PDA

View Full Version : Риплинг (Rippling)


veselana
4th July 2006, 00:46
Здравейте момичета,от месец имам нов бюст.Сложиха ми импланти на PIP кръгли,гладки, 350куб,над мускула.От известно време забелязвам при навеждане неравности подобни на вълнички,на пипане също не е приятно.Ако някой знае на какво се дължи този rippling ефект (мисля че така се нарича) нека помогне с коментар. :(

Chujdata
4th July 2006, 08:19
Доста сме изписали за т.нар. вълнички. Появяват се при жени с по-тънка кожа. При навеждане отстрани, понякога и отгоре. Важното е да не се виждат когато си изправена. Отстрани си напипва имплантанта от всички, независимо къде са поставени. Мен не ме притеснява това. Аз си очаквах такъв ефект, защото освен кожа и жлеза, друго нямах преди операцията. Бях предупредена от хирурга и ми предложи подмускулно поставяне за да спестим вълничките отгоре поне. Но така стоят по-естествено. Появяват се също така и ако имплантанта е по-голям от направения джоб. И с времето се отпускат и не се виждат така.

veselana
4th July 2006, 08:56
Благодаря ти миличка,вчера бях на контролен преглед при моя хирург и той ми даде подобно обяснение.Но много ми се искаше да споделя това тук в форума да чуя дали някоя има подобен ефект.Нали се сещаш след операция започваме да се вглеждаме ,може би и прекалено....А при всяка жена ефекта е различен.
Наистина като съм изправена новите придобивки са чудесни и нищо не се забелязва.Луда работа само за дефекти се вглеждаме :)
Благодаря ти още веднъж

milena127
4th July 2006, 10:54
Аз вече 4-ти месец съм с имплантанти. И при мен имаше вълнички, но с времето всичко изчезна, кожата се отпусна, така че не се притеснявайте от това.
А какво ти каза доктора по въпроса всъщност?

veselana
4th July 2006, 14:15
Вълничките се забелязват слабо само когато се наведа.Доктора ми каза ,че нямам достатъчно жлеза,която да покрива импланта.Не ми каза че ще изчезнат....всъщност не съм го и питала.Още преди операцията ми предложи 2 вида импланти,според мойте гърди...грапави ( подмускулно ) или гладки ( над мускула ).Аз избрах 2рия вариант,тъй като бях чувала че при грапавите се появяват повече вълнички.Незнам...дано да изчезнат като при теб,не че се забелязват но като че ли вече се вманиячавам.Луда работа :lol: :lol: При теб как са поставени и какви са,ако имаш време напиши ;)

Aset
4th July 2006, 15:43
veselana,
тайна ли е с колко лекаря се консултира преди операцията и при кого се оперира?[/b]

veselana
4th July 2006, 16:52
Разбира се , че не е тайна Aset. Направих консултация само с един лекар и при него се оперирах. Доктора е Николай Георгиев.Истината е ,че 2 мои приятелки се оперираха при него и останаха много доволни.Незнам дали съм сбъркала,че не съм се консултирала и с други.....но поне изчетох този форум и видях доста мнения за различните хирурзи.Както и да е....ще се радвам на твоя коментар за този rippling ефект,знам че ти си една от най-запознатите в тази област :wink: Ще чакам коментара ти :)

bel
4th July 2006, 22:48
При мен става 1 месец от операцията в петък. И аз имам вълнички, усещат се отстрани и на двете гърди, но на едната се и вижда, като се наведа. Надявам се да изчезнат...

veselana
4th July 2006, 23:40
И аз така се надявам bel, ако изчезнат ще черпя :D :D :D дано само не станат повече.При теб как са поставени и какви са,ще се радвам ако споделиш :wink:
Явно при всяка жена е различно според физиологията.Мойта приятелка си направи операция преди 2 месеца,имплантите са и същите като моите,поставени са пак над мускула,но при нея няма подобен ефект.Мисля че се дължи на факта,че тя още не е раждала и съответно и гърдите и бяха доста по-пълни

Aset
5th July 2006, 07:30
Да, много зависи от гърдичката. От наличната жлеза. Когато е малка се поставят предимно под мускула имплантите с цел да се избегне риплинга.
Ако питаш мен - не им се вманиачавай, не се вглеждай само там, а ги гледай като цяло. Не е ли чудесно, че не се личат в изправено положение? Виждаш, че има и данни за отпускане на кожата и заличаване в някаква степен. Прави движения с ръцете, вдигай ги нагоре, прави кръгови, нека имплантът си се движи в джоба. Ама без да прекаляваш със сила или тежести. Просто сякаш се протягаш. Това ще помогне на импланта да си направи по- широко легълце.
Ако проблемът не изчезне с времето единственият начин за корекция е повторна операция. Дано не те дразни до там!

veselana
5th July 2006, 07:52
Ще те послушам Aset,благодаря за съвета.А като се сетя за вълничките ще си поглеждам снимки отпреди операцията :D :D :D това със сигурност ще ми помогне,хихихи.Поуспокоих се вече в интерес на истината,поне тези вълнички само аз си ги виждам.Съгласна съм и да не изчезват,но поне да не стават по-видими.Ще разбера с времето ;) Желая на всички хубав ден ;)

bel
7th July 2006, 13:21
И аз така се надявам bel, ако изчезнат ще черпя :D :D :D дано само не станат повече.При теб как са поставени и какви са,ще се радвам ако споделиш :wink:


Аз съм раждала и кърмила, съответно гърдите ми бяха съвсем изпразнени от съдържание. Над мускула са ми поставени имплантите, асиметрични, грапави. От вчера насам и вълничката на другата ми гърда стана видима. :? Като съм легнало положение, всичко е ОК - нито се напипват гънки, нито нищо. Като се изправя обаче, се напипват - все едно имплантът се сбръчква от гравитацията, защото отгоре не е хванат с нищо... Поне аз така си го представям. И, понеже над него имам само кожа, се усеща. Много е неприятно. Все едно пипам найлон. :x Не мисля, че при мен поставянето частично под мускула би решило проблема, защото имплантът ми се набръчква отстрани, под мишницата. Наистина много се надявам да изчезнат!

Chujdata
7th July 2006, 14:37
Не се тревожи бе дете. Без значение къде са ти сложени, всички отстрани ги усещат, освен ако не си имал съществен бюст преди операцията. Който ти каже , че като се пипне отстрани и му седи меко и гладко като истинска гърда, лъже. Пипала съм заради тези пусти вълнички поне пет мацки. Едната даже има вече три операции за корекции и пак има вълнички. Казали са и , че трябва да ги поставят изцяло под мускула, което в България май никой не прави. :lol:

diastemma
7th July 2006, 16:16
Правят го:))) изцяло под мускула.

Chujdata
7th July 2006, 16:38
Така
http://www.justbreastimplants.com/placement/complete_unders.htm
а не така
http://www.justbreastimplants.com/placement/partials.htm
:?:

veselana
7th July 2006, 17:19
Бел, и аз ато теб бях полудяла..междудругото и заради това се регистритах тук,за да потърся коментарите на момичетата.Преди това влизах във форума и четях с интерес всичко за пластичната хирургия,но само до там ;)
Явно при всички кърмили положението е подобно,без значение кубиците или модела на имплантите.Всички във форума бяха много мили и честно да ти кажа вече се успокоих :) Не се тормози миличка,не вярвам да станат по-видими,поне аз така се успокоявам сама;)Като се замисля, май има само един вариант който ще ги спре тези вълнички --- да не се навеждаме ;) :lol: :lol:

Chujdata
7th July 2006, 18:39
За ваше успокоение, моите вече са на 1 г. и 1 м. и не се влошават, напротив. Като се навеждате, само ако сте със събрани ръце се виждат, така че на "ездачка" ще се пъчите. :lol: :lol: На "задна ..." пък няма как да ни видят. Абе изобщо, мъжете ма хич не забелязват такива неща, май само ние и някои злобни мацки ги забелязваме. :lol: :wink:

veselana
7th July 2006, 18:49
Чуждата,ще ме пукнеш от смях честно :lol: :lol: :lol: освен ,че няма да се навеждам,обещавам че няма да си събирам и ръцете :lol: :lol: :lol: м/удругото това за събирането на ръцете все още не съм го забелязала,я да го пробвам,хихихихи :lol: :lol:

Excel
7th July 2006, 19:10
:cry:

bel
7th July 2006, 22:45
Хаха! Чуждата, така ме разсмя - невероятно чувство за хумор имаш!

bel
20th July 2006, 14:26
Много ме дразнят тези вълнички! Имам чувството, че положението се влошава, вместо да се подобрява!
Миленка, твоите кога изчезнаха? И къде имаше вълнички - отстрани ли?
Понеже се мажа с крем за подобряване на еластичността на кожата (сега си взех на "Чико" - "Мамма донна - антистрес"), чудя се дали не ми трябва мазане с крем за стягане? Ако се стегне кожата дали вълничките ще изчезнат?

Stefiela
18th September 2007, 21:32
Прочетох тук че всички сте усетили "вълничките" около месец след операцията си , моите гърди също направиха месец след операцията и сега си напипвам леки къдри в долната част .
Искам да попитам изчезнаха ли при вас тези вълнички и след колко време , или поне позаличиха ли ви се ? :?

junglegirl
19th September 2007, 09:11
Аз имах не гънка,а направо ръб на едната гърда точно в долната част.Не се виждаше,но се напипваше много,защото моите импл. са с дебела обвивка.Изглади се с масажите-струва ми се,че джоба беше по-тесен и импл. се беше нагънал.Прави си масажите правилно и има голяма вероятност да се намести. :wink:

elinor
19th September 2007, 09:25
хора и аз имам вълнички.много ме дразнят и се надявам с времето да изчезнат.повече си личи на лявата.направо имам ръб както казват и други във форума.направо се побърквам.мисля си че тея лекари не ги правят тея джобове както трябва.

DeSIKOS
19th September 2007, 09:34
Относно вълничките сме писали много, аз също ги имам и те не ме притесняват. Прди два месеца ходих на контролен преглед при моята докорка, тя след като ги видя естествено, каза че се дължи на това че имам много тънка кожа, а освен това и лятото изведъж отслабнах много в следствие на което сега са много по ясни"къдрите". Та тя ми даде някакъв крем с който да ги мажа на който пише че уголемява гърдите(е, не с ефекта на пластичната хирургия), да ви кажа мажа ги от дъжд на вятър, но ефект сякаш има!

Мария Василева
19th September 2007, 09:37
DeSIKOS - как отслабна ти и какво е това кремче? :)
:1246:

DeSIKOS
19th September 2007, 09:48
Отслабването стана без да съм го търсила, нали знаеш, лято е, горещини, жеги, нямаш апетит и така, но определено, когато отслабнеш и бюста ти намалява т.е. остава само силикона, който се вижда много ясно, а крема се казва PULANA, breast cream не е скъп струва 20 лв.

Мария Василева
19th September 2007, 09:49
мерси :2020:

Babri
19th September 2007, 10:03
Здравей Деси :D С това кремче всеки ден ли трябва да се мажеш?Моето свърши и се чудя дали да си взимам от същото.

laska
19th September 2007, 10:24
Desikos кажи какъв е този крем който увеличавал гърдите че и аз имам проблема с риплинга.А и цената на която го купи.

Babri
19th September 2007, 10:27
Мисля,че с Деси ползваме един и същ крем-Pulana,май е китайски и е точно за бюст.По-скоро е под формата на гел.Аз бях доволна от него и сега пак ще си взема.

Stefiela
29th September 2007, 17:36
Аз имах не гънка,а направо ръб на едната гърда точно в долната част.Изглади се с масажите.Прави си масажите правилно и има голяма вероятност да се намести. :wink:
Момичета споделете нещо повече за масажите които сте правили . Искам да пробвам да разкарам вълничките с масаж , а лекарката не ми обясни добре. Каза че по принцип нямам нужда от масажи , но ако искам да ги разтривам с долната част на дланите.
Кажете какви са тези специални движения и как точно се правят .

laska
29th September 2007, 21:46
Аз имах не гънка,а направо ръб на едната гърда точно в долната част.Изглади се с масажите.Прави си масажите правилно и има голяма вероятност да се намести. :wink
Моля те те да обясниш как става правилния начин, защото и аз също имам риплинг под едната мищница.Не можах да ходя на контролни прегледи защото не съм от София и все отлагам ,пък и не съм имала особени притеснения освен риплинга.

najord
29th September 2007, 22:04
DESIKOS а от кьде може да си купим тоя крем PULANA

joliy
29th September 2007, 22:50
Уви, и аз се присъединявам към момичетата с риплинг - отоците ми вече напълно спаднаха и сега усещам във външната част на гърдите, отстрани, леки вълнички. Имплантите ми има още доста да спадат надолу и се надявам поне малко да се поизгладят.
Иначе и аз се интересувам откъде мога да си го намеря това кремче.

junglegirl
30th September 2007, 14:41
Моля те да обясниш как става правилния начин, защото и аз също имам риплинг под едната мищница.
Да ви кажа риплинг имат да не кажа,ама...всички :wink: ,независимо дали го признават или не.Вжното е да не е във видимата част на деколтето :wink: А масажите се правят с кръгови движения,като импланта се хваща с противоположната ръка и се движи НЕ гърдата над импланта,а САМИЯТ имплант.Целта е да си легне добре в джоба и ако някъде му е тясно и се набръчква,това да се изглади. :)

laska
30th September 2007, 19:26
Благодаря Джангъл :1228: .Аз тъй си ги и правя , но едната ми гърда си нямаше нищичко и сигуро заради дойде и проблема.Абе не е болка за умиране.....

Stefiela
30th September 2007, 21:08
масажите се правят с кръгови движения,като импланта се хваща с противоположната ръка и се движи НЕ гърдата над импланта,а САМИЯТ имплант.Целта е да си легне добре в джоба и ако някъде му е тясно и се набръчква,това да се изглади. :)
:2015:
Джангъл и аз благодаря ( определено до сега правех нещо друго)

Danielka
30th September 2007, 21:13
Уви, и аз се присъединявам към момичетата с риплинг - отоците ми вече напълно спаднаха и сега усещам във външната част на гърдите, отстрани, леки вълнички.

Joliy, ти нали си подмускулно бе, миличка, за какъв риплинг иде реч?
Нали подмускулното почти изключва този страничен ефект или...

Аз съм 10-ти ден след операцията, кога всъщност да започна с тези масажи, още ме наболяват ми се струва.
А и лявата ми протеза стои малко по-високо от дясната и там напрежението е по-голямо.
Даже си махнах днес бинта за около час, без него ми е по-добре, иначе усещам лека болка...
Знам, че ми е рано за каквито и да е притеснения, ама нали все съм нетърпелива... :lol: :lol: :lol:

Stefiela
30th September 2007, 21:24
Joliy, ти нали си подмускулно бе, миличка, за какъв риплинг иде реч?
Нали подмускулното почти изключва този страничен ефект или...

... то и аз съм с подмускулно , ама .... :?

joliy
30th September 2007, 21:48
Да, подмускулно съм, но мускулът не може да покрие целия имплант. И там където няма мускул, усещам тези вълнички.
Вчера, обаче, ми направи впечатление, че като легна и вълничките изчезват, усещам ги само като съм изправена. Стефи, и при теб ли е така?

А относно масажите, аз ги почнах след първия месец. Бинт не съм носила, а ластична лента и я свалях през няколко часа, защото и мен ме болеше с нея.

Stefiela
30th September 2007, 22:17
като легна и вълничките изчезват, усещам ги само като съм изправена. Стефи, и при теб ли е така?

да , вълнечките усещам само изправена

junglegirl
1st October 2007, 07:28
да , вълнечките усещам само изправена
Много странно :roll: С каква марка импланти сте Стефи и Джоли?
Под 'усещам'-'виждам' или 'напипвам' имате предвид? :roll:
Джоли е права,че в зоната към ръката,и подмускулно поставените импланти са покрити само от жлеза.Частично подмускулните и в долната част на гърдата-така че в тези места може да се получи риплинг. :roll:

Stefiela
1st October 2007, 09:25
Аз съм с Евросиликон , кръгли , среден профил - частично подмускулно . От операцията ми минаха 1 месец и половина и вълничките си ги напипвам от двете страни на гърдите в долната част. За сега нищо не се вижда :1250: надявам се с тези масажи да се подобрят нещата :roll: . Докторката каза че кожата ми била тънка :wink:

joliy
1st October 2007, 18:00
Аз съм с импланти на PIP, вълничките само ги напипвам, нищо не се вижда (Пу пу). И аз съм частично подмускулно (всъщност няма как имплантите да се поставят напълно подмуслкулно, колкото и широко разпространено да е това мнение), в долната част поне засега не усещам вълнички. И моята кожа е тънка, но едва ли това е основната причина, особено, ако проблемът се оправи с масажи (нали кожата ще си остане пак толкова тънка).

junglegirl
2nd October 2007, 08:58
Аз съм с импланти на PIP
Опссс,значи и ПИП правят риплинг...
Ами ако не се вижда,няма какво толкова да се взирате :wink: А ако това ще ви успокои-няма импланти,които да не правят :D

Beauty
2nd October 2007, 11:58
Няма импланти, които да не правят абсолютно никакъв риплинг- все пак не са твърдо, непроменящо формата си тяло, но при едни импланти "къдренето"е повече, при други- по-малко.
И все пак, основния фактор за степента на риплинг си остава и собствената кожа и жлеза..

...както и правилно изработения джоб..

joliy
2nd October 2007, 20:58
Наистина прекалено много се взирам, то тези вълнички ги усещам само като силно стисна импланта (при масажите) иначе не. Като се замисля има къде къде по-важни неща :)

Lady Blue
20th October 2007, 08:40
e,хайде и аз ще се "похваля" :(
мина месец от операцията и една сутрин какво да видя...вълничка под лявата гърда,вижда се,напипва се,точно отдолу.... :?

milena127
20th October 2007, 09:26
Дами и аз съм на мнение, че всички имат риплинг.
Обаче когато са леки почти невидими вълнички изчезват с времето.
При мен мина почти година и половина. Минах през много опъната кожа, леки вълнички при деколтето, леки гънки отстрани, леки гънки отдолу.
Сега кожата се отпусна, имплантанта си легна добре и вече няма.
Малко време трябва просто, не се шашкайте ако проблема не е очевидно видим и значителен :2043:

ПП. А за масажите не се тревожете- вашите мъже ще ги наместят с времето :girl_haha:

junglegirl
20th October 2007, 09:36
...вълничка под лявата гърда...точно отдолу.... :?Там ти е рязан мускула,за да се вкара импланта.Това е най-малкото забележимото място за риплинг все пак. :)

Lady Blue
20th October 2007, 09:43
дали ще се изглади след време :roll:
предния ден наистина ми се наложи да вдигам тежко,беше неизбежно,не мислих изобщо за операцията.на следвашия ден видях вълничката,помислих че това е причината да се появи.

junglegirl
20th October 2007, 10:50
Измести ли се целия имплант след като вдига тежко или само гънката виждаш?При всички случаи си прави масажи на тази гърда,като се стреми да движиш импланта в джоба-вероятно е да се изглади гънката. :D

Lady Blue
20th October 2007, 11:55
благодаря ти junglegirl,вижда се само гънка под гърдата,която преминава във вътрешния ъгъл .след няколко дни съм на контролен преглед,ще говоря и с доктора за това.

junglegirl
20th October 2007, 13:56
Успех,миличка! :2003:

gwendoline
21st October 2007, 10:26
Измести ли се целия имплант след като вдига тежко или само гънката виждаш?При всички случаи си прави масажи на тази гърда,като се стреми да движиш импланта в джоба-вероятно е да се изглади гънката. :D
И при мен си има една гънка, дето ми напомня всеки път, когато си пропусна масажа :? Иначе я няма докато си ги правя редовно... Чудя се...цял живот ли трябва да се масажирам два пъти дневно, за да я няма? :roll: ....

joliy
21st October 2007, 22:05
Аз пък снощи като се наведох надолу и понеже светлината беше много силна , вълничките отстрани леко се забелязаха....гадна работа! А досега си мислех, че само се усещат при масажите :x

П.П. Ама какви аватари сме наредили....хихи

junglegirl
21st October 2007, 22:13
Чудя се...цял живот ли трябва да се масажирам два пъти дневно, за да я няма? :roll: ....
Не разбира се :D :D
Само докато се намести импланта и се образува капсулата.

вълничките отстрани леко се забелязаха....гадна работа!На всички се забелязват в една или друга степен.Благодари се,че са само там :D

joliy
21st October 2007, 22:20
вълничките отстрани леко се забелязаха....гадна работа!На всички се забелязват в една или друга степен.Благодари се,че са само там :D
Притеснявам се да не ми се появят и под гърдите (въпреки че почти 3 месеца вече минаха)...като гледам при повечето е така. Направо настръхвам като си го помисля.

junglegirl
22nd October 2007, 07:13
Обикновено риплингът изчезва с времето,а не се появява тепърва. :)

joliy
23rd October 2007, 21:44
:bowdowl: Дано наистина е така, Джангълче :lol:

Stefiela
31st October 2007, 13:28
Обикновено риплингът изчезва с времето,а не се появява тепърва. :)

Джангъл май си права :D при мен има подобрение !
Ако продължи така с времето всичко ще се изглади съвсем .
(но масажи НЕ правя - така и не разбрах точно техниката и се отказах за да не влоша нещата)

junglegirl
31st October 2007, 14:44
Браво!Супер! :D
Но масажи е важно да си правиш-основно на тях разчиташ,за да се изглади риплинга.Просто движиш импланта с кръгови движения в джоба,а и можеш да отидеш доктора да ти покаже. :D

Stefiela
1st November 2007, 17:30
Тя мойта докторка категорично ми забрани да правя масажи :? , ама аз пак ще я питам (другата седмица правя 3 месеца и ще ходя на преглед).

Hrissy
30th November 2007, 12:45
Тя мойта докторка категорично ми забрани да правя масажи :? , ама аз пак ще я питам (другата седмица правя 3 месеца и ще ходя на преглед).
Странно ми е ,че имаш риплинг с 325кубика. :shock: Аз нямам.Мислех че при по малката кубатура не се появява. :wink:

milena127
30th November 2007, 12:55
Че то 325 малко ли са :roll: Я виж на аватара как ги е изпълнила :lol:

Зависи все пак и от изходната точка. Ако не си имала кожа логично и трябва малко време да се отпусне по импланта и в началото е леко набрана.

А иначе вълничките определено изчезват с времето, и аз преди си виждах някакви, сега няма. :cool:

gwendoline
30th November 2007, 13:55
И мен ме притесняваше някаква гънка, както бях споменала тук преди време, после пък имах леки вълнички от едната външна страна - но се оправиха сами - дори преди корекцията още...

Hrissy
1st December 2007, 11:57
Че то 325 малко ли са :roll: Я виж на аватара как ги е изпълнила :lol:
Миленче,за мен под 350 са малки:)Иначе на Stefiela й стоят повече от добре:)А и нали знаеш ,различните кубици стоят различно при различните жени.Нещата са индивидуални:)
Имах пред вид това че под 350 няма риплинг,но явно не зависи от кубатурата :wink:

бали
5th December 2007, 19:28
Здравейте,и аз се присаединявам към риплингованите :1246: ,при мен е още прясна операцията на 2 седмици сам,бях със сравнително малък бюст или по скоро почти нормален,сега съм с 350сс надмускулно грапави ,кръгли,забелязах ги тези вълнички от външната страна и на двете цицори :2014: и естествено веднаха питах Калкова,тя ми обясни че кожата е много изпъната още и сега като чета се зареждам с търпение......иначе като цяло се кефя,незнам как да ви пусна снимки

adinka
12th January 2008, 01:14
За съжаление и аз ще пиша в тази тема.Два месеца след операцията имам вилнички на едната гърда от вътрешната страна и като цяло нещо ми стои като вдлъбнато.Дали не е нещо друго???Препрочетох за пореден път темата и ще продължавам да си правя редовно масажите. :girl_hysteric:

milena127
12th January 2008, 21:19
Спокойно, засега не бързай с изводите.

При мен вълничките също се появиха месец-два след операцията. Тогава спаднаха отоците и някакви леки вълнички имах ( и да, също като леко вдлъбнато).

Просто няма как да е иначе ако не си имала кожа в излишък (или е била тънка). Специално при мен всичко се отпусна и изглади, вътрешни, странични и всякакви вълнички изчезнаха напълно. Сега нямам дори при навеждане.

Разбира се има и риплинг, който е доста видим и ясно изразен, но трябва време, за да видиш, че твоя е от тези, дето няма да изчезнат.

Така че спокойно засега, нека минат още 2-3 месеца и после пак се вгледай внимателно
:2003:

adinka
13th January 2008, 01:11
Миии дано да е така.А имам и на другата,ама даже не ми се виждат (освен вдлъбнатото и то малко) вълничките,само си ги напипвам.Благодаря за успокоението и дано да ми мине като на теб. :girl_dance:

Valenta
15th January 2008, 08:18
Момичета,и аз имам риплинг в страни и на двете цици.Не мога да ида до Пловдив заради лошото време.Аз и в по горната тема питах,но сега и в тази-Обясете ми как точно да правя масажите?Вече съм на почти 50 дена след операцията и трябва да ги почвам.
Друго да питам-сутиеа колко време да го ося-става въпрос за ластичният.

mimossa
15th January 2008, 11:30
Секси в по-горната тема се опитех да ти разяся за масажите,а сутиена 2 месеца се носи.а относно риплинга и аз имам в страни,когато се наведа,но гледам да не се втурачвам.явно при всички ни е така,там където импланта не е покрит с мускул.. :) ще питам другият път дали се изглажда,че сега забравих

adinka
15th January 2008, 16:13
Аз ако искате да ви кажа за моите масажи..значи с дланите се движи импланта нагоре и надолу и след това на ляво и на дясно,а не в кръг.Поне на мен така ми каза д-ра.

buba-77
6th March 2008, 02:11
така сега и аз да се включа в тази група :cry: Днес като си взимах душ се наведох да си взема душ гела ,който изтървах като същевременно си придържах гърдите с едната ръка и просто останах изумена :shock: както всички вече сте се досетили си открих риплинг .Чувството което изпитах е повече от гадно.До днес /22дена след операцията/си мислих ,че имам най-готините цици а сега това :girl_cry2: И двете ми гърди по външната страна отстрани образуват вълни на пипане е толкова кофти все едно напипвам найлон в мен или и аз не знам как по точно да го опиша много кофти тръпка . :evil: Когато се изправя не напипвам и не виждам нищо аз съм с кръгли ПИП 335 ултра висок пр.частично подмускулно .В понеделник чак ще имам възможност да пътувам за да се консултирам с Док. но след като изчетох темата ми се струва че той едва ли ще може да направи нещо.В момента съжалявам че съм частично подм.защото точно там където импланта се подава е този риплинг :girl_hysteric: :girl_cry2: :2005: :2009: :2001:

Valenta
6th March 2008, 06:48
И аз имам риплинг и на двете гърди в страни при навеждане.Май почти всички имаме.Аз си мисля,че кожата е прекалено тънка и за това... :roll: .Ако бяхме с мазни цици,едва ли ще се виждат тези вълнички...
Все пак си имаме цицки...На мен не ми пука особенно.

buba-77
6th March 2008, 15:06
Реших че няма да чакам до понеделник за моя лекар и си записах час за консултация при др.Заякова утре.Знам че може да ми хлопат дъските :1242: но не мога да чакам пък от друга гледна точка ще чуя едно професионално безпристрастно мнение какви ги е свършил моя Док. :idea:

junglegirl
6th March 2008, 15:10
Докторът ти не е виновен,почти всички с подмускулно поставени импланти имаме риплинг там,където няма мускул. :)

buba-77
6th March 2008, 15:23
Не му хвърлям вина аз на човека даже няколко пъти вече го хвалих тук ,но сега да използвам едно клише Проверката била висша форма на доверие :lol: :shock: :lol:

Babri
6th March 2008, 16:08
Бубе,ти при кой се оперира?

buba-77
6th March 2008, 17:05
При Маджаров в Бургас .Оперирах се при него защото моя приятелка си прави гърдите там и ми ги показа :shock: Бях възхитена колко хубави и бяха . :roll: А иначе от 9г се навивах страх ме беше много и сега си ме е страх да не се случи нещо ,защото все пак си е чуждо тяло в организма ми. :2016:

gwendoline
7th March 2008, 08:54
Момичета, може да не повярвате, но този риплинг най-вероятно ще изчезне... И при мен имаше - от едната страна повече - и то не като вълничка, а си беше цял вълнолом... :roll: Незнам въобразявам ли си или не - но след двуседмичен масаж - нямам и след от него вече 7 ми месец...Като се наведа също - нямам :2016: Може пак да се появи - незнам, но засега - да чукна на дърво...

joliy
7th March 2008, 12:05
Аз още си имам лек риплинг като се наведа, но като че ли е вече по-малко...може би защото кожата се е поотпуснала. Но пък хич не си правя редовно масажите. Ще опитам да съм по-активна и дано напълно изчезне.

gwendoline
7th March 2008, 12:12
Аз също не правя вече редовно масажи, но риплингът го забелязах към края на трети месец - тогава все още се масажирах два пъти дневно... Сега го правя само като напрягам мускулите от някаква физическа дейност, с която съм натоварила леко гръдния мускул... действа ми доста отпускащо...

elinor
7th March 2008, 15:24
И аз си имам риплинг на едната и и е мн гадно като го гледам.правя масажи но нищо.незнам .явно на едната просто не ми е поставен импланта както трябва

buba-77
7th March 2008, 22:45
Днес бях при др.Заякова и сега съм много притеснена освен риплинга /който според нея е нормално да имам защото съм слаба/ми каза че първо разрезите ми не са на правилното място по-конкретно не са точно по средата на долната част на гърдата ,а са по встрани от центъра което според нея не е правилно. Второ ,че е много вероятно да се наложи РЕОПЕРАЦИЯ :shock: защото тя мисли ,че импланта трябва да се освободи отдолу за да има естествена форма бюста ми незнам дали го обяснявам правилно но в долната външна част се усеща и вижда някакво притискване на импланта от което те се събират в средата :cry: :evil:

i_ani
7th March 2008, 22:58
Реоперация ли :shock: :shock: :shock: :shock:
Ще стискаме палци, да не ти се налага :good_luck:

buba-77
8th March 2008, 00:57
Да Ани сега трябва да изчакам да минат още един два месеца /това е според Заякова/и ако не се оправят от самосебе си ще ми трябва реоперация и тя се правела с пълна упойка :girl_cry2:Също така че ако моя лекар не се съгласи да ми направи реоперация ,ще ми я направи тя . Веднага след консултацията говорих с Маджаров по телфона той ми повтори пак че нямам никакъв проблем което незнам как го твърди така при положение че ме е виждал преди 20 дена а аз тогава си бях още с отоците .Както и да е в понеделник съм при него в Бургас .Много се надявам наистина да нямам проблем и да ми се размине реоперацията. :girl_cry:

bimbi
8th March 2008, 09:12
доколкото съм изчела по-голямата част от темите във форума, повечето мацки имат риплинг в началото, и впоследствие с масажите и отпускането на кожата изчезва. тъй че не бързай да се паникьосваш. питай го как точно да се масажираш и действай :)

junglegirl
8th March 2008, 21:35
Какво е точно това "притискане на импланта,от което те се събират в средата"?Обясни го пак :roll:
Това "притискане" на едната гърда ли е само?
А за освобождаването на импланта отдолу мисля,че не е права :wink:
Всички пациентки на Стоянов/поне тези с малки импланти/ са оперирани така.Това специално едва ли ще е основателна причина за ре-операция,стига имплантите да не стоят прекалено високо визуално.
За това "притискане" тя спомена ли ти нещо за срастване?
Честно да ти кажа....това ми звучи пресилено,не мисля че имаш за какво толкова да се притесняваш :)

buba-77
8th March 2008, 22:28
junglegirl гърдите ми не представляват два кръга :cry: :cry: каквито са ми имплантите в долната си част успоредно на белезите се вижда притискане на импланта стои все едно нещо го подпира отдоло и той не може да легне правилно това е по силно изразено на лявата гърда ,като цяло изглеждат криви и неестествени с неправилна форма

diastemma
9th March 2008, 00:16
Много рано е да се притесняваш - освен ако докторът не е казал друго. Типично е на ранния етап имплантите да стоят странно в долната част, но после натежават, слизат надолу и всичко се оправя.

Divinemouse
9th March 2008, 21:44
Моите гърди от самото начало бяха криви и неестествени. да не говоря че бяха тотолна различни,но сега 2 месеца след операцията изглеждат страхотна и много им се радвам.Изчакай малко време и ще видиш каква разлика има след време.

doll
9th March 2008, 23:24
Здравей Буба и всички останали, не се стресирай,аз ако бях на твое място ще изчакам още малко и тогава ще реша. А пък и пиши ,моля те какво ти е казал твоят доктор,та да чуем и неговото мнение все пак. Относно \"Рипплинг\" аз също имам и на двете гърди,но това не ме притеснява особено-обожавам размера и формата на гърдите ми в момента и отказвам този \"Рипплинг\"да ми разваля удоволствието.Виждала сам много жени със силикон с такива вълнички при навеждане,разбира се ще е по-добре без,но..... все пак не мисля че е нещо чак пак толкова трагично?!Поне за мен е така ,различни мнения....

buba-77
10th March 2008, 07:41
Благодаря ви за успокоителните думи момичета :2015: Просто изгледах толкова снимки на жени с импланти и на нито една не видях такова изкривяване .Аз също отказвах да се притеснявам в началото,но явно напрежението ми ескалира .Сега трябва да чакам още 2-3 месеца според Док ще се оправят с времето.

pyfffi
24th March 2008, 20:13
здр буба.аз също като теб съм се ориентирала към ПИП ултрависок профил при др Н.Георг.,но незнам дали са гладки или грапави.моля те сподели.

buba-77
24th March 2008, 21:18
грапави по точно се водят микротекстурирани :girl_flirt:

buba-77
24th March 2008, 21:23
http://www.jdmedicals.com/display.php?show_item=16&show_sub=59
ето тук можеш да разгледаш за да си избереш

monti
25th March 2008, 11:23
Абе мацки аз пък да питам нещо че пак сеъм се притеснила -тези които сте с частично подмустулно напипвате ли си инпланта отдолу над гънката на гърдата ? Вече психясвам !!!!

diastemma
25th March 2008, 19:40
Би трябвало да се напипват, нормално е.

buba-77
25th March 2008, 21:59
Аз съм частично подм. имплантите се напипват отдоло нормално е не се притеснявай :D

monti
25th March 2008, 22:11
Ох поуспокоихте ме благодаря ви много.Просто се стряскам извинете за което но е по силно от мен . :2024:

lady_dee
11th April 2008, 11:55
Здравейте момичета, минаха 2 месеца от опрацията ми и в зоната на деколтето на дясната гърда ми се появи нещо като хлътване.мн е неприятно, вижда се когато съм със сутиен т.е. като гърдите ми се доблжат една до друга.Някой имал ли е подобен проблем, моля споделете. Аз съм с ПИП асеметрични , надмускулно!Като цяло на дясната гърда инмланта си личи повече.

Inkaaa
11th April 2008, 12:46
тези гънки могат ли да се появат по-късно?Аз нямам такива засега,вече минаха 6 месеца.... :roll:

Divinemouse
11th April 2008, 13:01
Аз имах в началото :(

dedektiv_p
11th April 2008, 16:57
Аз имам сега гънка такава особенно ако приближа гърдите но на дясната на която джоба е по-тесен и се надявам че е от това...хлътва на вътре и е кофти :( но се надявам като се поотпусне мусукла и ако си направи място за импланта да се оправи :wink:

lady85
16th April 2008, 15:07
Дано наистина от масажите да се махнат тези вълни4ки 4е просто са адски гозни.На мен ми се появиха и между гърдите и отстрани и се виждат от 100км. [/b][/url][/u]

junglegirl
16th April 2008, 15:34
...На мен ми се появиха и между гърдите и отстраниНе може да имаш риплинг между гърдите-нали си подмускулно?! :?

lady_dee
16th April 2008, 16:53
Как правите масажите?Аз имам чувство, че след масаж положението става по-зле.Дясната гърда се набръчква и ръба на инпланта става по-видим :(

lady85
16th April 2008, 17:09
Да подмускулно съм,но повярваи ми имам си и то доста сериозни вълни. :( Дано се махнат,4е една приятелка така ми се смя направо с глас :(

lady85
16th April 2008, 17:16
Дано вълни4ките са единствения ми проблем от тук нататък :) радвам се на новите си гърди въпреки 4е са ми маклко нагоре но има време........

dedektiv_p
16th April 2008, 17:27
На мен док ми показа какво да правя и то не е никак сложно. Поставям двете си ръце върху имплантите да ги обхвана максимално и трябва да правя кръгове с тях максимално широки в диаметър като сменям и посоката от време на време това е. От тях се чуствам доста по-добре. Гърдите омекват и се отпускат, няма напрежение нито в тях нито по кожата дори. Лявата която е почти слязла след масажа застава дочно до белега и след известно време си се вдига пак мъничко. Незнам дали това е масажа който правите всички. Тук във форума имаше някъде линк за масаж но не мога да го намеря сега да го видя, че го гледах преди операцията :(

lady85
16th April 2008, 18:00
Аз правя абсолютно същото но само в една посока.как то4но го описа :)

blanco y negro
16th April 2008, 18:49
Да подмускулно съм,но повярваи ми имам си и то доста сериозни вълни. :( Дано се махнат,4е една приятелка така ми се смя направо с глас :(
E как можеш да я наричаш приятелка!? Ега ти злобната... :evil:

junglegirl
17th April 2008, 07:59
Да подмускулно съм,но повярваи ми имам си и то доста сериозни вълни. :(Защо не минеш на една консултация при друг хирург да потвърди как са поставени имплантите ти.Не съм чувала досега някой да има риплинг в областта на деколтето и да е подмускулно!
А с какви импланти си/извинявай,ако си писала вече/?
П.П.Има шанс вълничките да се поизгладят с масажи :D

dedektiv_p
17th April 2008, 09:37
И аз имам вълнички (незнам как да ги нарека) но те са на гърдата на която импланта е по-тесен. Може и да не е риплинг но е факт че ги има и ще изчезнат след като мускула се отпусне и направи достатъчно място за импланта. това сътветно влия и на формата й.

lady85
17th April 2008, 09:58
junglegirl
Имплантите са Eurosilicone (300сс),кръгли,грапава повърхност.Може наистина да се консултирам с друг лекар.И без това 4етох тук недобри не6та за доктора.Дали може да ми ги е сложил надмускулно а пък да ми е казал 4е са под?На картон4етата на имплантите пи6е 4е са под мускула,но това маи няма зна4ение.

lady85
17th April 2008, 10:06
natalia1
Тя приятелката не е злобна просто е малко първосигнална и каквото мисли и 4увства си го казва :) Ама въпреки това ми стана малко гадно.О6те не бях 4ела темата и малко се бях стреснала

Inkaaa
17th April 2008, 10:44
Lady85 със сигурност са подмускула като ти видя снимките ,моите гърди се
оформиха 4ак след 3-4 месеца,прави си масажи и търпение.Ти пита ли доктора за тоаи проблем?

lady_dee
17th April 2008, 11:13
Момичета, след колко време от операцията ви се появи риплинга и след колко започна да изчезва?На мен след 20-тия ден и то само на едната гърда, тя като цяло ми е по-проблемна: кривене, парене от време навреме.Незнам колко време трябва за да се види крайния резултат? Аз съм с надмускулно поставени импланти

junglegirl
17th April 2008, 12:12
...Дали може да ми ги е сложил надмускулно а пък да ми е казал 4е са под?На картон4етата на имплантите пи6е 4е са под мускула,но това маи няма зна4ение.Aми не знам,едва ли...
Много подмускулни импланти имат кривини от не добре отворен тесен джоб,но ако говорим за риплинг до сега не съм срещала някой с такъв в тази част на гърдата,която е покрита от мускул.А областта на деколтето е точно такава,затова ми се вижда странно,но може би ти не говориш точно за риплинг,а за нещо друго.Можеш ли да покажеш някоя снимка? :)

lady85
18th April 2008, 10:49
junglegirl,сигурно си права.Наи вероятно са кривини които в последствие ще се изгладят.Може да не става въпрос за риплинг.Самия доктор след като му описах проблема не използва термина риплинг.

buba-77
16th July 2008, 21:52
Момичета аз вече от доста време се мъча да не се притеснявам ,но тия гадни вълнички стават все повече :evil: Преди малко си взех душ и като нанасях душгела ги напипвам дори в изправено положение на тялото без да се навеждам :roll: Отначало бяха само от външната страна на гърдите ,а после се появиха и от вътрешната страна само при навеждане .Сега съм 5м след операцията и осещам че имам някак как да го обясня статичен риплинг .Направо незнам какво да си мисля ,но почвам да се панирам да не би да е КК .Като ви го пиша това и направо се изпотявам .А имплантите като ги стисна са си супер меки .Възможно ли е това че напоследък съм отслабнала малко да ми се отразява така на гърдите.Аз съм частичноподмускулно и там където импланта е под мускула нямам риплинг .Незнам за реоперация ли да мисля :roll:

sweety_L
16th July 2008, 22:04
bube, кога беше последно на консултация? Сподели ли с хирурга си? Какво ти каза? :roll:

buba-77
16th July 2008, 23:36
Последно ходих при него на края третия месец от операцията ,но тогава имах вълички само от външната страна и то при навеждане.Говорихме за това и той ми каза че ще изчезнат като мине повече време :evil: Че всичко с гърдите ми е ОК и че ще се видим пак като минат 6м от операцията.
Лошото е че изчетах доста за рилинга и това което разбрах е ,че се появява на жени с много тънка кожа и без подкожни мазнини .Единствения изход от ситуацията май е напълноподмускулно поставяне на имплантите.Още по лошото в моя случай е че док.Маджаров при който аз съм оперирана не прави наплноподмускулно и ще трябва да търся друг хирург за евентоална реоперация .И на този фон на мисли ако си местя имплантите от частичноподм. на напълноподм. може би ще ми трябват по големи кубици за да стоят добре....... абе луда работа и аз не знам какво да си мисля :x

sweety_L
17th July 2008, 07:50
А виждат ли се вълничките или ги усещаш само при напипване?

Оффф, то голяма дилема при теб! Имаш ли предвид някой друг хирург? :1246:

buba-77
17th July 2008, 12:40
Когато съм права само се напипват въобще не се виждат ,но ако се наведа стават видими . :evil:
За реоперация бих избрала Заякова ,че имам лош спомен от пътуванията напред назад след операцията.От друга гледна точка се двоумя дали да се подлагам пак на всичко заради риплинга при положение ,че всичко друго е ОК.Имам предвид ,че гърдите ми сега наистина са красиви с малко разстояние скриват ми се перфектно белезите и вече са незабелижими......
Май трябва хубаво да си помисля :roll:

sladkatony
17th July 2008, 13:38
Когато съм права само се напипват въобще не се виждат ,но ако се наведа стават видими . :evil:
За реоперация бих избрала Заякова ,че имам лош спомен от пътуванията напред назад след операцията.От друга гледна точка се двоумя дали да се подлагам пак на всичко заради риплинга при положение ,че всичко друго е ОК.Имам предвид ,че гърдите ми сега наистина са красиви с малко разстояние скриват ми се перфектно белезите и вече са незабелижими......
Май трябва хубаво да си помисля :roll:
Моя съвет е (не че искаш съвет, ама...) НЕ се подлагай на реоперация само заради риплинга ! Аз сглупих и се подложих, след което последваха още няколко операции, а имах прекрасни гърди макар и с риплинг :cry:

buba-77
17th July 2008, 13:49
Точно съвет искам и благодаря за твоя.Мен май точно от това ме е страх да не се обърка нещо и вместо да си изпиша веждите да си избода очите :(
Забелязвам една тенденция ,че при напълноподмускулното процента на успеваемост е по -малък от надмускулните ,заради по- голямата сложност .И си е малко като руска ролетка какъв ще е крайния резултат. :roll:
Но нали всички ние се стремим към красотата и несъвършенствата дразнят,но май трябва да изчакаме няколко години да се научат как да го правят нашите лекари :x

Марулка
17th July 2008, 13:54
Точно съвет искам и благодаря за твоя.Мен май точно от това ме е страх да не се обърка нещо и вместо да си изпиша веждите да си избода очите :(
Забелязвам една тенденция ,че при напълноподмускулното процента на успеваемост е по -малък от надмускулните ,заради по- голямата сложност .И си е малко като руска ролетка какъв ще е крайния резултат. :roll:
Но нали всички ние се стремим към красотата и несъвършенствата дразнят,но май трябва да изчакаме няколко години да се научат как да го правят нашите лекари :x

Е пак съм мноооого съгласна с теб-дет се вика-взе ми го от устата :2043:

Хей момичета появявайте се по-често-Бубе,Малвина,СладкаТони :2046:

doll
17th July 2008, 15:13
Бубе и според мен ако си харесваш гърдите така няма смисъл от реоперция.

Бобето
17th July 2008, 16:35
Bube аз на твое място бих отишла на консултация за всеки случай, виж какво ще ти каже друг доктор!

buba-77
17th July 2008, 16:35
Ами и аз го мисля ,че не бива да ги пипам ама.......отвреме на време ме хапе щуреца и май имам нужда и вие да ми го кажете. :1246:

buba-77
17th July 2008, 16:39
Bube аз на твое място бих отишла на консултация за всеки случай, виж какво ще ти каже друг доктор!
Аз ходих при Заякова според нея трябва да изчакам да минат 6м от операцията тогава окончатено се наместват гърдите и тогава най-добре се преценява.

Бобето
17th July 2008, 16:41
Така и направи миличка, аз вярвам че жената си разбира от работата, аз от Перник та при нея съм се запътила другият месец за операция.
Вярвам че знае как да си върши работата!

Бобето
17th July 2008, 16:42
Но и твоят доктор така ти беше казал нали?

buba-77
17th July 2008, 16:48
Ще ти стискам палци на ръцете и на караката всичко да мине на 6 при теб .Лекарката определено ми харесва като личност сдържана е и същевременно вдъхва доверие .Мисля че е добър избора ти на лекар :idea:

Бобето
17th July 2008, 16:52
Надявам се, аз се побърках да чета в форума докато избера кой доктор искам да ме оперира.
Мерси за стискането, и живи здрави ще се видим на срещата в Варна другият месец.

junglegirl
18th July 2008, 08:28
...ако си местя имплантите от частичноподм. на напълноподм....Toва не е възможно!Щом веднъж е прерязан мускулът в долната му част,няма как да стане напълно подмускулно.

buba-77
18th July 2008, 14:04
:shock: Това даже не ми беше минало през ума :cry:
Значи искам не искам ще си ходя с риплинга .Гадничко е така да знам ,че нямам избор :roll:

sweety_L
18th July 2008, 14:29
...ако си местя имплантите от частичноподм. на напълноподм....Toва не е възможно!Щом веднъж е прерязан мускулът в долната му част,няма как да стане напълно подмускулно.

Добре де, това с рязането на мускула наистина ли е необратим процес? Бях чела за някаква операция във Военна болница за зашит мускул на крак, но не мога да бъда по-конкретна.
Ех, че не записах медицина на времето! :1246:

Бобето
18th July 2008, 17:15
Зашива се мускул, как да не се зашива.
При абдомино, точно това се прави.

junglegirl
21st July 2008, 15:17
Там няма за какво да се зашие.Фасция пекторалис се разкъсва, или заглавното място на Пекторалис майор.Необратимо е,да!
Може би освен в случаите,когато имплантите се изваждат и се изчаква тъканите да се възстановят,но пак не ми се вярва да се получи.
П.П.Бубе,къде е този риплинг?Ако е отстрани /откъм ръцете/-там няма как да имаш мускул,независимо от метода!Единствената разлика между пълното и частичното подмускулно е в долната част на импланта.

junglegirl
21st July 2008, 15:21
bobeto83,айде първо отвори една анатомична схема и после ще си говорим пак.

buba-77
21st July 2008, 16:08
Джангълче имам точно четири вълни .По две на гърда .Една от външната страна откъм ръцете в долната част на гърдата и една от вътрешната страна .Имплантите като ги опипвам са ми точно наполовина под мускула т.е. ако и представиш една мислена линия която минава водоравно на ареола .Точно където импланта вече не е под мускула на границата при навеждане се виждат тези вълни .Точно затова си мислех че ако съм напълноподмускула нямаше да го имам този проблем ,но няма да стане моята тоя път :evil:

lady_dee
25th July 2008, 14:23
Търпение мила, аз съм с надмускулни и съм почти на 6 месеца.Още се наместват.Имах и още имам риплиннг на дясната гърда, хлътване в зоната на деколтето и пр. И аз бях се изнервила, но хлътването изчезна изведнъж, дори сега там ми е малко по- обемна гърдата.А времето за неместване е крайно индивидуално,така че споко! Ти беше от Бургас нали?

gwendoline
25th July 2008, 14:55
Най-лесният начина да се отървем от риплинга е два-три кг плюс и...готово :2003:

fani_83s
25th July 2008, 15:19
и аз имам риплинг - месец след операцията.....вчера бях на контролен преглед и докторът ми каза, че е нормално и няма да се махне! ако съм качила 5-10 кг отгоре няма да се виджа :) неприятно е , наистина ....

Excel
25th July 2008, 20:08
10кг - май ти е направил покана за липосукция ! :lol:

fani_83s
25th July 2008, 22:32
хахах, да :lol: :lol: :lol:

Бобето
25th July 2008, 22:56
bobeto83,айде първо отвори една анатомична схема и после ще си говорим пак.


Ами аз сигурно гледам измислени телевизии и операции.Извинявам се!

buba-77
25th July 2008, 23:37
Вярно е това за килограмите защото напоследък отслабнах 2-3 кг и тогава ми се появиха 2те вълнички от вътрешната страна на гърдите.Освен да чакам да се върнат на мода рубенсовите форми и да се угоя малко :lachen: :biggrin: :lachen:

fani_83s
26th July 2008, 12:14
:yako:

Mishelin
26th July 2008, 17:17
:girl_haha:

fani_83s
12th September 2008, 14:07
момичета, много гаден риплинг ми се появи на дясната гърда от вътрешната страна :( направо на пипане е отврат, не се вижда, но аз го усещам и при масажите, а вчера като гушнах бебето на една колежка и ми се събраха и направооооо :oops: , не знам защо така се получава, дали ще се оправи :roll:

yoli
29th November 2008, 17:55
Момичета има ли оправия тоя РИПЛИНГ :?:

yoli
1st December 2008, 17:14
Явно няма :!:

lady85
1st December 2008, 18:03
Явно няма :!:

Има,има :lol: Ама аз не се оплаквам...Примирила съм се както написах в една друга тема,защото не се махна с масажи (....е подобри се малко в сравнение с началото),но не виждам какво повече мога да направя...При мен е видим само когато се навеждам напред...Леко се очертават 2 вълнички...но пък на пипане ясно се усеща.

На снимките ми обаче не си личи добре и не може да се заснеме ясно,но съм качила една в темата,както и няколко от тези дни.
yoli мила ако искаш погледни :)

yoli
1st December 2008, 18:23
Има,има :lol: Ама аз не се оплаквам...Примирила съм се както написах в една друга тема,защото не се махна с масажи (....е подобри се малко в сравнение с началото),но не виждам какво повече мога да направя...При мен е видим само когато се навеждам напред...Леко се очертават 2 вълнички...но пък на пипане ясно се усеща.

На снимките ми обаче не си личи добре и не може да се заснеме ясно,но съм качила една в темата,както и няколко от тези дни.
yoli мила ако искаш погледни :)

Много са ти хубави гърдите!Мен тези отстрани не ме притесняват,а тези вълнички отгоре и то едната ми е точно където е мускула което е много странно,защото съм подмускулно,а другата вълнишка ме е на другата гърда точно над ареолата.За това съм притеснена.

lady85
1st December 2008, 18:34
yoli при мен е разбираемо защото съм слаба и кожата ми е съвсем светла и тъничка там...дори вените ми прозират :lol:

Мила тези вълнични на мускула сигурна ли си че са риплинг,всъщност ми звучи странно?Аз за вълнички над ареолата не съм чувала...Какво каза доктора по въпроса?

Мерси за комлимента :)

mickey_82
2nd December 2008, 21:52
йоли аз също като lady имам риплинг от външната страна като се наведа.В изправено положение не се вижда и не се напипва.Но това е приемливо ,защото не се вижда.Ти пита ли док,защо се е получило така?

lady много са ти хубави гърдите-вижда се и как са улегнали и са си заели мястото...жалко че повечето момичета не слагат снимки след 6,7,8 месец-така се вижда много добре крайния резултат...
:P

te_dda
2nd December 2008, 21:57
йоли аз също като lady имам риплинг от външната страна като се наведа.В изправено положение не се вижда и не се напипва.Но това е приемливо ,защото не се вижда.Ти пита ли док,защо се е получило така?

lady много са ти хубави гърдите-вижда се и как са улегнали и са си заели мястото...жалко че повечето момичета не слагат снимки след 6,7,8 месец-така се вижда много добре крайния резултат...
:P

взе ми думите от устата :lol: гърдите на 7-8 месеца изглеждат много по-добре!! освен това наистина може да се прецени кое от нещата,които не ни харесват в "пресните" гърди е защото са такива и това ще се промени, и кое не.

Den4i
3rd December 2008, 00:36
Колко време след операцията може да се получи rippling?
аз засега не виждам нищо, ама като чета и само се оглеждам за какво ли не.... :1246:

Valenta
3rd December 2008, 07:02
Риплинг имат почти всички жени които са слабички и с тънка кожа.И аз имам в страни,но...по добре в страни от колкото между гърдите,че се вижда.. :wink: Ама това мисля,че не е проблем.

yoli
3rd December 2008, 11:06
Риплинг имат почти всички жени които са слабички и с тънка кожа.И аз имам в страни,но...по добре в страни от колкото между гърдите,че се вижда.. :wink: Ама това мисля,че не е проблем.

И аз мисля,че страничния риплинг не е проблем,особено когато е почти незабележим.

lady85
5th December 2008, 17:37
lady много са ти хубави гърдите-вижда се и как са улегнали и са си заели мястото...жалко че повечето момичета не слагат снимки след 6,7,8 месец-така се вижда много добре крайния резултат...
:P

Мерси Мики :D


Всъщност на снимките се вижда разлика в нивото на зърната, несиметрични са,което в действителност не е така...не знам и аз защо така се получава на снимките :2016:

Кари Брадшоу
6th December 2008, 16:55
Риплинг имат почти всички жени които са слабички и с тънка кожа.И аз имам в страни,но...по добре в страни от колкото между гърдите,че се вижда.. :wink: Ама това мисля,че не е проблем.

И аз мисля,че страничния риплинг не е проблем,особено когато е почти незабележим.Аз май имам такъв на едната гърда :cry: някакси там овала не е същият като на другата :x

yoli
6th December 2008, 16:59
И аз мисля,че страничния риплинг не е проблем,особено когато е почти незабележим.Аз май имам такъв на едната гърда :cry: някакси там овала не е същият като на другата :x[/quote]

Kато вълнички ли ти е отстрани на самата гърда?Или контура е неравен?

Кари Брадшоу
6th December 2008, 19:13
И аз мисля,че страничния риплинг не е проблем,особено когато е почти незабележим.Аз май имам такъв на едната гърда :cry: някакси там овала не е същият като на другата :x

Kато вълнички ли ти е отстрани на самата гърда?Или контура е неравен?[/quote]По скоро отстрани не се вижда добре овала на кръглия имплант и ми стои мускула по издут на равно в с гърдата, май трябва да снимам да се види,все едно мускула под мишницита и към гърба ми е надигнат леко

bilian4o
5th January 2009, 17:29
Ужас и на мен ми се появиха тези вълнички,дали наистина от това че съм доста слаба :?:

yoli
5th January 2009, 20:52
Май всички имаме риплинг :roll: Е с малки исключения сигурно :lol:

dedektiv_p
5th January 2009, 22:00
И аз имах първите месец - два, но се заличи от масажите или от времето незнам. Явно на мускулатурата и трябва време да се поотпусне и след това всичко изчезва.

franchi
6th January 2009, 10:36
И аз имам обаче намаля значително, но това въобще не ме притеснява, защото е само като се наведа и се вижда само на голо :D

petiarad
7th January 2009, 12:09
И аз си имам на дясната гърда ...и даже се вижда, но мисля за сега да изчакам и да видя какво ще стане може би е още рано за преценка/днес правя 2 месеца/

joliy
7th January 2009, 13:50
Година и половина след операцията, риплинга /ако въобще може така да се нарече вече/ е почти напълно изчезнал. Нищо не се вижда, само от дясната страна, когата се наведа се усещат съвсем леки вълнички. Но това е толкова незабекежимо, че не ми прави никакво впечатление. :)

karamela
7th January 2009, 14:32
забелязвам ,че при повечето от нас риплинга е по изразен от дясно...или се лъжа.... :?: :!: :?:

Марулка
7th January 2009, 14:51
Аз ли съм единствената която не забелязва риплинг??/ :roll: Гуен и на теб не забелязах да имаш такъв........... :roll:

gwendoline
7th January 2009, 14:52
Аз ли съм единствената която не забелязва риплинг??/ :roll: Гуен и на теб не забелязах да имаш такъв........... :roll:

Ми дебна го още... не може да не се появи, си мисля, но....още го няма :2045: :cool:

Марулка
7th January 2009, 14:54
Той не се ли появява още от начало......... :roll: и и ние не се водим много пресни........... :roll:

lady85
7th January 2009, 14:56
Той не се ли появява още от начало......... :roll: и и ние не се водим много пресни........... :roll:

Май да....На мен още в началото ми се появи :roll: Вие сте щастливки :D

gwendoline
7th January 2009, 14:59
Той не се ли появява още от начало......... :roll: и и ние не се водим много пресни........... :roll:
Не, Доренце... проявява се след като спаднат отоците, а ако го няма тогава - проявява се след като поотслабнем малко... :roll: Аз обаче държа изскъсо кантара и не му се давам; забранено му е да отчита под 55 :1230:

Марулка
7th January 2009, 15:08
[quote="gwendoline"
Не, Доренце... проявява се след като спаднат отоците, а ако го няма тогава - проявява се след като поотслабнем малко... :roll: Аз обаче държа изскъсо кантара и не му се давам; забранено му е да отчита под 55 :1230:[/quote]

Ми........., че то :roll: на втори операции кой знае к'ви отоци нямахме........А за отслабването няма как да стане :cry: от скука се захранвам само с банички и кашкавалки и изобще-високо калорична храна.......... :roll: Най-много риплинг на гъзеца да хвана......... :lol:

gwendoline
7th January 2009, 15:11
А за отслабването няма как да стане :cry: от скука се захранвам само с банички и кашкавалки и изобще-високо калорична храна..........
Значи не се притеснявай от риплинг, мило :lol: :lol: :lol:
Моите отоци на гърдите продължиха около три седмици искам да ти кажа, но при мен имаше и някви вътр. шиенета май, щото ме наболяваше дълго.... :roll: :cool:

mickey_82
7th January 2009, 19:32
Sorry за офтопика...ама Гуени направо убиваш рибата с този аватар-страхотен е ....и бельото, с което си също-за прелестите ти си знаеш
:D

gwendoline
7th January 2009, 20:12
Sorry за офтопика...ама Гуени направо убиваш рибата с този аватар-страхотен е ....и бельото, с което си също-за прелестите ти си знаеш
:D
Благодаря ти, Мики :girl_dance: :2020: А твоето зао така размазано ми излиза...? Нарочно ли...или ми е нещо от настройките :roll: ?

Den4i
8th January 2009, 11:51
аз също нямам никъде риплинг.... още... :wink:

stiuardka
8th January 2009, 12:52
Аз също нямам,но да не дърпаме дявола за опашката :)

mickey_82
8th January 2009, 21:42
Sorry за офтопика...ама Гуени направо убиваш рибата с този аватар-страхотен е ....и бельото, с което си също-за прелестите ти си знаеш
:D
Благодаря ти, Мики :girl_dance: :2020: А твоето зао така размазано ми излиза...? Нарочно ли...или ми е нещо от настройките :roll: ?

Гуен нещо май не са ми в ред настройките,та затова ми е така аватара-ще трябва да видя как да ги оправя....и да исках нямаше да знам как да го постигна този ефект.... :lol:

petiarad
15th January 2009, 14:18
Е не мога да разбера какво става.Нито съм отслабвала, нито напълняла.Вече минаха два месеца и половина и на дясната ми гърда имам много изразен и забелязващ се от километри риплинг.Кажете ми милички, това чудо ще се оправи ли и от какво се е получило???Вие какво мислите???

karamela
16th January 2009, 13:06
ох и аз съм така...нака някой от разбиращите да ни отговори :) ...имам риплинг не само като се наведа,но и като лежа на една страна...

karamela
16th January 2009, 15:02
знаех си,че никой няма да ни обърне внимание :( ....а и по този проблем е изписано много...По лошото е и ,че моят хирург нямя да каже нищо по въпроса :( и не само това ами всеки път отрича това да е риплинг...а той риплинга като ,че ли става доста изразен... има видима разлика в очертанията на двата импланта погледнати от страни :cry: ...

Марулка
16th January 2009, 15:05
знаех си,че никой няма да ни обърне внимание :( ....а и по този проблем е изписано много... :cry: ...

Все повече ме учудваш.........Кой трябва да ви обърне внимание :roll:

karamela
16th January 2009, 15:09
Няма импланти, които да не правят абсолютно никакъв риплинг- все пак не са твърдо, непроменящо формата си тяло, но при едни импланти "къдренето"е повече, при други- по-малко.
И все пак, основния фактор за степента на риплинг си остава и собствената кожа и жлеза..

...както и правилно изработения джоб..
ако това е така....защо има разлика в риплинга на дваете гърди...явно майстора си е казал думата и той :wink:

karamela
16th January 2009, 15:20
мнението с дребничките букви на Бю го бях пропуснала... :roll:
Сега всичко ми се изясни... :D

yoli
16th January 2009, 17:12
Само в наведено положение ли си проличава риплинга или си е видим и в изправено?

Бобето
16th January 2009, 18:30
Аз напипвам от самото начало като се наведа в близост до белезите някакви нишки, но повече ми се струва да са някакви вътрешни шевове, но все пак може и риплинг да е, нямам идея.
Вие какво мислите?
Макар че не ме притеснява.

petiarad
17th January 2009, 15:34
Бобе,миличка - не се притеснявай!!! Твоето не е риплинг. Щом само напипваш нещо толкова мъничко и не се вижда - значи не е. На моята гърда се вижда в каквото и положение да застана. Вече почнах да си мисля,че това чудо ако не се оправи до 6 месеца - ще си сменя имплантите....

Бобето
17th January 2009, 15:44
Бобе,миличка - не се притеснявай!!! Твоето не е риплинг. Щом само напипваш нещо толкова мъничко и не се вижда - значи не е. На моята гърда се вижда в каквото и положение да застана. Вече почнах да си мисля,че това чудо ако не се оправи до 6 месеца - ще си сменя имплантите....

Благодаря за успокоението, а твоето много ли се вижда?

petiarad
17th January 2009, 15:52
Скоро ще направя снимки и ще се убедите сами...

Бобето
17th January 2009, 16:02
Ок мила ще чакаме.

lady85
17th January 2009, 16:12
Скоро ще направя снимки и ще се убедите сами...

Аз се опитах да го заснема , но почти нищо не се откроява.....не знам защо....дано ти успееш да го уловиш.... :roll:

yoli
17th January 2009, 16:15
Е не мога да разбера какво става.Нито съм отслабвала, нито напълняла.Вече минаха два месеца и половина и на дясната ми гърда имам много изразен и забелязващ се от километри риплинг.Кажете ми милички, това чудо ще се оправи ли и от какво се е получило???Вие какво мислите???


Не знам дали това ще те успокои,но аз имах много силно изразен риплинг отгоре на дясната гърда,беше ми на вълни цялата.Мислех,че е тесен джоба и няма да се оправи само с масажи.И аз се бях засилила за реоперация.Много му се ядосвах,но един ден просто изчезна,въпреки че нещо ги бях изоставила масажите.Явно импланата вече си се е понаместил.
Имай още малко търпение :lol:

petiarad
17th January 2009, 16:25
Благодаря ти ЙОЛИ за успокоителните думи!! Решила съм да изчакам още няколко месеца ...и ако не се пооправят -СМЯНА!!!!

didi12345
17th January 2009, 18:48
Благодаря ти ЙОЛИ за успокоителните думи!! Решила съм да изчакам още няколко месеца ...и ако не се пооправят -СМЯНА!!!! Аз имам на двете гърди, но от дясно е ужасен.Вече 6 години не се оправи.Мамоложката ми каза , че така е направен джоба.

yoli
17th January 2009, 21:51
Явно при теб става въпрос за тясно направен джоб :roll:

petiarad
19th January 2009, 11:13
Ами и аз си мисля,че може би и при мен е от тясно направен джоб...и това означава, че няма да се оправи....ох,...аман!!!

боряна христова
19th January 2009, 11:40
И аз имах на по твърдата гърда,но вече почти се махна - с масажи..А и да ви кажа че като ходих преди време на консултация и тия масажи трябвало да се прави по силничко,понеже аз преди това направо си го "галех".

stiuardka
19th January 2009, 15:27
Както се бях похвалиал ,че нямам,ето сега че имам.Усърдно правя масажи,няма как сега да отида на преглед,така че ви чета и се уча :) Надявам се да изчезне.Не е силно изразен,но дразни на пипане

dedektiv_p
25th January 2009, 09:02
Здравейте красавици!
Е и аз както нямах риплинг след корекцията...сега се появи. Свалих 2 кг. за около седмица и проблема е на лице. Преди корекцията имах лек риплинг на дясната гърда от към деколтето, но сега е от външната. Като се наведа на долу се напипват 3 вълнички много изразени иначе видимо нищо. Гърдите са ми меки обаче, даже вече и поувиснали като се наведа напред. Преди джоба беше тесен, но сега вече не е и незнам какво да си мисля, но за корекция не си и помислям. Ако е от отслабването ще се опитам да възстановя теглото си.

Целувки от мен на всички!

yoli
25th January 2009, 15:27
Здравей Детективче!Мисля,че риплинга се е появил от свалянето на килограми :lol:

dedektiv_p
26th January 2009, 01:17
Нецнам честно казано. Все пак само две кила...от 46-48 сега съм 44...направо не ми се ще да го вярвам честно. Гадничко си е ако ще е така. :(

yoli
26th January 2009, 08:30
Леле много си слаба :shock: Я да да вземеш да си хапваш :candy:
Качи тези кг. и сама ще види дали ще изчезне риплинга :lol:

dedektiv_p
26th January 2009, 10:14
Аз си хапвам мила. Започнах да правя леки упражнения в къщи защото вече не издържах да не правя нищо и явно от това свалих. Карам степер и правех упражнения за ръцете с гирички от по 1 кг. Така и незнам каква е причината. Прави ми впечатление че едва ли не в гърдите ми има място за още 200 сс толкова са се отпуснали. Дори масажи не правя отдавна защото останах с впечатление че от тях така се отпуснаха собствените ми гърди. На консултация не съм ходила от корекцията насам и може би ще трябва да отида да попитам док на какво мнение е.

Целувки от мен на всички! :girl_kiss2:

Марулка
26th January 2009, 10:52
. Прави ми впечатление че едва ли не в гърдите ми има място за още 200 сс толкова са се отпуснали.

В смисъл......увиснаха ли? :roll:

aniK
26th January 2009, 11:33
. Прави ми впечатление че едва ли не в гърдите ми има място за още 200 сс толкова са се отпуснали.

В смисъл......увиснаха ли? :roll:

Абе странно ми е на Дедективчето да увиснат, но това с отслабването не е много хубаво, особено при такъв хърбел като нея :D Дедективче, снимай да видим за какво иде реч. И като си започнала да спортуваш, се храни повече!

dedektiv_p
26th January 2009, 14:18
Аз мисля че съм качила снимки в снимка бг. Сега ще ги снимам как....гледката е ужасна в наведено положение иначе изправена или легнала са си супер. Така и незнам това отпускане от какво се получи.
потребител:dedektiv парола:ciaa

Марулка
26th January 2009, 14:23
Отивам да гледам....... :roll: макар,че преди няколко месеца си бяха ок :roll:

Марулка
26th January 2009, 14:29
Мила ако трябва да съм честна-на предпоследните снимки(т.е-сигурно най-пресни) гърдите ти изглеждат доста добра :wink: .Само изключвам това че дясното зърно гледа малко на вън......от снимката ли е така? :roll: Защото понякога от снимките излиза-съвсем различно...... :roll:
Но на мен наистина ми харесват........като изключим това че + 200кб....щяха да са бомба......ама знаеш,че аз харесвам-биггггггг :wink: :1219: :2024:

aniK
26th January 2009, 15:12
Dedektivche, те станали съвсем като истински :2043:
Можеше да са малко по-големки, ама САКЪН да се режеш пак! Ако потърсим, можем да намерим кусури, особено на снимка :girl_haha: Това, което аз виждам е на пред-предпоследната личи твоята жлеза върху импланта. И моята стои така - това е заради слабото тяло и нулевия старт. Не мисля, че това "увисване" (както ти си го нарекла ;) ) трябва да те притеснява, напротив, изглеждат много естествени момичешки гърди :girl_in_love:

sibi
26th January 2009, 17:15
Аз мисля че съм качила снимки в снимка бг. Сега ще ги снимам как....гледката е ужасна в наведено положение иначе изправена или легнала са си супер. Така и незнам това отпускане от какво се получи.
потребител:dedektiv парола:ciaa

Много хубави са станали :D Никакво увисване не видях, сакън да не си ги пипнала!

yoli
26th January 2009, 18:32
Дедективче гърдите ти са станали супер.Импланта се е наместил където му е мястото и изглеждат естествено.
Другото което забелязах е че белезите са ти се качили доста нагоре и сега са под гърдата ,което е супер.Докато на първите снимки са ти доста надолу и са били доста видими.
Само можеш да им се радваш. :lol:

dedektiv_p
27th January 2009, 20:34
Благодаря ви мили момичета...прекрасни сте... едва ли мога да преброя колко пъти сте ме обнадеждавали тук. За пипане и дума не може да става... няма смисъл, като дойде времето за подмяна (ако се налага) тогава.

Много много целувки на всички вас! :girl_kiss2: :girl_kiss2: :girl_kiss2:
Много много си ви обичам! :2020: :2020: :2020:

stiuardka
28th January 2009, 08:16
дедективче,и аз смятам ,че са много хубави и изглеждат страхотно.Няма защо да се притесняваш,вероятно си внушаваш :) Всичко е точно :2043: