PDA

View Full Version : не!на силикона


Цвета С
5th May 2006, 15:07
момичета да ви се оплача след предаването ,което направих са пластиката някаква организация Не!на силикона иска да ме съди пратили са писмо до шефовете ми ,до прокуратурата ,до НС и т.н.

Всъщност оказа се ,че исканията им са безумни,но все пак на мен ми стана много гадно ,за това искам да чуя вашето мнение

invisible
5th May 2006, 15:08
И за какво искат да те съдят ще си дала информация????Звучи абсурдно!!

Amelie
5th May 2006, 15:10
Свободна медия :):)

Все пак това може да е материал за продължение на предаването - ответна реакция.

Да мислим позитивно.

sladkatony
5th May 2006, 15:12
момичета да ви се оплача след предаването ,което направих са пластиката някаква организация Не!на силикона иска да ме съди пратили са писмо до шефовете ми ,до прокуратурата ,до НС и т.н.

Всъщност оказа се ,че исканията им са безумни,но все пак на мен ми стана много гадно ,за това искам да чуя вашето мнение
Кога се е излъчило това предаване? Имали как да получа запис от него? Какви са им исканията?
То има и организации за защита на животните, ама ние продължаваме да ядем месо !

Цвета С
5th May 2006, 15:26
преид 2седмици някаде.Целият проблем е ,че според тях силикона бил незаконен. :shock: и,че лекарят ,който съм снимала бил нарушител на закона .Аз влезнах в техния сайт и се оказа,че той е против двама лекари,единият от които е точно този,който сам снимала

bimbi
5th May 2006, 15:29
дори и да е незаконен силикона, и лекаря който си снимала /предполагам за Бояджиев говориш/ да е нарушител на закона, ти като си го снимала кой член точно си нарушила, че не мога да се сетя???

sladkatony
5th May 2006, 15:30
преид 2седмици някаде.Целият проблем е ,че според тях силикона бил незаконен. :shock: и,че лекарят ,който съм снимала бил нарушител на закона .Аз влезнах в техния сайт и се оказа,че той е против двама лекари,единият от които е точно този,който сам снимала
ОК, може и така да е !
Ако не е много неудобно пиши ми на лични, искам да зная кой е този доктор и ако може името на сайта на тази организация

Amelie
5th May 2006, 15:33
Каква е тази организация ??? Ще пратиш ли линк?
Как можем да видим предаването?

MaDaLeNa
5th May 2006, 15:39
Лекарят е доц. Бояджиев. Цвета С и екипа на Мsat снимаха точно в деня на моята операция, само че не съм аз във фотоматериала, а момичето с което бяхме в една стая. Поне тя така ми каза, че познала гърдите си във филма. Не знам какво лошо може да се каже за доктора, защото аз и всички, които са ме видяли са очаровани от резултата.
Между другото нека авторката на репортажа най-после да напише как можем да видим филма, защото аз го изпуснах. А и нека да каже кой е сайта на въпросната организация.

Цвета С
5th May 2006, 16:34
ще проверя дали можем да го взема на джд за друг начин не с е сещам ,защото няма да го повтарят май. сайтът и е www.nenasilikona.com ,а аз сащо саъм много доволна от Бояджиев ,но нито за миг не сам мислила дас му правя реклама ,защото изборът на хирург е нещо лично и не трябва да е продиктувяан от никой

Цвета С
5th May 2006, 16:36
мадалена много сажелявам ,че не сме се запознали щях да се радвам да си поговорим,лично разбирасе без камери и микрофони :D :D :D :D

Malvina
5th May 2006, 16:40
ще проверя дали можем да го взема на джд за друг начин не с е сещам ,защото няма да го повтарят май. сайтът и е www.nenasilikona.com ,а аз сащо саъм много доволна от Бояджиев ,но нито за миг не сам мислила дас му правя реклама ,защото изборът на хирург е нещо лично и не трябва да е продиктувяан от никой

Боже :shock: има отвратителни снимки на този сайт :evil:

MaDaLeNa
5th May 2006, 17:00
Аз до колкото видях, Цвета става въпрос за незаконни силиконови средства. А имплантите, които сте снимали не са в тая група. Така че няма за какво да се безспокоиш. Нали така?

liophy
5th May 2006, 17:07
Мисля, че трябва не някакви организации да се събират, а ние мъжете да направим така, че жените да нямат нужда от силикон. Да заявим ясно и недвусмислено, че харесваме слаби жени и по-красива е спортната и стройна фигура отколкото препълнения сутиен.

Аз мисля, че това е по-важното, отколкото да се води някаква загубена битка срещу всичките мошенници. Освен това, без да съм лекар е пределно ясно, че дори и под пълен контрол - пак са възможни нежелани последици.

Жените имат комплекси заради това какво мисли обществото. Мъжете също. Само че много по-нормално и здравословно е да отидеш в залата за фитнес и да се стегнеш отколкото да си сложиш пластмаса в гърдите.

За съжеление много мъже обаче също стават жертва на комплексите. Мислейки си че ако станат анаболни мутанти ще бъдат много харесвани си жертват здравето и психиката с куп химии, като същевременно всячески си успокояват съвестта, че това не е вредно. Ето тук пък жените могат да дадат своята помощ това да се избегне.

И в интерес на истината много повече жени го правят и действително болшинството заявява, че не харесва прекалено напомпани мъже. На свой ред и ние мъжете трябва да кажем, че не харесваме напомпани (в този случай буквално :P ) жени

MaDaLeNa
5th May 2006, 17:12
Тая организация много ми напомня по фанатизма си на феминистките. Не знам след толкова противоречия на кого да вярвам. Сега като го изчетох дакрая се оказва, че и нашите импланти са забранени.
Така че за да не се чудим, Цвета с микрофон в ръка няма да е лошо да обиколи разните му там минестерства и организации за едно разследващо репортажче :lol:

MaDaLeNa
5th May 2006, 17:19
liophy, принципно си прав. Но защо наистина вие мъжете не правите нищо по въпроса. Не можеш да ме убедиш, че ти самият не харесваш напомпани деколтета и предпочиташ 2 бобени зърна в сутиена. Аз лично не познавам мъж дето да няма във фантазиите си силиконови красавици и да не се заглежда замечтано в еротичните списания, които бъкат от такива. А и повечето момичета там освен големи цици имат и спортни фигури, каквито разбрах че обичаш.
Така, че да всичко може би зависи от мъжете. Нали знаеш къде една жена може да се види себе си като красива? Само в очите на 1 мъж :wink:

liophy
5th May 2006, 17:55
Не можеш да ме убедиш, че ти самият не харесваш напомпани деколтета и предпочиташ 2 бобени зърна в сутиена:

1. Никой не може да бъде убеден в нещо, в което не иска да бъде убеден.

2. Не е коректно да даваш контратеза на едната крайост с друга крайност. Бобени зърна не съм казал, чак че харесвам, но в никакъв слулчай не ме притесняват. Освен това чак бобени зърна много малко жени имат.

3. Досега поне 10 пъти съм го казвал, дори и без да има конкретен повод - не обичам огромни гръди, още по-малко пък силиконови.

Chujdata
5th May 2006, 18:10
Момичета, разгледах доста подробно този сайт "Не на силикона" и трябва да ви кажа, че нищо ново не видях и не прочетох. Всички знаят, че имплантанти с течен силикон са забранени в България, както и инжектирането на силикон където и да е. Никой от споменаваните уважавани хирурзи не употребява тези неща. Аз лично бях точно информирана, кое е разрешено и кое не в България. Даже моите имплантанти PIP са разрешени за използване в Българи пре2004 г. , като първия вносител и представител за България е бил моя хирург. От таблицата в сайта се вижда, че имат засега разрешение до 2009 г., което ще рече, че им дават 5 годишни лицензи. Ментор и Макган също ще им ги подновят в края на 2006 г. защото това са две от четирите водещи фирми. Евросиликон също имат лиценз до 2009 г. С две думи, сайта е насочен към жените, които през глава се втурват да се инжектират къде ли не. Аз лично, знам категорично от моя хирург, че каквито и пари да си платя, силикон няма да ми инжектира нито в устните, нито в скулите, нито където и да е.

Цвета С, с удоволствие ще гледам филма, ако можеш да го вземеш на някакъв носител, както и ако се наложи ще ти помогна с каквото мога. Силно се съмнявам, че някой от такова сдружение може да ти навреди. Най-вероятно биха могли да помогнат на жени, пострадали от самозвани хирурзи, което е добре :lol:

MaDaLeNa
5th May 2006, 18:31
Да де liophy, но малко мъже са като тебе. А от жените които пишат тук във форума уверявам те никоя не е сложила силикон от каприз. Просто дали заради "бобени зърна" дали заради увисване, но всички са имали нужда от ремонт. Но това е "тема на друг отзвук", така че да прекратим безсмисления спор!

Natasha
5th May 2006, 21:57
Мисля, че трябва не някакви организации да се събират, а ние мъжете да направим така, че жените да нямат нужда от силикон
Харесва ми "ние"формата :D ,съгласна съм с това,което казваш,но го смятам за напълно обречена битка.Различното е красиво само на думи,в действителност негърчето посочва бялата кукла за по-хубава,най-много се продава русата боя и най-много внимание се оказва на пълния сутиен/напращели анаболни мускули.Това ,че няколко човека не мислим така,не променя фактите.И никакви организации от сорта "Не на силикона" или "Не на аборта!"ще постигнат какъвто и да е резултат,а и изобщо не знам какви цели и интереси обслужват.Вдигат шум около себе си...

кити
4th October 2006, 16:39
Леле - мале :shock: :shock: :shock:
Колко от това е вярно?? Вярно ли е изобщо?? Или, толкова е чудовищно, че не ми го побира главата, ама май трябва бързо да го схване. Или...живеем в капитализъм, момичета, свиквайте. Лекарите може да се окаже, че са ни най-големите врагове, на които в най-добрия случай не им пука за нас. Редом със държавата, съда, полицията, данъчните, конкуренцията, трафикантите, Европейския съюз и всичките ни политици... Демокрация...

Chujdata
4th October 2006, 17:56
И Енергото във Варна :cry: :lol:

diastemma
4th October 2006, 18:10
Много нееднозначни материали.

Личното ми мнение, че силиконов гел (с установен или неустановен състав, разрешен или не) не трябва директно да се инжектира в тялото . Силиконовите протези (те имат здрава капсула) - пак според скромното ми мнение - не застрашават здравето и живота. Макар че по последните ми сведения в САЩ отново поставят само серумни протези (поне в Бостън - говорех с един тамошен специализант).

А самото движение "Не на силикона" може да се преименува на "Да на хидрогела". То е поддържано от структури, произвеждащи и/или разпространяващи хидрогелови препарати (по сведенията на един сериозен български пластичен хирург). В Европа (Западна!) има много производители, и те не желаят да си отстъпват пазарите на силикона.
А категоричното ми мнение против хидрогела сигурно вече ви е известно.

junglegirl
5th October 2006, 10:45
Не можеш да ме убедиш, че ти самият не харесваш напомпани деколтета и предпочиташ 2 бобени зърна в сутиена:

1. Никой не може да бъде убеден в нещо, в което не иска да бъде убеден.

2. Не е коректно да даваш контратеза на едната крайост с друга крайност. Бобени зърна не съм казал, чак че харесвам, но в никакъв слулчай не ме притесняват. Освен това чак бобени зърна много малко жени имат.

3. Досега поне 10 пъти съм го казвал, дори и без да има конкретен повод - не обичам огромни гръди, още по-малко пък силиконови.

Момичета,това го чувам от абсолютно всички мъже,които не са Пластични Хирурзи...И винаги звучи по един и същи начин...Защо така,бе?
:wink: А бе,изглеждат си супер. :wink:

leonessa
5th October 2006, 12:22
а ние мъжете да направим така, че жените да нямат нужда от силикон. Да заявим ясно и недвусмислено, че харесваме слаби жени и по-красива е спортната и стройна фигура отколкото препълнения сутиен.



Жените имат комплекси заради това какво мисли обществото. Мъжете също. Само че много по-нормално и здравословно е да отидеш в залата за фитнес и да се стегнеш отколкото да си сложиш пластмаса в гърдите.

За съжеление много мъже обаче също стават жертва на комплексите. Мислейки си че ако станат анаболни мутанти ще бъдат много харесвани си жертват здравето и психиката с куп химии, като същевременно всячески си успокояват съвестта, че това не е вредно. Ето тук пък жените могат да дадат своята помощ това да се избегне.



имаш право, НО аз искам имплантанти не заради мъжа ми или които и да било там. Искам го за себе си, защото наистина имам нужда. след 2 бременности и последвало остлабване - картинката е такава, че никога не се поглеждам в огледалото седя със сутиен дори и в къщи, а знаеш ли колко е гадно постоянно нещо да те стиска - банели, ластици, подплънки постоянно и това не защото страдам от комплекси /радвам се че съм майка и съм кърмила децата си/, ами защото наистина е грозно