някъде едно мое мнение(не, че е кой знае какъв проблем).. Понякога ми се струва, че правиш малко странни забележки на потребителите, но все пак си админ, това ти е работата :lol:
Не съм искала да се заяждам :wink:
Бяло знаме...

slanse
5th May 2006, 17:01
Леле,защо го водите този спор?Разбрах че на някои хора им е трудно да четат ,а нападките към Калудов са напълно основателни!Все пак не ти си обезобразения-нали?Ако може по темата!!!

liophy
5th May 2006, 17:11
Все пак не ти си обезобразения-нали?!

Абе дете, нещо против да съм казал на темата?

bimbi
5th May 2006, 20:28
за сега ме кефиш, но...
това нещо като жълт картон ли беше :Pда, първо предупреждение, после направо бан :lol: :lol: :lol:
ама как ше се баннеш сам незнам :lol:

zuzka
21st May 2006, 13:58
Искам да науча нещо повече за д-р Калудов,ако някой знае да пише

partalinaa
22nd May 2006, 14:07
Това е историята на Malvina

Октомври 2005 година се реших на пластична операция за поставяне на силиконов бюст в клиника " Оксиком " в Бургас при д-р Любомир Калудов.Имах приятелка,която се бе подложила на същата операция при него и вече месеци наред се радваше на гърдите си.Цената беше 3 000 лв( странно ниска,но пък я отдадох на това,че Бургас все пак не е София ).Срещнах се схирурга,който ми обясни къде и по какъв начин ще ми бъдат поставени имплантите( с разрез под гърдата,подкожно),изчисли по формула колко кубика ще ми стоят добре-спряхме се на 230куб. тъ като съм слаба и не исках да изглеждам като порно-звезда,избрах си грапави,капковидни импланти,за които трябваше да заплатя предварително 1000евро( в последствие разбрах,че Калудов ги купува от клиника Малинов и марката на имплантите е " Инамед").Понеже историята ми продължава вече 5 месеца ще я скъся максимално! Поставиха ми имплантите октомври 2005,дни след като ми махнаха конците на мястото на шевовете се образуваха някакви мехули пълни с течност,които се пукаха и зарастваха,пукаха и зарастваха и така до безкрайност,като самите шевове отказваха да зарастнат.Преминах през мининмум 4 нови шиения с местна анестезия,докато един ден подплънката на едната ми гърда изпадна и се показа през отвора на шева,тогава Калудов каза че трябва да ме отвори отново с пълна упойка и да извъди и сложи отново импланта ДОВЕРИХ МУ СЕ ВСЕ ПАК ТОЙ БЕ ЛЕКАРЯ! Междувременно ареола на въпросната ми гърда стана два пъти по-голям от другия! И така това продължи до миналата седмица,когато вече взех доста да се плаша защото 5 месеца са си доста време.Тогава се свързах с д-р Евстатиев и д-р Тонев,които само от това което чуха по телефона бяха единодушни че колегата им от Бургас не е постъпил коректно,защото пред месеци е трябвало да извади имплантите,докато мястото си почине мининмум два месеца и да ги постави отново след това!
Положението в момента е следното,преди дни д-р Тонев извади и двата ми импланта след като се останови че е диния се е е капсулирал и след като е стоял тяака в продължение на месеци е увредил дясната ми гърда ( която беше пълна с гной ).Сега съм с дренажи и ще си ходя така през следващите два месеца,след което ще трябва да платя отново 4200 лв ако искам да имам нови гърди,тъй като на всичкото отгоре единия ми изваден имплант се оказа спукан!
Може би говоря хаотично,но се надявам да сте разбрали поне част от премеждията ми! Не ходете при Калудов в Бургас,защото малката подробност която изскочи на всичкото отгоре е че некадърника ми беше сложил КРЪГЛИ вместо капковидните импланти,за които бях платила!( видях ги с очите си след като ми ги извадиха)
Сега мога само да се надявам да се оправя, а нови гъпди ще могат да ми бъдат поставени само подмускулно поне така ме увери д-р Тонев,тъй като след тая 5-месечна инфекция поставят ли се отново подкожно гаранцията че ще се капсулират отново е 99%
Това е момичета! Отваряйте си добре очите,защото това,което се случи на мен не искам да се случва на никого!

bel
22nd May 2006, 14:58
Леле, partalinaa, изкара ми акъла! В първия момент реших, че и на теб са ти извадили имплантите, а не че цитираш Малвина!

Вили
27th July 2006, 20:24
ТОВА Е ВЪЗМОЖНО НАЙ-НЕКАДЪРНИЯ ДЪРВОДЕЛЕЦ,КОЙТО СЪЩЕСТВУВА В БЪЛГАРИЯ. ТОЙ ДОРИ НЕ Е НА ЯСНО КАКВО ПРАВИ КОГАТО ОПЕРИРА!!!

crazed_insanity
27th July 2006, 21:08
това което се е случило е наистина кошмарно!

а колкото до спора ви с изтритите мнения-моля ви не го водете в тази тема! важно е да се събере възможно най-много информация за него, за да могат пострадалите да си потърсят правата.

Вили
28th July 2006, 11:40
Мислех аз да му направя снимка на телефона ми,но бях толкова ядосана ,че ми идеше не да му фрасна снимка а да му фрасна един между очите.Важното е ,че от разговора ни излезе притеснен и то доста.Но ако мога ще му направя снимка и ще го направя много известен.

zuzina
10th August 2006, 15:24
Здравейте, хора. С ужас чета това, което споделяте за досега си с този лекар, защото детето ми е също жертва на "уменията му. Страшно съжалявам и се обвинявам, че не потърсих подобна информация, преди да поверя здравето на сина си в ръцете му. Той е на 9г., и по причини, с които не искам да ви обременявам сега, решихме да го подкрепим в желанието му за корекция на ушите. Отидохме на консултация при въпросния хирург, той ни насърчи и представи този вид корекции като нещо, което наистина умее да прави добре. Изглеждаше толкова спокоен и уверен, че се решихме много бързо. След няколко дни оперира детето. Известно време всичко изглеждаше добре, с изключение на това, че новите гънки които бяха оформени на ушните миди бяха много ъгловати и неестествени. Докторът ни успокояваше, че с времето ще се изгладят, и това наистина стана след 3-4 месеца, когато обаче и целите уши щръкнаха отново. На всичко отгоре едно конче не беше паднало и гноеше на шева. Той се учуди много от това и насрочихме нова корекция след няколко месеца. След нея ни каза, че старите конци явно не са били добри, скъсали са се, но този път е направил всичко възможно да няма проблеми. Повярвахме. От въпросната корекция са минали 4 месеца, ушите пак са ъгловати и неестествени, страшно различни по форма едно от друго и за десерт- отново има конче, което- слава богу -този път не гнои. Не съм водила детето при него, нямам сили да се занимавам повече, а и малкият е доста травмиран вече. Убедих го да си остави по- дълга коса, която освен "красивите" уши крие и единият от белезите, който е груб, дебел и червен, въпреки денонощното мазане с Контратубекс. И така, моля ви, ако сте решили да се подложите на нещо подобно-търсете дълго и внимателно на кого да поверите тялото и красотата си. Иначе може да съжалявате през целия си живот-като мен.

zuzina
10th August 2006, 15:28
Пак съм аз и този път ви моля- ако някой е доволен от този лекар, нека пише и го защити. Все още имам слаба надежда, че случилото се с нас се дължи на случайност, а не на некадърност.

Beauty
10th August 2006, 16:45
:cry:

Цвета С
10th August 2006, 16:49
Много съжелявам за това ,което се е случило на сина ти,но 9 годишна възраст не е ли много рано за подобна интервенция,питам не за друго,а защото не съм запозната как стой въпросът при децата,
Желая много късмет на теб и сина ти и стискам палци на всички пръстчета всичко да приключи добре и детето да има хубави уши каквито е искало

Malvina
10th August 2006, 17:44
Здравейте, хора. С ужас чета това, което споделяте за досега си с този лекар, защото детето ми е също жертва на "уменията му. Страшно съжалявам и се обвинявам, че не потърсих подобна информация, преди да поверя здравето на сина си в ръцете му. Той е на 9г., и по причини, с които не искам да ви обременявам сега, решихме да го подкрепим в желанието му за корекция на ушите. Отидохме на консултация при въпросния хирург, той ни насърчи и представи този вид корекции като нещо, което наистина умее да прави добре. Изглеждаше толкова спокоен и уверен, че се решихме много бързо. След няколко дни оперира детето. Известно време всичко изглеждаше добре, с изключение на това, че новите гънки които бяха оформени на ушните миди бяха много ъгловати и неестествени. Докторът ни успокояваше, че с времето ще се изгладят, и това наистина стана след 3-4 месеца, когато обаче и целите уши щръкнаха отново. На всичко отгоре едно конче не беше паднало и гноеше на шева. Той се учуди много от това и насрочихме нова корекция след няколко месеца. След нея ни каза, че старите конци явно не са били добри, скъсали са се, но този път е направил всичко възможно да няма проблеми. Повярвахме. От въпросната корекция са минали 4 месеца, ушите пак са ъгловати и неестествени, страшно различни по форма едно от друго и за десерт- отново има конче, което- слава богу -този път не гнои. Не съм водила детето при него, нямам сили да се занимавам повече, а и малкият е доста травмиран вече. Убедих го да си остави по- дълга коса, която освен "красивите" уши крие и единият от белезите, който е груб, дебел и червен, въпреки денонощното мазане с Контратубекс. И така, моля ви, ако сте решили да се подложите на нещо подобно-търсете дълго и внимателно на кого да поверите тялото и красотата си. Иначе може да съжалявате през целия си живот-като мен.
Много съжалявам...много. При едно от десетките висения пред кабинета му за хилядна смяна на превръзките се запознах с едно момиче претърпяло при него същата операция,за която разказваш. Ами какво да ти кажа, все е дно приповтаряш нейния разказ, бяха минали месеци от първата и операция, беше я подложил на втора...поредица от шиения с местна упойка и момчитео беше повече от обезверено, отново си беше с онази лента на ушите и каза че сигурно няма да може да си позволи да я махне именнозаради грозния белег...Некадърник си е тоя и това е, ако не си чела аз също съм една от опарените. Сериозно се замислям дали да не се съберем всички потърпевши и ако не друго то поне една статия в национален ежедневник да публикуваме...Просто потърпевшите изскачат все нови и нови и е нелепо да оставяме нещата така...

partalinaa
10th August 2006, 18:04
Момичета винаги има първи път ,може пък точно вие да спечелите първото дело срещу пластичен хирург ! Броя ви се увеличава постоянно !!!

zuzina
10th August 2006, 18:33
Beauty , отговорих ти на "Лични", благодаря за топлите думи.

zuzina
10th August 2006, 18:48
Цвети-лекарите казват, че е добре дори по-рано - преди 1 клас, за да се избегнат подигравките в училище. Сега пък цялото СОУ знае и коментира, всички се взират и т.н. той беше вече 2 клас и всичко това месеци наред беше филм за тях- операции, болнични, лента на главата, дори веднъж едно момче го дръпнало и му се отвори 1 шев! Изобщо голям ужас, особено пък с този резултат, дето не е за гледане!
Малвина, чела съм твоята одисея, и точно това ме подтикна да пиша.Сигурна съм, че визуално те познавам- висяхме пред кабинета му почти всяка седмица от септември 2005 до април 2006. А за идеята да се обединим и да предприемем нещо-не мога да подложа детето и на това, просто не мога!

dani_d
10th August 2006, 19:24
Леле този направо е изрод :evil:, няма ли сърце та поне децата да не окепазява от малки, НЯМАМ ДУМИ :!: Zuzina напълно те разбирам, че не искаш допълнително да обременяваш детето с още проблеми и нерви, но дяволът калудов определено е за съд и затвор, не съм майка все още, но мога да си представя какво е чувството да постъпят така с най-любимия ти човек. Направо като чета аз вече се вбесявам, как може да има още хора да ходят при него, трябва да му се сложи един транспарант пред кабинета с нещо от сорта "ВНИМАНИЕ ОПАСНОСТ НЕ ВЛИЗАЙ" Трябвя да бъде спрян по някакъв начин, свържете се с медии, адвокати да зе раздуе случая, ако не друго то поне други хора да не страдат от него :x

Вили
10th August 2006, 20:13
Ееееееех zuzina :cry: . Чета и незнам какво да кажа.И аз съм обезобразена от същия дърводелец,но поне моето може да се скрие под дрехите.Милото дете.Аз имам две деца и мога да си представя какво му е на детето,а също и на теб.Потърсете добър лекар и вземете мерки,защото така то ще се травмира още повече от колкото преди.

slanse
10th August 2006, 20:25
Здравейте сладури!От доста време не сам се появявала но снощи научих една гореща новина!!!!КАЛУДОВ Е УВОЛНЕН!!!!!Моя приятелка ми каза чее докарал едно момиче до кома!Не знам каква е точно ситуацията в подробности но знам че се е опитвал да "прави "" коремна пластика!!!ИЗРОДА ГАДЕН СИ Е ПОЛУЧИЛ ЗАСЛУЖЕНОТО!В крайна сметка възмездие има! Що се отнася до мен -ще ходя в Чехия на преглед при позната лекарка и ще видим.....Дано има изход защото не мога да се примиря!ЦЕЛУВКИ!!!!

Excel
10th August 2006, 20:26
Колко често прави поразии , че го оставят да работи ? И от кой зависи това ?Контактуват ли си този вид лекари помежду си или всеки работи за себе си ? Как си е изкарал квалификацията или изпита за пластичен хирург - не зная изобщо на какъв принцип са . Колко са пластичните хирурзи в Бургас и какво ви накара да се насочите към него ?

Вили
10th August 2006, 20:32
:cry: :cry: Боже,горкото момиче,а оживяло ли е?Ех ,защо няма кой да му начупи ръцете и главата на тоя :evil: .Значи аз трябва след моята коремна пластика да се радвам ,че съм оживяла :? А на него това му е малко,това не е наказание за ИЗРОД като него :evil:

Beauty
10th August 2006, 20:33
:cry:

Вили
10th August 2006, 20:36
Beauty
Точно това искам да направим,но трябва да се обединим.Станахме много с такива истории.Напълно съм съгласна с теб,че това не е никакво наказание за него.Той трябва да се мъчи ,но бавно,както се мъчим ние като се гледаме обезобразени. :evil: Надявам се всички да се свържем,ако трябва да се видим на една среща и да решим какво да направим.

Beauty
10th August 2006, 20:43
:wink:

dani_d
10th August 2006, 20:43
Момичета съберете се, вижте какви документи може да представите, направете среща с адвокат и му завеждайте дело, не знам как стои въпросът с този вид дела, но мисля че трябва да му искате и парично обезщетение. Това с уволнението е бял кахър за него, той може утре в друга клиника да отиде и да продължи да окепазява хората, та дори и до по страшни ситуации да се стигне... Най-добе ще бъде да му бъде забранено да практикува като пластичен хирург и изобщо като медицинско лице.

Вили
10th August 2006, 20:50
На него му е нужен ЗАТВОР И НИКАКВА ПРАКТИКА ДО КРАЯ НА ЖИВОТА МУ! Обещетения трябва да ни плати на всички пострадали.Дайте да се свържем,пишете ми на кюто .Ще се срещнем и ще го измислим.Най-добре да се видим,тук не можем да решим какво да правим!

Вили
10th August 2006, 20:52
Вили,така е,не го оставяйте,виждам,че си борбена,поеми инициативата,достатъчно е и 2-3 да се съберете,пак ще успеете.
Миличка,ще поема инициативата с удоволствие,но незнам другите на какво мнение са.Чакам да се свържем и да решим.В нашата държава си траем за всичко и затова такива некадърници още практикуват.При такива случаи като нашите,просто е задължително да ни се плати обещетение,това е най-малкото което трябва да се направи.

slanse
10th August 2006, 21:06
девойки да действаме с вас съм!Номера ми на кю-то е329742285 ако някой реши да ми пише и ще се разберем нещо.

Beauty
10th August 2006, 21:27
:D

bimbi
10th August 2006, 21:28
тоя некадърник май е завършил шев и кройка, а не пластична хирургия :evil:

Цвета С
10th August 2006, 21:31
Цвети-лекарите казват, че е добре дори по-рано - преди 1 клас, за да се избегнат подигравките в училище. Сега пък цялото СОУ знае и коментира, всички се взират и т.н. той беше вече 2 клас и всичко това месеци наред беше филм за тях- операции, болнични, лента на главата, дори веднъж едно момче го дръпнало и му се отвори 1 шев! Изобщо голям ужас, особено пък с този резултат, дето не е за гледане!
Малвина, чела съм твоята одисея, и точно това ме подтикна да пиша.Сигурна съм, че визуално те познавам- висяхме пред кабинета му почти всяка седмица от септември 2005 до април 2006. А за идеята да се обединим и да предприемем нещо-не мога да подложа детето и на това, просто не мога!
Господи не мога да си представя какво си преживяла ти и синът ти ,много ми стана мъчно,милото дете,още веднъж стискам палци да се възстанови иушите му да станат мн хубави,защото още като дете аз разбрах колко може да са жестоки децата ,несе притеснявай нищо не е загубено и винаги решение има,по-добре ,че е по-малък а не е в пубертета ,че тогава щеше да е мн по-трудно.Важното е той дас е поуспокой след травмата, а за децата в училище важи и че бързо забравят така че не се притеснявай :wink: :wink:

zuzina
10th August 2006, 22:10
Благодаря ти, Цвета!

seoan
10th August 2006, 22:43
Ужас като чета колко нещастия е причинил тоя Калудов стигам до умозаключението,че заслужава позорна и мъчителна смърт!или най-малкото найстина забрана да практикува за цял живот и дълга присъда.Колко само надежди е опропастил...zuzina,Malvina,Вили,м сля че бяхте едни от многото на който този некадърник е навредил...надявам се да намерите решение на проблемите,който ви е причинил и да получите възмездие...поне чрез гласност да спрете шарлатанина преди да е навредил и на други!

Вили
10th August 2006, 22:50
Ужас като чета колко нещастия е причинил тоя Калудов стигам до умозаключението,че заслужава позорна и мъчителна смърт!или най-малкото найстина забрана да практикува за цял живот и дълга присъда.Колко само надежди е опропастил...zuzina,Malvina,Вили,м сля че бяхте едни от малкото на който този некадърник е навредил...надявам се да намерите решение на проблемите,който ви е причинил и да получите възмездие...поне чрез гласност да спрете шарлатанина преди да е навредил и на други!
Благодаря за куража!Това не го пожелавам на никого да го преживее.Все съм чувала ,че трябва силна психика за една пластична операция и моята е такава,но щом и аз взех да не издържам на гледката....От една такава операция ,човек може да превърти и си е точно така.Отиваш на операция ,защото нещо не ти харесва и имаш комплекси,а след нея си още по депресиран и комплексиран и само гледаш и се чудиш какво да правиш.А и страха от следваща вече е по голям,защото в нищо не си сигурен вече.

Stil
10th August 2006, 23:13
Момичета и аз ви съчувствам искрено и ви желая успех във всичко :!:

apoklistika
10th August 2006, 23:51
За преживяванията на Малвина съм чела(между другото,Малвина,какво стана с последните опасения,надявам се всичко да е наред),ама сега като гледам още колко много има, :shock:
Мога да си представя защо повечето от вас не искат и името да му чуват вече.Решите ли да предприемате нещо срещу този касапин,отново ще минете през целия емоционален шок,аз самата на ваше място момичета не знам дали бих го направила.И все пак като се замисля колко много други момичета бих могла да спася....да,май бих.
Каквото и да решите,стискам палци на всички ви и ви пожелавам повече никога да не минавате през подобен ад,на тези които са решили да правят повторна операция при някой друг-съвсем скоро да видите в огледалото това,което искате :D
Осведомявайте ни какво сте решили,целия форум ви подкрепя и е с вас :D

Excel
11th August 2006, 00:08
:cry:

apoklistika
11th August 2006, 00:20
Да,наистина,гаранция никога няма,лош резултат може да се получи дори и при най-добрия хирург.Но при някои,като въпросния "доктор",лошите резултати са прекалено много,което ме определно ме навежда на мисълта,че не става въпрос за случайност,а за некадърност и още по-страшно-игра с човешки животи!

Excel
11th August 2006, 00:54
. :roll:

koteto7777
24th January 2015, 20:36
Az sum operirana ot Kaludov perfecten e no az bqh na 2 godini kogato se izgorih v goreshta voda i toi me spasi tochno na parvi mai beshe moeto izgarqne postupih v bolnica nameriha mi koja i me operiraha choveka e perfecten zaedno s Madjurov me operiraha do den dneshen az jiveq shtqh da umra sega sum abitiurentka i sam jiva i zdrava nqma da pisah podrobnosti zashtoto e mnogo za kazvane ot nqkolko deca samo az sum ojivqla :)za koeto blagodarq izkrenno.:2043: