PDA

View Full Version : Мнения за клиника Камий - Варна


Desika
13th June 2006, 13:39
Здравейте . Искам да ви попитам , има ли мацки които са ползвали услугите на тази клиника ? :D

Poly
26th June 2006, 10:28
не съм била в тази клиника, но от мои познати зная, че д-р Заякова е много добра. Аз се двоумя между нея и д-р Динев, който работи във Вита в София и Валем във Варна.

Монка
21st July 2006, 09:33
Препоръчвам ви Др Заякова и клинака Камий.Много добри впечатления и обслужване на европейско ниво.Правих си корекция на носа при нея и съм доволна.Носът ми е фин и естествен ,пропорционален за лицето ми-такъв какъвто исках.Тя внимателно ми обясни какво ще направи за да стане това което искам и също така след операцията ми обясни какво е правила.Направи ми пълни изследвания .Стаята беше пркрасно обурудвана с неща за които дори не бих се сетила :D .До 6 месец имах няколко консултации ,следващата е когато мине година.
Др Заякова е слециалист по пластична и лицева хирургия и е от асоциациата на лекарите хирурзи във България.Тя е завеждащ отделение пластична хирургия във военна болница -така че не само в частна практика практикува а ежедневно,затова е и толкова заета.Но не се съмнявайте ,че ще ви отдели необходимото внимание.
Цените са напълно прилични и са в лева,това което искате е възможно от една операция ,а не както повечето от две освен ако няма някакви специфични усложнения ,но педполагам ,че тя ще ви предупреди.Сега ще си правя и корекция на устни.Тя не работи със силикон ,който е забранен със закон ,а с други методи.Това е общо взето.Ако имате въпроси ,моля питайте!
http://www.kameeplastic.com/bg/links.htm

Поли моят съвет е да избереш някой от тези хирурзи http://www.bulapras.org/bg/index.php

Azumi
22nd July 2006, 12:25
Поради задълбочаването на проблемната ми първа операция ,мисля че е необходимо да искажа благодарностите на екипа на Др Заякова .Снимките които видяхте са нейно дело.
Някъде четох из форума отзиви ,че не е добра в лицевата хирургия,което не е вярно.Тя точно в това е специалист.Тя е завеждащ отделение във военна болница и отговаря за всякакви тежки случаи.Съдбата ме срещна с нея случайно.Наложи се да оперират лицето на мъжа ми от ухапване от куче.Липсваше много тъкан,а тя успя да го направи без да взима тъкан от друга част от тялото.Най -лесно е това да се направи ,но тя успя да се справи по друг начин и го възстанови.
Тогава се реших да потърся неината помощ.Отидих на консултация,направи ми снимки,говорихме,обсъдихме всички вероятности.Беше необходимо да ми отвори носа отдолу./Сега нямам и следа ,от шевове и белези./Имахме няколко срещи на коиото разговаряхме подробно.
Стаята беше много уютна.Възстановяването ми беше значително по добро и се съвзех много бързо ,за разлика от първия път.Не изглеждах подута,нямах оттоци,както при първата.Имах известни притеснения след като минаха първите няколко месеца относно спадането -тя ме успокои.Причината е ,че нослето ми е трвмирано ,че начина на проникване е друг и възстановяването ще стане по бавно и че няма да ме остави да не се харесам.
Виждам финната и работа и сега пак при нея ще ходя за устни.Избрах естествената тъкан ,която е вечна и ще изглежда максимално естествено.Видях снимки и останах впечатлена.
ПС:горният пост е мой 8)

Poly
29th October 2006, 13:54
Да използвам темата за д-р Заякова и да попитам дали някой си е правил пластична операция във Военна болница пак при нея? Интересува ме какви са там условията,отношението към пациентите, има ли ВИП стая и т.н?

Renkata
29th October 2006, 13:59
http://forum.tialoto.bg/viewtopic.php?t=3745

Poly
12th November 2006, 14:15
Вече мога смело да заявя, че съм много много доволна от д-р Заякова, от екипа и, от обстановката в клиниката Камий и от отношението към пациентите. :girl_kiss2:

Siena
2nd March 2007, 02:24
Камий е единствената лицензирана клиника за пластична хирургия във Варна, там работят само специалисти и специално Др Заякова, имам няколко интервенции при нея, тази жена има златни ръце, напълно заслужава 15те дипломи по стените, това е първото нещо което грабна вниманието ми когато влязох в кабинета и на консултация, не се колебаите, препоръчвам ви Др Заякова

Aset
2nd March 2007, 08:44
напълно заслужава 15те дипломи по стените, това е първото нещо което грабна вниманието ми когато влязох в кабинета
Само да вметна, че не трябва кой знае колко да се впечатляваме от дипломи по стените. Всеки пластичен си ги има, на стената или другаде. Дипломи дават всякакви организации, курсове и какво ли не, някои се получават лесно, други не толкова, но ние най- често не знаем за коя диплома да гледаме, коя наистина е ценна и коя означава качество и умения.

DeSIKOS
2nd March 2007, 12:02
Абсолютно съм съгласна с Асет повечето служат за окраса :!:

tania29
2nd March 2007, 15:46
За мен най-важно е мнението на пациента, защото той никога няма да скрие дали е доволен от резултата или не.И все пак колкото повече добри отзиви има за един лекар, той се стреми по-всякакъв начин да оправдае доверието на пациентите си.Това иначе би съсипало реномето му, а тази професия в днишни времена е доста печеливша.Така ,че не смятам че добрия професионалист, колкото и много пациенти да има ,гледа да притупа работата си само заради парите. Все пак пластичната хирургия е като изкуството-това да направиш един човек така ,както той иска не е лека работа :lol:

diastemma
2nd March 2007, 15:57
това да направиш един човек така ,както той иска не е лека работа :lol:
Какво говориш.... та това направо си е невъзможна задача! И много нереално очакване на пациентите...

Вили
7th March 2007, 19:43
Привет и от мен!Искам да ви кажа,че др. Заякова наистина е много добър пластичен хирург и това за ЗЛАТНИТЕ РЪЦЕ си е съвсем вярно.Ще се постарая в скоро време да ви приложа снимки преди и след операцията ми,за да видите какво всъщност може да прави тя.Бях меко казано обезобразена(става дума за абдоминална пластика). Нито корема ми приличаше на корем,нито пъпа ми беше пъп,бях цялата нарязана и отгоре на всичко когато тя ме оперира ми извади киста с размери 5см на 2см,за която никой не знаеше,дори и аз. Получих възможно най доброто обслужване в клиниката.Как да не я хваля и как да не и БЛАГОДАРЯ.Даже смятам утре да отида до клиниката и да и подаря цвете за 8 март.

Aset
7th March 2007, 19:46
и отгоре на всичко когато тя ме оперира ми извади киста с размери 5см на 2см,за която никой не знаеше,дори и аз.
Ама къде е била тази киста? :shock:

Вили
7th March 2007, 19:52
Асет,като ви приложа снимки,тогава ще разберете точно.Корема ми беше надут и др.Заякова каза ,че е " ИЗСЯКЛА МНОГО СЪЕДИНИТЕЛНА ТЪКАН,КОЯТО БИЛА МНОГО ТВЪРДА" ,било е нещо от рода на хрущял,а кистата и тя е била там.Отгоре на всичко се е получила от кръвоизлив след операцията на онзи НЕКАДЪРНИК. Та затова исках да си я похваля,защото предвид това което беше корема ми ,не мислех че ще може да се оправи,най вече пъпа,защото ..... ще ви покажа,защото не може да се опише.Такава грозна картинка не сте виждали ,дано на никого не се случва.

Aset
7th March 2007, 20:01
Ами да, то тялото си прави белезите от съединителна тъкан... Наи5стина съжалявам, че се е наложило да изтърпиш това, обаче най- важното е, че след намесата на докторката си повече от доволна и щастлива!

DeSIKOS
7th March 2007, 22:34
Браво Вили! Радвам се, че си щастлива, съжалявам само, че когато се видяхме не можах да видя нагледно, какво толкова те притесняваше в този корем, на мен ми изглеждаше секси от всякъде, но всеки си знае кусурите! След като пратиш снимки ще разбера за какво става въпрос :lol: :lol:

veselina manolova
1st December 2007, 16:41
Д-р Заякова си разбира от работата-лично мен ме впечатли трудолюбието и-чудя се кога и остава време за почивка?И екипът и е супер.

yana_516
28th August 2009, 20:56
Здравейте
Вече и аз мога да се включа с моята нова фигура и да подчертая че Д-р заякова си е МОЯТ лекар на когото се доверявам.Вече няколко пъти ме разкрасява с отлични резултати.Блефаропластика и две липосукции.Екип на високо ниво и хигиена.Ако се наложи отнова да се връщам в България пак сте отида при нея.Не се притеснявайте да отидете на консултация при един компетентен и трудолюбив лекар.Безкрайни благодарности че имаме такъв лекар- българка красива и мила.

SleepWalker
31st August 2009, 12:40
йхьс

Iliana81
14th October 2009, 13:01
И аз мисля да се обърна към нея, дори само за филари. Вече ги предлагат по доста козметични центрове, но друго е да бъдат поставени от лекар който се е специализирал в лицева хирургия, вместо от обикновен козметик. Не че подценявам козметичките, но това все пак си е сериозна интервенция която иска малко повече опит и познания.

tttittti29
27th October 2009, 15:19
Асет,като ви приложа снимки,тогава ще разберете точно.Корема ми беше надут и др.Заякова каза ,че е " ИЗСЯКЛА МНОГО СЪЕДИНИТЕЛНА ТЪКАН,КОЯТО БИЛА МНОГО ТВЪРДА" ,било е нещо от рода на хрущял,а кистата и тя е била там.Отгоре на всичко се е получила от кръвоизлив след операцията на онзи НЕКАДЪРНИК.

Уби ме! Кой ти причини това? И на мен в момента коремът ми е твърд след абдоминалната вече повече от година и половина....настръхна ми косата. Моля те сподели повече. Аз отдавна си мисля да ида при друг лекар на консултация да види това нормално ли е, но само като си помисля за още едно рязане и ми се повръща. От друга стара срастванията в коремната област не са съвсем безопасни....ох, не знам

Serpentina^
2nd March 2011, 08:08
Здравейте,
искам да попитам момичетата,които са се оперирали във Варна и не са оттам-къде отседнахте? Може ли някой да ми даде даде координати на хотел,който е наблизо или някаква квартира?

Serpentina^
2nd March 2011, 08:08
Здравейте,
искам да попитам момичетата,които са се оперирали във Варна и не са оттам-къде отседнахте? Може ли някой да ми даде даде координати на хотел,който е наблизо или някаква квартира?

emiko
2nd March 2011, 09:16
Аз наех апартамент в центъра на града, за една седмица и понеже беше вече извън сезона струваше по 45 лева на ден - за тристаен, модерно обзаведен и оборудван с всичко апартамент, до катедралата. За тази цена ще получиш малка, неуютна стая в хотел. За съжаление, апартамента след мен го даваха дългосрочно за цялата зима, така че няма смисъл да ти давам координати, но можеш да се разровиш из нета, със сигурност има много предложения.

emiko
2nd March 2011, 09:16
Аз наех апартамент в центъра на града, за една седмица и понеже беше вече извън сезона струваше по 45 лева на ден - за тристаен, модерно обзаведен и оборудван с всичко апартамент, до катедралата. За тази цена ще получиш малка, неуютна стая в хотел. За съжаление, апартамента след мен го даваха дългосрочно за цялата зима, така че няма смисъл да ти давам координати, но можеш да се разровиш из нета, със сигурност има много предложения.

pimcidinci
2nd March 2011, 17:54
Здравейте,
искам да попитам момичетата,които са се оперирали във Варна и не са оттам-къде отседнахте? Може ли някой да ми даде даде координати на хотел,който е наблизо или някаква квартира?


Пуснах ти едно на лични...

pimcidinci
2nd March 2011, 17:54
Здравейте,
искам да попитам момичетата,които са се оперирали във Варна и не са оттам-къде отседнахте? Може ли някой да ми даде даде координати на хотел,който е наблизо или някаква квартира?


Пуснах ти едно на лични...

te_dda
3rd March 2011, 00:03
Здравейте,
искам да попитам момичетата,които са се оперирали във Варна и не са оттам-къде отседнахте? Може ли някой да ми даде даде координати на хотел,който е наблизо или някаква квартира?

около клиниката е пълно с малки хотели , на цена около 50-60 лв.....

te_dda
3rd March 2011, 00:03
Здравейте,
искам да попитам момичетата,които са се оперирали във Варна и не са оттам-къде отседнахте? Може ли някой да ми даде даде координати на хотел,който е наблизо или някаква квартира?

около клиниката е пълно с малки хотели , на цена около 50-60 лв.....

akrobatkata
14th May 2011, 16:11
Здравейте момичета до сега не сам писала тука за сега само чета ...Но ако можете да ми помогнете малко ще бъда благодарна ..Август месец ми предстои увеличаване на гърдите при Заякова в клиника Камий..Не съм от Варна и ако може да ми дадете малко инфо ..Тъй като при мен всичко трябва да стане много бързо интересуваме като отида и мина прегледа после в нейната клиника ли се правят изследванията ..или трябва да ходя някъде другаде ..Колко време се стой в клиниката и може ли да съм с придружител ..и след като ме изпишат след колко време трябва да ида пак ..въобще ако има някой който може да ми обясни цялата процедура ..аз мисля като отида да наема стая под наем за една седмица предполагам че ще има нещо наблизо ..Благодаря ви предварително..

emiko
14th May 2011, 18:42
интересува ме като отида и мина прегледа после в нейната клиника ли се правят изследванията ..или трябва да ходя някъде другаде ..

Не, в някоя лаборатория, предполагам тя ще те насочи къде.


Колко време се стои в клиниката и може ли да съм с придружител ..
В 14.30ч. те приемат за операция, а на другата сутрин в 10ч. те изписват, ако всичко е наред. Придружител не ти трябва в клиниката (а и не разрешават), има сестра която се грижи за теб нон-стоп.
след като ме изпишат след колко време трябва да ида пак ..
Аз ходех всеки ден на преглед и превръзки в продължение на една седмица, но моя случай беше по-особен, така че по този въпрос да се изкажат момичетата без особености :)

te_dda
15th May 2011, 13:28
горе долу иска 5 дена да си там....поне ако си от сф, защото в сф има човек, скойто работи, и при който ще те прати за сваляен на превръката после, и който ще й се обади да й каже как са ти разрезите и гърдите,т.е дали всичко е наред....ако си от друг град, а не сф, незнам....питай я на консултацията,ще ти каже....заоперацията отиваш с готови изследвания, каквито тя ти каже,че иска, и които ти можеш да направиш където поискаш !

мауз
15th May 2011, 15:51
А бихте ли ме насочили към клиника или лекар в София?
Става дума за корем.

akrobatkata
17th May 2011, 11:36
Много благодаря момичета вече имам час за прегледа на 01 .08 от Русе съм но живея в Испания и ще се върна само за операцията за това ми се налага да стане възможно най бързо ..може ли да ми кажете някаква ориентировачна цена на тези изследвания..И още нещо никъде до сега не сам срещала за това и искам да попитам възможно ли е да се получат стрий по гърдите от рязкото уголемяване и трябва ли да започна да се мажа с нещо...Благодаря за помощта..!!!!

maeva
19th May 2011, 17:07
Здравейте,искам да попитам каква е цената при д-р Заякова за преглед/оценка на щетите след втората ми бременност?

emiko
19th May 2011, 19:09
akrobatkata, ориентировъчно около 100 -150 лева. Колкото до въпроса ти за стриите - възможност винаги има, но по-скоро когато няма достатъчно кожа, т.е. слага се прекалено голям кубик, а иначе мазането си е така или иначе задължително.


maeva, 40 лева.

akrobatkata
20th May 2011, 15:33
Emiko .можеш ли да ми препоръчаш нещо за мазане в смисъл нещо хидратиращо кожата ли да е или точно за стрий ..защото аз наистина нямам достатъчно кожа и за това се замислих че и това може да се случи ..не искам много големи гърди,но тъй като не съм раждала и винаги съм била спортистка кожата ми е доста стегната и опъната ..питах лекарката тя каза че няма нужда но с нея за сега комуникирам само по пощата и не съм и обяснявала всичко ..а май да взема някакви мерки предварително не е лошо ..Наистина ти благодаря за помощта .. :):)

te_dda
21st May 2011, 14:09
с каквото и да се хидратира кожата, това има значение донякъде само при плавното разтягане, каквото е бременността, за разлика от мамопластиката...но пък при мамопластиката рядко изпъването е толкова голямо,че кожата да се нацепи, въпреки че има случаи във форума на ЛЕКИ стрии след това, но незнам доколко не са били свързани наличието на предишни такива....при всички случаи дълбоко нацепванекато при бременност няма как да се получи, тк така или иначе не може да се сложи или по-точно никой няма да ти сложи такъв голям обем, при който да трябва да опъва кожата повече, отколкото тя може да понесе.......можеш да си вземеш на мустела скрема за стриии за бременни и да се мажеш и преди и след това ..поне за този продукт, насочен точно към това, съм чувала добри отзиви!

akrobatkata
14th June 2011, 18:19
Здравейте момичета..имам въпрос на който по принцип не му е тука мястото но се надявам да ми помогнете..Тъй като не съм от Варна, да обясните точно къде се намира клиниката на д-р Заякова. Някъде около центъра ли е.. в Варна знам само центъра Катедралата и хотел Черно море....Искам да си намеря квартира докато се възстановявам от операцията но искам да е близо до клиниката..Та не знам в кой квартал,улица,булевард да търся..ако може да ми помогнете вие къде сте отсядали докато сте там ..или с друга информация ..Мерси много предварително ..

Rumenova
14th June 2011, 19:02
Здравейте момичета..имам въпрос на който по принцип не му е тука мястото но се надявам да ми помогнете..Тъй като не съм от Варна, да обясните точно къде се намира клиниката на д-р Заякова. Някъде около центъра ли е.. в Варна знам само центъра Катедралата и хотел Черно море....Искам да си намеря квартира докато се възстановявам от операцията но искам да е близо до клиниката..Та не знам в кой квартал,улица,булевард да търся..ако може да ми помогнете вие къде сте отсядали докато сте там ..или с друга информация ..Мерси много предварително ..
миличка, аз съм от Варна, винаги можеш да се обърнеш към мен за въпроси, не съм се оперирала при нея , но мога да бъда полезна- пиши ми на лични ако имаш нужда!

Astoria
21st June 2011, 11:04
Здравейте, можете ли да ми дадете актуална цена за ринопластика при д-р Заякова? Благодаря Ви, предварително!
Emiko- Аз се отказах от д-р Скерлев и отново разучавам и събирам мнения, ти нослето ли прави при Заякова или бюст?

titi1
21st June 2011, 12:02
На д-р Заякова ринопластиката не и е силната страна.

Нелка
23rd June 2011, 19:41
Аз искам да питам някоя мацка, която е правила гърди с обиране на ареаоли при Заякова, дали ще бъде така любезна да ми прати снимки? :1252:
Искам да видя белези и форма на ареолите, дали е правилна?

Serpentina^
26th June 2011, 15:15
На д-р Заякова ринопластиката не и е силната страна.

И аз така знам

antonia.nikolova1
14th May 2014, 13:15
Zdraveite.Iskam da popitam ako nyakoya dama si e pravila redukciya na bust v tazi klinika,dovolna li e i kakva e cenata?Blagodarya vi predvaritelno!!!