PDA

View Full Version : За дупето, бедрата и корема


Carmen
18th January 2005, 03:07
Здравейте!
Имам проблем, за който се надявам да ме посъветвате. Моята мускулатура по принцип е доста слаба, винаги е била такава. През последните две години имах проблем с корема - хроничен запек, и ми се подуваше много. Мисля, че вече е станал разширен (как да го събера?) освен това се покри със слой дебелина :oops: .

Като се добави слабата мускулатура и пет нови килограма - не изглеждам добре. От вчера тръгнах на фитнес, но не знам точно кои упражнения са най-ефикасни за бедра и дупе. За корема сигурно са коремни преси - едва успявам да направя десет. Бягането дали ще има ефект?

Моля ви, упътете ме колко интензивно трябва да тренирам, за да върна талията си и дупето и бедрата? Никога преди не съм тренирала сериозно освен малко каланетика чат-пат. Мисля, че е възможно корема ми да е така също и като наследствена черта. Иначе имам дребен кокал, 161 съм висока, 55 кила в момента (тежат ми и изглеждам безформена, нормалното ми тегло е 49-50), и съм на 37 години. Новите 5 кила са отпусната маса и ми причиниха целулит. Маха ли се тоя целулит с тренировки?

Вече съм уплашена защото до 35-тата си година си бях твърдо 49 килограма без абсолютно никакви тренировки, нито диети. Знам, че отсега нататък трябва да тренирам редовно, вече имам амбицията да го правя. Обаче ако трябва да е придружено и с диета, не знам ще успея ли. Хич не мога да пазя диета.

Мога ли да отслабна с 5 кила без диета? И дали ако отслабна, теглото ми ще се задържи?

Ще бъда много благодарна ако някой обясни подробно.

herra05
18th January 2005, 09:28
Zdravei!
Bih ti preporachala ot lichen opit da opitash taka narechenata
dermosonic terapia sreshtu zelulita. Za 10 prozeduri uspiah da svalia 4cm ot bedrata i kozata mi
se zagladi vidimo. Prilaga se sashto i na korema. Terapiiata e na prinzipa na vacumen masaz sled koeto
se vtriva antizeluliten gel s ultrazvuc. Iscrenno ti ia preporachvam.
Tel= na salona kadeto hodia e 9620173. Praviat bezplatna demonstrazia prozedurata.
Efecta shte bade oshte po-dobar sled kato si zapochnala da trenirash. Mozesh da go kombinirash s antizelulitni masazi sashto.
Chao i uspeh!

yaninka
18th January 2005, 11:34
вярвам че няма невъзможни неща,но освен всичко трябва да се посаветваш за хранителен режим,не диета а кои храни да избягваш за да не провокират подуто коремче :) а щом си със слаба мускулатура тренирай за цялото тяло,като наблягаш на желаните зони :D :D :D
успех!

:)
19th January 2005, 10:30
Аз имам силна мускулатура, защото почти винаги съм се занимавала с различни видове спорт и физически упражнения....обаче не мога да се ограничавам с храната, правила съм много драстични диети, какви ли не хранителни режими, с които наистина съм смъквала килограми, но след известно време пак се възвръщат...за целулита съм правила какво ли не, ходила съм на анти-целулитни масажи, няколко вида, вибро-сауни, боди-репинги и т.н...сама в къщи си правя също масажи с различни и доста скъпи мазила, за сега може би много малко му се е повлиало на целулита, но аз знам, че няма да го махна докато не смъкна мазнинките около кръста, корема и бедрата, това са ми и най-проблемните зони, въпреки мускулатурата, която на долните крайници ми е доста добра от ежедневното тичане, пак си имам мазнинки...но знам, че това е от храната....пия много течности...даже и различни видове хапчета за отслабване съм пила....чудя се за фат-бърнери дали да не почна, но още не съм решена да го направя....На мен този уреддермосоник дали ще ми е от полза? Как мислите? Дали да не потърся тяхната помощ? Определено имам нужда да сваля около 5-7 кг.
Много благодаря предварително.

19th January 2005, 12:03
Здравей :)
При мен нито една диета не ми помогна да сваля от обиколката на бедрата и дупето. Единствено тази DERMOSONIC терапия имаше видим ефект. Този апарат е последна дума на техниката и не може да се сравнява с антицелулитните масажи. След 10 процедури трябваше да си стесня повечето панталони.
Препоръчвам ти да го пробваш!

20th January 2005, 02:02
Благодаря на всички за мненията!
Три дни ходих на фитнес, на четвъртия ден (днес) не отидох, че имам мускулна треска... от утре пак ще тръгна. Искам да попитам този Дермосоник трайни резултати ли дава? Как поддържате ефекта след като приключите с процедурите? Не го знам какво е... живея в малък град в чужбина и не съм чувала за това, но и не съм ходила много по козметични салони да се интересувам от подобни процедури. Това е защото преди време започнах сама да си правя антицелулитен масаж на бедрата, и ми се появяват синини, все едно съм яла пердах :) А докато се масажирам не ме боли, естествено че няма да се нараня сама, просто кожата ми образува синки много лесно. Затова не съм се решила да отида на професионален масаж. На какъв принцип работи Дермосоник??

Благодаря ви пак за съдействието!

20th January 2005, 02:04
Моля пишете на кирилица.Аз имам силна мускулатура, защото почти винаги съм се занимавала с различни видове спорт и физически упражнения....обаче не мога да се ограничавам с храната, правила съм много драстични диети, какви ли не хранителни режими, с които наистина съм смъквала килограми, но след известно време пак се възвръщат...за целулита съм правила какво ли не, ходила съм на анти-целулитни масажи, няколко вида, вибро-сауни, боди-репинги и т.н...сама в къщи си правя също масажи с различни и доста скъпи мазила, за сега може би много малко му се е повлиало на целулита, но аз знам, че няма да го махна докато не смъкна мазнинките около кръста, корема и бедрата, това са ми и най-проблемните зони, въпреки мускулатурата, която на долните крайници ми е доста добра от ежедневното тичане, пак си имам мазнинки...но знам, че това е от храната....пия много течности...даже и различни видове хапчета за отслабване съм пила....чудя се за фат-бърнери дали да не почна, но още не съм решена да го направя....На мен този уреддермосоник дали ще ми е от полза? Как мислите? Дали да не потърся тяхната помощ? Определено имам нужда да сваля около 5-7 кг.
Много благодаря предварително.

Здравей! Мислиш ли, че дебелинките не може да се свалят със спорт, а само с диета? .... дано да не е така... ама сигурно е така. Какво мислиш? Аз диета никога не съм правила и нямам представа как действа. Не мога да пазя диета, ако не ям редовно, ми се завива свят.

Carmen
20th January 2005, 02:06
Горните две мнения са от мен. Мислех, че съм логната, но не било така.

20th January 2005, 09:33
Здравей отново!
Терапията е на принципа на вакуумен масаж, след което с помощта на ултразвук се нанася антицелулитен гел. Процедурата продължава 1 час. Много от жените се сещат за такива процедури лятото, но аз ти препоръчвам да ги пробваш сега, защото се получават леки синки(нормално е и почти неизбежно), а и цените са по-ниски сега. При мен лично ефекта беше много добър след 10 процедури. За да го задържиш е добре да се правят след това поддържащи процедури от време на време(както ходиш на фризьор например). Аз за разлика от теб съм ходила в много салони и съм пробвала различни процедури и апаратура. За мен това в момента е най-доброто.

21st January 2005, 16:05
Здравейте! Някой би ли ми казал цената горе-долу, защото доста ме заинтригуваха тези процедури. Мерси!

21st January 2005, 18:07
Здравейте!
Салона където аз ходя( в Лозенец - 9620173) цената на единична процедура е 22лв, а за пакет 10 процедури - 180лв.

:)
21st January 2005, 18:42
Аз също съм ходила на различни процедури, говорих и с масажистката ми относно дермосоник и машини от този род, тя ми каза, че за предпочитане е ръчният масаж пред машините, но аз направих толкова процедури с ръчен масаж, а резултат бяха само някакви си 3 см от бедрата, поне така твърдят те, аз не съм убедена, мисла си да пробвам и този дермосоник, дано пък смъкна 3-4 см. от бедрата...но пак си знам, че без диета нищо няма да се получи, лошото е, че аз много трудно спазвам какъвто и да било режим, сега от около 2 седмици гледам да се храня само по 2 пъти на ден, но ми се струва, че и така не е правилно, мисла, ч трябва някакъв специален режим + тренировките които си правя редовно и ще има успех, но какво да направя като не мога без хляб, и без сладко :(

21st January 2005, 19:11
Значи аз много не си падам по диетите, но по принцип през деня почти нямам време за ядене. За сметка на това обожавам да си хапвам сладко. И въпреки всичко след тези 10 процедури успях да махна 4см.
Страшно съм доволна от резултата.

holla
22nd January 2005, 22:46
здравейте всички.имам гомям проблем,значи тежа 59кг и съм висока 167см.искам да сваля поне още 6-7кг и да се стегна но без да ми се налага да ходя на фитнес,можете ли да ми кажете как в домашни условия да сваля тези килограми и да се стегна????питах едни приятели,те са фитнес маняци и са адски много яки и те ми казаха да пия ефедрин и кленбутерол,казаха че много помагат,моля ви отговорете ми :lol:

Carmen
24th January 2005, 20:16
Благодаря за обясненията :) Ще видя какво предлагат тук по салоните, но откак един път ми натъртиха скулите с масаж на лицето, не съм стъпвала в никой козметичен салон. Но ще видя имат ли дермосоник.

holla - не ти препоръчвам да пиеш такива разни неща. Нали не искаш да се напомпаш с мускули? Искаш само да свалиш няколко кила. И аз това искам. За да добият мускулите ти добра форма, е достатъчно да правиш упражнения с не много голямо натоварване, но с повече повторения (така май четох някъде).

Ако не искаш да ходиш на фитнес, тичай навън, скачай на въже... но през зимата фитнес залата е по-добър вариант според мен. А и аз предпочитам да тичам на лента, отколкото навън. Всъщност, не знам какво друго да те посъветвам, освен да правиш фитнес упражнения в къщи...

31st January 2005, 13:20
Не знам дали имам целулит, предполагам, че имам, но не се вижда, защото съм си почти на подходящите килограми. Обаче имам сланинки по корема, опитвах с коремни преси, мускулите ми се очертаха, но сланинките си останаха. Този дермосоник дали помага в такива случаи?

20th February 2005, 13:37
Здравейте !
Много години се борих с излишните килограми безуспешно , докато не започнах да посещавам фитнес залата .Освен , че спорта действа добре на физическото състояние на човека , действа и на психическото.Спорта комбинирах със ядене само и единствено на салата , всякакви и с всичко в тях , започнах да си купувам и диетичен хляб.Първата седмица свалих 4 килограма , втората пак толкова и така , докато не станаха 20 .Трябва да ви кажа , обаче , че посещенията във фитнес залата не са всекидневни , два или три пъти в седмицата по 2 часа.За около 6 месеца успях да придобия добър вид, но целулита си остава.За неговото отстраняване са необходими масажи и то направени от професионалисти.Бях 85 килограма , сега съм 65 .Чувствам се прекрасно , не съм качила нито грам, продължавам да контролирам количеството храна и да ям само черен хляб.Най-важното , за да отслабне човек е силното желание и промяната в мисленето , не мислете за диети , просто яжте повече зеленчуци и спортувайте .Успех на всички !

geri-london
23rd February 2005, 19:19
Моля пишете на кирилица.iskam da vi suob6tq 4e izpolzvah novite anticelulitni kremove na loreal- dneven i no6ten,plus karane na kolelo,ne sum si merila bedrata,no efektut e vidim-sbogom na portokalovata koja,ako sportuvate polzvaite i krema im za strii,su6to e 4udesen. :P

Super
23rd February 2005, 22:40
а горе-долу каква е цената на тези кремчета????

ел
24th February 2005, 11:31
Кремове, незнам си кви дермо... процедури, ефедрин -!??? - за кво са ви такива глупости бе?
Никоя от тези т.нар. антицелулитни процедури няма траен ефект - би могла да помага ако човек тренира някакъв спорт. Пробвайте няколко месеца да не ходите на такива процедури и ще видите как всичко си се връща по местата - имам предвид целулита и сланините.

Кремовете помагат, доколкото влизат в кожата чрез масаж, който от своя страна стимулира кръвообращението и помага да се разнесат част от натрупаните мазнини. Само те обаче не са достатъчни.

Колкото до ефедрина - изобщо не се отслабва от него. Това е лекарствено средство за хора със заболявания и се използва / вкл. и от трениращи/ за отваряне на белите дробове, като по този начин трениращия уж има повече сили да осъществи тренировката си. За НЕПРОФЕСИОНАЛИСТИ изобщо не препоръчвам такива работи - две чаши кафе са достатъчни. Ако искаш да топиш мазнини препоръчвам L-carnitine, но САМО АКО Е СЪЧЕТАН С ПОДХОДЯЩА ТРЕНИРОВКА И ДОБРЕ БАЛАНСИРАНА ДИЕТА.

УСПЕХ НА ВСИЧКИ!!!