PDA

View Full Version : Ужас! Кожа!!!


Marlla
10th July 2006, 16:38
наред с отслабването ми(както споделих вече в предишен постинг)освен суетата около бюста ми остана и....кожа :cry: :cry: :cry: Случаино някои от вас да се е подлагал на операция за премахване на неприятните остатъци в областта на корема и бедрата,всъщност с бедрата при упоритите тренировки,нещата потръгнаха съвсем добре,но коремът... :x ..на всичкото отгоре тази кожа има и... стрии :cry: Болестта,която преживях(отминала вече,слава Богу)ми се отрази наи-вече психически чрез физическите следи,които ми остави :? Искам да се оттърва от този кошмар.От жена с доста прилична външност-170/52 и огромен стегнат бюст,се превърнах в жена,чиято физическа характеристика не ми се иска да формулирам..картинката е ясна мисля за вси4ки..мускулите са си мускули,фитнеса си е фитнес...и..кожата си е кожа...Помогнете ми :(

bimbi
10th July 2006, 16:48
е зависи колко е тая излишна кожа...ако не е много, ще успееш и със спорт и разните му там кремове за стягане /макар че тук и годинките си имат значение за еластичността на кожата/. ама ако е много, само чичо доктор ще помогне :?

loly
10th July 2006, 16:57
Мила за корема няма проблем да си направиш операция за премахване на излишната кожа, но за бедрата е не ти препоръчвам. Остават страшно много белези, една позната се подложи на такава интервенция и глетката сега е ужасна. Пробвай с масажи със стягащи продукти.

bimbi
10th July 2006, 16:59
Остават страшно много белези, една позната се подложи на такава интервенция и глетката сега е ужасна.къде са й белезите? аз знам че се правят горе където минават бикините, и там няма да се вижда много-много...
а колко струва, знаеш ли?

Marlla
10th July 2006, 17:16
Първо ти благодаря за активността и по двата ми постинга :wink: От вечно спортуваща и вманиачена във външния си вид жена,се бях превърнала в 115килограмово "ТО"Ужас!Сега пак съм упорита и то много с тренировките,но не мисля,че без ножчето да поиграе ще успея да се възстановя напълно :cry: Иска ми се да знам,че операцията ще ми помогне да върна плоския си корем,без излишна кожа и противни стрии.Иначе не жаля пари за вечните кремчета..помогнаха ми,признавам,състоянието ми е доста прилично за жена,качила 60кг. за няколко месеца,но ако се сравнявам с други по-дебели жени,а когато си спомня как изглеждах преди и положението ми се вижда повече от трагично :cry: Знаеш ли при премахването на кожа от коремната област големи ли са белезите?

bimbi
10th July 2006, 17:21
ами имаше линкове някъде, ще ги потърся да видиш снимки, то иначе няма как да се обясни

loly
10th July 2006, 17:25
bimbi липектомията на цели бедра струва 2500лв., а белезите са около цялото очертание на бекините, трябва да ходиш с доста бабешки килотки та да не се виждат, поне при мойта позната (белезите идват по-ниско и е неприятна глетка).

Aset
10th July 2006, 17:27
Не съм се подлагала на такава операция, но белегът /специално при коремната/ е голям. И от опит мога да кажа, че и едни белези могат да са травмиращи за психиката. Всичко си зависи от нея :wink: Просто разгледай и размисли добре.

Marlla
10th July 2006, 17:29
разубедихте ме :wink: ... но мисля,че с корема няма да мога да се примиря :? Горе долу успях да се предпазя от9 наи-тежкият вид стрии имам предвид0,но все пак ги имам :cry: искам ди ги ИЗРЕЖАТ :x

loly
10th July 2006, 17:32
Първо ти благодаря за активността и по двата ми постинга :wink: От вечно спортуваща и вманиачена във външния си вид жена,се бях превърнала в 115килограмово "ТО"Ужас!Сега пак съм упорита и то много с тренировките,но не мисля,че без ножчето да поиграе ще успея да се възстановя напълно :cry: Иска ми се да знам,че операцията ще ми помогне да върна плоския си корем,без излишна кожа и противни стрии.Иначе не жаля пари за вечните кремчета..помогнаха ми,признавам,състоянието ми е доста прилично за жена,качила 60кг. за няколко месеца,но ако се сравнявам с други по-дебели жени,а когато си спомня как изглеждах преди и положението ми се вижда повече от трагично :cry: Знаеш ли при премахването на кожа от коремната област големи ли са белезите?
Самата големина е около една педя, но разреза е долу ниско в окосмената част и леко встрани по очертанието на слабините.

Marlla
10th July 2006, 17:40
"окосмената част" отдавна липсва..пак имам нов проблем :lol: :D вече ме избива на истерия :) само искам тоя кошмар да приключи наи-накрая,ама като си мисля маи е по-добре белег,отколкото сланини и гадна кожа :x

Marlla
10th July 2006, 17:47
А LPG процедурите,които както знам имат известен успех върху целулите,но рекламират и способността им да стягат кожата.Мислите ли че имат подобен ефект?

loly
10th July 2006, 17:50
Красив белег няма, но ако коремчето ти създава комплекси, по-добре лягай под ножа. Помисли си и действай. Аз те поздравявам за силния дух това, че си се преборила с болестта и сега се бориш и с последствията от нея е достойно за възхищение. Сигурна съм, че ще се справиш с всички проблеми и ще намериш правилното решение. Успех!

Marlla
10th July 2006, 17:56
благодаря ти loly :wink: Надявам се да УСПЕЯ!Благодаря ти за подкрепата и когато окончателно се справя,защото много го искам,ще взема и аз да си сложа"фитнес маниак"под ника..ако ме вземете в клуба де :wink: ..или успял фитнес маниак :lol: звучи добре,нали :wink: Сега съм все в разход насам натам,но мисля да доида на някоя от срещите като се поспра малко на едно място

loly
10th July 2006, 18:08
Това с фитнес маниака не е мое дело, просто си застава автоматично под ника, след като превишиш 100 мнения. Ти да не мислиш, че почти всички във форума са фитнес маниаци, просто пишем, пишем.......... :lol:
Ще те чакаме на следващата среща.

tsvety
10th July 2006, 22:39
Не сте ли гледали документалните филми на Дискавъри за пластичните операции? Те са реклами на клиники в САЩ и показват всичко - от носове до абдоминопластиката?
Ако ги намерите, от запис или торент - гледайте ги внимателно- много са информативни. Показваха и много филми за абдоминопластика, операциите, белезите, странични ефекти, всичко много подробно- при различни хора, може би първо тези филми вижте, че след това мислете....
Белезите бяха огромни, но пък хората бяха много щастливи - все пак всеки сам решава кое е най- добро за него.
Така, че първо - много информация и чак след това решение какво да се прави

jito7
11th July 2006, 09:48
искам също да те подкрепя..често казано, поставяйки се на твое място, не знам кое бих избрала..аз, която имам да сваля около 5 кг., съм се замисляла за подобни операции..така че лесно си обяснявам желанието ти да се подложиш..още повече след като си свикнала да имаш хубаво тяло преди болестта..но наистина се информирай отлично, преди да вземеш решение...чувала съм за много случаи, в които жените събират малко информация, колкото смятат че им е необходима (или по-скоро колкото да се "зарибят" по съответната интервенция) и "лягат под ножа"...след което има отвратителни последици, те научават всичко от игла до конец, проучват внимателно и след още няколко операции...горе долу успяват да оправят нещата и да заличат щетите от първата...не искам и с теб да става така, затова те съветвам (като всички тук) много внимателно да проучиш всичко ПРЕДВАРИТЕЛНО :)
Каквото и да решиш, с теб сме, стискаме ти палци и варваме, че ще си възвърнеш хубавата фигура :)

Poly
11th July 2006, 10:31
Според мен единствения начин да се справиш със стриите и отпуснатата кожа на корема е абдоминопластиката. Белег ще има и то голям, но пък поне с дрехи ще изглеждаш добре :wink: . Но от друга страна ако не си раждала по-добре е да не бързаш с абдоминопластиката. Аз имам същите проблеми като твоите, но са ми от двете бременности. Е не съм качила 60 кг а 2 пъти по 25-26, което също никак не е малко.

bimbi
25th July 2006, 21:29
защо, какво се случи? в какъв смисъл те окепази?

Вили
25th July 2006, 21:47
защо, какво се случи? в какъв смисъл те окепази?
В смисъл такъв,че два месеца след операцията имам нов корем,много добре оформен и увисващ.Първо шева не е направен както трябва,второ пъпа ми е преместен пак не както трябва.Затова ви съветвам първо да проучите много добре лекаря ,при когото смятате да отидете.Аз се метнах на първия похвален и сега не се гледам в огледалото,за плаж да не говорим,ще изплаша народа.Ако някой го интресува нещо веднага ще помогна с каквото мога.

Вили
25th July 2006, 21:53
Ако започна да ви обяснявам ,вас ще ви заболи главата.Но ако ви интересуват подробности,ще ви разкажа.Ходих при друг хирург,който ми обясни ,че се налага втора операция,защото първата е НЕСПОЛУЧЛИВА.Не искам никой да изживява кошмара,който преживявам аз.

bimbi
25th July 2006, 22:15
по-добре разкажи какво и как се случи...хем да знаят другите какви рискове крие подобна операция :?

Вили
25th July 2006, 22:32
по-добре разкажи какво и как се случи...хем да знаят другите какви рискове крие подобна операция :?
Имам си две раждания и колкото и да не исках да обръщам внимание на корема си,това си ми беше комплекс.Разпитах в едно козметично студио,докато бях на козметик,препоръчаха ми въпросния лекар и аз отидах и разговарях с него.Беше много словоохотлив,обясни ми всичко и каза ако реша да се обадя.Аз се обадих още на другия ден и насрочихме операцията след три дни.Отидах в клиниката,направиха ми нужните изследвания и операцята започна.Обясни ми ,че се налага да ми премести и пъпа,бях съгласна на всичко само да си имам плоското коремче.След операцията обслужването беше ужасно.Не бях добре,доктора работел в друга болница и щял да дойде като свършел там,границите на кръвното ми се изравняваха а сестрите се моткаха около мен и се чудеха какво да правят и ме гледаха умно.Отначало корема беше супер,плосък и красив.Но на втората седмица ,точно над шева започна да увисва.Първо шева е направен много нагоре и все едно ми подпира корема и затова се получава това увисване.След операцията ми каза да ходя на процедури,там допълнително отсавих доста пари,почти колкото ми излезе операцията.Ефект никакъв,а той само ме успокояваше ,че всичко ще наред.Два месеца минаха,корема не само че не се оправя,ами става и още по зле.А колкото и да иксах да изкопча от него някаква информация какво и защо се получи така,той нищо н еказваше.Накрая отидох при друг специалист и той ми обясни,че всичко е от самия шев и че под пъпа не трябва да имам шев,а аз имам.Само не мог ада ви покажа каква красота е в момента корема ми.Преди ме беше срам,сега сто пъти повече.Точно под пъпа имам едно топче кожа,после шев надолу,после пък недовършен шев.А отдолу съм нарязана точно като прасе.И сега се чудя какво да правя,утре съм при него и ще си се разправяме.