PDA

View Full Version : Д-р Динев, "Вита", "Валем"


Страници : [1] 2 3

Атина
12th July 2006, 21:39
Привет на всички.искам първо да ви благодаря-благодарение на вас открих лекарят,който ще направи операцията на бюстът ми.Казва се д-р Динев и работи в център Панацея.ще се радвам ако оперирани от него момичета ми пишат.и други които са минали по този път също.благодаря.

loly
12th July 2006, 23:30
Не работи ли във "Вита" или и на двете места? Иначе изборът ти е много добър, не съм оперирана при него, но съм чувала само добри отзиви.

Атина
13th July 2006, 06:37
Да -работи и във Вита и в панацея.а и във Врана.и аз чувам само добри неща за него.много по различно и според мен доста по адекватно беше мнението във връзка с моят проблем от това на другите хирурзи при които съм била и за това се спрях на него.а и не ми спести истината,относно въстановителният период и вероятните рискове.

loly
13th July 2006, 11:21
Много е важно да имаш доверие на хирурга си, така ти самата си по-спокойна и по-уверена. Кога мислиш да се оперираш и колко кубика ти препоръча д-р Динев?

dama_pika
13th July 2006, 12:33
И аз съм от оперираните от д-р Динев, само че той ми прави ринопластика, а не бюст. Много коректен. Мен ме оперира във Вита. Аз ти препоръчвам да погледнеш и двете /Вита и Панация/ и тогава да решиш окончателно - все пак условията имат значение, особенно персонала!

Желая ти успех! :D

Атина
13th July 2006, 19:18
Здравейте отново.благодаря ви че ми пишете.операцията ще бъде или в краят на август или началото на септември.доктжрът ми препоръча 350сс под жлезата.с разрез под ареолата.аз съм висока 164 и тежа 48 кг.бюстът ми е деформиран/увиснал/ от бременност,но преди това беше доста голям

Poly
14th July 2006, 12:18
И аз съм ЗА д-р Динев. Все още не съм оперирана, но почти 100% съм се насочила към него. Дълбоко ми е препоръчан от мои познати, които са възхитени от него като лекар и от отношението му.

milena127
14th July 2006, 13:28
Опрерираните от Динев сме доста тук. Можеш да прочетеш в останалите теми. Мисля, че повечето от нас са наистина възхитени от професионализма и отзивчивостта му!
Успех и на теб!

Beauty
16th July 2006, 12:00
:?

Chujdata
16th July 2006, 18:10
http://www.implantspip.com/prod-im-ghc-ic.html

Това е сайта на протезите PIP, в частта му за хирурзи. Ако можеш да го прочетеш, това са протези, специално асиметричните, които не могат да се поставят под мускула. Просто такава им е формата. Те единствени имат точно тази форма, не са само капковидни. Динев работи предимно с тях, защото се получават много естествени резултати. А иначе, има и кръгли и капковидни, които може да ти постави и под мускула при твое желание. Просто го поразпитайте, той поне отговаря на всякакви въпроси без отказ.

diastemma
16th July 2006, 18:14
Асиметричните могат да се поставят под мускула, само че ефектът им под мускула е почти като на кръглите, а са по-скъпи.

Beauty
16th July 2006, 18:49
:cry:

кити
17th July 2006, 06:53
Знаете ли дали д-р Динев прави лазерен пилинг на лице?

кити
17th July 2006, 06:54
Знаете ли дали д-р Динев прави лазерен пилинг на лице? И въобще, къде се прави това? Някой знае ли?

Chujdata
17th July 2006, 14:02
Огромна е разликата м/у анатомични и асиметрични протези. Анатомичните са капковидни но симетрични от вътре и вън. Асиметричните протези са по-плоски отвътре и встрани се разширяват. Никоя друга фирма не прави аналогични. Що се отнася до цената, тя не винаги е показателна, особено, когато се касае за малка разлика.
Както и да е, това е моето мнение и то е продиктувано, не толкова с цел да си рекламирам хирурга, колкото от резултата и огромната информация, която прочетох преди и след операцията.

Beauty
17th July 2006, 16:10
:wink:

Chujdata
17th July 2006, 16:30
Моето мнение е, че можеш да се довериш на Ильо Стоянов. Аз останах с много приятни впечатления от контактите си с него. Просто преди година само Динев работеше с PIP, а и аз съм раждала и той ми предложи най-доброто за моята структура и на всичкото отгоре , аз съм писала вече, инстинкта ми го избра. А това последното за подмускулното поставяне на физиологичен р-р и силиконови под жлезата, е пълна глупост според мен.
Хубаво правиш, че се срещаш с повече хирурзи. Видяла си и кои хвалим. Всеки лекар си има тертип на работа и се е специализирал в определено поставяне. така, че което е най-доброто за теб, това избери. Пожелавам ти успех в избора :lol: :lol:

Excel
17th July 2006, 18:08
:cry:

Beauty
17th July 2006, 19:29
:wink:

diastemma
17th July 2006, 19:30
Вече двама лекари ми казаха,че в моя случай(слаба съм) за добър резултат,а и не съм раждала-задължително подмускулно,а третия лекар ми каза ,че подмускулно се поставял физиологичен разтвор,а кохезивен гел-надмускулно.Е,кажете ми сега какво да правя!

Няма догми - и подмускулно, и надмускулно се поставят и серумни, и силиконови протези. В съвременната пластична хирургия се предпочита да се работи със силиконови, като при слаби жени те се слагат подмускулно (за да не се виждат ръбовете на протезата под кожата). "Анатомичните" са създадени за надмускулно поставяне, като имитират нормалната гърда с лека птоза от тежестта (т.е. анатомичните не дават обем на гърдата в горния й полюс.) Това е:)[/quote]

Beauty
17th July 2006, 19:41
:?

diastemma
18th July 2006, 05:46
Не мога да бъда съвсем категорична, но ми се струва, че разликата между "частично подмускулно" и "напълно подмускулно" е не много голяма. Напълно-подмускулните са малко по-високо и може би малко по-трудно птозират. При много големи протези или подгръден достъп няма как да се сложат напълно под мускула.

Напълно или частично подмускулно, този начин ми се струва по-разумен от надмускулния. Гърдата птозира по-трудно, защото протезата се държи от мускула.

А КК е много индивидуално нещо... наскоро говорех с жена, на която първите протези (180 мл:) подмускулно) правят КК двустранно, вторите (350мл), сложени уж с цел да разпънат капсулата - КК едностранно, третите 250 мл - не правят. Всички протези са от една фирма:)

Crazy_girl
18th July 2006, 11:43
Относно операциите при Динев за увеличаване на гурдите, можете ли да ми кажете колко време след пурвата консултациq се прави операциqта? Питам, защото видqх че на нqкои операциqта им е месец до два след пурвата среща с хирурга!? :shock:

bel
18th July 2006, 11:57
При мен консултацията беше на 20 май, а операцията - на 7 юни. Можеше и по-рано, но на мен ми беше удобна тази дата. Ако ги няма в наличност имплантите, на които сте се спряли с доктора, е необхозимо да мине 1 седмица, в която той да ги поръча и да ги доставят. Ако са в наличност - може и на следващия ден да ти е операцията.

loly
18th July 2006, 13:01
Момичета, преди малко говорих с Ильо Стоянов, попитах го как точно под мускула ми е поставил имплантите(частично или изцяло подмускулно) и той ми отговори, че от 97 година поставя имплантите изцяло под мускула и напълно отрича частичното поствяне. Аз се чудех, защо не напипвам никакви ръбове, и защо не ми се получават никакви гънки, изобщо все едно нямам нищо имплантирано, като изключим по-големия обем.

Excel
18th July 2006, 19:18
:cry:

vessi_77
19th July 2006, 12:20
Момичета, преди малко говорих с Ильо Стоянов, попитах го как точно под мускола ми е поставил имплантите(частично или изцяло подмусколно) и той ми отговори, че от 97 година поставя имплантите изцяло под мускола и напълно отрича частичното поствяне. Аз се чудех, защо не напипвам никакви ръбове, и защо не ми се получават никакви гънки, изобщо все едно нямам нищо имплантирано, като изключим по-големия обем.

Лоли, твоя разрез беше отдолу, нали?
Дали знаеш Стоянов поставя изцяло под мускула с достъп през ареолата?Ако прави - навита съм да се оперирам пак!

loly
19th July 2006, 12:32
Да поставя ги изцяло подмускулно с достъп през ареолата, една от най-добрите ми приятелки си ги направи при д-р Стоянов по този начин.

vessi_77
19th July 2006, 12:57
Е това вече е добра новина!
Аз сериозно се навих на нова операция! :)

loly
19th July 2006, 13:10
Е защо ти е нова операция, проблем ли има, или причината е друга? Извинявай за любопитството, но имайки предвид колко добре изглеждаше бюста ти на срещата, просто се чудя, защо се замисляш за нова операция.

vessi_77
19th July 2006, 13:16
Напипвам си имплантанта на едната гърда от всички страни и това ме дразни много.Но както си говорихме на срещата, не е гаранция, че частичното поставяне под мускула ще реши проблема. Писах мейл на Стоянов и очаквам отговор.

Льофи, извинявай- май го обърнахме на чат.

Атина
19th July 2006, 20:09
Здравейте отново.аз все още не съм оперирана.ще се оперирам при Динев през август.той ми препоръчва поставяне на подплънката под жлезата.но след като прочетох написаното от Веси и от Лоли не знам дали това е най-добрият вариант.ако наистина има начин за подтавяне под мускула през разрез в основата на ареолата мисля че ще е по добре.не знам дали Динев ще се съгласи да го направи ,но смятам да го попитам.при разговорът с него той ми каза че няма смисъл подплънките pip да бъдат поставени под мускула.това е било задължително само за евросиликона.аз съм виждала и двата варианта.харесват ми и не мога да определя кой е по добрият.вие как мислите?

Aset
19th July 2006, 21:50
Вече двама лекари ми казаха,че в моя случай(слаба съм) за добър резултат,а и не съм раждала-задължително подмускулно,а третия лекар ми каза ,че подмускулно се поставял физиологичен разтвор,а кохезивен гел-надмускулно.Е,кажете ми сега какво да правя!

"Анатомичните" са създадени за надмускулно поставяне,
[/quote]

Може , но е факт, че се поставят често подмускулно, моите също са така.

crazed_insanity
20th July 2006, 18:58
момичета ще си правя ринопластика при динев в понеделник!!! след разговора ми с него на живо(а не само по тел.) се убедих, че той трябва да е моя лекар- струва ми си много надежден и ще може да направи точно това, което искам! много се радвам на решението си,защото съм твърдо убедена,че е правилно. сега само остава да ми стискате палци :1251:

Chujdata
20th July 2006, 19:32
С двете ръце и с двата крака :lol: :lol: Успех мила и не се шашкай!

beladona
20th July 2006, 19:34
радвам се за теб,и ти стискам палци, всичко ше мине добре :1251:

loly
20th July 2006, 19:38
Успех и от мен :)

Атина
20th July 2006, 19:48
Аз също искам да ти пожелая успех и късмет.дано всичко мине успешно-вярвам че ще е така.Динев наистина вдъхва голямо доверие.не съм ви казала още,че той беше единственният хирург,който ми каза истината по отношение на периода на възстановяване.моята работа изисква голямо физическо натоварване и аз не вярвах че за 5 дни ще се възстановя и ще мога отново да работя.а и мои приятелки -оперирани вече ми казваха че това е невъзможно.Динев ми препоръча поне три седмици да спра работа,за да мога да се възстановя напълно.

crazed_insanity
20th July 2006, 22:07
благодаря ви много на всички за подкрепата :D ! обещавам да ви разкажа по-подробно след операцията! :1203: :1225:

diastemma
20th July 2006, 22:09
Вече двама лекари ми казаха,че в моя случай(слаба съм) за добър резултат,а и не съм раждала-задължително подмускулно,а третия лекар ми каза ,че подмускулно се поставял физиологичен разтвор,а кохезивен гел-надмускулно.Е,кажете ми сега какво да правя!

"Анатомичните" са създадени за надмускулно поставяне,


Може , но е факт, че се поставят често подмускулно, моите също са така.[/quote] (Aset)

Разбира се:) това не е "неправилно":)

Excel
20th July 2006, 23:12
Diasdemma -" Това не е неправилно "
А защо го правят ? Наистина на кръгли подмускулно визията е еднотипна на анатомични подмускулно . Презастраховат ли се ?

Azumi
21st July 2006, 00:24
Ужас!Правих си пластика на носа.Отношението във Валем беше ужасно ,всеки път когато ходех на консултация беше различен хирург.Изследванията бяха скъпи и цената се покачи от разговора по телефона до последната среща с около 100 Е,всеки път ми взимаха пари за консултация.Накрая попаднах на въпросния доктор Динев ,който такава пластика ми направи ,че ми се наложи втора операция-цената беше 620 Е.Носът ми за 1 год така и не спадна изобщо,беше като ударен ,от едната страна беше топчест и твърд.Базата ми беше очевидно крива .Този лекар така и не се заинтересува от състоянието ми ,ако имало нещо да отида във Валем .Аз дори им благодарих -нищо не ми отговориха-как съм добре ли съм.Никакви контролни прегледи.В последствие се оказа ,че имам събрани мастни възли ,че за да постигна формата която желая е трябвало да се направи друго проникване ,че след като ми е одрязъл гърбицата е оставил дупка на нейно място и след като са ми махнали масната тъкан е хлътнал и е трябвало да реагират на място ,че от едната страна ми е скасил в повечко хрущяла и затова базата ми е била крива и се е наложило да ми присаждат и хрущял...
Няма да споменавам името на пластичния си хирург ,за да не го злепоставя по някакъв начин ,но ако можех да го осъдя щях да го напрвя. От тази намеса нямаше никакъв смисъл,на другия хирург платих много по малко и получих професионално обслужване-изледванията ми бяха безплатни и платих еднократно за консултациите.

Excel
21st July 2006, 01:24
При такъв тип корекции - след усложнения , направени от техни колеги някои лекари наистина са много внимателни и човечни . А ние се чувстваме неудобно да ги споменем . За съжаление така получават известност лекарите с по-отракани пациенти . А според мен и за мен добрия хирург е този , при който няма да имам следоперативни усложнения и по-натътъшни проблеми . Но докога ? Т.е всичко е хипотетично .

Атина
21st July 2006, 06:14
Здравей Азуми.много съжалявам,че си преживяла този кошмар и си преминала през всичко това.добре е че сега нещата са се оправили.наистина не редно лекар,който сгреши да не си поправи после грешката,а още по лошо е да не желае това.всеки прави грешки-никой не е застрахован,дори и хирурзите.но човешкото отношение и внимание в такива случаи са изключително важни.аз мисля/разбира се ти си знаеш най-добре/,че имената на тези лекари трябва да се знаят.

Azumi
21st July 2006, 07:43
Благодаря ви момичета :wink: ,сега всичко е наред имам страхотен нос ,който изглежда естествено,всъщност това за мен също е важно ,да не изглежда изкуствено допълнение.Мсиля също ,че добрия професионалист би поправил грешката си ,но явно той не може ,щом е допуснал такъва грубости.Имам една позната ,която се оказа ,че също си е правила пластика във Валем 2 пъти и не изглежда добре .На мнение съм ,че добрия професионалист би постигнал оптимален резултат от една намеса.

bel
21st July 2006, 08:27
Съжалявам, Azumi, за неприятните ти изживявания! Добре, че всичко вече е наред!
Не можах много да разбера - Динев те е оперирал и тази операция е била неуспешна, а той не е искал да те види повече? Или става въпрос за друг лекар?

crazed_insanity
21st July 2006, 09:07
Azumi съжалявам че си минала през такива неприятности, но можеш ли да обясниш по-точно какво не е било наред с носа ти след операцията направена от д-р динев? защото аз ще се оперирам при него съвсем скоро и от много дълго време проучвам дали е добър лекар - ти си първата от която чувам негативно мнение...аз също ще се оперирам във валем и съм на мнение,че екипа е достатъчно сериозен и отговорен.за това можеш ли,моля те, да обясниш какво точно не е било нареб с носа на тази твоя позната? освен това, мисля че ще направиш услуга на всички ако кажеш кой ти е оправил нослето :)

Chujdata
21st July 2006, 15:53
Ужас!Правих си пластика на носа.Отношението във Вита беше ужасно ,всеки път когато ходех на консултация беше различен хирург.Изследванията бяха скъпи и цената се покачи от разговора по телефона до последната среща с около 100 Е,всеки път ми взимаха пари за консултация.Накрая попаднах на въпросния доктор Динев ,който такава пластика ми направи ,че ми се наложи втора операция-цената беше 620 Е.Носът ми за 1 год така и не спадна изобщо,беше като ударен ,от едната страна беше топчест и твърд.Базата ми беше очевидно крива .Този лекар така и не се заинтересува от състоянието ми ,ако имало нещо да отида във Вита .Аз дори им благодарих -нищо не ми отговориха-как съм добре ли съм.Никакви контролни прегледи.В последствие се оказа ,че имам събрани мастни възли ,че за да постигна формата която желая е трябвало да се направи друго проникване ,че след като ми е одрязъл гърбицата е оставил дупка на нейно място и след като са ми махнали масната тъкан е хлътнал и е трябвало да реагират на място ,че от едната страна ми е скасил в повечко хрущяла и затова базата ми е била крива и се е наложило да ми присаждат и хрущял...
Няма да споменавам името на пластичния си хирург ,за да не го злепоставя по някакъв начин ,но ако можех да го осъдя щях да го напрвя. От тази намеса нямаше никакъв смисъл,на другия хирург платих много по малко и получих професионално обслужване-изледванията ми бяха безплатни и платих еднократно за консултациите.

Малко нищо не разбрах от написаното, но ако наистина Динев те е скопосал, което не е изключено за никой хирург, защо аджеба не му държа сметка и не го притеснява. Той поне е такъв един отзивчив. Аз специално направо го побърквах човека докато не мина 1 г. от операцията ми. Та така де, независимо колко го хвалим даден хирург, всеки от собствената си камбанария го прави. Затова, като не си доволна , действай. Много се съмнявам да е бил груб и да те е отпратил.
Няма да споменавам името на пластичния си хирург ,за да не го злепоставя по някакъв начин ,но ако можех да го осъдя щях да го напрвя.
Ей това изречение не го разбрах, ами че ти направо си го спомена :wink: :?:

леля мичИ
21st July 2006, 19:49
Аз ли нещо не разбрах...? Вита и Валем една и съща клиника ли са ? Азуми в първото си изречение пише за Валем, а когато Чуждата я цитира вече е Вита. Извинете за въпроса ама не съм много наясно ...все още.

crazed_insanity
21st July 2006, 19:59
вита е софийската клиника в която оперира динев, а валем-варненската. това което азуми каза, беше че тя се е оперирала във вита, а нейна приятелка във валем.

Атина
21st July 2006, 20:02
Не, Вита и Вилем са различни клиники.Вита е в София, Вилем във Варна. Динев оперира и в двете а също и в Панацея-мед. център също в София.моята операция ще бъде в този център.

Azumi
21st July 2006, 21:08
Извинете ме ,много съжалявам грешката е моя.Операцията ми беше във Валем,а не във Вита.Валем се намира във Варна.
Няма да споменавам името на пластичния си хирург ,за да не го злепоставя по някакъв начин ,но ако можех да го осъдя щях да го напрвя.

Бях доста развълнувана и за това може да съм неясна.Имах предвид ,че Др Динев искам да осъдя.Хирурга ми няма да спомена тук за да не излезе някаква интрига ,защото мисля ,че хирурзите четат форума.Не искам да фигурира с лошо името на човека който ми помогна,не за да спестя нещо на Др Веселин Динев.Ако някой се интересува нека ми пише на лс.

По късно ще ви пратя снимки и подробно обеснение за да направите сами разликата и да направите извода от работата на Др.Динев.

loly
21st July 2006, 21:38
Много съжелявам за проблемите ти, учудва ме факта, че Динев не е поправил грешката си. За първи път чувам лоши отзиви за него. Не съм очаквала от толкова хвален хирург такова отношение. Добре е, че поне ти си се оправила и всичко е минало добре с втората ти операция :) .

Azumi
21st July 2006, 22:07
Аз сама не пожелах да поправя каквото и да е.Много мислих по въпроса ,дори мислех за пластика в чужбина,бях се отчаяла,но намерих човека случайно и реших пак да рискувам.

loly
21st July 2006, 23:17
О милата, представям си какво си преживяла, в крайна сметка човешко е да се греши, защо не потърси Динев, за да поправи стореното или си се страхувала да не стане по-зле.

Excel
22nd July 2006, 02:03
Azumi - " Не искам да фигурира с лошо името на човека който ми помогна,не за да спестя нещо на Др Веселин Динев.Ако някой се интересува нека ми пише на лс. "

Момичета , защо правите тази грешка , точно тези имена трябва да знаем в този форум , а не да ги научаваме тайно на лични . Просто не ви разбирам . Величаем лекарите си от една операция , защото нямаме усложнения , а това трябва да е нормална операция за тях . Когато се наложи да търсим истинския специалист , него го забулвате в една излишна тайнственост . Не е ли точно той за благодарност и известност ? Защо точно тогава трябва да идва срамът и неудобството , че го споменаваме ? И кой трябва да бъде споменаван ? Грешката - за да бъде оплюта , за - доброто - няма значение .

Дано на по-малко от нас се случва след операция да търсим следващия добър хирург.

П.П. Извинявам се на всички от форума , че всяко мое сериозно мнение изглежда рязко и грубо . Не го правя преднамерено - написано така излиза , не това е целта ми . " Хванете " само мисълта ми , това е важното .

Azumi
22nd July 2006, 05:37
Дива ,най вероятно си права ,ще си помисля утре-просто много инцидентно попаднах в този форум.Сега като приложа и снимките нагледно ще се види.Ето я и изторията:
Нямах търпение да навърша 18 г за да променя носа си.Той определено ми създаваше проблеми и бях решена да го коригирам.Беше с гърбица-малка,месест с широки ноздри.И така събрах си информация и отидох във Валем.Както ви казах от първия разговор до последната ми визита преди операцията сумата нарастна със точно 120Е и то постепенно.Хирургът ме попита какво не си харесвам и аз му обясних ,след което решихме дата и ме прати на изследвания пак във Валем.Трябваше да си направя снимки във фото двата профила и анфас и да му ги донеса???На следващата консултация беше главната сестра -да речем е бил зает ,в операция и т.н.За което естествено си платих отново???В деня на операцията ,минути преди да започне ми съобщиха ,че ще ме оперира Др Динев????Обясних му на две на три какво искам,той каза няма проблем.След като се събудих ми позволиха да ям????Аз незнаех ,никога не съм се оперирала и есествено върнах.След 2 часа ми позволиха да ставам???-На втората операция не ми позволиха да ям докато не мине действието на упойката и не ми позволиха да ставам от леглото.След операцията Др Динев ми каза че ми е направил малко хубаво носле.
http://img84.imageshack.us/img84/4843/barbie32fj2.jpg
http://img80.imageshack.us/img80/8240/barbie38vn4.jpg
http://img80.imageshack.us/img80/8149/barbihe89yk6.jpg
http://img230.imageshack.us/img230/9100/picture018pr5.jpg
Ето го!На вас харесва ли ви?Имах едно мастно образувание ,което незнаех защо беше ми оставил за спомен,принципно трябваше и него да махне-една точка от ляво на върха.На 1 снимка се вижда подутината от едната страна която се е образувала,топчетия ми връх,"намалените" но все пак широки ноздри.Профила няма да кометирам.На третата снимка се вижда как базата ми е крива,а на последната как си личи че имам намеса.
Много се бях отчаяла и мислех варианти за чужбина.Не исках да ми поправя грешките ,за да не стане по лошо.На консултация не съм ходила,обаждах се на въпросите ми отговотриха по телефона.Написах му маил ,както и на Валем -нищо?!
На сегашния ми хирург попаднах ,понеже направи сложна операция на лицето на мъжа ми.Реших отново да рискувам.След консултацията ,стана ясно ,че за ми оправят върха е трябвало да проникнат не през ноздрите ,а да го отворят целия,да ми направят нещо като липосукция.Подутината се оказала мастни възли които никога нямало да се оправят от самосебе си.Базата ми е крива понеже при скъсяването на ноздрите се е поолял и ми е одрязал в повечко ,от едната страна хрущяла бил прекъснат и почти го намало,така че се наложило да ми добавят.На мястото на гърбицата имало дупка и при изсмукването кожата ми хлътнала,така че се наложило да ми инплатират и там нещо....
http://img205.imageshack.us/img205/991/photo0064kb4.jpg
http://img81.imageshack.us/img81/3857/photo0012mk8.jpg
Съжалявам за лошото качество ,но само с това разполагам в момента.Имайте в передвид ,че на снимките носът ми е подут още,но мисля ,че се вижда разликата и това какво ще стане.Обещавам като спадне напълно да приложа снимки.

Excel
22nd July 2006, 09:05
Много интересен случай , но съжаление става дума за патило. Нослето вече ти е много добре - сладко и удължено , но от първите снимки си помислих , че си била преди операция и това е трябвало да корегират . Естествено намалявали , за да се стигне до този ефект, но наистина е трябвало да се продължи , а не да се остави в това естетическо състояние .
И за снимките съм шокирана . Хирурзите си ги правят сами , поне където аз съм била , защото в някои области са необходими определен ъгъл и височина на снимане и др.фактори, при които първоначалната картина е най- реална и върху която се мисли начина на корекция .
За съжаление големия извод е , и то към новите момичета , влизащи в форума - преценете си имате ли наистина нужда от операция и бъдете винаги с мисълта , че вече сте обвръзани с пластичната хирургия . Ще имате ли финансонсова възможност за втора операция , дори и след години / знаете , че този фактор за съжаление се мени / . Питайте за рисковете -следоперативни , но и по-нататъшни , питайте докъде стига отговорността на хирурга . Ако наистина е съвестен като човек и добър като специалист , ще ви отговори . По това се разбира има ли смисъл да бъдете при него или не .
Приятна събота и неделя - без лоши мисли .

crazed_insanity
22nd July 2006, 10:17
направо не знам от къде да започна...просто съм шокирана, изненадана и объркана...първо искам да кажа,че много се радвам за новото ти,хубаво носле! наистина на първите снимки изглежда все едно преди операцията, не мога да повярвам че д-р динев е направил нещо такова! ти пишеш,че операцията ти е струвала 620ЕU, което ми се стори доста странно понеже досега не съм чувала за толкова ниска цена искана от динев...
при мен прецедурата до сега беше много различна от това,което ти описа.
снимките ще бъдат направени в деня на операцията,ходих на изследвания вчера, още от началото разговарях с динев,анестезиоложката и собственичката на клиниката, освен това ми казаха какво трябва да пия преди операцията и какво ще стане след това. теб не те ли оставиха 24 часа в клиниката??? а и как така сестрата и другия хирург са ти променяли цената?? на мен динев ми каза,че той за цени не може да ми каже, и че трябва да отида при собственичката на клиниката за тази страна на нещата...
всички които са се оперирали при д-р динев, моля ви кажете как е протекла процедурата при вас, за да знаят тези които искат да се оперират при него дали Азуми е била единичен случай, или така постъпва винаги!
още веднъж искам да кажа, че искренно се радвама,че сега имаш носле което харесваш!

Azumi
22nd July 2006, 11:02
Имайте в предвид ,че операцията беше преди 2 год и половина.Поправянето на грешката ми струваше 1000лв 8) и не се оскъпи заради изненадите които ми откриха.
Забравих да ви кажа ,че в деня на операцията ми правиха снимки???Което също ми e странно,защото по принцип самия лекар е логично да помисли на спокойствие по корекцията ,поне така беше втория път ,дори рисyвахме по снимките.

loly
22nd July 2006, 11:27
Azumi изглеждаш много добре, нослето ти е оформено и издължено, предполагам, че като отока спадне ефеката ще е още по-добър. Важното е, че тази история е вече минало и ти се чувстваш удолетворена от сегашните резултати. Не знам какво си решила да правиш спрямо Динев, интересно ми е, така ли ще оставиш нещата или ще си търсиш правата :?:

oneandonly
22nd July 2006, 11:33
Потресен съм от Диневото творение! :1254: Обмислях вариант да се видя с него, но след това - НЕ!

Миличка, само не разбрах кой е хирургът, който е извършил втората операция. Очевидно се е справил много добре, а пък и 1000 лева е сраванително евтино, имайки предвид колко взима Н. Георгиев да речем.

Azumi
22nd July 2006, 11:59
Не знам какво си решила да правиш спрямо Динев, интересно ми е, така ли ще оставиш нещата или ще си търсиш правата
Смятам да го навестя ,заедно с упрвителя на клиниката. :1230: ,но след като спадне ,за да им демонстрирам професионализъм :wink:
Съдебната ни система е толкова добра ,че нямам нерви да се занимавам и да използвам връзките си ,за подобно нещо.Нали знаете един недоволен клиент е равен на ч0 загубени.Мисля ,че в случая ще са повече. :roll:

Tsvetik
22nd July 2006, 16:33
Аууууу..... а аз имам насрочена операция при д-р Динев във Вита този четвъртък!!!!!!!
Аз също чух страхотни неща за него и затова се навих, пък и беше изключително мил и подробен по време на консултацията ми! Обаче като гледам снимките на Азуми от първата операция лошо ми става :(

crazed_insanity
22nd July 2006, 16:47
аз имах предвид точно това! тези от нас които ще се оперираме сега при него какво да си мислим и как да спим вечер?

Азуми, моля те дай снимки от преди операцията!

dani_d
22nd July 2006, 16:48
Леле не мога да повярвам, че наистина Динев е направил това :shock: Azumi искрено съжалявам за целия ужас, който си преживяла. Аз бях в шок 7дни докато ми свалят гипса, тъй като не знаех какво ще видя в огледалото, след като ми го махнат и много ме беше страх, но ако трябваше да преживея това просто не знам как бих се справила. Ти наистина си много силна, сега нослето ти е направено много добре и ще става още по-хубаво :)

Chujdata
22nd July 2006, 16:50
Момичета, не се шашкайте. Сигурно е вярно всичко, което е писала Азуми, но това не значи, че вие ще сте следващите несполучливи. Не ми се играе да търся, но в този форум за всеки хирург има и негативни изказвания , така че никой не може да каже какво ще ви се случи. Има доволни момичета от много оплюти хирурзи, има и недоволни от прехвалени такива. Десетки пъти сме писали, че никой хирург не е застрахован от несполучливи операции. Доверете се на инстинкта си и не се притеснявайте да питате хирурга си за всичко. Тези, на които им предстои операция нека се свържат отново и отново с лекаря си и да споделят всичките си притеснения. Не искам да заема половината форум за да ви копна цялата си кореспонденция с Динев преди и след операцията, но е 12 страници в abv.bg. Всъщност за този лекар ли говорим?:
http://i67.photobucket.com/albums/h301/chujdata/IMG_112316043365.jpg

crazed_insanity
22nd July 2006, 17:56
да,за него.
"Не ми се играе да търся, но в този форум за всеки хирург има и негативни изказвания" -след като прочетох какво е станало с Азуми отново започнах да ровя из форума и в момента чета всички мнения за динев за не знам кой път и честно казано това на азуми е единственото лошо, за това се надявам и мисля че ние с Tsvetik ще останем доволни

dani_d
22nd July 2006, 18:33
Дано всичко мине добре и да сте доволни от резултата :)

mays
22nd July 2006, 18:54
азуми , това с мастните възли може би не е прецедент , шом и при мен стоя така дълго време , докато не се нагрях на слънце в един гореш ден. Ултразвук му правеха преди това напичане и пак си стоя вирнат с един раб дълъг 1 см и то хоризонтална линия.чудя се откъде са ти взели хрушиял за да ти го поправят.Той се реже от ухо , кост или от преградата на носа ти.. Ами сега и на мене малко по месест ми е върха.Ама мен ме резнах за 15 мин. и ме зашиха и затова не е естествен.Скъсиха ми го , но не намалиха отстрани и самия връх.Кажи ми кой те оперира 2 път.Please

Azumi
22nd July 2006, 19:43
Взех решение ,нослето ми е дело на http://forum.tialoto.bg/viewtopic.php?t=2798

Съжалявам,но не разполагам със цифрови снимки от преди операцията .Мога да сканирам ,но в понеделник.Определено не съм имала пудутини по носа обаче.Ще го направя обещавам.
mays хрущяла за ноздрите ми е взет пак от тях,понеже 2 път пак са намалявани,на мястото на дъпката обаче незнам какво имам ,ще питам другия път.Не мисля ,че е възможно нещо да не е така както ви го обясних,то се вижда,а не си спомням дали изобщо стана въпрос кой ми е сторил това.

defo
22nd July 2006, 19:51
абе какви са тия мастни възли в носа???
Имате ли точна информация че така се казва или дали изобщо има такова нещо и то точно в носа. На мен ми звучи малко смешно.

mays
22nd July 2006, 20:12
бубинка чуствам точно където е вкарал иглата и конеца.Значи единия хрушиял се е деформирал и сега е малко вълнообразен от зашиването му към преградата.Нали там боцват с иглата.Ужас. Виждала сам в сайт на www.facialsurgery.com отворени нослета и някои бяха така вълнообразни и то предишен некадърен хирург. Иде ми да...

Azumi
22nd July 2006, 20:40
defo така ми го обясниха,предполагам си виждала някои хора които имат подутини по тялото си -това е същото ,като цицина , ама вечна,само че моето е предизвикано по някакъв начин,аз нямах подобно нещо.

defo
23rd July 2006, 05:08
то и аз виждам че върха на носа ти е станал калкото три други след неговата операция, но просто ми е чудно че в носа има мастни възли. Все едно - важното е че мъките са сваршили за теб.

Crazy_girl
24th July 2006, 00:29
Аз така и не разбрах какво са новите цени при Динев за увеличаване на биуста? :roll:

bel
24th July 2006, 09:10
Азуми, интересно ми е, като се обаждаше на Динев, той не ти вдигаше ли или ти отказа консултация и евентуална корекция? След операцията съм му се обаждала само 2-3 пъти, но винаги ми е отговарял, дори ми махна конците в извънработно време, в събота - наложи се да отключват клиниката във Варна... странно ми е...

Azumi
24th July 2006, 09:38
Обадих се в клиниката и там ми казаха ,че не е в града и скоро няма да дойде,но ще имат в предвид.Питаха ме какви точно въпроси имам и ми отговориха по телефона.При което се втрещих тотално и се отказах да се занимавам.Толкова се бях депресирала,че дори не ми беше до скандали ,да отида на място.Също така ми беше ясно ,че нещо не е наред и ако отида ще ме оперират пак,а аз не исках при тях.Аз сама не пожелах да си поправи грешката ,предпочетох да опитам при друг.

bimbi
24th July 2006, 09:55
е извинявай, ама след като не си се чула лично с него, не си права така да го нападаш. кой знае на кого си попаднала в клиниката. можеше и да ти предложи да поправи стореното, което би могло и да не е по негова вина...варианти много.
п.п. въобще не го познавам - да не си помислиш, че за това го защитавам :roll:

Azumi
24th July 2006, 10:14
Да разбирам какво искаш да кажеш,но отговорноста си е освен негова и на клиниката ,нали му написах маил,нали и той ми има телефона,или като не съм звиннала няма проблем не се нъждая от консултация?А ти били мъ се обадила ,втори път ако си на мое място.Аз избрах да не се занимавам и мился ,че не сгреших.Не виня само него ,ами цялата клиника ,защото те съвместно са виновни така да се получи.Първо безотговорното им отношение и второ ,че той присигна минъти преди операцията без да ме е виждал ,без да е запознат и накрая резултата.Ти би ли легнала под ножа в такъв случай.Няма да коментирам повече компетентността му.Но в слъчая аз съм жертва ,а не той.

bel
24th July 2006, 10:15
А защо не му се обади лично на него? Аз изобщо с болницата не съм контактувала, само на Динев звънях - и преди операцията, и след това.
Но много добре те разбирам, че си била разочарована и не си искала изобщо да звъниш на когото и да било!
Съгласна съм с Бимби, че не е много коректно да го обвиняваш, без да знаеш от него какво точно е станало по време на операцията...

bimbi
24th July 2006, 10:24
Да разбирам какво искаш да кажеш,но отговорноста си е освен негова и на клиниката ,нали му написах маил,нали и той ми има телефона,или като не съм звиннала няма проблем не се нъждая от консултация?А ти били мъ се обадила ,втори път ако си на мое място.Аз избрах да не се занимавам и мился ,че не сгреших.Не виня само него ,ами цялата клиника ,защото те съвместно са виновни така да се получи.Първо безотговорното им отношение и второ ,че той присигна минъти преди операцията без да ме е виждал ,без да е запознат и накрая резултата.Ти би ли легнала под ножа в такъв случай.Няма да коментирам повече компетентността му.Но в слъчая аз съм жертва ,а не той.първо - за Валем нямам добро мнение, тъй че не се учудвам много.
второ - аз бих му звъняла и сто пъти ако трябва, ако мисля че има проблем.
трето - не мисля че пластичния хирург е длъжен да звъни на всичките си пациентки /които са ужасно много/ и да пита всяка как е. на мен Бояджиев не ми е звъннал нито веднъж, а и аз не съм му се обаждала след като ми махна конците. надявам се и да не ми се налага да го търся.
четвърто - ясно е че ти си жертвата, за което ти съчуствам, но на твое място бих ги тормозила малко повечко...
само тва за пристигането минути преди операцията ми е странно 8)

Azumi
24th July 2006, 10:24
Думите му бяха -всичко мина добре имаш едно малко хубаво носле.Моят избор беше да не позволя повече да ми работи по лицето ,защото съм на мнение ,че не може да направи тоава ,което искам.За какво ми беше да се срещам с него ,за да ми кажe ,че не се е справил или да ме излъже или да ме убеди да се оперирам пак,парите ясно ,че няма да ми се върнат,а със съд не ми се занимава.Мерси!Имам една позната ,на която така и оправиха носа пак във Валем,подобен на този който на мен ми направиха ,но не знам дали при него,не ми е близка да я питам и сега пак си ходи с подобен нос,затова реших 100% ще е при друг.Когато операцията приключи се вижда крайния резултат,след това носа започва да оттича.Той не е забелязал аномалиите ли?Не е забелязал ,че е крив?
Дори да е забравил ??? ,защо не ми отговори на майла?Забравих да ви кажа ,че тампоните си ги махах сама.Аз поисках среща.Когато искам среща с хирурга си сега ,с личния лекар ,зъболекаря и гинеколога,дерматолога се обаждам в клиниката където работят .Всички тези лекари са загрижени за състоянието ми и за работата която вършат ,за това съм техен клиент.
Какво значи кой знае на кого съм попаднала?Или клиниката и доктора нямат отношения?Нали на тях се обадих когато поисках да се оперирам ,нали те взеха парите.
Както и да е повече няма да отговарям ,защото започна да прилича на спор .Казах каквото имам да казвам по темта,вече всеки сам да си прави извод кой е прав и кой е крив.

crazed_insanity
25th July 2006, 17:26
момичата вчера си направих ринопластиката при динев и съм много доволна от отношението във валем! ако някои иска да знае повече подробности да прочете какво съм писала в "дневника на една оперирана" :D

vessi_77
25th July 2006, 23:55
ЧЕСТИТО ново носле! Бързо възстановяване и да си го вириш повече! :)

Poly
26th July 2006, 10:52
И аз нещо не разбрах кое име няма да споменаваш :?:

crazed_insanity
26th July 2006, 12:19
ЧЕСТИТО ново носле! Бързо възстановяване и да си го вириш повече! :)
хаха! мерси миличка! :D

danitta
26th July 2006, 14:03
Честито и от мен да си го разхождаш гордо :1237: Относно, кои са добрите пл.хирурзи смятам,че всеки е имал и не успешна операция.Важно 99% да са му успешни.Тогава е добър хирург.

zhenya chavdarova
26th July 2006, 14:48
crazed_insanity Честито и от мен! Бързо възстановяване ти пожелавам!

partalinaa
26th July 2006, 14:52
Честито и бързо въстановяване !

bel
26th July 2006, 15:01
Честито и от мен, crazed_insanity! Бързо възстановяване ти желая!

Crazy_girl
11th August 2006, 01:25
Здравеите! Разбрах че скоро ще има промиана в цените за увеличаване на биуста, бих искала ако ниакои има информациа да ми каже каква ще буде тиа при Динев?! Благодариа

Chujdata
11th August 2006, 09:24
Пиши му писмо и той ще те осведоми най-точно :lol:

Stil
13th August 2006, 14:24
И от мен честито
:lol: :lol: :lol: crazed_insanity :lol:

pinkcloude
23rd August 2006, 10:37
Динев руулз!! Златна ръце и златно сърце. /А и е адски готин, олеее....;))/ Наесен - зимата пак съм при него, този път ще поискам да ми коригира клепачите ако може че имам смъкване и да ми станат очите по отворени :)

seadd
25th August 2006, 13:43
:lol:

Chujdata
25th August 2006, 13:46
http://www.panaceabg.com/dinev/dinev.htm
http://www.vita.bg/klinika.php?k=29

seadd
25th August 2006, 13:49
мерси,колко бърз отговор :)

Lelkinss
25th August 2006, 14:19
Здравейте момичета,
четох много добри отзиви за д-р.Н.Георгиев и д-р.И.Стоянов и съм се ориентирала към някой от тях,но все още обмислям и д-р.Динев.
Това,което ме притеснява е:
1.Не ви ли се вижда малко млад?Все пак опита е от основно значение.
и 2.Цените при него са доста по-ниски,но смятам,че пари от такова нещо не се пестят.
Какво е вашето мнение? :1302:

Lelkinss
25th August 2006, 14:23
Освен това искам да ви питам,знаете ли кой д-р.реже около ареолата и създава ли това проблеми с млечната жлеза по-късно?(ако не кърмиш).И разтягат ли се белезите там? :girl_kiss2: :1242: :girl_dance:

veselana
25th August 2006, 14:31
Здравей Lelkinss,имай предвид че не винаги цената е ориентир :? И аз доскоро мислех,че по-високата цената е гаранция за по-добро качество :? Факторите са много...съвета ми към теб е да не бързаш,а да събираш информация. :wink: Успех

Chujdata
25th August 2006, 14:41
Здравейте момичета,
четох много добри отзиви за д-р.Н.Георгиев и д-р.И.Стоянов и съм се ориентирала към някой от тях,но все още обмислям и д-р.Динев.
Това,което ме притеснява е:
1.Не ви ли се вижда малко млад?Все пак опита е от основно значение.
и 2.Цените при него са доста по-ниски,но смятам,че пари от такова нещо не се пестят.
Какво е вашето мнение? :1302:
Отговарям по ред
1. Не е толкова млад - 65 набор е :lol:
2. Уточни цените по телефона или при среща, мисля че в сайта не са много актуални. Но, както и да е, да той не е от печалбарите. Имплантантите си имат цена и не може да ти вземе по-малко. Просто взема по-малко за труд.
Цената не трябва да е водеща. Ако не си раждала си избери операция с разрез под гърдата или под мишницата, за всеки случай. Срещни се с повече хирурзи, всички изброени тук са добри и имат и доволни и недоволни пациенти. Сама си прецени.

Lelkinss
25th August 2006, 14:45
Съгласна съм,но всичко ми прилича на "ходене в тъмното".Хващаш каквото уцелиш...Да си избереш хирург не е като да си избереш обувки.Трябва да имаш някакви критерии,по които да го преценяваш.
Инъче много ми се иска да не си давам парите,защото операцията при Динев е 2500 EUR,а при другите е 3600 EUR.Разликата е значителна. :shock:

Julet
28th August 2006, 04:21
Azumi
Мерси за инфото :D !!!

БОРЯНА
31st August 2006, 14:10
Някоя от вас да е чувала за пластика на гърди в Габрово? Моля ако знаете нещо да ми кажете!!!

beibi1
1st September 2006, 07:18
Някоя от вас да е чувала за пластика на гърди в Габрово? Моля ако знаете нещо да ми кажете!!!

Съветвам те ако ще се оперираш да е в някой от по-големите градове,защото и тук в Русе има хирург,който прави цици и като взех да разпитвам за него,гинеколога ми каза-Не само,че не трябва да те оперира,а дори не трябва и да ти вижда гърдите :lol: ,смятай колко е добър :?

Enerdji
1st September 2006, 12:21
Никой тук не пише за блефаропластика :(
В понеделник ще я правя при Динев. Отзивите ви за него ме надъхаха доста, цените при него май са най приятни :wink: ...

sladkatony
1st September 2006, 12:26
Какво е блефаропластика :roll:

Chujdata
1st September 2006, 14:12
Никой тук не пише за блефаропластика :(
В понеделник ще я правя при Динев. Отзивите ви за него ме надъхаха доста, цените при него май са най приятни :wink: ...
Защо си правиш такава операция? Ако дупето на аватара ти е твоето, значи си много млада. Пиши повече :lol:

diastemma
1st September 2006, 16:13
Какво е блефаропластика :roll:
Операция на клепачите.

Enerdji
1st September 2006, 16:57
Никой тук не пише за блефаропластика :(
В понеделник ще я правя при Динев. Отзивите ви за него ме надъхаха доста, цените при него май са най приятни :wink: ...
Защо си правиш такава операция? Ако дупето на аватара ти е твоето, значи си много млада. Пиши повече :lol:
Хахах... не е моето дупе...
Моето изглежда доста добре за годините ми. На много съм обаче :( Май тук няма по старичка от мен :P
Горня клепач ми е за ремонт :wink: , но не е от възрастта, а просто очите ми са кръглички и винаги си ми е бил свлечен отстрани :( Ще използвам случая да правя и долния, леки торбички...
Отдавна съм го решила, не се колебая изобщо. Притеснява ме единствено факта, че преди 5 години си правих нослето и няма никаква разлика преди и след :cry: Но тогава реших и отидох при единствения пластичен хирург, който познавах... Ако не ме болеше носа 2 години след това, щях да мисля, че само ми е сложил упойка без да ме оперира :( За това сега попроучих повечко, но за съжаление блефаропластиката не е толкова масова операция като бюста примерно... И открих само една пациентка на Динев, добре беше :)

Julet
1st September 2006, 17:38
Bendji, при кой си си правила ринопластиката ?
Че да не взема точно при него да ида ?
И както искам доста да се поодреже , ще съм бясна ако няма разлика :twisted: :twisted: :twisted:

Enerdji
1st September 2006, 18:20
Едва ли ще попаднеш на него. Не е мн. известен.
Прави перфектни гърди, никакви забележки! Но нослетата са сложни и трябва специалист, който ги прави често. А на него май му бях първата:(

Enerdji
1st September 2006, 18:29
Хубавото от цялата работа е, че нямам никакви проблеми сега. Слушам такива оплаквания от ринопластика, че ми насръхват косите :( Слава богу при мен всичко си беше ок, освен това имах опция ако искам повторна операция до 6 месеца след първата ще е безплатна. Но толкова много ме болеше, че изобщо не си го и помислих...
Дано имаш късмет :1206:

Julet
1st September 2006, 19:28
Да, права си нямах намерения да ходя при него не го бях чувала :roll: .
Писах ти на лични .
Марси :wink: !!!

Siena
2nd March 2007, 02:36
Здравейте,
при Др Динев се оперира моя много близка приятелка, ринопластика, остана крайно недоволна, изключително недовършена работа, спести много неща при консултацията .. не бих го препоръчала, има и по добри във варна

i_shikawa
2nd March 2007, 12:40
Момичета здравейте,не че защитавам Динев,но все пак всеки лекар е специалист в някаква област,един прави най-добре гърди,друг нослета и т.н. Аз също съм чувала много добри отзиви за Динев,но явно нослета не може да прави.. Аз знам,че при него много момичета устните си правят.

DeSIKOS
2nd March 2007, 14:20
Шикава и аз съм напълно съгласна с теб всеки хирург си тежи на мястото и според мен от една недоволна или една доволна пациентка не можеш да правиш заключения,
А ти Сиена от колко време си оперирана и как така нахълтваш и започваш да даваш оценка, този хирург е добър, този не е! Знаеш ли че се срещат момичета, които въодушевени хвалят хирурзи, веднага след като са станали от операционата маса и после плачат от тях!
Така че преди да даваш оценки, моля те да се представиш, преди колко време си оперирана, от кого и тогава да препоръчваш хирург.

Yansi
2nd March 2007, 14:30
Знаеш ли че се срещат момичета, които въодушевени хвалят хирурзи, веднага след като са станали от операционата маса и после плачат от тях!
Така че преди да даваш оценки, моля те да се представиш, преди колко време си оперирана, от кого и тогава да препоръчваш хирург. :2003:

До гуша ми е дошло от такива изказвания като на Siena :? както и от това да повтарям и потретвам ,че първо трябва да се изчака поне година преди да почнем да хвалим в захлас!
Що не четете форума бе хора :2014:

Galiusha
2nd March 2007, 18:53
Напоследък все попадам на коментари от типа: "една моя приятелка се оперира при хирурга Х и мнооого недоволна..." :shock: и също: "имам 102345455 познати дето се оперираха при хирурга У и мноооого доволни всичките...", едва ли не от жаби станаха принцеси. По мое мнение изказвания от тови вид звучат просто абсурдни и целящи да маниполират чуждото мнение.
Лично аз съм много доволна от Динев. Преди 4 години си счупих челно носа и като резултат се получи грозна, крива и стърчаща във всички посоки гърбица. Преди 5 месеца се оперирах при Динев. Махна ми гърбицата и ми направи чудесно връхче. От грозната гърбища останаха само 2 малки ръбчета, най-вероятно са се калцирали след чупенето. Днес Динев ми ги изпили с местна упойка и по моя молба повдигна още малко връхчето :lol: , никак не боли, само е неприятно.
Сега съм с лепенки, като ги сваля след няколко дена ще пиша пак.

joy
2nd March 2007, 19:42
Galiusha, а поставянето на самата местна упойка боли ли? Защото Неличка беше писала, че самото поставяне на упойката било много болезнено. Макар, че тя преди няколко години се е оперира и от тогава са се променили сигурно малко нещата.
Бързо възстановяване ти желая и да покажеш снимки след втората манипулация :lol:

А колкото до Динев, аз само 3 негови нослеца съм виждала, на момичета от форума. Верно, че само на снимки но определено много ми харесаха и 3те. Едното беше на Galiusha :wink:

Galiusha
2nd March 2007, 19:55
Благодаря ти, joy! :girl_in_love:
Не боли упойката. Боцнаха ме на няколко места с много тънка игла - по връхчето, отстрани, до ръбчетата...после спрях да усещам къде още. Не са ми вкарвали иглата на дълбоко в носа...май..или аз поне не съм разбрала. После усещах само пипане и дърпане и чух на няколко пъти "хръц - хръц" :o

isa2005
3rd March 2007, 21:58
Здравейте,обмислям операция на бюста.Дали някой има информация за актуалните цени в момента при Динев.Ще ви бъда безкрайно благодарна.

Flame73
4th March 2007, 01:10
.......

isa2005
4th March 2007, 16:34
Благодаря ти flame73.Предстои ми консултация и исках да съм осведомена предварително.

mel
4th March 2007, 23:00
здравейте момичета! аз съм доста нова, но чета форома от около 6 месеца, като повечето от вас тук и аз имам огромно желание /мечта/ за уголемяване на бюста! Така, че вие много ми помогнахте да се престраша -БЛАГОДАРЯ!!!! :D В петък пратих няколко е-майла с запитвания до четирима хирурга във вторник съм на консултация :lol:

На въпроса на isa 2005
д-р Динев ми отговори, че цените при него в клиника "Вита" са 2000 -2500 Е

Стискаите ми палци, че малко ме е страх

isa2005
4th March 2007, 23:43
браво,Мел,ще разказваш след това.Благодаря ти за информацията.Пиши след консултациите.

mel
5th March 2007, 11:22
вече, незнам какво да правя :cry:
isa 2005 и ти ли мислиш при него да се оперираш?

isa2005
5th March 2007, 12:17
Мислех Мел,но току що разбрах за него нещо.Това някак ме разочарова.Ще опитам при Георгиев-Ники

bimbi
5th March 2007, 12:18
Мислех Мел,но току що разбрах за него нещо.Това някак ме разочарова.какво разбра ако не е тайна?

isa2005
5th March 2007, 12:39
за случая flame 73.Мисля,че всички в този форум знаят.Не казвам нищо,понякога има и гафове.Не го пожелавам на никого.

mel
5th March 2007, 12:48
да isa2005 и аз тази сутрин го разбрах и това много ме обърка, защото тук четох само добри отзиви за него :cry:
ясно ми е , че едни са доволни други не, но защо не се пише открито във форума???

milena127
5th March 2007, 13:46
Наистина къде изчезнаха всички с проблеми?!

Момичета, сигурно преживявате много лош период и не ви се пише, но ако можете помогнете с откровеното си мнение на тези, които се колебаят.
Например знае ли някой какво стана с обърнатия имплантант на Бел?
Дочувам някакви слухове, че има и усложнения при Атина, която също е с операция при Динев, но не знам вярно ли е и какви са?
Благодарности на Флейм, която намери смелост да разкаже за усложненията си във форума, аз лично за себе си оставам с впечатление, че Динев не се справя с подмускулно поставяне, и ако държите на такова по-добре се насочете към друг хирург.

Хайде, говорете открито!

Flame73
5th March 2007, 18:26
........

emisof
5th March 2007, 18:32
Леле, Флеймче....нямам думи. Това за жлезата на реоперираната гърда ли е? А ако са толкова различни, дали този..няма да го нарека доктор, при реоперацията не ти е сложил импланта НАД мускула. Щото и тоя риплинг...Пита ли мамолога къде е импланта?

milena127
5th March 2007, 18:34
....понякога има и гафове.Не го пожелавам на никого.
Няма да крия и от вас, че преди месец на преглед при мамолог ме шокираха с новината, че съм с липсваща(отстранена)жлеза на дясната гърда!Агонията, сълзите, комплексите които ми потъпкаха самочувствието са факт.Подкрепата на мъжът до мен ме прави силна (каквато ме виждаш )самоувереността, че дори и като сваля сутиена натъпкан с подплънките съм си същата, без значение дали напипва риплинг(обърни внимание-подмускулно&риплинг)....или, че е по-малка от другата.
Ужас!!! Как така ти лиспва жлезата??? Как е установено това? Аз също ходих на мамолог, извинявай за незнанието ми- това забелязва ли се видимо от него? Възможно ли е да има и други такива случаи, без да сме разбрали??

Аз и друг път съм казвала, че е абсолютно непростимо от страна на Динев да приеме да направи операция, за която очевидно не е бил подготвен, ти си първата, на която чувам да е сложил подмускулно.

Иначе благодаря, че продължаваш да споделяш с нас!

Flame73
5th March 2007, 18:42
.......

apoklistika
5th March 2007, 18:47
:2009: :2009: Чета и не вярвам на очите си....

Galiusha
5th March 2007, 18:53
:shock: :shock: и аз...

chervenokoska_2
5th March 2007, 19:11
Flame, просто нямам думи. Аз затова се въздържам да препоръчвам. Човек може само да каже как се чувства и как са минали нещата при него. Останалото е въпрос на лична преценка. Но да си призная не мога да повярвам, че в наши дни може да има толкова нагло отношение и то при доказана вреда. Според мен тези хора вече не им пука за нищо, станаха едни печалбари и не бива чак толкова много да се прехласваме по любезното им държание.
И ме извинете за вметката къде на шега, къде истина, но най-вероятно нито една от нас не е отишла на консултациите с някой с челце 1 пръст и убийствено тъп поглед (разбирате ме коя прослойка визирам) да стряска доктора с мисли за тежки телесни наранявания в случай на неуспех. А сме разчитали само на професионализма и морала им...

laska
5th March 2007, 19:21
Не мога да си го обясня защо ще маха жлезата. :2022: Дали по този начин се е опитвал да изравни гърдите?Чудна работа.Флейм, не се притеснявай всичко ще се оправи-те хората съвсем без гърди им правят пък какво останало за теб :D Скоро и ти с гордост ще показваш форми

mel
5th March 2007, 21:24
това което ти се е случило е ужасно :cry: пожелавам ти на третата операция вече всичко да е о.к

по-случая, утре ще ходя на консултация при д-р. Н.Георгиев и д-р.Е.Георгиев :D

Flame73
6th March 2007, 09:34
.......

mel
6th March 2007, 10:08
Мерси Flame задължително ще разкажа :D едната ми е в 11:30ч. другата 17ч. :D
Добро да е и на теб! :lol:

chervenokoska_2
6th March 2007, 10:11
Така е, убедиш се че всичко се наказва в тоя живот рано или късно. Стискам ти много палци да се оправи всичко и искрено завиждам на духа ти! За мен ти си пример на истински смела жена! :girl_kiss2:

Flame73
6th March 2007, 10:24
........

junglegirl
6th March 2007, 10:28
Флеймче,защо не пробваш да го съдиш?Ако вземеш становище от мамолога можеш да обсъдиш проблема с адвокат да видим дали ще имаш основание за дело.За съжаление поред мен нямаш,защото преди операцията си разписала декларация,че си съгласна с всички наложили се по време на операцията допълнителни манипулации и със сигурност има вратичка да се измъкнат при всички случаи.
П.П.Всъщност един лекар беше казал,че в подобни случаи се събира комисия от Bulapras и естествено винаги решава в полза на лекаря!Гадна работа... :?

apoklistika
6th March 2007, 10:33
А това, че единия имплант е над мускула, допълнителна манипулация ли е и то или не?...и по всяка вероятност друга кубатура...

junglegirl
6th March 2007, 10:38
Не знам,това е смяна на метода,но сигурно може юридически да се оправдае...т.е. със сигурност :?

Flame73
6th March 2007, 10:57
......

emisof
6th March 2007, 11:09
Флейм, коя гърда сега е по-голяма?
И в кръга на шегата - ти си единствената, която може да сравни в реално време под и надмускулното. :wink: Всичко ще се оправи, мила! Казвам ти го аз, която съм имала почти всички възможни усложнения от поставянето на импланти - и КК, и риплинг, и супер хипертрофия на белезите, и асиметрия. Ама не се връщам в безцицието по никакъв начин :lol: :lol:

junglegirl
6th March 2007, 11:11
...Ама не се връщам в безцицието по никакъв начин :lol: :lol:
Хахаха..... :girl_kiss2:

Flame73
6th March 2007, 12:34
.......

emisof
6th March 2007, 14:17
Ами защото би трябвало, ако единия имплант е над мускула и е същите кубици като другия, тази гърда да е по-голяма :roll:
Уфф, на тоя ми иде да му изтръгна топките. БАВНО!

i_shikawa
6th March 2007, 17:13
Flame,искрено ти съчувствам и съжалявам за случилото се! :x :evil: Дано всичко да се оправи!! :roll: :roll:

lethe
6th March 2007, 21:45
а възможно ли е жлезата да не се е видяла на мамографа? нали при надмускулно има към 40% обструкция? дано да са те излъгали. не ми се иска да вярвам, че лекар е способен на такова нещо :cry:

аз съм се насочила към динев именно заради цената, но тъй като почти нямам собствени цици сигурно ще се наложи да е подмускулно и взех сериозно да се замислям за него. гадна работа :x

isa2005
6th March 2007, 22:00
и аз се бях насочила към него заради цената,но след случая флейм,реших да се консултирам с Георгиев.Току що видях Мел да казва обаче,че при него имало свободни дати за операции чак след месец.

Flame73
6th March 2007, 22:06
Склонна съм да вярвам 100% на мамолога!
Не е възможно да е установена на лява гърда -жлеза(5месеца следоперативно),и липсваща такава на дясна(реоперирана-3месец)!
Ти май не си и обърнала внимание,че реоперираната е с надмускулно поставяне?!
Ще се принудя накрая да изтипосам една снимка, че да съм по-обективна.:lol:
Цената не бива да те подвежда мила.Но какъвто и да е избора ти-БОГ и Късмета да са с теб!!!


@Еми, аз тъй си го обяснявам....Импланта който е под мускула си е най-вероятно с 330сс,дясната също преди реоп ...И след прегледа при мамолог все повече си задавам въпроса-да не ми е сложил друг имплант с различна кубатура след като ми е отстранил жлезата, с идеята да ми се уеднаквят?Или съм си с комплекта-2х 330,но след отстраняването на жлезата се губи пълнотата?
Но пък реоперираната пак си е с формата на по-малка от другата.Вече не знам какво да мисля.Истината е знае само той...и ще блесне по време на предстоящата ми операция. :cry: :?

isa2005
6th March 2007, 22:13
Привет Флейм,кой ще те оперира сега?

Flame73
6th March 2007, 22:21
........

lethe
6th March 2007, 23:41
ами да де, при надмускулно мн по-трудно се вижда самата жлеза и май трябва друга техника на преглед при този случай. мамологът знаеше ли, че реоперираната е надмускулно?

за големината: може да просто в дясната да е сложил по-малък имплант с идеята да компенсира разликата между под и надмускулно (нали при подмускулно се губи част от обема), но да не е избрал подходящата големина. съжалявам, че питам ако вече си отговорила, но той обоснова ли решението си за надмускулно?

п.п.наистина ми се струва невъзможно да ти е махнал жлезата, та това си е ампутация! не виждам причина да се прибягва дотам. по-скоро не се е видяла на мамографа. дано останеш приятно изненадана и се окаже, че си е там след третата операция :wink:

Stil
7th March 2007, 09:59
Господииии....! :2005: Флейм ,мила,много съжалявам за това ,което преживяваш.Чак сега прочетох и съм възмутена :( Надявам се да се оправят нещата при теб възможно най-бързо. :girl_kiss2:

milena127
7th March 2007, 11:38
ами да де, при надмускулно мн по-трудно се вижда самата жлеза и май трябва друга техника на преглед при този случай. мамологът знаеше ли, че реоперираната е надмускулно?

за големината: може да просто в дясната да е сложил по-малък имплант с идеята да компенсира разликата между под и надмускулно (нали при подмускулно се губи част от обема), но да не е избрал подходящата големина. съжалявам, че питам ако вече си отговорила, но той обоснова ли решението си за надмускулно?

п.п.наистина ми се струва невъзможно да ти е махнал жлезата, та това си е ампутация! не виждам причина да се прибягва дотам. по-скоро не се е видяла на мамографа. дано останеш приятно изненадана и се окаже, че си е там след третата операция :wink:
Абе аз нещо съвсем се обърках :2040:
Верно, че вече цяла година мина от операцията ми и съм позабравила разни неща ама доколкото помня Надмускулното е ПОД жлезата, а ПОДмускулнуто е и под мускула и под жлезата. Т.е жлезата е винаги най-отгоре и би следвало да се види, не е ли така?!
Та какво точно се вижда при мамолога? Някой ако е наясно кое е трудно да се види, при кое точно поставяне и защо моля нека обясни, че съвсем се обърках, а новите кандидатки ще ги шашнем още повече. :1202:

lethe
7th March 2007, 15:34
Поставяне на имплантите над мускула (под жлезата):

Недостатъци:

* значителни трудности при подлагането на мамография (около 40% обструкция);
* ръбовете на импланта са ясно забележими;
* осезаемо нагъване на кожата над импланта, особено при текстурните (грапави) импланти;
* по-висок риск от капсулна контрактура; често се наблюдава „смъкване” на импланта;
* корекцията на птозиса, възникнал сред време, е значително по-трудна.


Поставяне на имплантите изцяло под мускула:
Предимства:

* лесно поставяне; естествена форма на гърдата; незабележими ръбове на импланта;
* няма риск от нагъване на повърхността на гърдата (освен при текстурните импланти при много-слаби жени);
* по-малък риск от капсулна контрактура, тъй като гръдният хълм е напълно отделен от импланта и по време на неговото поставяне импланта не бива инфектиран;
* мамографията се повлиява в незначителна степен; добра вътрешна поддръжка; без белези на самата гърда.

това е от страницата на николай георгиев, но същата информация май я има навсякъде.

milena127
7th March 2007, 15:43
Значи доколкото аз разбирам от написаното:

При НАДмускулно става по-трудна мамографията, а при подмускулната е много по-ясна.
Следователно при Флейм на ПОДмускулно поставената гърда (здравата) е ясно отличима жлезата, а на НАДмускулната (сгрешената) е трудно да се различи.

Т.е възможно е при прегледа мамоложката да е объркала и при НАДмускулната(сгрешената) да не е видяла жлезата.

Значи всъщност това, което мен ме обърка, а именно Не е възможно да е установена на лява гърда -жлеза(5месеца следоперативно),и липсваща такава на дясна(реоперирана-3месец)!
Ти май не си и обърнала внимание,че реоперираната е с надмускулно поставяне?!

е всъщност объркване на Флейм. Точно при сгрешената гърда, където се съмнява, че е поставена НАДмускула, вместо ПОД, е възможно да не се забележи жлезата, а не обратното.

Флейм, на твое място аз ще се консултирам с още един мамолог за всеки случай. Много ми се иска да вярвам, че ще се окаже, че не ти е махната жлезата :2003:

Flame73
7th March 2007, 18:03
@Лети, поласкана от вниманието( и провелото ти разследване)в случая с мен....Може би си имаш мотив да вземеш така присърце проблемът ми.А сега по същество....
ами да де, при надмускулно мн по-трудно се вижда самата жлеза и май трябва друга техника на преглед при този случай.
На преглед при мамолог, не е проблем да се установи наличие на жлеза независимо от метода.
Всяка една от нас е запозната с недостатъците при методите за поставяне на имплантите(информацията която си снела от сайта на Ники Георгиев).
Вероятно си обърнала и внимание на снимките:
при метод-подмускулно (http://share.pacomlan.com/images/MEG81721.gif), частично (http://share.pacomlan.com/images/V0d81820.gif) и въпросния друг метод (http://share.pacomlan.com/images/J7n81878.gif)
..при които изразено се вижда, че жлезата покрива имплантанта!
Съвсем не съм объркана от състоянието си, и съм убедена, че са допуснати недопустими груби грешки при двете ми операции!!!


мамологът знаеше ли, че реоперираната е надмускулно?

Естествено, че знае... :lol:

Разсъжденията ти, че по време на операцията си е позволил смяна на имплант и промяна при метода на поставяне .... с какво го оправдат?На прегледа преди реоперацията ми спести ясни и категорични отговори какво ще предприема.След реоп-та също!!!:twisted: И не проумявам как ще съм с два различни метода,не е съобразено с асиметрията на гърдите ми още на 1та консултация, защо като е решил да смена имплант с различна кубатура-нямам документ, и също ми е спестил това???И още много други въпроси висят без отговор, на които той би трябвало да отговори...А прагът на кабинета му не бих пристъпила НИКОГА повече!Можеше да ми ги спести при последвалите прегледи, консултации и в деня на изписването ми за което вече отбелязах, че се изниза....остави ме е невидение.На преглед след рео-та, след три седмици все още нямах риплинг.На въпроса ми-защо гърдата е по-разлята и значително по-малка като форма, той ме "успокои", че след време като минат отоците ще е като другата!ТАРАТАНЦИ!!!:lol:

@Стилче, благодаря!
Вярвам, че ще се оправят...разбира се с поредна операция.Но не бързам, а и не се отделят лесно 6 бона, суми незначителни за тях.
С теб какво става?Знам, че и ти си недоволна от работата на Динев, и се питам защо не споделяш с нас? :?

@Милена, да ще отида и на друг преглед при мамолог...Мисля да е в Пловдив!Но от мамографията се притеснявам.... :?

Flame73
7th March 2007, 18:14
.......

bel
8th March 2007, 01:16
Леле, Флеймче, не мога да повярвам направо! За убиване е тоя! Не бих го нарекла лекар, просто нямам думи да изразя възмущението си!!!
Какво да споделям аз - просто не отидох на реоперацията, която той искаше да ми направи с местна упойка, и засега положението е добро. Разбира се, ходя постоянно със сутиен и спя с такъв, предимно на гръбо - страх ме е да се завъртя настрани, за да не се получи същото... Това, което и мен ме обиди и до голяма степен разруши доверието ми в Динев е, че се опита да обвини мен ("неправилно носене на сутиена" или пък "голям ти е сутиена" :? - все едно той не го проверява след операцията и не каза, че всичко е наред?!!!), а не си призна доблестно, че просто е направил джоба по-голям от необходимото.
Все още усещам леко наболяване на проблемната гърда, но е поносимо и само на моменти. Каня се да отида на консултация при друг лекар, може би при Заякова?!...
Поздрави на всички! Чета доста тук, но не ми се пише... :(

milena127
8th March 2007, 01:39
Бел привет :girl_in_love:

Разбирам, че не ти се пише и благодаря, че се включи!
Ние те мислим тук, когато и ако можеш пиши!

ПП. Все пак ако искаш да споделиш- доколкото ти си чувала или чела за проблема- възможно ли е да се фиксира без друга намеса или просто отлагаш реоперацията засега?

Flame73
8th March 2007, 11:22
.........

elinor
9th March 2007, 11:59
абе хора я кажете сега ,защото съм решила да ходя при Динев на консултация,тея импланти PIP хубави ли са защото много се колебая.по принцип знам 4е McGhan са наи-добри .моля ви ако някои се е оперирал при Динев да каже впечатления .на мен ми иска между 2200-2400Е за операцията .Под жлезта имам в предвид.ама то тои маи само там ги слага.

milena127
9th March 2007, 13:19
Аз нямам никакви оплаквания от имплантантите засега.(да чукам на дърво). Доволна съм, защото се получи леко увисналата форма, която аз исках.
Все пак зависи какъв ефект искаш да постигнеш ти. Аз не исках ефекта на кръглите неестествени гърди и затова избрах тези.
Да уточня все пак, че говоря за асиметричните на ПИП, за другите нямам впечатления, иначе знам, че имат и кръгли.

diastemma
9th March 2007, 14:45
ПИП са точно толкова хубави, колкото и останалите лицензирани импланти, които се внасят в България.

Flame73
9th March 2007, 15:38
.......

milena127
9th March 2007, 15:42
Като ти ги поставя кадърен хируг, обаче!!! :wink: :lol:

Така е :lol:
Лошото е, че кой е кадърен и кой не е трудна преценка. За едни е един, за други - друг.

Flame73
9th March 2007, 15:44
.......

milena127
9th March 2007, 16:35
Не знаех, че твоите са асиметрични... :roll:
Ето ги моите - тук (http://www.implantspip.com/prod-im-ghc-a.html)
Вече съм го поствала някъде.

Flame73
9th March 2007, 16:42
Да, бях ги гледала преди....може би от твоя пост!
Очаквах да видя твоите, миличка. :oops:

milena127
9th March 2007, 16:46
Хехе ето ги моите тук (http://snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=2339803)

парола 5555 :)
И тях съм ги поствала вече :wink:

Flame73
9th March 2007, 16:49
Хехе ето ги моите тук (http://snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=2339803)

парола 5555 :)
И тях съм ги поствала вече :wink:
Благодаря! Страхотеееен бюст! :girl_kiss2:

invisible
9th March 2007, 16:52
Благодаря! Страхотеееен бюст! :girl_kiss2:
....на страшно тяло :2007: :2003:

mel
9th March 2007, 16:53
и на мен ми хареса, хубав бюст :lol:

Flame73
14th March 2007, 22:19
.........

milena127
16th March 2007, 10:36
Единствения бюст, шедьовър на този ***** който ми харесва е на Миленчето, Мел! :D
Сподели ти, ходи ли на констулация при него?И какво е мнението ти, ако си... :lol: :lol: :lol:
ЕЕЕ чак пък шедьовър :wink: Ма много си го харесвам наистина, особено след като мина година и всичко улегна:) Исках да се снимам с един полупрозрачен сутиен, дето няма никакви банели и изглеждам направо фантастично, бюста ми е такъв, какъвто винаги съм искала да изглежда, ама мноооого прозира, а приятеля ми е без това вече гледа изпод вежди с тоя аватар дето бях пуснала :twisted:

Flame73
16th March 2007, 10:45
.......

emisof
16th March 2007, 11:22
Де да можеше - Бел, Атина, МиниДиди,аз ..... да сме така възторжени като теб! :girl_cry:


Какво е станало с МиниДиди? За Бел знам.. :shock:

DeSIKOS
16th March 2007, 11:33
Ами с Атина, какво е станало, доколкото си спомням оплакваше се от риплинг, а Минидиди, беше недоволна от голямата си кубатура

minididi
16th March 2007, 15:16
Не само от кубатурата-някъде писах.Преди операцията поисках намаляване на раздоянието м/у гърдите,което беше направено,но само от едната страна и сега едната спрямо другата изглежда крива.

DeSIKOS
16th March 2007, 18:28
Аа, това не съм го чела, но звучи ужасно! Съжалявам Диди, а на теб под или над мускула ти ги сложи и дали наистина е фрапираща тази разлика, защото и аз моите в началото все ги виждах или криви или едната по-голяма от другата ... и разни други такива следоперативни страхове избиха на повърхността!

minididi
20th March 2007, 08:19
Моите са над мускула

elinor
20th March 2007, 15:30
ако някои е с 350сс моля ви даите една снимка.ще се оперирам при Динев края на април.през ореолата

emisof
20th March 2007, 15:33
Аз на едната съм с 350сс :wink: Над мускула

Flame73
20th March 2007, 15:45
.......

sladkatony
20th March 2007, 16:49
ако някои е с 350сс моля ви даите една снимка.ще се оперирам при Динев края на април.през ореолата
На аватара ми са 350сс надмускулно, само че не при Динев :wink:

DeSIKOS
21st March 2007, 11:59
На аватара ми са 350 надмускула

Flame73
21st March 2007, 12:57
.......

elinor
23rd March 2007, 14:06
милички много ви благодаря. аз ще си слагам 350 при динев.харесва ми ваште как стоят много .днес отивам на изследвания.аз съм 176 висока 58кг.той ми каза че може да ми сложи и 390 ама аз не искам толкова много .благодаря ви много .ще пиша кога е операцията.моля ви ако имате снимки пратете ми на мейл.цунки

milena127
23rd March 2007, 14:09
Пожелавам ти успехшна операция и безпроблемно възстановяване!
И чакаме доклада после :wink:

elinor
23rd March 2007, 14:18
естественно.аз чесно да ви кажа не ме е страх толкова от операцията колкото от игли и изследвания.а вашите през ореолата ли са?защото ми препоръча динев през там защото не се вижда после

milena127
23rd March 2007, 14:29
Моите са през аеролата, да. Наистина белега е съвсем минимален (въпреки, че не съм виждала наживо белег под гърдата, може би и той е минимален, нямам съвсем възможност да сравня).

Този метод е предпочитан от Динев - надмускулно през аеролата.

Flame73
23rd March 2007, 14:30
.......

milena127
23rd March 2007, 14:31
Флеймче, какво стана със твоята жлеза, какво каза втория мамолог?

ПП. Не е до свободно време, прегледа при мамолог е задължителен, аз не мисля, че някой лекар прави операция без такъв преглед (или греша?).

bimbi
23rd March 2007, 14:33
аз не мисля, че някой лекар прави операция без такъв преглед (или греша?).грешиш

Flame73
23rd March 2007, 14:33
......

milena127
23rd March 2007, 14:34
Сега да обърнем подобаващо внимание на Елинор! :wink:

Каква моя жлеза, като няма такава? :lol:
Да де, за липсващата твоя жлеза питам. Значи и втория мамолог е потвърил?

elinor
23rd March 2007, 14:36
хора аз имам фиброаденом в едната и говорих с динев.той каза че ще го махне заедно с слагането на силикона

milena127
23rd March 2007, 14:37
Не съм много наясно какво е фиброаденом.
Някакво образувание ли?

Flame73
23rd March 2007, 14:38
.......

elinor
23rd March 2007, 14:39
да.образува се във възраста м/у 20-24год. на млечната жлеза.ходих на лекар мамолог.гледа ме на ехограф защото сам на 21 и не може на мамолог и ми каза че не е задължително да се махне но е препоръчително защото може след време да се преобрази в нещо друго.

milena127
23rd March 2007, 14:40
Мдаа, гледахме резултата от прегледа, нали все пак по негово настояване го направих.
Даже коментирахме помня, щото всичко ми беше наред, само ми казаха, че плътността ми била малко по-висока.
Кои са тези лекари, които правят без такъв преглед, аз съм изумена, мислех си че това е задължително? :shock:

ПП. Елинор, значи ти ще си 2 в 1 :wink:
Хем нови цици, хем ще махне образуванието:)
На мен ми махна бемка, имах една точно до зърното и ми препоръча да я махнем за всеки случай.

Flame73
23rd March 2007, 14:41
......

elinor
23rd March 2007, 14:42
що бе хора.кво е станало.плашите ме вече

bimbi
23rd March 2007, 14:43
Кои са тези лекари, които правят без такъв преглед, аз съм изумена, мислех си че това е задължително? :shock:Бояджиев например, може да има и други

Flame73
23rd March 2007, 14:45
.......

Flame73
23rd March 2007, 14:46
.......

milena127
23rd March 2007, 14:46
Какво значи миропомазани не ми е ясно.
Аз определено не се чувствам такава, най-обикновен пациент доверил се на лекар, който за щастие оправда доверието ми (поне засега, да чукам на дърво).

Може би греша за прегледа тогава, след като уважавани лекари не изискват такъв може и да не е толкова важно.

Flame73
23rd March 2007, 14:48
що бе хора.кво е станало.плашите ме вече

Не се плаши...аз съм уникален случай в практиката му!Надявам се и последен :!: :!: :!:

elinor
23rd March 2007, 14:49
какво е станало с теб че нещо не съм в час

Flame73
23rd March 2007, 14:54
........

elinor
23rd March 2007, 14:56
милички аз ставам че едни приятелки ме чакат в кафето и после може да ходя на изследвания.моля ви ако имате пратете снимки да видя които е през ореолата дали си личи .

Chujdata
23rd March 2007, 16:34
Аз съм от миропомазаните, щото се доверих на професионализма и не давах акъл какво, къде и какрне проявявах капризи и имах мило отношение. И в моята професия ужасно се дразня от клиенти, дето се мъчат да се изкарат по-големи специалисти от мен. Като си дошъл при мен се довери и ме послушай, като не щеш, има и други. Който ми се е доверил, никога няма да го изоставя и да не си нося отговорността докрай.
Разводних темата, но много глупости вече се пишат и неам нерви :lol:

Мария Василева
23rd March 2007, 23:12
:|

Flame73
24th March 2007, 01:55
..........

zhenya chavdarova
24th March 2007, 10:52
Chujdata, определено те подкрепям и аз не мога да търпя вече, изписаното за Динев.Нека да не объркваме хората , които са избрали своя хирург.
П.п. Аз съм от доволните пациенти на Динев!


И все пак Ви моля да спрете да се карате вече!

Chujdata
24th March 2007, 12:21
Гърдите ми развяват гордо табелата "Д-р Динев" :lol: Няма нужда аз да правя каквото и да е. И да, уви, Чуждата съм , не само за него :lol: Никога не можеш да разбереш някого, ако не искаш :lol:

леля мичИ
24th March 2007, 12:30
Чуждата, аз те разбирам и те подкрепям... :2003:

Мария Василева
24th March 2007, 14:57
:|

Chujdata
24th March 2007, 21:14
Флейм,
както на теб ти харесва, така да бъде :lol:
П.С. Влюбена съм в доста мъже, и това ли е лошо?
И никога , по никакъв начин не съм се смяла, няма човек в този форум, който да не съчувства на пострадалите, вкл. и аз. Вярно, че имам чувство за хумор и то ми служи прекрасно за да излизам от трудните ситуации в живота си. Но както казваш, съм достатъчно умна за да преценявам, кога и къде мога да го прилагам.
Която и да си, пожелавам ти искренно щастлив финал на одисеята, за да можеш да махнеш черните очила :girl_kiss2:

Мария Василева
25th March 2007, 17:22
-:)) е, няма лошо да е влюбена жената -ето една песничка, за всички влюбени жени :oops: http://www.vbox7.com/play:ca476d75

Enerdji
26th March 2007, 09:17
Гърдите ми развяват гордо табелата "Д-р Динев" :lol: :
Очите ми гордо развяват табелата "Д-р Динев" :wink: :lol:
Регистрирах се в този форум, защото търсех инфо за пластичните хирурзи както и повечето от всички вас. И четейки всичко наред бях убедена че Чуждата е или мед сестрата на Динев, или първата му братовчедка, или секретарката му :lol: Само че освен нейните постове за него са писали още мнооого жени. Отидох при него заради цената, която за мен беше достъпна, повечето от останалите хирурзи не мога да си ги позволя:( Не съжалявам нито за миг, защото операцията ми е успешна, бих насочила всяка жена, която иска мнението ми точно към него защото резултата е очеваден!
А, и още нещо, чудя се какво му харесвате като мъж, хич даже не съм влюбена в него, не ме кефи. :P

elinor
26th March 2007, 12:54
ДАНО ВСИЧКО ПРИ МЕН МИНЕ КАКТО ТРЯБВА ЗАЩОТО УМИРАМ ОТ ПРИТЕСНЕНИЕ ПРИ НАПИСАНОТО ОТ ВАС.НАПРАВИ МИ ВЗЕХТЕ АКЪЛА.УЖАС.ХВАЛЕН ДОКТОР Е И ДАНО ПРИ МЕН НЕЩО НЕ СЕ ОБАРКА.

barbaron4e
26th March 2007, 13:08
хора аз имам фиброаденом в едната и говорих с динев.той каза че ще го махне заедно с слагането на силикона
Не искам никой да нападам, но мн ого повърхностно ми се струва това? Откъде знаят, че е фиброаденом без да изследвали материал? И не ти ли се срува странно пластичен хирург да го маха? Не е ли по-добре операцията да се извърши от мамолог? И ако си преедразположена към такива образования не е ли по-добре да не рискуваш със силикон?

elinor
26th March 2007, 13:14
знае се 4е е фиброаденом.то 3 лекари ми го казаха.дори питах мамолога дали може да се махне когато ми слагат импланти и тои каза 4е може за да не ми правят 2 разреза.а и за фиброаденом съм виждала белега после.много е голям и грозен.така че предпочетох да ми го махнат тогава.говорих с динев ,той го пипа и каза че няма никакъв проблем.абе доверявам му се.а и няма съмнение че е фиброаденом.

barbaron4e
26th March 2007, 13:20
Е щом мамолозите са казали така, значи няма проблем. Може би е рутинна операция. :roll:

elinor
26th March 2007, 13:25
мамолога дори ми каза че операцията се прави за 30мин и е елементаерна.благодаря ви че сте загрижени за мен :)

barbaron4e
26th March 2007, 13:44
Е как няма да сме загрижени. Нали затова сме тук взаимно да се подкрепяме и да внимаваме да не се получават неприятни инциденти. Все пак важното е да сме здрави освен красиви. Успех, Ели :girl_in_love:

milena127
26th March 2007, 14:07
Elinor, няма от какво да се притесняваш. Ще стискаме палци всичко да мине чудесно и да се радваш на прекрасен бюст, като нас
:girl_kiss2: :2020:

emisof
26th March 2007, 14:33
Честа практика е ако има нещо подобно, да се отстрани с мамопластиката. Така че, спокойно! От всеки хирург има недоволни. Но те винаги са по-малко от доволните. И слава богу!
Аз смятам, че изборът на хирург си е лично ТВОЙ, а място за съмнения даже и в рая има :wink: Успех ти желая!
Барбаронче, силиконови протези се слагат и на жени след мастектомия, така че поставянето им не увеличава риска от каквото и да било. Даже при по-млади пациентки се прави 2 в 1, за да се избегне психическия дискомфорт след това.

jiko
26th March 2007, 15:02
Каква е цената при д-р Динев. :D

milena127
26th March 2007, 17:20
Ето, виж тук (http://www.vita.bg/ceni_klinika.php?k=29)

elinor
28th March 2007, 11:50
на мен ми поиска 2000евро за операцията и 100 евро за махане на фиброаденома.много ме учуди цената.надявам се всичко да е наред.благодаря на всички вас че сте толкова готини и разбрани .днес бях на изследвания във Вита.на 10 отивам да се разбера с Динев за операцията и на 11 е моя ден .моля ви стискаите палци всичко да е ок.целувам ви

milena127
28th March 2007, 12:01
Стискаме Elinor :1203:
Не се притеснявай от нищо, както виждаш има доста доволни от работата на д-р Динев момичета във форума (включително и аз), така че ти пожелавам и при теб всичко да е наред и да имаш резултата, който си искала.
Освен това доколкото съм чела отзиви на момичетата персонала във Вита е изключително мил и отзивчив.
:girl_kiss2:

Flame73
29th March 2007, 01:06
...........

jiko
29th March 2007, 07:39
Мерси Милена127. :D

Flame73
16th April 2007, 23:37
............

Мария Василева
17th April 2007, 09:01
Обещавам на теб и останалите които желаят да посещавам форума....по-нататък за по-честичко! :2020:
очакваме те! :girl_kiss2:

Beauty
17th April 2007, 11:49
:D

Flame73
17th April 2007, 12:28
........

Beauty
17th April 2007, 13:07
:D

Yana
17th April 2007, 13:09
Не съм обидена. За малко имах усещане че ме напада Алtshаимер:))