PDA

View Full Version : В. ДИНЕВ


ugly_cat
25th March 2015, 18:26
Моля момичетата, които са си увеличавали бюста при Д-р Динев да ми драснат по 1 ред дали са доволни от резултата.. Ще съм ви много много благодарна!

Fire
28th March 2015, 14:13
Аз съм оперирана при него на 18.03 във Вита, доволна съм от резултата,но все още не са ми се оформили напълно, все пак съм само на 10 дни и се надявам да продължа да се харесвам :) Питай за нещо, което те интересува...

ugly_cat
28th March 2015, 20:34
Подмускулно или надмускулно?Притеснява ме единствено това, че се води специалист в слагането надмускулно, а аз съм се спряла на другия вариант. Също ако можеш да споделиш как мина възстановяването.. мерси

Fire
28th March 2015, 21:14
Подмускулно, но при консултацията с него,дори не ми е предлагал над. Каза, че от 5-6 год метода му е подмускулно, че възстановяването е по-бавно от при надмускулно поставените импланти. Колкото до моето възстановяване, най-големите ми мъки бяха до 3ти ден,после е по-лесно. Не съм се върнала на работа, за шофиране и дума да не става,на 8ми ден се опитах, но ме болеше доста и мисля скоро да не пробвам.

Fire
28th March 2015, 21:18
мисля, че е доста добър и в 2та метода, засега и дано и за напред нямам проблеми, изчела съм всички теми във форума за възстановяването, понасям всички болешки като другите момичета. Наистина няма да те лъжа, боли много. Ти към какво и кого си се ориентирала?

ugly_cat
29th March 2015, 13:48
Леле горката..дано се оправиш по-бързо! И при теб ли има недостиг на въздух и т.н.?
На мен много ми се иска да ида при Стоянов, но цените му ме спират, понеже възможностите ми са ограничени, затова и търся мнения за Динев.
Относно имплантите - аз нямам никакъв бюст, така че 300 цц е максимума, който ще си сложа.
Ти какво избра? Пусни някоя снимка ако се престрашиш :)

Fire
29th March 2015, 14:56
с дишането имах проблем до 4-5 ден,след това се свиква, после даже отново пропуших,което не е за хвалба... иначе за цени при Динев е супер, при прегледа ми каза за импланти кръгли Арион - 2800 евро, а анатомични -3200 евро,което включва всичко- операция,престои,лента, храна,каквото се сетиш (без сутиена на триумф- 70 лв) , не ми е взел и стотинка повече, дори бях на преглед на бели дробове непосредствено преди операциятя и не съм плащала. Иначе аз исках кръгли, максито при мен беше 425цц и толкова ми сложи, тялото ми е крушовидна форма и така съм по-съразмерна.Колко си висока и слаба, защо само 300 искаш? Доктор ли така те е посъветвал? Аз не съжалявам, нищо за дискомфорта, след 1 месец няма и да се сещам сигурно, ако си решила и искаш не се отказвай

ugly_cat
29th March 2015, 17:17
Ами не, че съм взела крайно решение, ами гледах снимки на момичета с 300 кубика и ми се сториха с много големи гърди - в крайна сметка каквото каже доктора, това ще сложа. Висока съм 170 и съм 50 кг. Много ми е трудно да преценя какви кубици ми трябват, а естествено ме е страх да не съжалявам после :)
А ти колко време преди операцията ходи на консултация? Много ми се иска да ги направя примерно в една седмица и двете и да се свършва:grin:

ugly_cat
29th March 2015, 17:19
А за болките и дискомфорта вече изчетох всичко и мисля, че съм напълно подготвена. Умирам си от страх, но няма да ме спрат :)

Fire
29th March 2015, 18:04
записваш си час за консултация и след нея доктора ти казва да му се обадиш след като решиш за кубиците и ти казва дата, някъде за след 2-3 седмици, аз съм говорила с много жени и вс ми казаха да сложа максимума за фигурата ми, аз също те съветмам да питаш доки и да ти сложат макса. Смятам, че за 170 см и само 50 кг - голям кубик ще стои жестоко. Супер е това, че си се навила толкова, отиди на преглед при мамолог преди консултацията, за да занесеш направо снимка от ехограф. И като се разбирате с доки за дата на операция не трябва да си неразположена и никакъв аспирин и антибиотик поне седмица преди това. ако има кой да ти помага 2-3 дни след това ще е мн добре. Ако имаш други въпроси и мога да помогна съм насреща :) Пиши след консултацията :)

ugly_cat
29th March 2015, 18:35
Много ти благодаря, страхотна си! Май ще те послушам за по- големия размер, защото гледам, че всички съжаляват, че ги е било страх да сложат по- големи.
Много ми е интересно в началото като всички обясняват колко са безформени и високи, грозно ли е? В смисъл четох че 6 месеца се наместват и се чудя сега като идва лятото дали ще трябва пак да се крия :/ Ти каза, че си доволна.. значи не би трябвало да е толкова зле

ugly_cat
29th March 2015, 18:35
Тази седмица ще се обадя за консултация и ще видим какво ще прецени доктора :)))

Fire
29th March 2015, 22:34
Точно заради това не съм се снимала още, разстоянието м/у имплантите ми е добре, но самият ми мускул не се е отпуснал все още,заради това са ми сплескани и неуформени, така като гледам май наистина поне 1-2 медеца ми трябват за слизане на мускула и импланта. Радвам се, че се оперирах сега и че времето е хладно, защото като облека нещо по-дебело и ми стане топло започвам да усещам някакъв страшен дискомфорт- опъване и все едно ми врят, не боли, но не е приятно. Не отлагай и лягяй под ножа за биг бообс и няма да съжаляваш, имам позната, която е 170см и 64-5кг някъде, не е кльоща, не е и пълна, но е с 480кк подмус и не е въобще много, а колкото до лятото има време, а и това е най-малкия проблем- за криенето. Единственото гадно е заради лентата, която се носи 1 мес (лякс ужасна е и едвам я понасям...ама и това ще мине) и ще носиш по-затворени блузки примерно. Мисля,че след операцията гърдите на всички ни не са като за списание, може да има и изключения, но засега са ми напрегнати, сплескани и наистина безформени. Даже ме беше обзела депресия,а и заради болката явно, няколко дни си мислех, че съм сгрешила, ревах на майка ми, но вече грам не съжалявам, даже ми е смешно как се бях филмирала сама. Прави се красива и се зареди с търпение, нищо хубаво не става бавно и лесно! Надявам се да съм била полезна :)

ugly_cat
30th March 2015, 14:48
Даже ми беше доста полезна! Синтезирано, точно и честно ми отговори и което е по-важното - още повече ме надъха :)) Няма да го мисля повече, сигурна съм, че си заслужава!
Оправяй се бързо и дано и занапред всичко да е наред:)

Fire
30th March 2015, 15:59
Благодаря :) ще следя тематя и пиши какво сте измъдрили с доки. Успех :)

Dayana B.
30th March 2015, 17:50
Fire,приятелката ти,която е с 480 имала ли е начален старт?
Аз нямам никакви,170 см,53 кг,но съм с доста широк гръден кош и съм се насочила към по-големички.Искам Арион,обаче ми се струва,че 425 ще ми малеят,понеже техните параметри(на Арион) са по-малки в сравнение с други марки.А големината я определя размера на импланта,не кубика.Следващия р-р е 480,но като съм сравнявала,май доста се доближава до 425...Следващият,обаче вече е 550 май,което май ще ми е доста,а и едва ли някой ще ми ги сложи.Казват,че и проекцията на Арион не е много голяма,а аз искам да са по изпъкнали..и незнам направо....
След лятото ще слагам,има много време,но отсега мисля....

ugly_cat
30th March 2015, 20:34
Dayana, тези кубици, които гледаш, за Д чашка ли са?
Понеже гледам, че си с подобна на моята структура, а аз още не мога да се ориентирам от колко кубика какво ще стане :D

Fire
30th March 2015, 20:38
Аз съм виждала имплант 490 кк на арион, в смисъл на живо доки ми го даде, да пипна материята, бая голям ми се видя, а иначе на моята приятелка не и стоят големи, бих казала нормални, о за начален старт някъде чашка А. Тя има доста широк гръб и рамена и затова ни се струват по-малки. За параметри Арион незнам дали са по-малки, не би трябвало да се различават, аз лично не съм запозната, но съм абсолютно "ЗА" големите размери. :1223:

Dayana B.
30th March 2015, 23:28
Dayana, тези кубици, които гледаш, за Д чашка ли са?
Понеже гледам, че си с подобна на моята структура, а аз още не мога да се ориентирам от колко кубика какво ще стане :D
Мисля,че са за D,да..Аз искам D..

Dayana B.
30th March 2015, 23:34
Аз съм виждала имплант 490 кк на арион, в смисъл на живо доки ми го даде, да пипна материята, бая голям ми се видя, а иначе на моята приятелка не и стоят големи, бих казала нормални, о за начален старт някъде чашка А. Тя има доста широк гръб и рамена и затова ни се струват по-малки. За параметри Арион незнам дали са по-малки, не би трябвало да се различават, аз лично не съм запозната, но съм абсолютно "ЗА" големите размери. :1223:

Ами имат си разлика между марките.Едни и същи кубици на разл.марки изглеждат с различна големина.Виждала съм на Ментор 400 и стоят по големи,от на Арион 425,сякаш...Но си е доста относително....Виждала съм жени с 350,които не им стоят малки,виждала съм и с 380 на Арион и са ми изглеждали малки...А жените са със сходна фигура и начален старт...:2045:

Fire
31st March 2015, 08:34
Интересно :) Аз нямах и представа за разликите,ако знаех щях да искам сигурно по-големи... Мерси Dаyana :grin::grin::grin:

ugly_cat
31st March 2015, 10:21
Става все по-объркващо с тези кубици.. май ще трябва на сляпо да се доверя на доктора. В четвъртък съм на консултация и съм в страшна еуфория :))) Мисля да му покажа снимка какво искам и той да преценява основи, проекции, кубици и т.н.

Dayana B.
31st March 2015, 10:36
Аз съм се ориентирала към друг доктор и мисля като отида първо да изчакам да чуя той какво ще ми предложи.След това ще му покажа снимки,да добие представа какво искам.Ще му кажа и,че искам по големички,и че дори настоявам за такива,Ако все пак е възможно при мен.Ще му кажа,че за мен 380,дори 420 на Арион ми малеят и,че ако са Арион искам към 480 или друга марка.
Но много е важно и той какво ще каже,защото ако каже,че при мен този размер е недопустим и,че няма да ми го сложи,все пак няма какво да направя...
Може и да отида при още един на консултация и ако и той откаже,край...
Все пак здравето е най-важно..

Fire
31st March 2015, 17:43
Аз не съм му показвала снимка, на консултацията ми предложи 350кк, после го питах за мен дали това е макса и ми каза, че е 425. Доверих му се напълно, имам познати оперирани и доволни от него. Може би както казва ugly cat беше като на сляпо. Днес се огледах обстойно и мисля, че ще ми трябва доста време мускула да се отпусне, но съм удовлетворена от гледката. Пожелавам и на вас задоволство и безпроблемни операции :girl_haha::girl_haha::girl_haha:

Fire
31st March 2015, 17:47
Ugly cat ще чакам отзиви и коментари след консултацията :) аз преди нея също много се вълнувах...

Dayana ти към кой док си се ориентирала?

ugly_cat
31st March 2015, 20:27
Много се радвам, че се харесваш, ако беше казала нещо друго, хич нямаше да чакам с нетърпение консултацията :D
ааа и исках да те питам къде са ти шевовете и също така ми е интересно първите няколко дни справяше ли се с някакви елементарни неща? Например да се изкъпеш или да се облечеш?

Dayana B.
31st March 2015, 21:56
Ugly cat ще чакам отзиви и коментари след консултацията :) аз преди нея също много се вълнувах...

Dayana ти към кой док си се ориентирала?

Към Пеев,понеже има доста добри отзиви за него,а и цената му с ваучера за кръгли с Арион е 4000 лв.
Другият док на който съм виждала красиви произведения е Живко Кънев,но той взима по скъпо от Пеев,а има и лоши коментари за него...Иначе е склонен,доколкото знам,да слага големи гърди...:)
А вие как се спряхте на Динев?
Те май с Кънев са в една болница,нали така?

Fire
1st April 2015, 08:15
Шевовете са ми на ареолата, в смисъл точно на границата м/у 2та цвята кожа :grin: но се радвам, че са там защото не усещам дърпане, както при под гърдата или мишницата (чела съм, че някои момичета даже са си цепили неволно шевовете), но пък се прекъсват доста нерви и канали, може да пречи на кърменето. Док ми каза,че дари не ми трябват кремове за белезите.
1 и 2 ден буквално майка ми помагаше да пия вода, не можех нищо да правя, камо ли да стана, слагаха ми подлога, беше много гадно. На мен това ми е 1ва такава тежка операция и незнаех какво ме очаква.
Едвам с 300 мъки станах на 3ти ден. Къпане и обличане с мама, жива и здрава да ми е, ако не беше тя не се виждам... Изкъпах се цялата чак на 6ти ден (преди това не трябва да мокриш лепенките). Като си махнах сутиена и лентата за 1ви път получих световъртеж и ми падна кръвното. Сигурна съм,че е от страх от болката и да не ми изкочат,беше ужасно. Аз лично така преживях всичко, наистина не преувеличавам. Някое момиче може да не е усетило дори, но при мен не беше така,аз се почувствах човек чак на 10ти ден. Всеки го изживява различно. До 10ти ден също така първото ставане сутрин е ужасно. Сега вече нямам проблем. Утре ще ходя при Динев да ми маха шевовете.
А Динев и Кънев са в една болница -Вита.
Аз се спрях на него, защото имам познати оперирани и доволни от него.

Fire
1st April 2015, 08:38
Аз се бях заредила с хапове. Бях взела аулин, течен аналгин, деган (мислех, че ще ми се гади, но не ми потрябва), парацетамол и док ми изписа зинат-антибиотик и дексофен. Първите дни в нас се друсах яко с дексофена и се очудих, че той най-много ми успокояваше болката и дискомфорта. Мислех, че аулина ще ви помогне, но не. До 10ден почти всяка вечер пиех парацетамол, за всеки случай, защото усещах някакво загряване и ме беше страх да не вдигна температура. Автибиотика също си го пих 5 дни на 12 часа по 1. Течен аналгин пиех вечер, за болката (с него спях като къпана) и когато не пиех парацетамол. Общо взето прекалявах май с хаповете. Незнам момичета какво още да споделя, май почти всичко си казах :-):-):-)

titi1
1st April 2015, 08:47
Да се включа и аз за мъничко

и аз бях със зверски болки:(
единствено Дексофен потушаваше и облекчаваше, какво ли не опитах друго, разни прахчета от групата на Аулините, Паратрамол.....е...просто си преминаваха през мен без да ги усетя.

Fire
1st April 2015, 09:37
Да и аз бях така, явно и не единствената :):1223:

Dayana B.
1st April 2015, 10:49
Fire,какви ти бяха мерките преди операцията?С какъв старт си?Колко си висока,кг,подгръдна?
Ако сме със сходна структура и на теб тие казал 425 макс,значи и аз е по-добре да не се надявам на повече.:2045::2045:
А как се спря на Арион?
Аз искам тях,понеже промоцията на Пеев е за тях,но ми казаха,че проекцията им не е много голяма,т.е не са много изпъкнали напред,а са по сплескани.Така ли е?
Ще чакаме снимчици,когато е удобно.. :)

Fire
1st April 2015, 11:33
163см / 54 кг / чашка А / подгръдна 75
Но аз имах доста кожа за запълване,преди бях по-пълна и с доста големи гърди и затова имах овиснала кожа. В момента честно да ти кажа хич немога да преценя колко изпъкнали са,защото мускула не се е отпуснал още. на мен си ми изглеждат изпъкнали. сплескани са ми още, а снимки може да ви пратя, нека само утре да ми махнат конците.

Fire
1st April 2015, 11:35
с арион съм, защото Динев мисля, че работи само с тях, а не ми е предлагал друга марка. мерките какви са ти?

ugly_cat
1st April 2015, 12:26
Е сега вече се притесних... не ме е страх от болката, това ще го изтърпя, но по цял ден ще трябва да съм сама и не ми е ясно как ще стане.. тук дали има някой който се е справил сам или е невъзможно? Четох старите теми, но там само се обяснява за болката и усещанията..

ugly_cat
1st April 2015, 12:28
Иначе и аз се ориентирах към Динев по препоръка, а и защото другия, който бях избрала няма часове за операция до Юни, а не ми се иска цяло лято да се крия.

Fire
1st April 2015, 14:38
Затова казах, че при всеки е различно. Ти може и да се оправиш сама. На мен ми бише невъзможно, но неволята учи, по-добре измисли някой да ти помага.

Dayana B.
1st April 2015, 23:30
с арион съм, защото Динев мисля, че работи само с тях, а не ми е предлагал друга марка. мерките какви са ти?

170 см,53 кг,81 подгръдна,87 гръдна

Fire
2nd April 2015, 06:55
Предполагам,че ще ти отива и по-голям кубик. Сууупер :)

Dayana B.
2nd April 2015, 10:18
И аз така мисля,Но почти не съм чула на жена с моята структура и нулев почти начален старт,нераждала,да искат да сложат големички... :(
Но ще видим,дано поне 490 на Арион да сложа.Как ли стои този р-р при малък начален старт,нямам представа...Все си мисля,че и той ще е малко...
Аз не искам някакви супер огромни,вулгарни гърди...Нее...Такива не харесвам,идват ми в повече...Например на Андрея гърдите хем ми харесват,хем пък мааалко ми се струват прекалени...
Но определено 425 кръгли на Арион,мисля,че ще ми малеят.

Fire
2nd April 2015, 16:39
Днес се разгледах и да кажа,че хич не ми малеят, екстра са ми и съм супер доволна :) сложи макса, който ти каже доктора, той ще прецени. Пиши какво е станало :)

Fire
2nd April 2015, 16:44
На Анреа си и отиват, но е много важно излъчването и каква визия искаш да постигнеш. Понякога ние нямаме думата относно кубика. Ако искаш 490, а док откаже? Питай и се надявам да ти сложат толкова, че да ти стига :)

Dayana B.
2nd April 2015, 17:19
Днес се разгледах и да кажа,че хич не ми малеят, екстра са ми и съм супер доволна :) сложи макса, който ти каже доктора, той ще прецени. Пиши какво е станало :)
Ти си по ниска от мен и с по- малка подгръдна.Нормално е да са ти екстра като р-р.
Но аз съм 170 см и с доста широк гръден кош.Мисля,че на мен 425 биха изглеждали мн. по малки в сравнение с на теб ;)
Аз планувам операцията за след лятото и затова засега само гадая,чета,гледам снимки и т.н.....Рано е за консултация,но отсега се вълнувам,защото тези гърди са ми мечта от 15 години.

Fire
2nd April 2015, 17:40
Добре правиш, че проучваш и събираш инфо, и аз бях така. До след лятото сигурно ще си решила какво искаш :) но наистина може и да ти малеят 425

Dayana B.
2nd April 2015, 21:35
Дам,твърде вероятно е да ми малеят..В темата за др.Пеев видях доста снимки на момичета с Арион-425 и на тях са им Ок,но те нямат моя гръден кош,а и просто си знам вътрешно,че искам малко по-големички...Но неискам и напразно да се настройвам за такива,защото знаеш,че не всичко зависи от нашите желания...
Ако док категорично откаже,ще сложа 425,няма как...
Много бих искала да видя как стоят 485 на Арион на жена с моите мерки... :)

демили
2nd April 2015, 21:45
'

ugly_cat
2nd April 2015, 23:31
Момичета, ходих на консултация и доктора ми каза, че макса за моето телосложение е 350... аз по принцип си мислех за нещо такова, но като видях колко е малък този имплант и почвам да се чудя дали ще си личи изобщо..май и аз тайничко исках по-големи гъди, но.. и на тези ще се радвам :) Иначе операцията ще е в началото на Май.. стискайте палци :P

Dayana B.
3rd April 2015, 15:25
Браво миличка!
350 на Арион ли?Кръгли ли?Твоите мерки какви са?
Ще стискаме палци!

Fire
4th April 2015, 11:46
Браво ugly cat :) стискаме палци :) и каква форма избрахте?

ugly_cat
4th April 2015, 15:41
Fire,мерките са ми като твоите:D Анатомични ще са имплантите, понеже каза, че при мен ще изглеждат ужасно кръгли, защото ще остане огромно разстояние между гърдите.. също така горния ръб на импланта щял да се вижда. Общо взето няма да има Уау ефект, а ще е доста естествен бюст. Да ви кажа всичко различно от сегашното ми положение ще е страхотно:D

ugly_cat
4th April 2015, 15:44
офф обърках се. Това за мерките беше към Dayana

Dayana B.
4th April 2015, 16:34
Да,при някои жени май наистина се налага да са анатомични.Аз искам кръгли,но ако ми кажат,че ще са като топки с разтояние...,ще искам анатомични.

ugly_cat
4th April 2015, 22:48
Точно това каза, че се получава когато нямаш достатъчно собствена тъкан. И наистина съм виждала доста фрапантни снимки..
Дано при теб да може да се сложат, стискам палци!

Dayana B.
4th April 2015, 22:51
Ами дано,но чак след лятото ще стане ясно,за тогава планувам операцията...
А Динев има ли сайт?Къде мога да видя снимки на оперирани от него?
Кънев има,не че има много снимки,но все пак...

titi1
5th April 2015, 11:51
Не съм много съгласна с това, че като нямаш собствена тъкан и си със слаба структура горе кръглите импланти стоят като топки, виждат се ръбовете и т.н.
Аз съм примера за това, никаква жлеза и доста слаба горе, с кръгли висок профил съм, но никой не би предположил, че съм с импланти.
Имам разстояние между гърдите си, но и преди си бях с голямо разстояние. На мен явно ми отиват гърди, които да не са долепени, а да са с разстояние, някакси настрани, както някой се беше изразил в темите "скарани цици"...хихих

Шоки
5th April 2015, 20:51
И аз бях с нулев старт и ми сложиха кръгли импланти и са ми супер естествени ама ми писна да пиша за амнайсти път , че кръглите импланти не стоят като топки.

Dayana B.
5th April 2015, 23:02
И аз мисля,че определено,не е задължително кръглите да стоят като топки,дори напротив..,при някои стоят мноого естествено...Сякаш повечето мацки тук са с кръгли,аз също искам кръгли и ми харесва как стоят...Но наистина понякога докторите препоръчват анатомични,дори май казват,че е задължително да се поставят при определени случаи ...Явно има причина...:2045:

ugly_cat
6th April 2015, 10:51
Аз не казвам, че важи за всички. Явно моя случай е такъв. Все пак е индивидуално, иначе нямаше да ходя на консултация.

Шоки
6th April 2015, 18:51
И това е нещо което пиша за стотен път,че какъв да бъде импланта зависи от гърдите ви и техните параметри,които се измерват от хирурга.при някои не може анатомични при други не може кръгли. И това само хирурга може да определи.да,вие ходите на консултации ама после тук питате какви импланти да изберете.ако сте избрали читав хирург той ще определи най-добрите импланти за вас,ние не можем да го направим.

Dayana B.
6th April 2015, 21:40
Е ние го знаем това,но просто си коментираме помежду си,нали за това е форума?

ugly_cat
20th April 2015, 13:39
Fire, как си? Изглеждат ли вече добре? :P Другата седмица съм и аз и умирам от притеснение.. голям зор, пък като дойде време и ме хвана шубето..

Fire
23rd April 2015, 22:03
Дабре съм, благодаря,даже съм супер. Много съм доволна от Динев, гърдите ми вече изглеждат много добре,само зърната са ми много чувствителни и напрегнати, но днес сложих енерджи с по-голяма подгръдна и ми е екстра. Не се плаши, зорът е 2 седмици, а после всичко си е наред,а пък и като махнах лентата все едно нямам мамопластика правена преди месец. Само масажите са ми досадни,док каза да наблягам разтриването на мускула и аз така правя, самите импланти не ги масажирам, вече гърдите не са ми на раменете и наистина се харесвам много. Видях, че си писала и по-рано и незнам защо, но понякога сайта/форум не ми дава опция да отговоря. Вчера съм се мъчила 1 час да пиша и не става. Така че ти си пиши, пък аз ще си чета :grin: Кога ти е насрочена операцията?Пиши,че си е страшно вълнение и притеснение. Стискам палци всичко да е наред (а то ще е) и няма страшно,аз вече си вдигам ръцете нормално и нямам ограничения, както в началото. Наистина всичко минава и се забравя. Пожелавам ти успех и безпроблемно възстановяване :kiss_me:

ugly_cat
24th April 2015, 12:23
Мерси мила, дано си права и наистина всичко е наред. Във вторник лягам под ножа:D Всички около мен ме плашат с какво ли не и почти се бях отказала миналата седмица- добре, че е форума, че да се надъхам пак :) Ще споделя как е минало със сигурност :) Истински се радвам, че вече си добре и най- вече че си доволна:))
Сега сигурно пада голямо пазаруване:D

Fire
26th April 2015, 07:36
Напълно те разбирам, аз бях звъняла на док 10 дни преди операцията, за да се откавам. Добре, че не ми вдигна и ми звънна след няколко часа, отново се бях навила и не му вдигнах :2013: а с пазаруването е така, супер ми е откъм блузки, ама за нормален сутиен не ми е дошло времето според мен. Успех мила и няма да се плашиш,после колко ще ти е гот. Аз супер много се радвам :dirty_dance:

ugly_cat
26th April 2015, 09:37
Знам, че ако се откажа ще ме е яд цял живот, че съм толкова страхлива и ще гледам завистливо всяко лято, така че няма мърдане :D А ти защо не си още за нормален сутиен- доста време мина от твоята операция... мислех че вече си забравила :D :D

ugly_cat
29th April 2015, 19:25
Айде готова съм и аз :)))))) Цял ден рева от болка, но това е положението:) Успях да ги видя и се успокоих, защото най-много ме притесняваше размера дали ще го улучим :) Всичкл е гадно и безформено, но сега ще си чакам търпеливо:)

Fire
2nd May 2015, 11:05
Не се тревожи, всичко ще се намести. И аз така негодувах, че са сплескани, но изведнъж ми се наместиха :) иначе как си вече, боли ли?
Чак сега успях да пиша пак, иначе си чета, ако си писала нещо :) Страшно съм доволна и щастлива от работата на Динев. Много ми е гот вече. Минаха 45 дена от операцията и се чувтвам пушка :) от 14-ти ден насам все едно са си били мой винаги. Още малко ти остава и ще видиш ugly cat колко ти олеква след 2та седмица :)

ugly_cat
2nd May 2015, 16:16
Страшно се радвам за теб:)) Пожелавам ти и занапред да нямаш никакви проблеми :)
Мен още ме боли, но вече по-търпимо ( а и аз съм денонощно на обезболяващи). Лошото е, че като седя права 2-3 мин и ме заболява много и ми натежава..абе ужас! Само лежа все още и не ме свърта вече!
Ти от кой ден почна да си правиш нещо друго освен да лежиш?

Fire
4th May 2015, 11:38
Аз от 4ти до 14ти ден седях нон стоп пред компа и не правех нищо друго, въобще нямах сили за излизания. На 14 ти ден мама ме закара за махане на конците и после се поразтъпчихме, но след 30 мин ходене ме заболя доста и гоу хоум :) най-тегавото ми преживяване обаче си остава първото махане на сутиена и лактика, за да се изкъпя цялата,а не на части :) беше ужасно, стана ми зле и ми прилоша яко, според мен всичко си беше на псих. основа, защото се качва мускула и усещането е много неприятно. След махането на конците станах доста активна и се чувствах ок :) благодаря ти за пожеланията и дано и при теб всичко да е наред :) нормални са болки и тежест, когато си права и при мен го имаше. Успех :2018:

ugly_cat
6th May 2015, 10:05
Лека полека всичко отминава и скоро и аз ще мога да им се зарадвам :) Благодаря ти за всички напътствия :*

Fire
7th May 2015, 05:54
няма за какво :kiss_me:

Bright
20th May 2015, 07:53
Здравейте! :)
Прочетох темата на един дъх, защото точно това инфо ми трябваше, много благодаря! И аз обмислям тази интервенция и не знам защо, просто чисто субективно съм се насочила към Вита и д-р Динев- просто, защото правя други процедури там и ми е познато- виждала съм негови клиентки в чакалнята... И всичко това ми вдъхва някакво спокойствие, колкото и да е странно. Сега чета и още позитивни коментари и това ме обнадеждава. Смятам да отида на консултация.
Бих искала да ме посъветвате- мисля да направя това през лятото, защото ще съм по-свободна, за съжаление работата ми не позволява и един ден отсъствие, но какво да се прави, ще разчитам на бързо възстановяване. При вас колко време реално отнема възстановяването, имам предвид в кой момент ще ми бъде възможно да седна пред компютъра и да си свърша работата, както трябва? Не работя нещо тежко или физическо, но ми трябва спокойствие и концентрация, а общувам и с клиенти. Иначе работя от вкъщи. Колкото и да е странно, за мен това наистина е основно притеснение на този етап.
Относно размера и формата, предполагам, че ще постигнем най-доброто възможно. Аз съм с много малък бюст, но никога не ми е било комплекс това- просто съм на един етап в живота си, в който искам да направя нещо за себе си, а пък и съм малко пристрастена към това да се подлагам на разни медицински процедури с мигновен ефект... :D А предвид възрастта ми- аз съм на 25, завършила съм растежа си преди няколко години и мисля, че вече е напълно оправдано и сравнително безопасно да го предприема... :)

Pufpaf
20th May 2015, 11:44
Рано ти е ! Първо бебетата и след това си слагай импланти. Така е по добре, кака Лил ще потвърди !

Mirchoni
20th May 2015, 11:56
Здравей,
възстановяването е ииндивидуално.Зависи от много неща, като праг на търпимост на болка, изпълнения на докторските съвети и най-важно е при кой доктор ще се оперираш и начина му на работа. На мен днес ми е 9ти ден след операция и честно казано нямам никакво оплакване, но съм си така от 2ри ден.Успех!

Bright
20th May 2015, 12:19
Благодаря ви!
Относно бебетата- както на всеки човек, това и аз искам и разбира се, че е по-важно от едни импланти, но на този етап за жалост съм много далеч от подобни планове. Предвид това, че масово се поставя силикон на 18-19 годишни, мисля, че възрастта ми не е проблем. Разбира се, ще се допитам и за този фактор. При всички случаи ще взема осъзнато решение, няма да се оставям на импулсите, които имам понякога:)


Mirchoni, поздравления за резултата! Наистина е индивидуално, доколкото прочетох средният период на първоначалното възстановяване е между 3 и 5дни. Честно казано си давам сметка, че е много важна и подкрепата на близките в първите дни, затова ще трябва също да помисля- да си подсигуря, че ще има кой да ми помага с битовите неща в първите дни. С шофирането също ще ми се яви проблем вероятно... Наистина съм се фокусирала много върху организацията май... :2045:

Ще си помисля кога ще запиша час за консултация при д-р Динев :)

Хубав ден от мен!

Luscious
24th August 2015, 20:14
Здравейте дами,
преди 4 дни ми беше операцията за уголемяване на бюст при Д-р Динев.
Ще бъда максимално конкретна в този пост, а ако някой има въпроси, да пише.
Най-добрите цени, които намерих в нета са неговите.
По време на консултацията можеш да си избереш каква марка да бъдат имплантите и да видиш мостри, но според мен доктора е този, който трябва да прецени размера и формата според индивидуалното телосложение и състояние. (Моите са Arion анатомични 350CC подмускулно, през ареолата цена: 3000 евро импланти + операция + престой 24 часа в болницата -храна, обезболяващи + ластична лента);
Изследванията си направих в деня на операцията, на място в Болница Вита (17 лв.);
Сутиена е Triumph Triaction (67 лв). Антибиотик и обезболяващи за след изписването - 17лв.
Екипа беше много добър. Персонала много любезен. Всичко мина по учебник. Много съм доволна. Ще пиша подробности в следващ пост.
Горещо го препоръчвам, не се замисляйте.

Hotmamma
16th October 2015, 09:22
Luscious, благодарим ти за актуалната информация! Ти показа ли на доктора някакви снимки на желания резултат? Сега гърдите ти такива ли са, каквито си ги представяше? Можеш ли да пратиш снимки на резултата на anna_kuzmanova@abv.bg. Опитах се да ти пратя лично съобщение, но си изключила тази опция.

Lion_ess
27th December 2015, 19:16
Здравейте,
полезно и актуално инфо сте написали.
Може ли да качите някъде снимки да видим все пак :)

kkkamsata
3rd January 2016, 15:59
Дайте снимки от Динев плс.. на мен ми предстои операция при него....плс... kkkams@abv.bg

mutafchi
13th January 2016, 15:27
Здравейте,

може ли някой да даде малко повече информация и евентуало снимкк от Динев, отношение, болки, упойка, цена,?
Много благодаря предварително.