PDA

View Full Version : Доц. Емил Георгиев, "Нефертити"


sladkavuzdi6ka
17th May 2006, 21:01
Извинявам се,само искам да ви попитам имате ли някави отзиви за Емил Георгиев и дали е един от добрите пластични хирурзи в София?

mays
18th May 2006, 09:33
имам отзиви за него добри понеге е спец.по лицево челустна хирургия.Но аз така си окепазих носа при Сердев преди 10 мес.Сега се точа за следваща но не знам при кого и дали да не ги накарам да ми го варнат в старото пологение.Но сега пак получих отговор че се взема кост от ребро.Убедена сам цхе ше сгреша ако го направя.Ше тарся и разпитвам още

partalinaa
18th May 2006, 09:51
Виждала съм хубави цицки направени от него и носле на друга мацка.Работи добре ,но малко трудно дава информация,аз за това не го одобрих.Слага добре цицките под мускула-поне тези които видях!

inkata
29th May 2006, 19:29
Аз се оперирах при него преди няколко дни и засега съм много доволна...в сряда ще ми свалят превръзката и ще се похваля :)

seadd
29th May 2006, 19:34
:?

inkata
29th May 2006, 19:39
Вярно е ,че как то казват всички не обяснява много, но е професионалист и си разбира от работата! Първата частна клиника в София беше неговата- абе доста отдавна...

Julet
3rd June 2006, 00:57
Моля който си е правил ринопластика при Е Георгиев......ако може да ми даде малко повече инфо за самата операция !
Как се е чувствал след нея.....с пълна упойка ли е била......цената ....... продължителноста й ...... и такива работи каквото се сети....... по важното......
Е Георгиев внимателен ли е ?
Мен да ви кажа много ме е страх от пълната анестезия :( :roll: :oops:
Мерси !!!

anichka
4th June 2006, 14:11
аз си правих носа при него 1999 г. Резултатът е добър НО:
ми чупи носа с местна упойка-кошмар, адски болки!
имам и до сега известна нечувствителност на горната устна-от засегнати нерви!
хроничен синузит поради нарушение на синесите!
така че избери някой друг-мое мнение :roll:

anichka
5th June 2006, 10:03
това за синусите ми го каза специалист УНГ, поправимо е но тр. да се прави наново интервенция а аз за нищо на света не давам някой да ме пипа отново!слагам вече 7-ма година капки и това е...
за местната упойка-просто ми предложи да избера местна или пълна-местната е по-евтина /въпреки че аз си платих цената както си върви,не по-малко/,а аз избрах нея защото ме е страх от пълните МНОГО.Обаче ако знаех какво е щях да си поискам конска доза пълна :shock:

dani_d
5th June 2006, 11:05
това за синусите ми го каза специалист УНГ, поправимо е но тр. да се прави наново интервенция а аз за нищо на света не давам някой да ме пипа отново!слагам вече 7-ма година капки и това е...
за местната упойка-просто ми предложи да избера местна или пълна-местната е по-евтина /въпреки че аз си платих цената както си върви,не по-малко/,а аз избрах нея защото ме е страх от пълните МНОГО.Обаче ако знаех какво е щях да си поискам конска доза пълна :shock:Може би операцията е била по стария метод и затова така бавно си се възстановила. Но за тези проблеми, които са ти се получили в следствие на операцията, може би е било добре да потърсиш отговорност и от хирурга, нещо не е направено както трябва явно. След всички тези мъчения, които си преживяла, поне направено ли е нослето както трябва?

anichka
5th June 2006, 11:28
за да не звуча едностранчиво ще кажа пак-като външен вид на носа-нямам забележки-много съм доволна!и не си го давам новото носле за нищо на света :) който го е преживял знае за какво говоря.
не знам по какъв начин ми е правена интервенцията-нов или стар, но тия последствия могат да се получат винги според мен.Въпросът е да има КОЙ да ти ги обясни и да те предупреди а ти да си прецениш струва ли си.Не съм се оплаквалана никого.
Сега ми предсои раждане и за това питам, питам и пак питам-лекари, майки,познати и непознати-за да знам горе-долу какво ме очаква-преди и след...ПИТАЙТЕ И ВИЕ ПРЕДИ ДА СЕ РЕШИТЕ НА ТАКОВА СЕРИОЗНО НЕЩО!

defo
5th June 2006, 14:01
я стига, той е перфектен и е един от блестящите хирурзи в днешни дни. На една моя приятелка и направи перфектен нос.

dani_d
5th June 2006, 15:11
я стига, той е перфектен и е един от блестящите хирурзи в днешни дни. На една моя приятелка и направи перфектен нос.За едни може и да е перфектен, но всеки човек прави грешки, както виждаш тя също е доволна от това което вижда, но има друг проблем.

anichka
5th June 2006, 15:36
я стига, той е перфектен и е един от блестящите хирурзи в днешни дни. На една моя приятелка и направи перфектен нос.

----
такова животно като перфектен лекар, мисля, че няма...
иначе нямаше да го има и този форум.всеки организъм е индивидуален и уникален и по различен начин приема интервенциите,пък било и направени по еднакъв начин.
моя нос също е перфектен ,но с цената на другите неща
абе,няма да коментирам повече-който ме е разбрал,ме е разбрал

mays
5th June 2006, 16:31
Здравейте хора,
Утре започвам ходене от кабинет на кабинет.Имам консулт. при доста доктори за нослето.Днес се видях обаче с братовчедка ми , която има познания в медицината и е работила Вита.Предупреди ме за нещо което не сам обмисляла.Какво става с лимфите.При всяка операция се унищожават част от лимфната система в нослето.Дори не сам предполагала.А ми се налага трета операция.Парвата бе преди 7 год. просто грабчето.А сега имах наполовин сваршена работа по носа , а и допланително загрозяване на нормалният ми нос преди това.Това че тр. да се отпуска не знам на колко хора е правено и дали ще саумеят да ме залажат с техни предложения.Това с имплантиране на кости хрущяли е толкова рисковане и невинаги надеждно...Искам да ми стискате палци да имам шанс да си направя нослето нормално а не перфектно.Не мога още да си представя как повечето хора се радват на ново и по добре изглеждащо носле.Дори не мога да повярвам че това е вазмоно да става!Ок people wish me luck!!!

partalinaa
5th June 2006, 17:39
Успех mays,дано да избереш доктора който ще се сплрави най-добре с твоя проблем !

dani_d
5th June 2006, 18:00
Успех и от мен :) ! Стискам палци, и вярвай, че всичко ще си дойде на мястото!

diastemma
5th June 2006, 18:14
Виждала съм хора с много по-тежки вродени или травматични проблеми с носа, носовете им са оперирани многократно, и нямат лимфен застой. Майс, спокойно, щом си го поставила за задача - проблемът ти ще бъде решен. Всички те подкрепяме! :)

seadd
5th June 2006, 18:27
и от мен успех,дано всичко е наред :)

bimbi
5th June 2006, 19:32
и от мен успех,дано всичко е наред :)

defo
6th June 2006, 08:55
е това ми се вижда направо ужас -3 пъти да минеш през тази гадост. Аз като ходих да видя приятелката ми след операцията на носа, ми се зави свят пък какво да кажа ако трябваше да съм на нейно място! А ако трябва 3 пъти да мина през това - незнам. Трябва да си доста силна натура!

crazed_insanity
3rd July 2006, 18:02
е няма ли все пак да напишете малко повечко по темата... :(

kotence
5th March 2007, 00:57
Някоя от вас може ли даде някакви цени?Поне за каквото се сещате... :shock: Миси


ПС:Има ли тук някой правил си ринполастика при въпросния?Мога ли да помоля за снимки , и мнение...

want
5th March 2007, 09:13
Някоя от вас може ли даде някакви цени?Поне за каквото се сещате... :shock: Миси


ПС:Има ли тук някой правил си ринполастика при въпросния?Мога ли да помоля за снимки , и мнение...
Разгледай моите мнения и ще намериш нужното онфо за лекаря подкрепено и с снимков материал.Бързам за работа така че нямам време да ти ги тарся аз.Просто се порови ще ти е от полза!!!!

Divinemouse
5th September 2007, 10:33
Тази седмица ще ходя на консултация при Емил Георгиев за гърди.
моля ако някои се е оперирал скоро да каже на какво е привърженик тои *-под мускулно или над мускулно и някякви цени)))

jeanadark
5th September 2007, 23:54
Аз си направих гърдите при д-р Георгиев преди 6 месеца, перфектни са мога да отбележа, доверих му се напълно и не сгреших. Надявам се да сколасам за следващата среща на "Тунингованите" и да се изфукам :D Thomi това което питаш дали е привърженик...няма такова понятие и не трябва и да има (сещам се за един "специалист" който се слави с това, че е привъженик на надмускулното поставяне на импланти...защото незнам си какво...или защото процедурата е по опростена) ..не искам да започвам по темата просто...за мен това е абсурдно.Та...
Отиваш на консултация и получаваш компетентно мнение, но по-принцип това зависи най-вече от размера на естествените ти гърди.
На първата ми консултация разпитах Д-р Георгиев за абсолютно всичко което ме интересува, така че просто отиди и попитай човека ;)
С удоволствие ще ти разкажа при мен как мина всичко ако те интересува, просто ми пиши. Мой съвет....ако твърдо си решила, давай смело, аз лично се чувствам чудесно след процедурата и съм много радостна с резултата....надявам се да не звуча прекалено самовлюбено :roll: :lol: единственото което ме притесняваше е, че не бях пипала силиконов бюст, и много исках да го направя преди процедурата, но за съжаление питах, разпитвах близки и познати и все нещо се притесняваха например, че позната, приателка на друг познат....... и не било удобно ...... а аз като в приказката исках на живо "око да види, ръка да пипне..." , :lol: ...така и не се случи.
От тогава се зарекох, че ако мога да съм от полза на някого в това отношение н.п. :wink: ...поне си мисля , че бих го направила ако на жена и предстои да си направи бюста и иска да види краен резултат преди да се подложи на процедурата...

kkona
13th April 2008, 21:11
Знае ли някой колко е пристоят в Клиниката за операция на гърди и каква е упойката ?

erika
24th April 2008, 13:26
Престоят е една нощ, но може още в деня на операцията да си тръгнеш.

princesavm
22nd July 2008, 12:52
Мацки,довечера ще ходя на консултация при д-р Е.Георгиев. Дайте още отзиви,pls :)

i_ani
22nd July 2008, 16:02
Мацки,довечера ще ходя на консултация при д-р Е.Георгиев. Дайте още отзиви,pls :)

Аз съм много доволна от Емил Георгиев :D :D :D
А ти какво смяташ да си правиш при него ?

princesavm
22nd July 2008, 17:00
Гърди.Дайте кураж :D

kalinka_malinka
17th January 2009, 21:44
Аз вече бях на консултация при Георгиев и на 5 Март ми е операцията за уголемяване на цицките,стискайте палци всичко да мине добре и да нямам никакви проблеми, а резултата да е мечтаните от мен цици :D

kalinka_malinka
17th January 2009, 21:47
jeanadark дали е удобно да ми пратиш снимки и да ми кажеш каква ти е операцията -подмусколно или надмусколно и колко си сложи ??? :?:

desislavaaa
2nd November 2010, 10:49
Predi nqma i 3 meseca edna fr si napr nosa pri nego i e mn dovolnaa.Sega ni6to 4e o6te ne spadnal izglejda 6te stane perfektenn ! :oops:

jansi
25th November 2010, 14:34
Чувала съм доста добри отзиви за него
:)

Мариса
25th November 2010, 15:23
явно се е научил на стари години :lol:

simphony
26th November 2010, 16:06
напразно злобееш - просто е добър :lol:

Мариса
26th November 2010, 16:45
напразно злобееш - просто е добър :lol:

злоба?сбърка думичката.наистина ли е толкова беден речника ти,че ползваш само тази дума? :lol:
Злоба е,когато има за какво.ЯВно чувството ти за хумор го няма никакво :?

sisiapostolova
27th November 2010, 00:48
то не му е тука мястото,, но аз мисля при него да си направя 2 рата операция на нослето , другата седмица ще отида на консуптация и дано ми9 вдъхне надежда за хубаво връхче :)

want
27th November 2010, 02:53
то не му е тука мястото,, но аз мисля при него да си направя 2 рата операция на нослето , другата седмица ще отида на консуптация и дано ми9 вдъхне надежда за хубаво връхче :)

хахахха само да не ти го направи като моето :)

Мариса
27th November 2010, 07:28
тоя от нефертити не знае изобщо как се прави нос,ни как се събират хрущяли,...няма да продължавам.всеки сам си пати :wink:

Divinemouse
29th November 2010, 13:29
напразно злобееш - просто е добър :lol:

Хайде сега :? ,всеки има мнение ,а твоето е много крайно... :?
При всеки доктор има доволни и недоволни пациентки...това че бях при него на консултация, и не ми хареса отношението му ,прави ли ме злобна :lol:

want
29th November 2010, 14:06
Томи само обърни внимание по колко мнения имат тези които хвалят емил георгиев ! Не ти ли намирисва на нещо :) Отделно че никоя от тях не си показва снимките :)

Divinemouse
29th November 2010, 14:36
Томи само обърни внимание по колко мнения имат тези които хвалят емил георгиев ! Не ти ли намирисва на нещо :) Отделно че никоя от тях не си показва снимките :)

Аз съм съгласна че има и доволни пациентки ,но това че на някой не му харесва дадена работа на доктор :lol: не може да се нарече злоба :lol:

want
29th November 2010, 14:43
До сега съм виждала само носа на i-ani така че всеки който ми каже че е доволен от него и не публикува снимка за мен си е чиста реклама :)
Всичко доволни с изключение на i-ani са само с по 1 мнение и то точно за емил :) хайде моля ви не сме толкова тъпи :lol:

sashock
29th November 2010, 15:08
Не всеки е съгласен да афишира пластичната си операция.Аз се гордея с моя нов нос направен от Ем.Георгиев. Стана изключително хармоничен с лицето ми,така както съм си го представял.Единственото за което съжалявам е че не съм имал възможност да го направя, веднага след пубертета да речем когато физиономията ми доста се промени.http://www.youtube.com/watch?v=XGoMIuswC0s Снимките "след" са две години след интервенцията.

want
29th November 2010, 15:38
Нали се сещаш че всеки може да дойде и да каже аз съм мноо доволен от еди си кой :) Като няма снимков материал трябва да приемем думите им за чиста монета .
Носа ти е станал добре но си имаш незначителна корекция!Явно е че се справя само когато корекциите са малки иначе е повече от некадърник.Аз все още си влача последствията от неговата ''кадърност''.
Ако приемем че на всеки 10 пациента прави по един гаф като моя ,би ли се съгласил ти да си десетия пациент ?? :wink:
Лично аз бих се замислила дали да хваля някой който е направил такъв гаф независимо че примерно при мен се е справил добре !

Мариса
29th November 2010, 15:48
Нали се сещаш че всеки може да дойде и да каже аз съм мноо доволен от еди си кой :) Като няма снимков материал трябва да приемем думите им за чиста монета .
Носа ти е станал добре но си имаш незначителна корекция!Явно е че се справя само когато корекциите са малки иначе е повече от некадърник.Аз все още си влача последствията от неговата ''кадърност''.
Ако приемем че на всеки 10 пациента прави по един гаф като моя ,би ли се съгласил ти да си десетия пациент ?? :wink:
Лично аз бих се замислила дали да хваля някой който е направил такъв гаф независимо че примерно при мен се е справил добре !

Имаше няколко мацки,които са ми писали на лични,недоволни.Виждала съм снимки на едната,а другата направи втора ринопластика при него :shock:
Едното момиче беше от Стара Загора и лично аз мисля,че от нейния нос разлика от преди почти нямаше.Носът си беше дълъг с топчест връх,леко кривящ на една страна.Просто няма начин как по затворен метод да се оформят добре ноздрите и да се съберат здраво хрущялите.
На БИляна Йотовска носа й по същия начин,върхът й в серадат се забелязва разминаването на хруюялите,а лисичите ноздри са му запазена марка :lol: .
И сега,ако някой тръгне а показва снимки на Биляна,нека не си прави труда,защото тя си обработва сичките снимки на фотошоп :wink:
При Ани също корекцията е била незначителна,поне така каза тя.
Не бих се съгласила да съм десетия пациент с табелка провал!

titi1
29th November 2010, 17:45
лисичите ноздри са му запазена марка

Лисичи? Би ли обяснила?

Между другото, тук във форума лично видях снимки на Вера, която е с рино при Емил. Разликата е огромна и носа е 6.

Мариса
29th November 2010, 17:55
лисичите ноздри са му запазена марка

Лисичи? Би ли обяснила?

Между другото, тук във форума лично видях снимки на Вера, която е с рино при Емил. Разликата е огромна и носа е 6.

Лисичи-дълги с големи,широки ноздри :?
Искрено се радвам за нея,че не се е опарила от него :!:

titi1
29th November 2010, 18:09
Аз правени носове, едновременно с дълги и широки ноздри не съм виждала, но може, знам ли :roll:

Мариса
29th November 2010, 18:22
Аз правени носове, едновременно с дълги и широки ноздри не съм виждала, но може, знам ли :roll:

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs056.ash2/36164_1640567463830_1526122659_3155075_5549823_n.j pg


,ако пак не си виждала мога ти покажа снимка и в спокойно състояние.Моят беше същият при усмивка

i_ani
29th November 2010, 18:52
Тази снимка (http://media.snimka.bg/1020/008295154-big.jpg) е направена малко след операцията ми при Е.Георгиев (оттогава минаха 3 години)................ :)

Мариса
29th November 2010, 18:59
Тази снимка е направена малко след операцията ми при Е.Георгиев (оттогава минаха 3 години)................ :)
Никаква представа не се добива,защото не се знае как е бил преди и как е сега :wink:

i_ani
29th November 2010, 19:35
Непосредстнвено преди операцията си бях направила две снимки в профил , но веднага след като ми свали гипса ги изтрих с голям кеф :twisted: :D:D:D
В тялото се регнах месец след риното и затова не съм си правила специална фотосесия преди :lol:

Мариса
29th November 2010, 19:56
Непосредстнвено преди операцията си бях направила две снимки в профил , но веднага след като ми свали гипса ги изтрих с голям кеф :twisted: :D:D:D
В тялото се регнах месец след риното и затова не съм си правила специална фотосесия преди :lol:

добрем:)
Аз не ги изтрих моите,пазя ги.да знам какво грозофилче си имах :lol:

bumbarashka new
21st January 2011, 01:19
Аз правени носове, едновременно с дълги и широки ноздри не съм виждала, но може, знам ли :roll:

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs056.ash2/36164_1640567463830_1526122659_3155075_5549823_n.j pg


,ако пак не си виждала мога ти покажа снимка и в спокойно състояние.Моят беше същият при усмивка
Марисабела,на Биляна емахана гърбица и е повдигнат върха,който си беше "двоен" и преди това.Тя не искаше това да се коригира. :wink:

bumbarashka new
21st January 2011, 01:24
Томи само обърни внимание по колко мнения имат тези които хвалят емил георгиев ! Не ти ли намирисва на нещо :) Отделно че никоя от тях не си показва снимките :)
Просто пациентките му са сериозни жени и не се занимават с глупости като това да пишат и ровят във форуми като този :wink:
Аз сложих мои снимки.Доволна съм от него и следващата ми операция при него ще е на гърдите(живот и здраве дотогава) :wink:

Мариса
21st January 2011, 18:55
Просто пациентките му са сериозни жени и не се занимават с глупости като това да пишат и ровят във форуми като този :wink:

:lol: :lol: :lol: ,сигурно чак като закъсат опират до форум като този.
Ние тук несериозните сме доста по-напред от сериозните :wink:

bumbarashka new
23rd January 2011, 00:02
виждам виждам...

Мариса
23rd January 2011, 07:13
Не знам какво виждаш или не виждаш,ама ако бях открила форума преди да легна под ножа при тоя касапин нямаше да изгубя 2 години и половина от живота си в ужас и начини да търся човек,който може да поправи жалките му опити да прави нос!

bumbarashka new
26th January 2011, 00:40
Искам да ти кажа,че тоя форум го четях много преди да отида при него и все пак отидох.От всички снимки тук,на носове,правени от много хвалени д-ри,само един нос ми хареса(забравих името на девойката).

Stunning
26th January 2011, 17:36
обмислям втора операция на нослето при него да повдигне още малко връхчето и мамо около 350cc. дано да може да стане в една. някой да се е подлагал на 2 в 1 операция при него?

Мариса
26th January 2011, 20:06
Искам да ти кажа,че тоя форум го четях много преди да отида при него и все пак отидох.От всички снимки тук,на носове,правени от много хвалени д-ри,само един нос ми хареса(забравих името на девойката).

можеш да ми кажеш/пишеш/много неща,но не променяш фактите.Гледай след известно време да не ти падне върха като орелски клюн като при мен и да се чудиш кво да правиш ;или да стане на вълни;или да се появи трудно дишане;или да сочи на една страна;или върха ти да се окаже квадратен....

bumbarashka new
28th January 2011, 01:31
Искам да ти кажа,че тоя форум го четях много преди да отида при него и все пак отидох.От всички снимки тук,на носове,правени от много хвалени д-ри,само един нос ми хареса(забравих името на девойката).

можеш да ми кажеш/пишеш/много неща,но не променяш фактите.Гледай след известно време да не ти падне върха като орелски клюн като при мен и да се чудиш кво да правиш ;или да стане на вълни;или да се появи трудно дишане;или да сочи на една страна;или върха ти да се окаже квадратен....
Това не зависи от д-ра,а от мен;)

Stunning
28th January 2011, 14:17
не знам само защо са всичките тези нападки, не може ли да обменяме идеи и съвети като цивилизовани хора. Без да се обръщам към никого конкретно - Научете се да уважавате мнението на другите и приемете факта че не всички ще са съгласни с вашето!

patrisha
28th January 2011, 16:48
не знам само защо са всичките тези нападки, не може ли да обменяме идеи и съвети като цивилизовани хора. Без да се обръщам към никого конкретно - Научете се да уважавате мнението на другите и приемете факта че не всички ще са съгласни с вашето! :2043:
От повечето доктори има доволни и недоволни.Значи спора е напълно излишен.

blackberry11
22nd February 2011, 11:03
Здравейте,след няколко дни имам час за консултация в клиника Нефертити.Става въпрос за корекция на нос - изглаждане.
Чета противоречиви мнения,какво за всички хирурзи всъщност.

Надявам се всичко да е наред.

Stunning
25th February 2011, 18:35
Тази снимка (http://media.snimka.bg/1020/008295154-big.jpg) е направена малко след операцията ми при Е.Георгиев (оттогава минаха 3 години)................ :)

нослето ти наистина е изключително красиво!!!

i_ani
25th February 2011, 22:36
нослето ти наистина е изключително красиво!!!
:2015: :2008:

Oksana_
25th February 2011, 22:59
Искам да ти кажа,че тоя форум го четях много преди да отида при него и все пак отидох.От всички снимки тук,на носове,правени от много хвалени д-ри,само един нос ми хареса(забравих името на девойката).

можеш да ми кажеш/пишеш/много неща,но не променяш фактите.Гледай след известно време да не ти падне върха като орелски клюн като при мен и да се чудиш кво да правиш ;или да стане на вълни;или да се появи трудно дишане;или да сочи на една страна;или върха ти да се окаже квадратен....

marisabela, върхът на носа ти е паднал след операция при него ли ??? :shock: :shock: :shock:

Мариса
26th February 2011, 07:44
Искам да ти кажа,че тоя форум го четях много преди да отида при него и все пак отидох.От всички снимки тук,на носове,правени от много хвалени д-ри,само един нос ми хареса(забравих името на девойката).

можеш да ми кажеш/пишеш/много неща,но не променяш фактите.Гледай след известно време да не ти падне върха като орелски клюн като при мен и да се чудиш кво да правиш ;или да стане на вълни;или да се появи трудно дишане;или да сочи на една страна;или върха ти да се окаже квадратен....

marisabela, върхът на носа ти е паднал след операция при него ли ??? :shock: :shock: :shock:

Да,всичко написано е истина.Снимките са ми някъде в ринопластиката.

blackberry11
23rd March 2011, 12:29
като най-прясно оперирана от него,съм доволна от крайния резултат.носа ми е точно такъв,какъвто исках да бъде.в моя случай мога смело да заявя,че си свърши добре работата.
снимки имам в темата ми в 'ринопластика'.

Мариса
23rd March 2011, 18:35
точно,щото си прясно оперирана резултатът ти е некраен!

Oompa Loompa
23rd March 2011, 19:53
няма значение дали е прясна или не , носа и изглежда добре но факт е че е направо въпрос на късмет да имаш хубав нос при него :) колкото доволни има от него ,двойно повече недоволни!

Мариса
23rd March 2011, 20:00
няма значение дали е прясна или не , носа и изглежда добре но факт е че е направо въпрос на късмет да имаш хубав нос при него :) колкото доволни има от него ,двойно повече недоволни!
напротив,има.моят като махна гипса изглеждаше добре.след това дойдоха проблемите.

Oompa Loompa
23rd March 2011, 20:09
ееее на моя си му личеше още преди да махне гипса :) и изобщо не се промени за година и половина!

ЛИСКУ
29th March 2011, 21:09
В болницата при Тепавичарова бях с момиче, което си махаше импланти, слагани от Е. Георгиев - получила инфекция и незараснала рана!
Аз не бих се доверила на него при никакъв повод!!!
А вие ми говорите за 2 в 1!....

Oompa Loompa
29th March 2011, 21:44
Хахахахах ще се сетите най накрая ама колко ли хора трябва да се опарят преди това :)

simphony
30th March 2011, 16:50
много си "всеотдайна"...
от всеки има доволни и недоволни, така е в живота
ти да не би да имаш само приятели, кой знае колко хора те мразят, мен също - /да не съм изключение/
всеки има и приятели и зложелатели...

Мариса
3rd April 2011, 05:38
За едни майстор,за други касапин-зависи кой с колко се задоволява...

Oompa Loompa
3rd April 2011, 08:52
За едни майстор,за други касапин-зависи кой с колко се задоволява...

Aбсолютно си права! Без да обиждам хора оперирали се при него ,но резултатите им поне за мен за задоволителни и аз не бих била щастлива с това но на тях им стига !

i_ani
3rd April 2011, 12:01
Без да обиждам хора оперирали се при него ,но резултатите им поне за мен за задоволителни и аз не бих била щастлива с това но на тях им стига !
Сю , за пореден път ще те разочаровам , но аз например съм повече от щастлива и доволна ! :)

Нали се сещаш , че пациентите , които си харесват нослетата , едва ли ги е еня какво е твоето мнение или мнението , на който и да било за резултата им :)

Всеки да гледа себе си ! :)

Oompa Loompa
3rd April 2011, 16:32
Сю , за пореден път ще те разочаровам , но аз например съм повече от щастлива и доволна ! :)

Нали се сещаш , че пациентите , които си харесват нослетата , едва ли ги е еня какво е твоето мнение или мнението , на който и да било за резултата им :)

Всеки да гледа себе си ! :)

Ами нали за това говорим :) Въпрос на личен вкус :) Мен не ме задоволяват неговите резултати , има един специфичен ''почерк'' който личи в всичките му операции и на мен не ми харесва. Радвам се че ти си доволна .

simphony
5th April 2011, 14:11
да и аз също съм доволна. интересно, че тук всички други казват каквото мислят и с това се приключва.
ти натрапваш твоето присъствие и мнение, сякаш изпълняваш мисия.
изглежда ти е много важно...
и на всички останали надали им харесва твоят нос/ или пък характер, но не ти го натякват постоянно.

johnyenglish
20th April 2011, 14:40
Абсолютен некадърник е този доктор, в момента обмислям да го съдя. Ходих при него за пълно обрязване - пълна трагедия! Наложи са де си правя втора операция, за да оправят белите на този глупак!

Мариса
20th April 2011, 21:24
лелеле,пожелавам ти бързо да си дойде всичко на мястото си

Oompa Loompa
20th April 2011, 22:01
да и аз също съм доволна. интересно, че тук всички други казват каквото мислят и с това се приключва.
ти натрапваш твоето присъствие и мнение, сякаш изпълняваш мисия.
изглежда ти е много важно...
и на всички останали надали им харесва твоят нос/ или пък характер, но не ти го натякват постоянно.


Ти май съвсем се обърка :)
Хубаво е да има повече доволни но когато има недоволни и то тотално обезобразени ,
хубаво е да не се премълчава този факт ! Аз имах 20 000 лева за да поправя стореното от тоя тъпанар но дали всички могат да си го позволят !!!

Мариса
20th April 2011, 22:48
аз добре че се разминах с 1000 евро само,ама имах късмет с готин лекар.

Oompa Loompa
20th April 2011, 23:04
аз добре че се разминах с 1000 евро само,ама имах късмет с готин лекар.

Имаш късмет :) но аз нямах :)

Мариса
20th April 2011, 23:27
Имаш късмет :) но аз нямах :)
като да не повярваш,аз и късмет-тва кога е било:Д
Но дойде и моето време за удовлетворение:)

johnyenglish
22nd April 2011, 11:49
лелеле,пожелавам ти бързо да си дойде всичко на мястото си

То си дойде, но с цената на повторна операция, 1500лв, и още няколко месеца. Да не говорим за стреса, защото все пак не знаеш дали всичко ще се оправи, пък това не е като да имаш щръкнали уши все пак, в смисъл доста по-важно е. Ако някой познава подходящ асвокат за такива дела нека ми пиша на ЛС, че моите познати са все в друг вид право.

Не ми е просто за цената, която съм му платил, а за тъпотията, която е сътворена, такива хора трябва да си платят, за да се научат и да не осакатяват други хора!

Мариса
22nd April 2011, 12:45
Ако някой познава подходящ асвокат за такива дела нека ми пиша на ЛС, че моите познати са все в друг вид право.
Не ми е просто за цената, която съм му платил, а за тъпотията, която е сътворена, такива хора трябва да си платят, за да се научат и да не осакатяват други хора!
Не знаех,че е нужен адвокат точно да се занимава с такива дела..,твоите приятели би трябвало да те насочат,щом са адвокати.

Oompa Loompa
22nd April 2011, 16:13
За жалост в Бг няма осъден лекар и в скоро време няма да има !
Опитай се поне да си вземеш парите които си му платил! Аз моите си ги взех!

Мариса
22nd April 2011, 16:18
За жалост в Бг няма осъден лекар и в скоро време няма да има !
Опитай се поне да си вземеш парите които си му платил! Аз моите си ги взех!
Подкрепям!

gwendoline
23rd April 2011, 09:31
За жалост в Бг няма осъден лекар и в скоро време няма да има !

Има.;)

Oompa Loompa
23rd April 2011, 10:13
Не знаех ,я разкажи :)Хубаво е хората да знаят че имат шанс ,ако доктора е сгафил!

gwendoline
23rd April 2011, 10:44
Не знаех ,я разкажи :)Хубаво е хората да знаят че имат шанс ,ако доктора е сгафил!
Засега сред осъдените е само д-р Сердев...казвам го, защото не е тайна (вече)....;)

Нелка
23rd April 2011, 13:21
Засега сред осъдените е само д-р Сердев...казвам го, защото не е тайна (вече)....;)

Уооооохооооооо!!! :)))))))
Денят стана още по-прекрасен!

Ако някой реши да пуска колективен иск срещу него, да ме търси! :)

Oksana_
23rd April 2011, 19:27
Този колко народ е осакатил с хидрогел, не искам да си представям пък за останалите му "творения" и оставаше само да не е осъден :2014: Някой знае ли, дали продължава да практикува ? :?

Нелка
24th April 2011, 01:16
Практикува лицето! :(
http://cosmeticsurgery.bg/bg

Аз се чудя пък кой ходи при него, след като цяла България го знае? Не е за съд, не е за затвор даже - за публично линчуване е...

Oksana_
24th April 2011, 20:56
Не знаех, че продължава да практикува (не съм се интересувала изобщо от "творческата му кариера", защото никога не е фигурирало името му при мен като някакъв вариянт за нещо...). Но и аз се чудя същото... Кой прибягва до него, след като всички го знаят... Сега като разгледах сайта - някакви конгреси, някакви неща... Ужас, ужас... :lachen:

Мариса
29th April 2011, 14:09
Той е емилчо трябва да спре:Дхахахаа

ИЗТ
2nd May 2011, 08:08
То е ясно,че Емилчо няма да спре-алчен гъз е той!Като се оперерах аз освен парите за отопластиката,майка ми,му даде и пари,за да се почерпи!Не знам защо го направи,но тя е такава жена!Ей,грабна ги като лешояд този!!!Мръсен негодник!Абе още има ли заблудени,да му вярват и да лягат под ножа при него?!

Мариса
2nd May 2011, 13:34
Да се пенсионира скоро,че да се маха ...,аман от касапи !!!!!!!!

мауз
14th May 2011, 15:07
Момичета, започнах да чета за липосукцията, но абсурд да наваквам за толкова кратко време материала. Вие от много време сте в час. Та моля за инфо и съвет.
Като изключим "топката" веднага под гръдната кост и над корема съм дори кльощава. Не могат ли да се изсмучат тези там натрупвания? Не се повлияват ни от диети, ни от хранителни режими вече пета година.
Та как, къде, при кого може да се махне това мастно натрупване?
Как се нарича самата процедура, за да мога сама да почна да си я търся в Гугъл.
Колко би струвало подобно нещо? Разбрах, че една зона е колкото длан - значи при мен трябват две зони.
Ще съм благодарна на всяко инфо.

emiko
14th May 2011, 18:45
Мауз, най-добре говори с Гуен по въпроса.

мауз
14th May 2011, 20:03
Благодаря Ем :2020:

Гуен, къде си мацко? Help !!!!

jansi
16th May 2011, 10:01
С моето носле Емил Георгиев се справи много добре. Въпреки, че някои от потребителките тук силно се постараха да ни наплашат и психясат точно преди операцията /мен и още едно момиче от форума/, не съм съжалила и за секунда, че се оперирах при него.

П.П. някой може ли да ми обясни как се качват снимки тук?

Мариса
17th May 2011, 05:20
С моето носле Емил Георгиев се справи много добре. Въпреки, че някои от потребителките тук силно се постараха да ни наплашат и психясат точно преди операцията /мен и още едно момиче от форума/, не съм съжалила и за секунда, че се оперирах при него.
Пхахаха,опитвали са да плашат ли?Абе ти сериозно ли го написа тва,кой набор си?
Първо се моли и за в бъдеще да нямаш проблеми,второ-НИКОЙ НЯМА ИНТЕРЕС ДА ПЛАШИ НЯКОЙ СИ ...!ЗА ТВОЕ СВЕДЕНИЕ АЗ НЕ СИ УСЕЩАМ ДЯСНАТА СТРАНА ОТ КАК ТОЙ СЕ МЪЧИ ДА МИ ПРАВИ НОСА ПРЕЗ 2007!
Пък зная ли,може да се научил как се прави нос за 4 години,но дълбоко се съмнявам на дърти години ...хаха;)

Oompa Loompa
17th May 2011, 09:29
На мен лявата ми страна е така и постояно съм с кърпички в джобовете защото не чуствам кога ми тече носа !

jansi
17th May 2011, 09:54
M.I.K, преди да се заяждаш, моля първо се запознай със случая. Не мисля да споря с теб - излишно е.

Достатъчно е да споделите ВЕДНЪЖ, а не да натрапвате на другите мнението си. Повечето хора /и аз/ сме най-уязвими точно преди операцията. Ако някой има проблем с доктора, то тук не е мястото да го разрешава, на гърба на останалите потребители. Не е справедливо да си го изкарвате на нас - с нападки и обиди. Само, ако попитаме нещо и вие ни се нахвърляте. Защо? Какво сме ви направили ние?

Факт е, че аз съм много доволна от операцията, доколкото четох и другото момиче също /скоро не е влизала тук/. Едва ли е случайно. За мен аз съм си взела най-правилното решение.
П.П. Прочетох че вече носа ти е добре. Радвам се, че всичко все пак е приключило в добра посока за теб. Ако позволиш един съвет - радвай се на живота всеки ден и не живей в миналото. То затова е минало.

мауз
17th May 2011, 19:00
Днес бях на консултация в Нефертити при д-р Е. Георгиев. Прие ме много любезно. Консулнацията беше безплатна, но ....
За да ми липосуктира /????-дали е правилна думата/ мастната тъкан под гръдната кост иска 2500 лв., а за да махне увисналата кожа на корема след отслабването още 3000 лв. отделно.
Тъй като не ми е по джоба се спрях на кавитация в Angel Face.
Дано даде някакъв ефект!

Мариса
17th May 2011, 19:40
M.I.K, преди да се заяждаш, моля първо се запознай със случая. Не мисля да споря с теб - излишно е.

Достатъчно е да споделите ВЕДНЪЖ, а не да натрапвате на другите мнението си. Повечето хора /и аз/ сме най-уязвими точно преди операцията. Ако някой има проблем с доктора, то тук не е мястото да го разрешава, на гърба на останалите потребители. Не е справедливо да си го изкарвате на нас - с нападки и обиди. Само, ако попитаме нещо и вие ни се нахвърляте. Защо? Какво сме ви направили ние?

Факт е, че аз съм много доволна от операцията, доколкото четох и другото момиче също /скоро не е влизала тук/. Едва ли е случайно. За мен аз съм си взела най-правилното решение.
П.П. Прочетох че вече носа ти е добре. Радвам се, че всичко все пак е приключило в добра посока за теб. Ако позволиш един съвет - радвай се на живота всеки ден и не живей в миналото. То затова е минало.
Кой на кого натрапва>?И кой с кого спори?Нямам проблеми с доктора,той има проблеми с пациенти.Лошото е,че миналото не може да напусне никога един човек,факт!И,ако не беше тоя гнусен касапин сега нямаше да се чудя кво да направя,за да си усетя отново дясната страна...така,че вземи чети внимателно следващия път,за да се налагат разяснения;)Кой обижда ,кви нападки?Ти имаш определено някакви проблеми и не е тук мястото,за да си ги решаваш!;)Цитирай ме кой кога обиждам,нещо май няма да ти се получи :D

На мен лявата ми страна е така и постояно съм с кърпички в джобовете защото не чуствам кога ми тече носа !
При теб защо е така?

Oompa Loompa
17th May 2011, 19:46
Ми и аз като тебе :) Не си чуствам лявата страна .Явно ми е увредил нерва и за това!
Абе ти 2007 кога си прави носа не чете ли в форума кво пише за него , че така си му се натресла ???

Мариса
17th May 2011, 19:54
Ми и аз като тебе :) Не си чуствам лявата страна .Явно ми е увредил нерва и за това!
Абе ти 2007 кога си прави носа не чете ли в форума кво пише за него , че така си му се натресла ???
Тогава изобщо не знаех за форума.

Oompa Loompa
17th May 2011, 23:08
Тогава изобщо не знаех за форума.

То и аз не знаех , за това и се нахендрих така :)

Мариса
18th May 2011, 05:20
То и аз не знаех , за това и се нахендрих така :)
Нали,то по голяма некадърност от тва нема.Ако съберем всичките му пакости на едно място клиниката-гараж ще рухне.
То и да знаехме кво,тук както виждаш не се харесват отрицателните постове и хората се махат.За кво натрапване ми пишеше тази по-горе идея си нямам,сякаш си мисли,че може да ми дава наклон на постовете:D
Че чак съвет тръгнала да ми дава,вместо да погледне себе си тръгнала другите да оправя:2014:

Oompa Loompa
18th May 2011, 08:02
Нали,то по голяма некадърност от тва нема.Ако съберем всичките му пакости на едно място клиниката-гараж ще рухне.
То и да знаехме кво,тук както виждаш не се харесват отрицателните постове и хората се махат.За кво натрапване ми пишеше тази по-горе идея си нямам,сякаш си мисли,че може да ми дава наклон на постовете:D
Че чак съвет тръгнала да ми дава,вместо да погледне себе си тръгнала другите да оправя:2014:


От тук нататък няма да им казвам нищо :) само ще ги чакам да почнат да пишат в темите за несполучливи операции ;)

jansi
18th May 2011, 11:35
Днес бях на консултация в Нефертити при д-р Е. Георгиев. Прие ме много любезно. Консулнацията беше безплатна, но ....
За да ми липосуктира /????-дали е правилна думата/ мастната тъкан под гръдната кост иска 2500 лв., а за да махне увисналата кожа на корема след отслабването още 3000 лв. отделно.
Тъй като не ми е по джоба се спрях на кавитация в Angel Face.
Дано даде някакъв ефект!

мауз, внимавай с кавитацията. Някъде четох /мисля че в бг мамма/, че е много опасна, ако имаш някакви здравословни проблеми. Порови се там - имаше специална тема за кавитацията и май мамите не са много очаровани от нея.

M.I.K, продължаваш да се заяждаш. За съвета казах, "ако позволиш" :) - живей си в миналото като искаш. Просто се опитах да помогна, защото и аз съм правила тази грешка. Колко повече го мислиш, го преживяваш отново и отново, а е било отдавна.
Как да не си натрапвате мнението, като през един пост чета едно и също, а изчетох много теми преди операцията. Имаш ли представа какъв тормоз е да влезнеш тук, преди такъв важен момент за теб и няколко човека да ти се нахвърлят и да ти повтарят след всяка дума, че ще ти се случи нещо лошо? Така не помагате на останалите, а напротив - вредите им. Кажете веднъж и толкоз. Всеки сам си избира доктора и после си носи резултата. При когото и да отиде - 100% гаранция няма и то не само в хирургията.

simphony
18th May 2011, 16:21
нес бях на консултация в Нефертити при д-р Е. Георгиев. Прие ме много любезно. Консулнацията беше безплатна, но ....
За да ми липосуктира /????-дали е правилна думата/ мастната тъкан под гръдната кост иска 2500 лв., а за да махне увисналата кожа на корема след отслабването още 3000 лв. отделно.
Тъй като не ми е по джоба се спрях на кавитация в Angel Face.
Дано даде някакъв ефект!

консултацията там наистина е безплатна, за разлика от много други места където ти взимат парите за нищо.
А за кавитацията - само ще си дадеш парите. Моя приятелка си прави едни процедури на талията - 3 процедури по 500 лв всяка без абсолютно никакъв резултат.

Oompa Loompa
18th May 2011, 17:00
... Кажете веднъж и толкоз. Всеки сам си избира доктора и после си носи резултата. При когото и да отиде - 100% гаранция няма и то не само в хирургията.

Маце на времето и аз така се доверих на една мацка която си беше правила операция при него и беше много доволна ...да но при мен нещата тотално се сговниха ! Така че по добре е да те предупредят какво може да ти се случи (особено при емилчо тъй като при него гафовете са твърде много ) отколкото да ти кажат супер доктор е и после да осере пейзажа !
Замисли се малко колко недоволни пишат примерно за Джамбазов и защо емилчо е на челно място в анкетата за несполучливи операции!
Емилчо може да се е справил на теб но каква е гаранцията , че няма да осере пейзажа при следващия пациент ?? И какви препоръки би могла да дадеш за един доктор като знаеш че шансовете за несполучлива операция при него са повече от 50 % ???Ами че това си е направо руска рулетка с него ...

мауз
18th May 2011, 17:36
На мен ми обясниха, че при кавитацията минимума процедури трябва да е 6, а максимума 10. По веднъж седмично.
Не е 500 лв., а 40 лв., след което има пакетна цена с намаление.
Пък дали ще подейства или не - Господ знае.
На моите години е по-вероятно да няма ефект, но поне ще съм опитала.

Мариса
18th May 2011, 18:54
Ако изказването на мнение за теб е заяждане тук вече не е моя работа;)Погрижи се за себе си;)Ще го пиша колкото си искам ,ти не разбра ли,че няма да ми казваш кога и как да пиша?Както аз не ти казвам,така и ти на другите недей,ОК?
Щом не ти понасят отрицателните постове,НЕ ГИ ЧЕТИ!;)
Живеела съм с миналото---аман от психоаналитици тука :D:D:D:D
Аз ти го написах,че когато имаш последствие от миналото няма начин да го забравиш-ДАНО НИКОГА НЕ РАЗБЕРЕШ ЗА КАКВО ИДЕ РЕЧ.Едва ли имаш 6 месеца от операцията.

Rebekka
18th May 2011, 22:22
Хайде и аз да си дам мнемието за Емил че аман вече от некадърни лекари...преди 3 години когато бях млада и зелена по въпросите с пластичната хирyргия и се лyтах в избора си на лекар (за мамопластика и рино) ходих на консyлтация и при въпросният доктор.Отидох с наш общ "приятел" които го препоръча,няма да изпадам сега в подробни описания как мина но ще споделя само нещата които ми направиха най лошо впечетление,като например:
пълен печелбар!!!! вярно е че всички на тоя свят работим за пари ама чак пък толковааааааа.след като му обясних какво точно искам за броени минyти ми беше насрочена дата за операция без да съм потвърдила решението си и ми беше обяснено как става плащането + назначаването на една лека липосyкцийка на коремната област по негово усмотрение заедно с двете манипyлации за които бях отишла, която липосyкцийка щеше дами стрyва 1000,1200 айде и 300!!!Кво става да несме на женския пазар че аидееее и 300?.крайно лошо печетление ми направи това.Дръгото което просто ме шокира беше при разглеждането на имплантите от моя страна които стоят на биyрото мy и въпросът "колко кyбика са тези" посочвайки едни коото ми хванаха окото отговорът беше "тези неса като за теб тиси голямо момиче,такива сложих онзи ден на една 16 годишна девойка,направо ги водим детски" :shock:тук вече щях да падна от стола.16?
И третото нещо е че беше абсолютно категоричен как тези три манипyлации ще ми бъдат направени на една обща операция!!!
Явно давам вид на човек с доста издръжлив организъм.:roll::lol:
А дааааа и даси нося ДАМСКИ ПРЕВРЪЗКИ за да си сложа на местата където ще е правена липосъкцията.:smile:

Та това е неискам дасе приема с лошо това което съм написала но се чувствах длъжна дa го кажа за даса наясно хората и вече сами даси преценят дали това е техният хирyрг,защото аз въпреки че не избрах Емил,збърках в избора на своя хирyрг и дори това че бях чела в продължение на година тук неми помогна :) Затова мислете много преди да легнете под ножа на някои,четете,информирайте се,ходете на максимален брой консyлтации ,но все пак не забравяйте че няма безгрешен хирyрг и риск винаги съществъва.Сега oтивам да задавам въпроси в друга тема че много се отклоних тук а и ме чакат реоперации и на носа и на гърдите...

jansi
18th May 2011, 23:05
Yob, съгласна съм за коментарите. Разбира се, че ще предупредиш, но след всеки мой пост ми се повтаряше едно и също, а вече бях решила. Дойдох във форума за да се информирам, а получих лошо отношение. И защо е всичко това? Не е ли целта да си помагаме тук, въпреки различният избор? Прочела съм почти всички случаи, както би направил всеки човек. Признавам, че ми отне много време и как няма да онеме като има няколко потребителки, които повтарят едно и също 10 пъти във всяка тема. Никога не бих се доверила на непознати, още по-малко от форума. Хора има всякакви - завистливи, злобни - абе всякакви. Ако си патя ще си от моята глава. :)
От Джамбазов също има недоволни. Няма гаранция, че при следващия и той няма да развали пейзажа.
Имам чувството, че тук е някакво бойно поле. Е, аз няма да защитавам или плюя никой доктор. Исках да ви кажа нещо съвсем друго, което така и май не се разбра.

Oompa Loompa
19th May 2011, 00:09
Yob, съгласна съм за коментарите. Разбира се, че ще предупредиш, но след всеки мой пост ми се повтаряше едно и също...

Повтаря се защото сполучливите му операции са много по малко от несполучливите ! И не е редно да хвалим някой, който има толкова много несполучливи операции!
Вие сте изкарали късмет но тези които постраха от него са много повече , така че негативните реакции са съвсем нормални !

mishelle1607
19th May 2011, 00:55
Аз като напълно безпристрастен наблюдател,никога не бих се подложила на каквато и да е интервенция при Е.Георгиев-безумно много недоволни и неуспешни операции има!!(и не само в този форум са пострадалите от него!!)

jansi
19th May 2011, 09:44
Не казвам да хвалите - не бих си го и помислила. Не са безумно много недоволни. Просто има няколко потребителки, които повтарят и повтарят, а операциите им били преди страшно много време. Разбирам за преживяното и съжалявам за това.
Както писах не искам да говоря за доктора - за едни е добър за други е лош. Това не е важно.
В случая при мен този форум повече ми навреди отколкото помогна. А вие искате да помагате. Получава се обратен ефект. Наистина - имаше и много оперирани, които ми дадоха кураж, за което страшно много им благодаря. Затова се и обяснявам толкова. Просто в интернет никъде другаде не открих толкова много информация, която повярвайте трудно изчетох.

Спирам да говоря по темата. Мисля, че хванахте мисълта ми.

Oompa Loompa
19th May 2011, 10:21
Ами да беше погледнала темата с класацията на пластичните хирурзи и виж колко са недоволните :) май не сме само две :)

Мариса
19th May 2011, 16:43
Абе остави я де:D
Дано после не си блъска главата,дано да е имала късмета.
Ребека,съжалявам за несполучливите ти операции и затва,че се е наложило да изтърпиш безумието на емилчо.Желая ти успех и само напред.Аз също имах 2 несполучливи операции,но се оправих някак си,обаче изгубих години....

etaniel
12th September 2011, 20:58
Здравейте!
И аз да кажа няколко думи за 2 поредни консултации с доц Георгиев за РП. Не е много словоохотлив, но може би е такъв тип, ходих веднъж сама и веднъж със съпруга ми, общо взето по един начин обяснява...
Някой наскоро оперирал ли се е при него? Впечатления?
Тия тампони токова ли са гадни бе момичета? Не е ли като тежка хрема, когато не можеш да дишаш през носа?
а наистина някой питал ли е защо се носят 3 дни?
На мен ми каза, че на 4-ти ден махаме тампоните...
Моля за мнения
Благодаря

etaniel
12th September 2011, 21:02
А и още нещо ми хрумн...защо на сайта му клиниката е определена като специализирана за рино? Най-много ринопластика ли правят?
На мен ми каза, че е без разбиване и чупене на носа, всичко се работи вътрешно с фин хирургически трион, няма белези, само синини и отоци според човека и това доколко е чувствителна тъканта...само май тия тампони са гадните, другото се издържа доколкото разбирам

А момичета (момчета), може ли да се носят очила като се свали лонгетата? В някои сайтове пише мин 45 БЕз очила, но аз съм недоскив и ми трябват, не мога без тях...док каза, че няма проблем....

Мерси

sibi
15th September 2011, 20:33
А момичета (момчета), може ли да се носят очила като се свали лонгетата? В някои сайтове пише мин 45 БЕз очила, но аз съм недоскив и ми трябват, не мога без тях...док каза, че няма проблем....
Мерси
Ето това е достатъчно, за да не стъпиш при него. Очила веднага след сваляне на лонгетата - няма начин просто!
Друго - ринопластика без чупене и трошене - пак няма начин, освен ако не е някаква глезотийка като изпиляване на малка гърбичка или нещо такова.
Тампоните - издържат се. Някои лекари ги държат 24 часа, други по 7 дни.
Най-добре влез в раздел "Ринопластика", там има мнооого информация.

etaniel
19th September 2011, 09:56
Виж ти колко различни мнения...е добре де, ама защо пак се питам клиниката на Е. Георгиев се нарича специализирана за РП? Защо другите взимат по 5 бона за ОП, а Геовргиев взима 2 800 лв? Къде е разликата толкова?Със сигурност ми каза, че не се чупи носа, а се работи с трион, който е фин..обърквам се...не мога да отделя повече от тази сума за ОП, а и не смятам за нужно, но вие кажете струва ли си да отида при друг?

Oompa Loompa
19th September 2011, 20:12
Струва си ... само после недей да ревеш че е оплескал нещата !

etaniel
19th September 2011, 21:21
е добре де, какво значи обезобразена? Това да не е продавач в бакалията, това е пластичен хирург с разрешителни и тем подобни, с опит не една и две операции, как така обезобразява? Коя е мацката прясно обезобразена? Може ли да ме ориентирате, за да я помоля за снимки? Не мога да дам 5 000 лв, честно, не смятам, че другите ще направят чудеса...

Oompa Loompa
19th September 2011, 21:34
абе защо ми се струва че си подставено лице на емилчо , което се мъчи да му повдигне рейтинга :)
Ходи се оперирай при него ! Ще те направи за чудо и приказ :) и не вярвай на никой който ти казва че е некадърник :)
Хайде с здраве , аз поне не смятам да ти обръщам повече внимание ;)

etaniel
19th September 2011, 22:08
абе хубаво си мислех аз да не чета по тия форуми, щото ми беше отначало ясно нивото, ама пусто любопитство, а и не казвам, че всички във форума са на едно ниво......що не ми отговорите на въпросите, покажете кои са "обезобразените", що не кажете за какво е разликата в цената...тука администраторите няма ли да обърнат внимание...моля да ми отговарят хора, които имат да ми кажат конкретни неща и да ми отговорят конкретно на запитванията...искам да получа информация от оперирани при доц. Е. Георгиев и конкретно от какво са доволни или от какво не...благодаря

ИЗТ
19th September 2011, 22:12
[QUOTE=etaniel;754862]абе хубаво си мислех аз да не чета по тия форуми, щото ми беше отначало ясно нивото, ама пусто любопитство, а и не казвам, че всички във форума са на едно ниво......що не ми отговорите на въпросите, покажете кои са "обезобразените", що не кажете за какво е разликата в цената...тука администраторите няма ли да обърнат внимание...моля да ми отговарят хора, които имат да ми кажат конкретни неща и да ми отговорят конкретно на запитванията...искам да получа информация от оперирани при доц. Е. Георгиев и конкретно от какво са доволни или от какво не...благодаря[/QUO

Като ти е ясно нивото,защо си тук?!Щом смяташ,че Емил Георгиев е твоят човек върви и лягай под ножа.Аз само едно ще ти кажа-ГОСПОД ДА ТЕ ПАЗИ!!!!

Oompa Loompa
19th September 2011, 22:17
абе хубаво си мислех аз да не чета по тия форуми, щото ми беше отначало ясно нивото, ама пусто любопитство, а и не казвам, че всички във форума са на едно ниво......що не ми отговорите на въпросите, покажете кои са "обезобразените", що не кажете за какво е разликата в цената...тука администраторите няма ли да обърнат внимание...моля да ми отговарят хора, които имат да ми кажат конкретни неща и да ми отговорят конкретно на запитванията...искам да получа информация от оперирани при доц. Е. Георгиев и конкретно от какво са доволни или от какво не...благодаря

Виж ся , ако беше си направила труда да изчетеш темата от началото щеше да видиш кои са недоволните и защо ! И само за твое сведение , че на мен ми струваше 20 хиляди за да оправя грешките му , та питам се ти имаш ли излишни 20 бона ако ти се случи нещо ??? :1242:

ИЗТ
19th September 2011, 22:18
Абе без майтап,но имам чувството,че всички привърженички на Емил Георгиев са прототип на момите на Митко Пайнера.Повръща ми се от Емилчо и неговите чипи(прасешки)носове.Няма ли кой да накаже този мазен ГЪЗ?!

mishelle1607
19th September 2011, 22:36
Абе без майтап,но имам чувството,че всички привърженички на Емил Георгиев са прототип на момите на Митко Пайнера.Повръща ми се от Емилчо и неговите чипи(прасешки)носове.Няма ли кой да накаже този мазен ГЪЗ?!

Ххахахахха,Мацка,много си права,много са грозни т.нар.зурли на муцуните-какъв е този вкус,не ми го побира умът:girl_haha:

simphony
29th September 2011, 13:56
неговата работа и моят вкус си паснаха - резултата е превъзходен нос.
Не виждам повод да се съобразявам с някакъв вкус, който е извън мен и на някой случаен от интернет. Живота си е мой и ще направя всичко за да си живея както аз искам.

sandraddd
15th December 2011, 19:30
ПРАКТИКУВА И МЕН МЕ ОСАКАТИ ТОЗИ НЕШТАСТНИК

sandraddd
20th December 2011, 20:06
То си дойде, но с цената на повторна операция, 1500лв, и още няколко месеца. Да не говорим за стреса, защото все пак не знаеш дали всичко ще се оправи, пък това не е като да имаш щръкнали уши все пак, в смисъл доста по-важно е. Ако някой познава подходящ асвокат за такива дела нека ми пиша на ЛС, че моите познати са все в друг вид право.

Не ми е просто за цената, която съм му платил, а за тъпотията, която е сътворена, такива хора трябва да си платят, за да се научат и да не осакатяват други хора!

Аз се присаединявам ,за да покажа как ме осакти този нещтастник ако има и други хора пишете моля, ви много писах,но никои не миказа ,колко е зле този некадърник ,сега е късно за мен, но да предпазя, останалите хора

sandraddd
20th December 2011, 20:20
Хайде и аз да си дам мнемието за Емил че аман вече от некадърни лекари...преди 3 години когато бях млада и зелена по въпросите с пластичната хирyргия и се лyтах в избора си на лекар (за мамопластика и рино) ходих на консyлтация и при въпросният доктор.Отидох с наш общ "приятел" които го препоръча,няма да изпадам сега в подробни описания как мина но ще споделя само нещата които ми направиха най лошо впечетление,като например:
пълен печелбар!!!! вярно е че всички на тоя свят работим за пари ама чак пък толковааааааа.след като му обясних какво точно искам за броени минyти ми беше насрочена дата за операция без да съм потвърдила решението си и ми беше обяснено как става плащането + назначаването на една лека липосyкцийка на коремната област по негово усмотрение заедно с двете манипyлации за които бях отишла, която липосyкцийка щеше дами стрyва 1000,1200 айде и 300!!!Кво става да несме на женския пазар че аидееее и 300?.крайно лошо печетление ми направи това.Дръгото което просто ме шокира беше при разглеждането на имплантите от моя страна които стоят на биyрото мy и въпросът "колко кyбика са тези" посочвайки едни коото ми хванаха окото отговорът беше "тези неса като за теб тиси голямо момиче,такива сложих онзи ден на една 16 годишна девойка,направо ги водим детски" :shock:тук вече щях да падна от стола.16?
И третото нещо е че беше абсолютно категоричен как тези три манипyлации ще ми бъдат направени на една обща операция!!!
Явно давам вид на човек с доста издръжлив организъм.:roll::lol:
А дааааа и даси нося ДАМСКИ ПРЕВРЪЗКИ за да си сложа на местата където ще е правена липосъкцията.:smile:

Та това е неискам дасе приема с лошо това което съм написала но се чувствах длъжна дa го кажа за даса наясно хората и вече сами даси преценят дали това е техният хирyрг,защото аз въпреки че не избрах Емил,збърках в избора на своя хирyрг и дори това че бях чела в продължение на година тук неми помогна :) Затова мислете много преди да легнете под ножа на някои,четете,информирайте се,ходете на максимален брой консyлтации ,но все пак не забравяйте че няма безгрешен хирyрг и риск винаги съществъва.Сега oтивам да задавам въпроси в друга тема че много се отклоних тук а и ме чакат реоперации и на носа и на гърдите...

аз избрах, този некадърник и толкова съжалявам кадето искате ,ходете само не в НЕФЕРТИТИ

sandraddd
20th December 2011, 20:21
Здравейте!
И аз да кажа няколко думи за 2 поредни консултации с доц Георгиев за РП. Не е много словоохотлив, но може би е такъв тип, ходих веднъж сама и веднъж със съпруга ми, общо взето по един начин обяснява...
Някой наскоро оперирал ли се е при него? Впечатления?
Тия тампони токова ли са гадни бе момичета? Не е ли като тежка хрема, когато не можеш да дишаш през носа?
а наистина някой питал ли е защо се носят 3 дни?
На мен ми каза, че на 4-ти ден махаме тампоните...
Моля за мнения
Благодаря

И ТИ СИ ОБАРКАЛА ДОКТОРА ,И АЗ ИЗГОРЯХ ПРИ ТОЗИ НЕКАДЪРНИК.

sandraddd
20th December 2011, 20:24
е добре де, какво значи обезобразена? Това да не е продавач в бакалията, това е пластичен хирург с разрешителни и тем подобни, с опит не една и две операции, как така обезобразява? Коя е мацката прясно обезобразена? Може ли да ме ориентирате, за да я помоля за снимки? Не мога да дам 5 000 лв, честно, не смятам, че другите ще направят чудеса...

направо ме оскати ,този некадърник процедурат беше на 25.11.2011 гинеколога ми се ужаси като видя,разреза и шевовете.

sandraddd
20th December 2011, 20:26
[QUOTE=etaniel;754862]абе хубаво си мислех аз да не чета по тия форуми, щото ми беше отначало ясно нивото, ама пусто любопитство, а и не казвам, че всички във форума са на едно ниво......що не ми отговорите на въпросите, покажете кои са "обезобразените", що не кажете за какво е разликата в цената...тука администраторите няма ли да обърнат внимание...моля да ми отговарят хора, които имат да ми кажат конкретни неща и да ми отговорят конкретно на запитванията...искам да получа информация от оперирани при доц. Е. Георгиев и конкретно от какво са доволни или от какво не...благодаря[/QUO

Като ти е ясно нивото,защо си тук?!Щом смяташ,че Емил Георгиев е твоят човек върви и лягай под ножа.Аз само едно ще ти кажа-ГОСПОД ДА ТЕ ПАЗИ!!!!

И АЗ ЩЕ ТИ КАЖА ГОСПОД ДА ТЕ ПАЗИ ,ОТ ТОЗИ НЕКАДЪРНИК.

sandraddd
20th December 2011, 20:27
[QUOTE=etaniel;754862]абе хубаво си мислех аз да не чета по тия форуми, щото ми беше отначало ясно нивото, ама пусто любопитство, а и не казвам, че всички във форума са на едно ниво......що не ми отговорите на въпросите, покажете кои са "обезобразените", що не кажете за какво е разликата в цената...тука администраторите няма ли да обърнат внимание...моля да ми отговарят хора, които имат да ми кажат конкретни неща и да ми отговорят конкретно на запитванията...искам да получа информация от оперирани при доц. Е. Георгиев и конкретно от какво са доволни или от какво не...благодаря[/QUO

Като ти е ясно нивото,защо си тук?!Щом смяташ,че Емил Георгиев е твоят човек върви и лягай под ножа.Аз само едно ще ти кажа-ГОСПОД ДА ТЕ ПАЗИ!!!!

ГОСПОД ДА ТЕ ПАЗИ ОТ ТОЗИ НЕКАДЪРНИК

sandraddd
20th December 2011, 20:29
НЕ ОТИВАИ ПРИ ТОЗИ НЕКАДЪРНИК

sandraddd
20th December 2011, 20:31
само не в нефертити

sandraddd
20th December 2011, 20:32
имах процедура на25.11.2011 направо ме оризили този некадърник

merlita_12
21st December 2011, 18:40
това не е възможно да се случи,защото аз си направих същата процедура. Георгиев беше много внимателен. всичко си стана по план. той определено знае какво прави.
може би си потребител създаден само да създава паника и хаос от някои преднамерен
в българия ако някой си върши добре работата никой няма да каже дори браво.

Rabiosa
21st December 2011, 19:43
това не е възможно да се случи,защото аз си направих същата процедура. Георгиев беше много внимателен. всичко си стана по план. той определено знае какво прави.
може би си потребител създаден само да създава паника и хаос от някои преднамерен
в българия ако някой си върши добре работата никой няма да каже дори браво.
Кой си върши добре работата- ЕМИЛ ГЕОРГИЕВ??? Ти изобщо знаеш ли какво говориш? Този човек е съсипал хиляди хора. Ти чела ли си форума? Знаеш ли що за НЕКАДЪРНИК Е ТОЙ??? По-скоро ще си помисля, че ти си поставен човек, отколкото sandraddd. Моля те, благодари на Господ, че ти се е разминало и недей да правиш такива изказвания, защото на много хора от форума тази тема ни е болезнена!!!!!!!!!!!

Oompa Loompa
21st December 2011, 22:15
хахахах винаги ми е било мноо интересно, как изневиделица се появяват потребители само с по едно мнение , които бранят с зъби и нокти честа на емилчо :) емилчо май якоо чете форума и сам си пуска мнения в своя защита :) Лично аз не съм видяла нито една снимка на тези потребители които толкова го хвалят , за сметка на многото снимки на недоволни потребители.

Rabiosa
21st December 2011, 23:35
Чете го и още как. Да се любува на празниците, че още няколко чуждестранни мнения да чуя, за това КОЛКО НЕКАДЪРНО МЕ Е ОКЕПАЗИЛ и ще ми кипне (става въпрос за неуспешна ринопластика). На ръба на нервна криза съм след като няколко хирурзи вече изказват мнение, че си е рязал там където си поиска, а не там където трябва и сега ТРЯБВА ДА МИ ПРИСАЖДАТ ХРУЩЯЛ В ОСНОВАТА и да режат там където некадърника се е направил на разсеян, т.е. на върха. И докато аз събирам пари, бъхтайки се като роб, тоя си седи на кирливия задник и си свирка. НЕЩАСТНИК!!!! Така, че Мерлита_12, изказването ти е направо смешно!!!!

sandraddd
25th December 2011, 19:48
Кой си върши добре работата- ЕМИЛ ГЕОРГИЕВ??? Ти изобщо знаеш ли какво говориш? Този човек е съсипал хиляди хора. Ти чела ли си форума? Знаеш ли що за НЕКАДЪРНИК Е ТОЙ??? По-скоро ще си помисля, че ти си поставен човек, отколкото sandraddd. Моля те, благодари на Господ, че ти се е разминало и недей да правиш такива изказвания, защото на много хора от форума тази тема ни е болезнена!!!!!!!!!!!

много ти благодаря, мога да го докажа ,ако някои не вярва .ПРОСТО ИСКАМ ДА ПРЕДПАЗЯ ОСТАНАЛИТЕ ,НО ТОВА СИ Е ВАШ ПРОБЛЕМ

sandraddd
25th December 2011, 19:50
това не е възможно да се случи,защото аз си направих същата процедура. Георгиев беше много внимателен. всичко си стана по план. той определено знае какво прави.
може би си потребител създаден само да създава паника и хаос от някои преднамерен
в българия ако някой си върши добре работата никой няма да каже дори браво.

много си се заблудила ,но може пак ти да си доволна от толкова недоволни ,просто си извадила касме успех

diavol
2nd January 2012, 11:33
Нека и аз да се присъединя към НЕДОВОЛНИТЕ от ЕМИЛ ГЕОРГИЕВ...носът ми е ужасно крив...платих за него 3500 лв...и така.....
Влизаш в една добре обурудвана приемна с един добре оборудван кабинет и от там обаче......в деня на операцията си оставяш чантичката в кабинета на доктора...влизаш през една врата и лъсва голата истина...т.е кошмара...от разкоша няма и следа и без да ти се правят никакви изследвания лягаш барабар с дрехите с които си дошъл на операционната маса...и сега когато му казвам че носа ми е крив.......той ми иска пак пари(било и то само за упойката,която уж била 500лв)

sibi
3rd January 2012, 15:05
Поискай да ти върне цялата сума, кажи му, че ще го съдиш, а най-добре иди с адвокат! Аман от този! Ще ти върне парите, ако проявиш твърдост, а те ще ти трябват, за да си оправиш носа!

sianadimitrova
5th January 2012, 18:37
Момичета , вие сте се събрали май да плюете човека ! Азще кажа, че си направих операция при него преди две години , на гърдите и съм страшно доволна. Стоят естествено и красиво. Нямам усложнения , дано и нямам занапред! Но разберете , че няма как всички да са доволни, всеки има различни очаквания !!!!!!

pichovski
6th August 2012, 14:35
zdr.na vsichki(izvinete,che pisha na latinica)i az si napravih rinoplastika pri docenta.Ne iskam da komentiram usloviata na klinikata(dobra e),a rezultata ot intervenciata!
povdiganeto na nosa se poluchi dobre,stana po chip,no ne tvarde mnogo.gornata chast,kadeto poprincip e garbicata ostana kriva,no ne na pred,a na diasno i poznaite kak izglejda.....ne sam dovolen,zashtoto ot kihane sled 4-iat den nemoje da se izkrivi(estestveno kihane prez ustata,prosto niama vraska),no nali znaete "VINOVEN DOKTOR NIAMA".
pita me koi mi bil kazal,che nosa mi e kriv?
-az da ne sam kiorav ili slap nali go vijdam,che e mnogo krivo!!!
kakto i ostanalite,i az sam si platil prilichno 3700+razhodkite do klinikata v sofia poneje sam ot ruse.
pri poslednoto mi poseshtenie docenta kaza,che ne moje da napravi nishto,zashtoto miastot0 bilo kato(ognishte)i shtialo mnogo da karvi i t.n.tragnah si s ugovorkata za sled 6-7 moje i 8 meseca da se varna za korekcia,no za pari ne e stavalo na vapros!shte stane mnogo interesno,ako mi poiska....,a ako mu platia i pak me okepazi?????

pichovski
6th August 2012, 14:39
inache varvete pri nego!VIE MOJE I DA NE KIHNETE....uspeh

mussi
28th April 2013, 18:04
Здравейте,подложих си 7 годишния син на тази интервенция(отопластика) на 20май и вчера ходих да му свалят превръзката,всичко се е получило много добре благодарение на др.Е.Георгиев.Бях посрещнат добре беше ми отговорено на всички въпроси,пиша това защото се пишат страшни глупости по неговият адрес,ако някой е решил да се подлага на такъв вид интервенция мога спокойно да го препоръчам,и най интересното беше,че синът ми нито веднъш не каза,че го боли и веднага след операцията си тръгнахме за Казанлък!

Oompa Loompa
28th April 2013, 21:59
Искаш да кажеш, че толкова хора лъжем ??
Няма смисъл да го хвалиш, защото много хора се опариха от него и се прочу с некадърността си! Радвай се че детето ти е изкарало късмет!

mussi
29th April 2013, 06:28
А вие искате да кажете,че другите доктори който вземат двойно за тази интервенция при тях няма грешки така ли,,,,моля ви се!

Oompa Loompa
29th April 2013, 09:27
Другите могат да правят грешки, но той прави обезобразяване!
И все пак говорим за носове не са уши!

The Shadow
29th April 2013, 20:04
А вие искате да кажете,че другите доктори който вземат двойно за тази интервенция при тях няма грешки така ли,,,,моля ви се!

ММММда.....при моя приятелка наблюдавах и наблюдавам работа на увеличаване на бюст с протези / да не говоря че са PIP и цената е като за напр. ментор и отделно тъпнята да си следи пациентката, дренажите в къщи/ ?!?!????? как така и защо при такава цена? може и да е бил част или нещо си там от колектива на Александровска при Романски, Тепавичарова и там разните преди време, но това не значи че е кадърен.
Просто аз като я гледам в този момент сега мойта приятелка и.....кво да ви кажа...УЖАСССССС мн. зле сложени импланти, все едно няма....виси абе...гадост.....не може да се каже че нещо е правила и то за толкова пари....Белезите....олеееееее ееее след 3 години се виждат от самолет....формата....няма такава. Просто набутан имплант. Говоря защото ми е близка приятелка и от както ги сложи все ги виждам какви са нещата. А момичето в момента не може да си позволи смяна на PIP-а просто ужас. Не ходете моля ви се при този човек. Н. Гергиев пък се е взел толкова на сериозно че пере цени баснословни направо като Ильо Стоянов. Е то може то бива ама все пак и ние не пасем трева нали така? Всеки си търси кой е най-добър в дадената област за корекция. Това си е мое лично мнение и да ви кажа до монета много правилно и нямам оплаквания. А тоя Енчев направо го забравете. Това е нещо което нито може да работи и залага на реклама. За тоя пари да ми дават да отида няма отида.
Със здраве на всички и четете. Не питайте за дребни неща. Питайте когато наистина няма нищо и от никъде в мрежата. Влизам мн. рядко тук - вече, но с каквото мога се опитвам да съм полезна.
Весели празници

darleen
21st May 2013, 14:08
Емил Георгиев ми направи превъзходен бюст преди 2 години, това са някакви глупости. Доколкото знам той не е слагал от опасните ПИП импланти. Всичките ми приятелки ми завиждат за този бюст.

Мариса
23rd May 2013, 19:47
Емил Георгиев ми направи превъзходен бюст преди 2 години, това са някакви глупости. Доколкото знам той не е слагал от опасните ПИП импланти. Всичките ми приятелки ми завиждат за този бюст.
Това,че ти е направил хубав бюст не значи,че го бива във всичко и да сее поразии наляво и надясно не е коректно!

ralicakarina
27th May 2013, 12:13
здравей,аз искам да си направя корекция на носа и обмислям варианта-Емил Георгиев. Ще можеш ли да ми пратиш снимки на твоето носле.....

Dii
27th May 2013, 12:34
Ралица, сигурна ли си за Е. Георгиев??? Прочети няколко теми от форума, няма никак добри отзиви за него, дори по-лошо.....отзивите са основно негативни.

titi1
27th May 2013, 13:00
Голям късмет е, че попадаш на този форум. Чети преди да легнеш при него, че после да не си скубиш косите!

Мариса
29th May 2013, 12:03
здравей,аз искам да си направя корекция на носа и обмислям варианта-Емил Георгиев. Ще можеш ли да ми пратиш снимки на твоето носле.....
АУууу,това е най-големият "майстор" на носове,ходих обезобразена няколко години,докато не се престраших да поправя този "шедьовър"...

MindReader
30th May 2013, 11:16
И аз не съм чувала особено добри отзиви за него...